Přejít na obsah


Fotka

Mapové zdroje pro Geocaching Map Enhancements

mapa

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
345 odpovědí na toto téma

#1 masox

masox

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 127 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2015 - 14:53

Ahoj, pomocí GM skriptu Geocaching Map Enhancements se mi povedlo přidat turistickou mapu do map na GC.com.

Pro ty, kdo neví, jak to funguje: Nainstalujte si GC Map Enhancments, vlevo dole kliknout na nastavení, pak na Manage maps a vložit následující kód a potvrdit :)

 

Jdou přidat i ostatní vrstvy z Mapy.cz....

 

PS: Jestli už to tu někdo dával, tak se omlouvám, na fórum už nějaký ten rok nechodím ;)

{"alt":"Mapy.cz cykloturistická", "tileUrl":"http://m{s}.mapserver.mapy.cz/turist_trail_bike-m/{z}-{x}-{y}", "minZoom":5, "maxZoom":18, "subdomains":"1234", "attribution":"<img src='http://mapy.cz/img/logo-small.svg' /> © Seznam.cz,a.s, © Přispěvatelé <a href='http://www.openstreetmap.org/copyright'>OpenStreetMap</a>, © NASA"}

post-6681-0-55613600-1427982615.png

Přiložené miniatury

  • Výstřižek.PNG

  • 35

#2 KulisekW

KulisekW

    KulisekW

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 710 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2015 - 15:03

Onehdy jsem se pokoušel o to samé (neúspěšně, měl jsem někde chybu). Jen doplním, že musíte používat Leaflet a ne Google mapy, jinak vám to nebude pracovat.. ;) Snad to vydrží...


  • 0

#3 zmijovkar

zmijovkar

    zmijovkar

  • Members
  • PipPipPip
  • 790 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2015 - 15:24

Díky, funguje to.


  • 0

#4 Evca.N

Evca.N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 679 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2015 - 15:27

Díky. MTB nejsou špatné, ale mapy.cz jsou mapy.cz. :) 


  • 0

#5 LudaL

LudaL

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 307 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2015 - 16:46

Díky, funguje. Mohl by jsi prosím napsat jak přidat orto mapu?

 

Díky. MTB nejsou špatné, ale mapy.cz jsou mapy.cz. :)

 

Mě tedy MTB mapy už skoro rok nefungují, tobě jo?


  • 0

#6 ubuster

ubuster

    ubuster

  • Members
  • PipPipPip
  • 525 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2015 - 17:22

Díky. Zajímavé rozšíření obyčejných google map


  • 0

HW: Xiaomi Redmi Note 4 _ Garmin eTrex Legend HCx _ Nokia N95 8GB _ PDA Mio P560 _ QStarz BT-Q818

SW: c:geo _ Locus Map Free _ WhereYouGo _ Geooh Live _ GCDroid _ GDAK _ GCC _ Go(x)°


#7 homole

homole

    Já jsem to říkal.

  • Members
  • PipPipPip
  • 401 příspěvků(y)
  • LocationLokomotion

Publikováno 02 duben 2015 - 17:25

A nějaká mapa s podrobným výběrem u keší jako je na geocaching.pl je? Nebo se musím holt přihlásit na ten polský web?


  • 0

#8 martinracek26

martinracek26

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 085 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2015 - 18:18

Do jakého prohlížeče to je?


  • 0

#9 homole

homole

    Já jsem to říkal.

  • Members
  • PipPipPip
  • 401 příspěvků(y)
  • LocationLokomotion

Publikováno 02 duben 2015 - 18:41

Nainstaluji skript v chromu, výběr vrstvy shocart vidím, ale když jej vyberu, tak se nevykreslí. Nějaký nápad?

 

Bez_n_zvu.jpg

 

 


Tento příspěvek byl upraven od homole: 02 duben 2015 - 18:48

  • 0

#10 Evca.N

Evca.N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 679 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2015 - 19:01

Díky, funguje. Mohl by jsi prosím napsat jak přidat orto mapu?

 

 

Mě tedy MTB mapy už skoro rok nefungují, tobě jo?

Mě jo. Ale není to ve Chromu, ale v SRWare Iron. 


  • 0

#11 KulisekW

KulisekW

    KulisekW

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 710 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2015 - 19:17

Do jakého prohlížeče to je?

Za mě do Firefoxu (jinde jsem nezkoušel).

 

Nainstaluji skript v chromu, výběr vrstvy shocart vidím, ale když jej vyberu, tak se nevykreslí. Nějaký nápad?

 

Bez_n_zvu.jpg

Shocart už docela dlouho nefungují (rok?).


  • 0

#12 Stranger42

Stranger42

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 443 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2015 - 19:19

Ahoj, pomocí GM skriptu Geocaching Map Enhancements se mi povedlo přidat turistickou mapu do map na GC.com.

Pro ty, kdo neví, jak to funguje: Nainstalujte si GC Map Enhancments, vlevo dole kliknout na nastavení, pak na Manage maps a vložit následující kód a potvrdit :)

 

Jdou přidat i ostatní vrstvy z Mapy.cz....

 

Fantazie, skvělá práce! GME je bezva rozšíření a používám ho už dlouho a teď nemá chybu :)  Díky moc!


  • 1

#13 ubuster

ubuster

    ubuster

  • Members
  • PipPipPip
  • 525 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2015 - 19:34

Mám to v Chromu.

Přiložené miniatury

  • Screenshot 2015-04-02 20.32.19.png

Tento příspěvek byl upraven od ubuster: 02 duben 2015 - 19:37

  • 0

HW: Xiaomi Redmi Note 4 _ Garmin eTrex Legend HCx _ Nokia N95 8GB _ PDA Mio P560 _ QStarz BT-Q818

SW: c:geo _ Locus Map Free _ WhereYouGo _ Geooh Live _ GCDroid _ GDAK _ GCC _ Go(x)°


#14 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 346 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2015 - 19:40

GME už mi delší čas nešlo. Teď jsem ho nainstaloval znovu a jde. Měl jsem tam toho víc, třeba i vrstvu turistických cest, ale když jde dát přímo česká turistická, není to třeba. Pokud vím, nikomu se dosud české mapy ze Seznamu přidat nevedlo.

Jen je třeba pokud někdo používá i GCLh, v něm vypnout přidávání map, protože to předělá na své. ideální by asi bylo tyto dva skripty spojit do jednoho.


  • 0

#15 Norbert_G

Norbert_G

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 430 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2015 - 19:54

Mapy.cz před pár dny změnily projekci, takže je teď možno je snadno implementovat do různých těch Leafletů, Google Maps, Mobaců apod.


  • 0

#16 LudaL

LudaL

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 307 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2015 - 19:56

Mě jo. Ale není to ve Chromu, ale v SRWare Iron. 

A jaký máš ten vstup do GME? Ten co byl uvedený tady nebo jiný?

{"alt":"MTBmap.cz","tileUrl":"http://tile.mtbmap.cz/mtbmap_tiles/{z}/{x}/{y}.png","minZoom":1,"maxZoom":18,"attribution":"","ignore":false}

  • 0

#17 Evca.N

Evca.N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 679 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2015 - 20:04

 

A jaký máš ten vstup do GME? Ten co byl uvedený tady nebo jiný?

{"alt":"MTBmap.cz","tileUrl":"http://tile.mtbmap.cz/mtbmap_tiles/{z}/{x}/{y}.png","minZoom":1,"maxZoom":18,"attribution":"","ignore":false}

To ti teď nepovím. Mám to na druhém počítači. Podívám se zítra.


  • 0

#18 Evca.N

Evca.N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 679 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2015 - 20:09

Mám to v Chromu.

Jak jsi to tam dostal? Mě odmítá chrome jakékoli rozšíření, které nepochází z jejich obchodu.


  • 0

#19 Anton91

Anton91

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2015 - 20:36

Jak jsi to tam dostal? Mě odmítá chrome jakékoli rozšíření, které nepochází z jejich obchodu.

Já se u toho na nějakou dobu zasekl... až jsem si o tom něco přečetl.

Tohle by mělo fungovat. Soubor s rozšířením si uložíš do PC. V prohlížeči chrome vybereš možnost Nástroje > Rozšíření. Stažený soubor přetáhneš do chromu na stránku Rozšíření. Zobrazí se ti dialogové okno s oprávněním. Zvolíš Instalovat a už to tam máš. :)


  • 1

#20 Evca.N

Evca.N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 679 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2015 - 21:12

Já se u toho na nějakou dobu zasekl... až jsem si o tom něco přečetl.

Tohle by mělo fungovat. Soubor s rozšířením si uložíš do PC. V prohlížeči chrome vybereš možnost Nástroje > Rozšíření. Stažený soubor přetáhneš do chromu na stránku Rozšíření. Zobrazí se ti dialogové okno s oprávněním. Zvolíš Instalovat a už to tam máš. :)

Dávno vyzkoušeno. Nebere mi to. viz obr. (nejde to aktivovat)

Přiložené miniatury

  • gme.jpg

Tento příspěvek byl upraven od Evca.N: 02 duben 2015 - 21:12

  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:mapa

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama