Přejít na obsah

Fotka
* - - - - 1 Hlasů

Logování labek doma

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
56 odpovědí na toto téma

#41 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 18 prosinec 2014 - 11:54

Jinak to, že byly info o labkách dostupné až od 16h, tak trochu chápu.

Já taky. Možná kdyby byly labky řešené nějak jinak (nenapadá mne jak), tedy jako ne na webu ale v terénu,mohlo by dojít ke zveřejnění dříve. Takhle kdyby to zveřejnili dříve, by si to každý mohl obejít už cestou k logbooku a pak jen na místě všecko zalogovat což určitě nebyl záměr. Pochybuju, že labky někdo dával na místo až přesně v 16hod.

• 0

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"

#42 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 989 příspěvků(y)

Publikováno 18 prosinec 2014 - 12:44

Takhle kdyby to zveřejnili dříve, by si to každý mohl obejít už cestou k logbooku a pak jen na místě všecko zalogovat což určitě nebyl záměr. 

A vadilo by to něčemu?

Já třeba bez připojení na net nevěděla,že u Jezulátka se má hledat jako heslo slovo SKOLA. Naštěstí tam bylo spoustu kolegů, tak to bylo bez problémů. Ale když jsme se pak vraceli s jedním kámošem, co ještě neměl odloveno a nikdo tam už nebyl, tak by byl nahranej.

• 0

#43 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 087 příspěvků(y)

Publikováno 18 prosinec 2014 - 13:10

Já taky. Možná kdyby byly labky řešené nějak jinak (nenapadá mne jak), tedy jako ne na webu ale v terénu,mohlo by dojít ke zveřejnění dříve. Takhle kdyby to zveřejnili dříve, by si to každý mohl obejít už cestou k logbooku a pak jen na místě všecko zalogovat což určitě nebyl záměr. Pochybuju, že labky někdo dával na místo až přesně v 16hod.

Asi jak které třeba ta fotobudka tam před 16 určitě nebyla, protože jsme se tam pohybovali už mezi druhou a třetí.

• 1

#44 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 18 prosinec 2014 - 13:46

Asi jak které třeba ta fotobudka tam před 16 určitě nebyla, protože jsme se tam pohybovali už mezi druhou a třetí.

Jo jo, jak jsem uvedl, asi jde o charakter / řešení LAB keše jako takové. Chápu, že někde to zveřejněj dřív když mají třeba uzavřenej areál, kam vpustěj lidi až v čas začátku akce apod. Vzhledem k tomu, že je u LABek i žebříček nejrychlejších kačerů tak kdyby to bylo venku dřív, kačeři by si obešli vše krom té fotobudky která na místě nebyla už předem a pak by se všichni snažili získat poslední kód aby mohli hned všecko zalogovat a bejt první. Já si myslím, že tohle má třebas smysl právě zde v Praze kde se nejedná o areál a to množství kačerů se díky LABkám víc rozprostřelo do okolí. Prostě že se všici najednou nemačkali na náplavce apod.

• 0

#45 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 18 prosinec 2014 - 13:56

Hm, to by mě zajímalo, jak udělali žebříček nejrychlejších kačerů, když jim někde zmizel logbook :D. Nebyl to spíš žebříček kačerů s nejrychlejším připojením? :D :D :D

Mimochodem, ještě jste nezmínili jeden nedostatek toho letáku, možná proto, že jste tu skoro samí mlaďoši, ale v tom stmívání (lovila jsem od 4) měli pro nás dříve narozené rozdávat ještě lupu :D! Menší font už asi neměli skladem nebo co :D.

• 0

#46 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 18 prosinec 2014 - 14:03

Hm, to by mě zajímalo, jak udělali žebříček nejrychlejších kačerů, když jim někde zmizel logbook :D. Nebyl to spíš žebříček kačerů s nejrychlejším připojením? :D :D :D

Mimochodem, ještě jste nezmínili jeden nedostatek toho letáku, možná proto, že jste tu skoro samí mlaďoši, ale v tom stmívání (lovila jsem od 4) měli pro nás dříve narozené rozdávat ještě lupu :D! Menší font už asi neměli skladem nebo co :D.

No, podle rychlosti zalogování zřejmě. Tzn ve výhodě je ten kdo je online i v podzemí :D Já třebas ani nevěděl, že nějakej leták je.

• 0

#47 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 087 příspěvků(y)

Publikováno 18 prosinec 2014 - 14:04

To je fakt, taky jsem toho pak později moc neviděl :)

• 0

#48 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 19 prosinec 2014 - 14:14

Jen skromný dotaz - fotky z vánočního fotoboxu budou někde k dispozici?  :rolleyes:

• 0
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#49 pajase

pajase

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 150 příspěvků(y)

Publikováno 19 prosinec 2014 - 19:47

údajně by měly být v listingu Skořápek

Tento příspěvek byl upraven od pajase: 19 prosinec 2014 - 19:48

• 0

#50 preshing

preshing

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 305 příspěvků(y)

Publikováno 20 prosinec 2014 - 8:21

údajně by měly být v listingu Skořápek

Tam jsem je nikde nenašel. Napíšu Samanovi třeba poradí...
  • 0

#51 GT Březiny

GT Březiny

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 24 prosinec 2024 - 12:17

Ahoj, můžu se zeptat, jak je možné, že mám na labce logy, resp že je lidi navštívili, když tam podle mě fyzicky nebyli? Myslel jsem že tam musí člověk fyzicky být, jinak by musel z domova fixlovat polohu...
  • 0

#52 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 462 příspěvků(y)

Publikováno 24 prosinec 2024 - 12:52

odpověděl sis sám, ještě něco?

• 1

#53 GT Březiny

GT Březiny

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 24 prosinec 2024 - 13:40

To fakt někdo, resp asi docela hodně lidí, dělá? To jsou fakt smažky.
  • 1

#54 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 818 příspěvků(y)

Publikováno 24 prosinec 2024 - 14:19

Logovat doma se dá, když jsem na místě byl. Odemčená otázka zůstane odemčená. Třeba když jsem na místě nevěděl odpověď a našel jsem ji až doma. Ale pochopitelně falešná GPS existuje a bude asi dobrá na testování aplikací a na různé vývojářské problémy. Že ji někdo používá k jiným účelům...

• 1

#55 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 205 příspěvků(y)

Publikováno 24 prosinec 2024 - 14:35

Dr.Vota má pravdu, odpověděl sis sám, dá se podvádět...

Podvádět s logováním doma se dá a docela snadno... Hlavně pokud jsou otázky, které se dají jednoduše zjistit virtuálně. Existuje jednoduchý postup. Jaký nebudu prozrazovat. Já ho zjistil, když si připravoval své první LABky, přečetl jsem si tento způsob, tak jsem rovnou dělal LABky, aby odpovědi nešly kvůli tomuto obejít. Ale zároveň mi ten postup při testování hodně pomohl, abych nemusel stále jezdit do terénu...

• 1

#56 quellen

quellen

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 606 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2024 - 19:46

Podvádět s logováním doma se dá a docela snadno... Hlavně pokud jsou otázky, které se dají jednoduše zjistit virtuálně. Existuje jednoduchý postup. Jaký nebudu prozrazovat. Já ho zjistil, když si připravoval své první LABky, přečetl jsem si tento způsob, tak jsem rovnou dělal LABky, aby odpovědi nešly kvůli tomuto obejít. Ale zároveň mi ten postup při testování hodně pomohl, abych nemusel stále jezdit do terénu...

Tím nezabráníš v podvodu borcům, kteří mezi sebou správné odpovědi sdílí.

• 0

Google Pixel 3 / Android 12 / c:geo

#57 nalano

nalano

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 638 příspěvků(y)

Publikováno 28 prosinec 2024 - 11:41

Ono by šlo v aplikaci jednoduše kontrolovat, jestli se jedná o data z navigace nebo podvržená data. Ale to Američani asi nikdy nepochopí, proč by tam ochranu měli dělat. Přece nikdo nemá důvod podvádět ve hře. Proč by to někdo dělal?

• 0

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama