Přejít na obsah


Fotka

Mapové zdroje pro Geocaching Map Enhancements

mapa

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
352 odpovědí na toto téma

#341 moravan

moravan

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 319 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2018 - 17:55

Jediné čo pri GME nefunguje zopár dní, sú chýbajúce ikonky na tlačidlách vľavo dole - "Enable location info tool","Go to home location" a "Configure GME" - ale funkcia tlačidiel zostala zachovaná. GC premiestnil/zmazal ikonky na svojom webe. Je to len kozmetická chyba.

 

Ano, soubor, odkud bere GME některé ikonky je nedostupný.

Stačí ve skriptu nahradit původní odkaz

https://www.geocaching.com/map/css/themes/images/icons-18-black.png

za nový

https://raw.githubusercontent.com/ionic-team/graphite/master/docs/themes/aloe/images/icons-18-black.png

a ikonky na tlačítkách budou zase viditelné


  • 3

#342 Guest_chrobak.truhlik_*

Guest_chrobak.truhlik_*
  • Guests

Publikováno 23 červenec 2018 - 10:43

Ano, soubor, odkud bere GME některé ikonky je nedostupný.

Stačí ve skriptu nahradit původní odkaz za nový a ikonky na tlačítkách budou zase viditelné

 

Vďaka za info. Funguje to!


  • 0

#343 MAO

MAO

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 148 příspěvků(y)

Publikováno 26 červenec 2018 - 10:54

Ahoj, dříve jsem tyto data používal i pro online prohlížení map v Locusu, nyní mi ale skoro žádné podklady nefungují. Používá to někdo, byl by někdo ochoten poradit?

 

Díky MAO


  • 0
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

#344 Y&MD

Y&MD

    Advanced Rejpal

  • Members
  • PipPipPip
  • 244 příspěvků(y)

Publikováno 26 červenec 2018 - 11:10

Ahoj, dříve jsem tyto data používal i pro online prohlížení map v Locusu, nyní mi ale skoro žádné podklady nefungují. Používá to někdo, byl by někdo ochoten poradit?

 

Díky MAO

 

http://www.geocachin...ments/?p=550186

 

http://www.geocachin...id-os/?p=555203


  • 1

#345 waldi.cz

waldi.cz

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 16 srpen 2018 - 8:43

Poradil si někdo s tím, jak dostat script "Geocaching Map Enhancementsdo Tamper Monkey? Když se o to pokusím, Chrome mi napíše "Nezle přidávat aplikace, rozšíření a uživatelské skripty z tohoto webu".

Jako další možnost je stáhnou si script a manuálně ho vložit do rozšíření v Chorme, ale to taky nefunguje... patrně kvůli certifikátu... 

Někdo nějaký nápad? Díky. 


  • 0

#346 Y&MD

Y&MD

    Advanced Rejpal

  • Members
  • PipPipPip
  • 244 příspěvků(y)

Publikováno 16 srpen 2018 - 9:01

Používám Tamper Monkey v Chromu i ve Firefoxu a v obou mi ten script jede bez problému i z tohohle zdroje, teď jsem to zkusil a žádnou chybu mi to nehlásí.


  • 0

#347 slauch

slauch

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 88 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2019 - 14:46

Měl bych dotaz, asi nejspíš na Y&MD:

 - změny, který provedu přes nastavení GME přímo na mapě gc.com (ikona zubatýho kolečka) se mi nepropíšou do skriptu, kterej si otevřu přes menu GreaseMonkey - GME.
Odebral jsem přes nastavení GME některý mapy (odebral, ne skryl), ale pokud si přímo v GreaseMonkey otevřu skript GME, tak tam jsou všechny mapy tak, jak byly po instalaci.

Stejně tak, pokud přes nastavení GME přidám mapu, tak se uloží, funguje, ale ve zdrojovým skriptu GME se nic nezmění.
Jakoby se ještě někam ukládala další kopie, kterou to používá. Co dělám špatně?


  • 0

#348 Y&MD

Y&MD

    Advanced Rejpal

  • Members
  • PipPipPip
  • 244 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2019 - 15:39

To funguje trochu jinak. Ten script zustava tak jak je, v nem se nic neuklada. Veskere upravy se ukladaji do cookies, proto kdyz vymazes cookies nebo neco ti je vymaze, rak prijdes o nastaveni.

Pokud by si chtel udelat upravy primo do scriptu, tak musis pres ridici panle TamperMonkey.
  • 0

#349 slauch

slauch

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 88 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2019 - 23:16

Ach só, chápu. Díky.
Ale obráceně to funguje normálně - chybějící ikonky GME na mapě opravím přímo přes nabídku Edit v panelu GreaseMonkey. Stejně tak i přímé vložení další mapy do skriptu.
Ale jinak všechny výše uvedený mapy bez problémů fungujou, tak proč to vlastně řešit :D
Jen mě to zarazilo


Tento příspěvek byl upraven od slauch: 03 září 2019 - 23:16

  • 0

#350 vojtisekp

vojtisekp

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2019 - 13:21

Ahoj,

 

neumíte někdo dát dotěch nových map ty mapy.cz??? Dost mi to yhovovalo a byl bych za ně rád.

 

Děkuji VojtisekP


  • 0

#351 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 545 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2019 - 16:58

Do jakých nových map? Já je tam normálně mám, všechny varianty map.cz.


  • 0

#352 Y&MD

Y&MD

    Advanced Rejpal

  • Members
  • PipPipPip
  • 244 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2019 - 22:35

Tazatel pravděpodobně myslí ty nové mapy co jsou na adrese: https://www.geocaching.com/play/map
 

Tak tedy - stačí si vpravém horním rohu přepnout na "Search geocaches" (příp.český ekvivalent) na "staré" mapy, které jinak stále fungují na adrese https://www.geocaching.com/map/
V těch GME normálně funguje.


  • 0

#353 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 545 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2019 - 6:59

Jo, to je něco jiného, pořád čekám, jestli autoři skriptu rozšíří jeho funkčnost i na nové mapy. Je ale možné, že to nejde.


  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:mapa

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama