Přejít na obsah


Fotka

Stator 1.2.1.5


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1059 odpovědí na toto téma

#1 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 623 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2014 - 19:16

Snazili jsme se urychlit novou verzi, abyste meli co nejdrive jednuche kopirovani statistiky do profilu. Nektere z pripravovanych veci jsem tedy musel z teto verze vyradit jako nedodelky, ale alespon to kopirovani ...

 

V nastaveni je nove zaskrtavatko (implicitne zaskrtnuto), ktere zajisti zkopirovani statistiky do schranky a otevreni prislusne stranky gc.com. Vy pak musite jen najit spravne pole, kliknout do nej, Ctrl+A, Ctrl+V a ulozit. Vic delat netreba, doufam.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#2 martinracek26

martinracek26

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 085 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2014 - 20:12

Super díky


  • 0

#3 plavcik

plavcik

    plavcik

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 125 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2014 - 20:42

Díky moc za novou verzi, vše včetně zkopírování do schránky funguje, jen se mi nevytvořily odkazy u statistiky délky logů. V původní verzi to myslím fungovalo normálně...

Přiložené miniatury

  • logs.JPG

  • 0

Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C


#4 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 890 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2014 - 21:00

to zatrzitko je nejaky zaklety, pises, ze je ve vychozim stavu zaskrtnuty, vlezu do nastaveni a neni zaskrtly - parada, rikam si

vygeneruju statistiku a buch, otevre se profil aniz bych chtel

dobre, treba se nejak pomlel ten vychozi stav, zaskrtnu dam ok, s tim, ze pak stator pustim znovu, odskrtnu a ulozim

jenze pustim znovu stator a zas to zaskrtnuty neni, i kdyz jsem to predtim mel..


  • 1

#5 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 312 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2014 - 21:01

Pockej, ale zrovna tohle mi fungovalo jak melo :D


  • 0

#6 dejwy

dejwy

    dejwy

  • Members
  • PipPipPip
  • 829 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2014 - 21:15

Omlouvám se, ale z důvodů zamčení předchozího kvůli nedostatku času opožděná reakce na: http://www.geocachin...r-113/?p=485860

 

Tak je to jinak. Např. odkazy na keše ze statistiky "Keše tak, jak šly za sebou" v tvém profilu se otevírají do nového okna, ale např. Milníky či FTF se otevřou v rámci "frame" toho <object>u. 


  • 0

#7 Stepan_M

Stepan_M

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 182 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2014 - 21:32

Po aktualizaci se mi výrazně déle generuje MyOwnLife (před aktualizací to bylo během chvilky a teď je to na hodně dlouhou dobu). Navíc to nebere v potaz zaškrnutí FavoritPoints a MonthYear (ať zaškrtnu nebo ne, tak je to tam stále).


  • 0

#8 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 745 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2014 - 21:37

Ano, zatržítko "Zkopírovat statistiku do schránky" je ve výchozím stavu nezaškrnuté a i po eventuálním zaškrnutí se do výchozího stavu vrací poté, co dám OK a znovu Stator spustím. Ale schránka se mi naplnila, web otevřel na patřičném místě, takže stačilo vložit.


  • 0

SW: a:Drake 5
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#9 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 890 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2014 - 21:48

debugshowglobalvars.png

nejaky dlouhy popis, nebo male okenko ;)

 

edit: jeste jedna drobnost. po spusteni statoru mam eDesc, kdyz popojedu dolu/nahoru, tak to zmizi

edesc.png


Tento příspěvek byl upraven od mikrom: 22 říjen 2014 - 21:53

  • 0

#10 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 890 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2014 - 21:50

nebylo by jeste o chloupek lepsi otevirat https://www.geocachi...ofile#Biography?


Tento příspěvek byl upraven od mikrom: 22 říjen 2014 - 21:51

  • 0

#11 Solim

Solim

    Šolim

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 416 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2014 - 22:32

Tak jsem si rekl, ze do tech statistik zas trochu pichnu a zacal jsem presouvat popis, co mam na svem profilu na geocaching.com do Statoru s tim, ze az to budu mit hotove, tak celou statistikou ze Statoru nahradim to, co jsem mel na geocaching.com. Ale narazil jsem na problem ktery se pokousim metodou pokus omyl resit cely odpoledne a naprosto bez vysledku.

V zalozce "O mne" jsem si vytvoril novy ramec a do toho jsem vlozil modul CmdHtmlText a tam jsem vlozil html text ze sveho profilu do HtmlText=......
Ale ouha text se mi orizl na cca 15 radek a vse ostatni bylo uriznuto a jelikoz nekolik tagu nebylo zakonceno, tak se rozhodily i dalsi ramce (presneji receno vlozily se do toho meho noveho ramce) a vsechny ostatni zalozky zustaly prazdne.

Nakonec jsem do toho HtmlText= vlozil nekolikrat radku (cca 30): <p>123456789012345678901234567890123456789012345678901234567890123456789012345678901234567890</p> coz je 100 pismen plus 7 pismen html tagu.

A tento text se mi orizl po 19-ti radkach a 97-mi pismenech.

Prozkoumal jsem co se dalo, hlavne popis na araratu, ale nic jsem nenasel. Prozkoumal jsem profil jak gorda, tak i petulinky1 a tam jsem zjistil, ze popis jde vkladat i delsi, ale tam vidim jen vysledne html kod, nikoliv zdrojove data.

Zatim jedinnou moznost jak vlozit delsi text jsem vyzkousel vlozit nekolik modulu  CmdHtmlText za sebou a cely text do techto modulu rozlozit, ale to mu pripada tak nejak nesikovne.

Takze dotaz, je v modulu CmdHtmlText omezeno mnozstvi znaku co lze vlozit ? Mne to nejak vychazi na cca 4000 znaku.

Nebo do toho modulu mam vlozit nejaky prikaz ktery nastavuje mnozstvi znaku, ci delku ramce.

Nejak si s tim nevim rady, zatim jsem nechal tu vychozi variantu statistik, kde jsem nastavil jen sve iniciale pro prihlaseni a nastravil zobrazene cache v zalozce "Moje kešky".  A cele to zatim zkousim jen na svem pocitaci na nahledu statistik. Zatim predpokladam, ze jsem prehledl nejakou naprosto samozrejmou banalitu, ale ja ji proste nevidim.


  • 0

HONOR 9, Android 9.0.1, a:Drake 6.01 + OSM (paws), GeoGet 2 + GeoKůk 5

 

S úsměvem jde vše líp


#12 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 890 příspěvků(y)

Publikováno 22 říjen 2014 - 22:54

na delsi kusy kodu pouzij include. cely ten kus kodu co mas uloz do textaku (neco.html), ten si hod do slozky stator\profiles\tvujnick a ve statoru jen vyber vlozeni tohodle souboru, bude to urcite hnedle vedle vlozeni primeho html


Tento příspěvek byl upraven od mikrom: 22 říjen 2014 - 22:54

  • 0

#13 Dragouni

Dragouni

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 176 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2014 - 4:32

Ahoj,

díky za veškerou práci a pomoc se Statorem.

Po aktalizaci jsem narazil na problém. Při spuštění dojde k chybě - viz příloha.

 

Díky

chyba Stator.jpg


  • 0

#14 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 623 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2014 - 7:02

Ja cekal, ze kdyz to pustim ven tak na rychlo, budou tam chybky. Ale oni by tam asi byly stejne.

 

Zaskrtavatko: opraveno, pokud nechcete cekat na opravenou verzi, tak v souboru Stator.set.pas opravte radek 130 na

 GGForm_bClipboard.Checked:=(s<>'NO');

(lisi se to v tom 'NO', vy tam mate 'YES')

 

 

 

Dejwy, otvirani odkazu: mas pravdu, pro <object> by bylo vhodnejsi, kdyby se vsechny odkazy otviraly v novem okne. Projdu to a zmenim. Ale bude toho mraky, tak mi to bude chvili trvat.
 
Plavcik, odkazy u delky logu: dekuju, proverim
 
Stepan_M, MyOwnLife, FP: cas se mozna prodlouzil proto, ze u FP se vypisuji i procenta a k tomu se musi nacitat hodnoty z gs.com. Prepinani zaskrtavatka FP proverim.
 
Mikrom: tyto drobnosti upravim
 
Solim: pro vkladani dlouheho HTML je lepe pouzit CmdHtmlFile. Kdyz nic jineho, tak udrzba toho textu v samostatnem souboru je mnohem pohodlnejsi a prehlednejsi (editor ti muze vyznacit barevne syntaxy, ...)
 
Dragouni: to bude nejaky problem s nastavenim vlastnich kesi. Bude to asi trochu slozitejsi na odhaleni problemu, poslu SZ, abychom to tu nezaplacali balastem.

  • 3

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#15 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 312 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2014 - 7:32

mikrome, to nejsou chyby, ale vlastnosti! :D


  • 0

#16 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 623 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2014 - 7:47

Mikromovy pripominky jsou jako ty nejpodstatnejsi uz vyreseny :) Zbyva mi jen ta pripominka od Dragounu, tam to asi bude horsi.


  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#17 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 644 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2014 - 7:49

Díky za ty tabulky u vlastních keší :-)

 

Řekl bych, že mi taky nefunguje kopírování statistiky do schránky a otevření profilu. Zaškrtávátko tam bylo zaškrtnuté, ale nic to nedělá. Ale mne to fakt nepálí.


  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#18 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 312 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2014 - 8:01

Tak to budes asi jedinej.


  • 0

#19 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 623 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2014 - 8:27

Kolombo: je treba, abys byl v browseru prihlasenej. Jinak se pochopitelne stranka otevrit nemuze.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#20 Jerry33

Jerry33

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2014 - 9:03

V nové verzi se mi přestal generovat graf u mé keše. Viz přiložený obrázek.

Dále mám stejný problém jako plavcik s ikonama u délky logů.

10723069_10203149694006345_628059094_n.j


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama