Přejít na obsah


Fotka

Stator 1.2.1.5


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1059 odpovědí na toto téma

#21 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 326 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2014 - 9:07

Pokud mas stejny problem, tak plati to same, co jsem napsal vyse. Je to opraveno, opravu vydam pozdeji. S grafem ostatni problem nemaji, nic me zatim nenapada. To bude spis na Erika, delal v tom nejake zmeny.


Tento příspěvek byl upraven od gord: 23 říjen 2014 - 9:08

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#22 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 657 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2014 - 9:20

Kolombo: je treba, abys byl v browseru prihlasenej. Jinak se pochopitelne stranka otevrit nemuze.

 

Jak přihlášenej ?? K účtu na GC.COM ? To jsem. Ten mám otevřený skoro stále. Ale ona ta statistika není ani ve schránce.

 

Ale jak píše Peťulinka, jsem jedinej, takže to není třeba řešit.


  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#23 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 326 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2014 - 9:31

Jsi jediny (zatim). To ale neni duvod k tomu, aby se nenasla pricina, ne? Psal jsi Řekl bych, že mi taky nefunguje kopírování statistiky do schránky a otevření profilu. Z toho jsem usoudil, ze se ti neotevrela prislusna stranka, kam to zkopirovat. Jako clovek pracujici s pocitaci bys mozna mohl mit povedomi o tom, jak je dulezite zavadu jasne formulovat. Tos neudelal. (Uz samo Rekl bych, ze ... nevyjadruje nic jisteho.)

 

Pokud neni ve schrance zadny text, pak asi nedoslo k jejimu zkpirovani do schranky. Na to muze mit vliv:

 

- jake mas nastavene vystupni kodovani?

- do shranky se nic nekopiruje pri generovani pres nahled

- zkus odskrtnout kopirovani, vygenerovat, zaskrtnou, vygenerovat


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#24 Zagloba

Zagloba

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 453 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2014 - 13:31

Při MyOwnLife se to zastaví s hláškou (viz obrázek). Když se chvíli počká a zmáčkne se Znovu, tak se to zase rozeběhne a dojede to do konce.

Přiložené miniatury

  • ChybaStator.png

  • 0
Zastavte zeměkouli, chci vystoupit

#25 Zagloba

Zagloba

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 453 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2014 - 13:41

Je možné nějak změnit nadpisy sloupců?

Přiložené miniatury

  • StatorTexty.png

  • 0
Zastavte zeměkouli, chci vystoupit

#26 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 326 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2014 - 13:50

Je možné nějak změnit nadpisy sloupců?

 

Opravit chybu, kterou jsem zavlekl. Budto pockat na opravu nebo pokud si to ches sam opravit, Stator.lib.pas, radek 149 ma byt

    if(UpperCase(aGlobVarName[i])=UpperCase(name)) then begin

Při MyOwnLife se to zastaví s hláškou (viz obrázek). Když se chvíli počká a zmáčkne se Znovu, tak se to zase rozeběhne a dojede to do konce.

 

Zjevne ma funkce pro nacitani hodnot pro vypocet FP nejaky limit. Z dokumentace se to clovek nedozvi. Zrejme bude treba ty procenta FP nepocitat nebo na to udelat dasli volbu, aby si to mohl clovek vypnout a netahalo se to z webu. Myslel jsem, ze je to zajimava informace, ale je otazka, zda t stoji za tuto cenu (nevim jak jinak to zjistit nez tahat z webu).


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#27 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 990 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2014 - 14:17

Při MyOwnLife se to zastaví s hláškou (viz obrázek). Když se chvíli počká a zmáčkne se Znovu, tak se to zase rozeběhne a dojede to do konce.

 

ono staci jen pockat.. az se dopocita to pocitadlo, tak se to zmackne samo.

 

API funkce maji limit v poctu volani za minutu, takze pokud se tam intenzivneji komunikuje s API, snadno se toho limitu dosahne.


  • 0

#28 Zagloba

Zagloba

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 453 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2014 - 14:49

A nebylo by řešení snížit tu minutu, co to čeká na míň? Stačilo počkat asi 10 vteřin. Ale nevím, zda by to nevadilo někde něčemu jinému.

Ještě mám problém v tom, že mi instalace nové verze přepíše soubor Replace_CS.ini a já do něj musím znovu vložit překódování češtiny.

A pokud bych chtěl být úplný perfekcionalista, tak chybí diakritika v těch nových moc bezva tabulkách Rok/Měsíc u vlastních kešek (viz. obrázek). Ale to už je opravdu jen kosmetika.

Přiložené miniatury

  • MesicRok.png

  • 0
Zastavte zeměkouli, chci vystoupit

#29 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 326 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2014 - 16:35

Resenim je vyhodit tu komunikaci. Ona stejne nema co hledat ve statistickem pluginu, ten nema co komunikovat, jen zpracovavat ziskana data.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#30 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 326 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2014 - 16:38

Ještě mám problém v tom, že mi instalace nové verze přepíše soubor Replace_CS.ini a já do něj musím znovu vložit překódování češtiny.

A pokud bych chtěl být úplný perfekcionalista, tak chybí diakritika v těch nových moc bezva tabulkách Rok/Měsíc u vlastních kešek (viz. obrázek). Ale to už je opravdu jen kosmetika.

Instalace prepise soubor v tvem adresari profilu?! To nemyslis vazne!

 

Co se tyka te diakritiky, tak kdyz kouknes do meho profuilu, uvidis, ze tam nechybi. Chyba bude spis v tom kodovani, v souboru Replace_CS.ini.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#31 Solim

Solim

    Introvert

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 724 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2014 - 16:51

na delsi kusy kodu pouzij include. cely ten kus kodu co mas uloz do textaku (neco.html), ten si hod do slozky stator\profiles\tvujnick a ve statoru jen vyber vlozeni tohodle souboru, bude to urcite hnedle vedle vlozeni primeho html

Dik tobe i gordovi za pomoc, uz se pomoci CmdHtmlFile podarilo vlozit delsi html soubor.

 

Jen by to chtelo chtelo napsat k CmdHtmlText, ze lze vlozit jen cca 4000 znaku a ze vic se orizne, asi nebudu prvni co na to narazi. Precijen ne vsichni do toho vidime.

 

Nastal ale druhy problem pri prepisu na profil. Vse bezelo jak ma, ale cestina neni nejak ceska, ztratilo se mi ř a č a asi delsi pismenka a mam je bez hacku.

Mam nastaveno:

 

Jazyk výstupu: čestina

výstupní kódování: UTF-8

 

Zkousel jsem neco hledat na foru, ale je toho tam uz moc a clovek se v tom ztraci a tak jsem nasel jen poznamku o souboru start.html a end.html a tak jsem je zkopiroval do profilu, tam kam se uklada ten nahled. A bylo videt, ze se kod zacleni do vysledneho kodu, ale cestina v profilu je zas bez tech hacku. Tak nevim co s tim, zas to bude nejaka banalita. Statistiku uz mam v profilu, tak je mozno se na to podivat.

 

Navic se mi po cca 10-tem prepisu profilu prestal kopirovat vyslednz kod do schranky a po dalsim kopirovani se prestal i otvirat editovany profil, jako kolombovi. Zaskrtavatko bylo zaskrtnuto a profil na geocaching.com jsem vzdy zavrel. Tak jsem to resil ruco z generovaneho nahledu.


  • 0

HONOR 9, Android 9.1.0, a:Drake 6.06 + OSM (paws), GeoGet 2.10.4.804 + GeoKůk 5.0.2

 

S úsměvem jde vše líp


#32 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 326 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2014 - 17:19

Jen by to chtelo chtelo napsat k CmdHtmlText, ze lze vlozit jen cca 4000 znaku a ze vic se orizne, asi nebudu prvni co na to narazi. Precijen ne vsichni do toho vidime.

 

 

On to nikdo nezkusil, mne to treba ani nenapadlo zkouset. To omezeni neni dane Statorem, takze jsem ani nevedel, jak je veliky text mozny.

 

 

Nastal ale druhy problem pri prepisu na profil. Vse bezelo jak ma, ale cestina neni nejak ceska, ztratilo se mi ř a č a asi delsi pismenka a mam je bez hacku.

 

Problem opet neni ve Statoru, ale v gc.com, ktery sice hlasa podporu UTF, ale skutek utek. Resenim je nahrada ceskych znaku za entity. K tomu slouzi soubor Replace_CS_demo.ini. Prekopiruj si jej z adresare Common do adresare profilu a prejmenuj na Replace_CS.ini. Mozna tam nebudou vsechny znaky, ktere gc.com mrsi, neni problem tam dalsi doplnit.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#33 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2014 - 17:21

A nebylo by řešení snížit tu minutu, co to čeká na míň? Stačilo počkat asi 10 vteřin. Ale nevím, zda by to nevadilo někde něčemu jinému.

S tim limitem nic neudelame, i kdybysme sebevic chteli. Ten je danej primo od GS, takze to neoblafnem.


  • 0

#34 Aviatik

Aviatik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 401 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2014 - 17:45

Po aktualizaci Stator přestal fungovat, končím s hláškou

"Nelze přeložit skript: StatorGen.ggp.pas"

"[Chyba]CalcGSAPI.Stator.pas(366:8):UnknownIdentifier GcliveCall"

 

Přitom když spustím náhled z konfigurace, normálně se to vygeneruje.


  • 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#35 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 326 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2014 - 18:12

V nové verzi se mi přestal generovat graf u mé keše. Viz přiložený obrázek.

Dále mám stejný problém jako plavcik s ikonama u délky logů.

10723069_10203149694006345_628059094_n.j

 

Zkusil jsem si stahnout tuto kesku a udelat jeji statistiku jako by byyla moje. A nemam s tim zadny problem. Mas stazene vsechny logy?


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#36 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2014 - 18:13

Ona uz jenom ta tabulka pod kesi, co neni videt cela, napovida, ze tam neco neni v poradku - ty otazniky by tam ebjt nemely ;)

 

EDIT: Aha, on je videt cela. A zrejme tam budou natazeny vsechny logy dvakrat - jednou s rokem a jednou bez. Proto to ten graf nezere. V tabulce je to krasne videt.


  • 0

#37 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 921 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2014 - 18:22

Jen by to chtelo chtelo napsat k CmdHtmlText, ze lze vlozit jen cca 4000 znaku a ze vic se orizne, asi nebudu prvni co na to narazi. Precijen ne vsichni do toho vidime.

nejsi prvni, taky me to postihlo, ale tak jsem si rek no a co, udelam to jako html soubor.


  • 0

#38 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 010 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2014 - 19:10

U mě se v novém Statoru divně chová modul Numbers, konkrétně v sekci "Logy" - takhle to vypadá (k vidění na mém profilu :) ):

 

zHgW9SD.png


  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 9), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#39 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 657 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2014 - 19:16

- zkus odskrtnout kopirovani, vygenerovat, zaskrtnou, vygenerovat

 

Zjevně by to chtělo rozdělit generování statistik na dva úkony:

1. načtení údajů z webu

2. vlastní generování statistiky

 

Poznámka pro ...... :

To opakované stahování stejných dat to dělá určitě každému.

 

A ještě jedna poznámka:

Při změně parametrů by stačilo jen ULOŽIT. Generovat náhled by se mohl dalším tlačítkem. Ale dost dobře nechápu, proč se generuje náhled, když je to stejné, jako generování statistiky a tahá to data z webu :-(


  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#40 Solim

Solim

    Introvert

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 724 příspěvků(y)

Publikováno 23 říjen 2014 - 19:39

Problem opet neni ve Statoru, ale v gc.com, ktery sice hlasa podporu UTF, ale skutek utek. Resenim je nahrada ceskych znaku za entity. K tomu slouzi soubor Replace_CS_demo.ini. Prekopiruj si jej z adresare Common do adresare profilu a prejmenuj na Replace_CS.ini. Mozna tam nebudou vsechny znaky, ktere gc.com mrsi, neni problem tam dalsi doplnit.

Tak jsem vozil ten soubor Replace-CS.ini a nic, zadne entity v tom vyslednem souboru nebyly. A tak jsem chvili bloumal po souborech v tom mem profilu az jsem narazil na Config.ini, ale tam je: FileReplace=Replace.ini tak jsem ten soubor prejmenoval na Replace.ini a uz entity vznikly. Ale zas se ten vysledny soubor neprepasl do schranky. Tak jsem chvili laboroval a skripal zuby, neb v tuto hodinu pravidelne server geocachingu rapidne zpomaluje. Ale co jsem zjistil: pri vystupnu kodovani PC1250 se vyslednu soubor prepise do schranky vzdy ale s UTF-8 nikdy a zapise se jen do souboru Statistics.html pritom kdyz jsem nekdy po poledni dnes zacinal, tak mi to chodilo i s UTF-8.

No v kazdem pripade se mi to podarilo prepsat do profilu a uz tam mam ceske pismenka a zbytek necham konovi, neb ten ma vetsi hlavu. Mozna tam je nekde problem proc to nechodi kolombovi.

 

Ted jeste dotaz: ty soubory start.html a end.html tam musi byt? nebo naopak nesmi?

V podstate tam je jen zajimava radka  

<meta http-equiv="Content-type" content="text/html; Charset=UTF-8" />

ale tu nejak web geocaching.com ignoruje. Jen poznamenam, ze rozumim zakladnim tagum html a jsem rad, kdyz se mi podari vyplodit neco jednoducheho a tak neco tak slozite jako kod ze stranek geocaching.com mne nechava v klidu.


  • 0

HONOR 9, Android 9.1.0, a:Drake 6.06 + OSM (paws), GeoGet 2.10.4.804 + GeoKůk 5.0.2

 

S úsměvem jde vše líp





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama