Přejít na obsah


Fotka

Stator 1.2.1.5


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1059 odpovědí na toto téma

#1041 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 888 příspěvků(y)

Publikováno 03 listopad 2015 - 10:03

ad http|https když jsem měl statistiky u sebe na webu, tak se mi rám nenačetl (Chrome). hodil jsem statistiky na dropbox, který je na https a vše šlape. nechám to tak.


  • 0

#1042 Jerry33

Jerry33

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2015 - 20:22

Ahoj,

 

jsem BM a nechal jsem si 2 vlastní keše převést na "pouze pro PM" a teď mám drobný problém s jejich načítáním do GeoGetu. Teda jde v podstatě jen o počet nasbíraných FP. Jde to nějak obejít nebo ten počet nastavit ručně? 

 

Díky moc za rady :)


  • 0

#1043 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 998 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2015 - 20:25

jojo je to v tagu:

--------------------

TAG: favorites

Hodnota počet FP


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#1044 Jerry33

Jerry33

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2015 - 20:29

ajoo :) bezva, děkuju! :)


  • 0

#1045 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 691 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2015 - 7:45

Je nějaká možnost, jak nastavit Stator, aby se česká diakritika opět zobrazovala korektně?


  • 0

SW: a:Drake 5
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#1046 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 998 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2015 - 7:54

V hlavním okně STATORU na záložce "Hlavní nastavení" - máš volbu Jazyk Výstupu a Výstupní kódování - to by mělo snad stačit :) aspoň mě to funguje dobře...


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#1047 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 452 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2015 - 8:03

Je nějaká možnost, jak nastavit Stator, aby se česká diakritika opět zobrazovala korektně?

 

Koukam, ze tam mas html entity. To znamena, ze pouzivas asi soubor Replace.ini. Nastavi si kodovani na UTF-8 a prejmenuj v profilu Replace.ini, aby se nepouzival. Pak by to melo davat cestinu spravne.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#1048 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 691 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2015 - 10:28

Aha, správně, je to mé straně - replace.ini jsem používal, aby se korektně zobrazovala diakritika. Díky, Gorde, za odhalení! :)


  • 0

SW: a:Drake 5
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#1049 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 277 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2015 - 11:41

Jen ještě na vysvětlenou. Zeměkec cca včera výrazným způsobem změnil způsob zobrazování profilových stránek, zřejmě s cílem snížit zátěž svých serverů. Tím přestaly fungovat např. statistiky GgStatu se záložkami. Stator naštěstí už nějakou dobu většinu závislosti na prostředí profilové stránky zrušil, takže dopady na něj jsou minimální. Vlastně v tuto chvíli víme jen o výše uvedeném nezobrazování českých znaků pomocí HTML entit. 

 

Není ale jasné, jestli je tato úprava profilů konečná, nebo jde jen o první krok jejich spravedlivého boje se spokojeností svých ctěných zákazníků...  :angry:


  • 0

#1050 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 081 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2015 - 12:12

Tak tohle je asi úplný konec GGstatu. Jsem rád, že jsem se Stator naučil. Ovšem nevíme, co bude následovat. Stačilo by, aby napevno nastavili výšku toho iframu a budeme rolovat kolečkem, nebo rozdělávat statistiky na spoustu záložek, aby se na výšku vešly. Ale vím, že iframe byl považován někdy i za bezpečnostní chybu, v podstatě je to zobrazování cizí stránky uvnitř jiné, nedivil bych se, kdyby to nějaké prohlížeče paranoidně blokovaly. Připadá mi to jako dost velký krok nazpět.


  • 0

#1051 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 277 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2015 - 12:24

Fór je v tom, že oficiálním oddůvodněním je zvýšení ochrany: "We've made some backend updates to the Geocaching Profile to increase security on Geocaching.com."  :)
 
Jinak zatím tam mají automatický nastavení výšky iframe podle obsahu, tak snad to tak nechají (a bude to fungovat ve všech situacích).

 

EDIT: Jak se lze dočísst na fóru GS, nefungovaly jim původně vůbec odkazy z profilu. To by byl větší problém. Naštěstí to už opravili...


Tento příspěvek byl upraven od kiReGPS: 04 prosinec 2015 - 12:27

  • 0

#1052 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 293 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2015 - 12:27

Si myslim, ze se spis preklepli. Ma tam bejt decrease :D


  • 0

#1053 petjo2655

petjo2655

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 28 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2015 - 18:36

Ahojte, mam par postrehov z pouzivania statoru. Vopred sa ospravedlnujem ak to tu uz niekto riesil, ale googlenie o niecom takom nevypovedalo:

1. V obecnych statistikach (najvzdalenejsi atd.) stator ignoruje virtualni cache. Podobne virtualky nie su zapocitane v tabulkach nalezy podla nadmorskej vysky a nalezy podla vzdialenosti. Ako ich do vyctu zaradit?

2. Nalezy podla ownera - statistika nesedí (ignoruje vacsinu z top 10 napr. vietor, endoto, slaje atd), skusal som vypnut country ownera a nepomohlo

3. Vypisy kesi archivovanych a disablovanych (skrtnute nazvy) - neda sa v statistickych vypisoch to škrtanie (ev. cervene pismo) odstranit, ak by to bolo mozne, prospelo by to estetickej stranke statistik (zvysuje sa mnozstvo v archive a o cache sa malokedy owneri staraju ak je disable)

4. Neuvazujete nad puntikatou mapou nalezov aj cisto iba pre Slovensko?

 

Inak je stator bezva vecička. Dakujem


  • 0

#1054 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 452 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2015 - 18:52

1. u virtualky to je celkem pochopitelne, kdyz ty kesky jdou jen virtualni a vlastne nikde neni zadne misto, ktere by kesce odpovidalo.

 

2. to je dost divne. jsi asi jediny, komu to nesedi. Nemuze byt problem v tom, ze rada autoru u mnoha kesi ma napsane neco jineho nez prave jen svuj nick?

 

3. upravou souboru styles.ini muzes zmenit leccos

 

4. puntikate mapy nejen pro Slovensko budou uz brzy


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#1055 petjo2655

petjo2655

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 28 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2015 - 19:11

Dakujem za odpoved.

Co sa tyka virtualky - s tymto nesuhlasim. Virtualka je keš stejna jak earthcache a nebo i ostatni typy. Pokial ju chces foundovat musis na zadanych suradniciach nieco zistit - musis tam byt, hladat a najst (rozdiel že found potvrdzujes hlavne emailom a ne fyzicky do logbooku). Nevidim dovod prečo ich parcialne vyradit ze statistik.

 

K tym ownerom netuším - chvilu som s tym stravil ale chybu nevidim. V tagoch owner nie je. So zmenou nicku (editaciou vlastnosti bodu) to nesuvisi. Su tam taki ktorych som vobec needitoval...Statistiky z GgStatu (i online na profile) mam v tomto spravne.

 

Na mapky Slovenska sa tesím, diky za avizo.

 

Mozno ešte taky podnet do statistik - najstarsie keše vyjadrovat alternativne ako najviac dni medzi publikaciou a najdenim. Aby sa zvyraznil rozdiel najst keš napr. z roku 2001 o 3 roky neskor a o 13 rokov neskor.


  • 0

#1056 Bublinka24

Bublinka24

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 25 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2016 - 12:32

Ahoj,

po delší době jsem chtěla udělat statistiky přes Stator a vyskakuje mi hláška v příloze (PrtSc mi nejde dát  přímo). Protože se mi stator podařilo kdysi zprovoznit nějak mimochodem - jsem úplný laik a už nevím jak, netuším proto ani, co upravit, aby to zase fungovalo.

Mám tam vytvořenou nějakou šablonu a doteď dokonce i fungovala :-(

Děkuji za radu.

Přiložený soubor  PrtSc Stator.doc   117K   131 Počet stažení

 


  • 0

#1057 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 293 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2016 - 12:37

To vidim na chybejici informace o obtiznosti/tenernu u kesi co mas v databazi Geogetu. Zobraz si v GG vsechny nalezeny kese, oznac je, klikni pravym mysitkem a dej Aktualizovat keše. V okne, co se ti objevi, vyber treba Zakladni info (i kdyz u tvyho poctu nalezu je to celkem jedno, co vyberes) a potvrd. Pak by mel Stator zase jet :)

 

Btw. jak stahujes nelezeny kese do Geogetu?


  • 0

#1058 Bublinka24

Bublinka24

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 25 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2016 - 13:35

To vidim na chybejici informace o obtiznosti/tenernu u kesi co mas v databazi Geogetu. Zobraz si v GG vsechny nalezeny kese, oznac je, klikni pravym mysitkem a dej Aktualizovat keše. V okne, co se ti objevi, vyber treba Zakladni info (i kdyz u tvyho poctu nalezu je to celkem jedno, co vyberes) a potvrd. Pak by mel Stator zase jet :)

 

Btw. jak stahujes nelezeny kese do Geogetu?

všechny keše stahuju přes tlačítko Stáhnout a importovat data (mám nastaveno PQ) a nálezy pak přes tlačítko Aktualizovat vaše nálezy.

Děkuju moc  za radu, chybu opravdu způsobily LABky s nevyplněným T/O. Už to běží jak má :-)


  • 0

#1059 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 293 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2016 - 13:38

Jee, labek jsem si v ty zaplave certovy brazdy nevsimla. Ty jsou hodne velkej kamen urazu. Stahujes v poradku, takze je jesny, cim to bylo :) Pro dalsi loveni labek doporucuju sledovat, jestli sem do fora Haluma neda GPX - zatim to delal snad kazdej rok. Je v nem vsechno a predejdes tim takovejmhle potizim.


  • 1

#1060 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 452 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2016 - 7:47

Vydana nova verze Statoru, toto tema uzamykam, presunujeme se do noveho.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama