Přejít na obsah


Fotka

Mapové zdroje pro Geocaching Map Enhancements

mapa

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
345 odpovědí na toto téma

#21 XiXi_team

XiXi_team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 656 příspěvků(y)
  • LocationKladno

Publikováno 02 duben 2015 - 21:36

Diky za vzor. Zkusil jsem to napasovat do online map v Locusu a funguje to. Diky.
  • 0

Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka


#22 Anton91

Anton91

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2015 - 21:37

Dávno vyzkoušeno. Nebere mi to. viz obr. (nejde to aktivovat)

Nevím v čem přesně může být problém, ale při porovnání údajů o GME z obrázku a u mě jsem našel jisté rozdíly. :D  Hlavně v názvu a verzi GME. (u mě: Geocaching_Map_Enhancements.user.js 1.0) Ke stažení jsem použil odkaz hned v prvním příspěvku. :)


  • 0

#23 P€T@

P€T@

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2015 - 23:45

Díky moc ! Škoda, že nejde dát více plusových bodů k jednomu příspěvku  :D


  • 0

Samsung Galaxy Core LTE + Garmin Etrex 30


#24 mirecek7

mirecek7

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 133 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2015 - 5:24

Díky moc, velmi rád ho použiji jako podklad, který jsem při plánování používal.

Nejsem programátor, co prosím změnit v kódu, aby na podkladu objevily např. mapa dopravní, letní nebo zeměpisná ?

Děkuji, Míra


  • 0

#25 martinracek26

martinracek26

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 085 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2015 - 7:03

Jak jsi to tam dostal? Mě odmítá chrome jakékoli rozšíření, které nepochází z jejich obchodu.

Mě to do Chromu taky nejdřív nešlo, nejdřív jsem tam musel naistalovat https://chrome.googl...dmpobfkfo?hl=en

Pak jsem to do Chromu teprve dostal.


  • 0

#26 Evca.N

Evca.N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 673 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2015 - 7:49

Mě to do Chromu taky nejdřív nešlo, nejdřív jsem tam musel naistalovat https://chrome.googl...dmpobfkfo?hl=en

Pak jsem to do Chromu teprve dostal.

Supééér. Děkuji.  :)


  • 0

#27 brundi

brundi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 487 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2015 - 7:58

mohu se zeptat, když mám GM i rozšíření, nějak se ztrácím kde hledat záložku Nastavení a Manage Maps.

Díky moc


  • 0

brundi
 


#28 tomy.22

tomy.22

    MODERATORS

  • Moderators
  • 2 338 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2015 - 8:26

mohu se zeptat, když mám GM i rozšíření, nějak se ztrácím kde hledat záložku Nastavení a Manage Maps.

Díky moc

 


  • 1

#29 brundi

brundi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 487 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2015 - 8:51

bingo, moc dekuji


  • 0

brundi
 


#30 bayern1932

bayern1932

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2015 - 10:09

je to perfektní, přesně tohle jsem delší dobu postrádal!

moc děkuju


  • 0

#31 Lukas&Verca

Lukas&Verca

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 151 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2015 - 12:24

Supr diky


  • 0

#32 Pavelsni

Pavelsni

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 31 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2015 - 12:30

Luxus! Konečně pohodlné a rychlé plánování výletů tak, jak to bylo dřív. Bez jakéhokoliv software.

Díky moc, dost mi to chybělo. B)


  • 0

Důležitější je pro mě poznat zajímavé místo, než se hnát za spoustou kešek. Keš beru jako zpestření výletů, ne jako primární cíl. FTF mě nezajímá. Více času v přírodě, méně na internetu.  


#33 Pavelsni

Pavelsni

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 31 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2015 - 15:25

Měl by, prosím někdo, podobný kód do GME na google hybrid maps? Už to tady jednou bylo, ale ten kód nefunguje. Předem díky!


  • 0

Důležitější je pro mě poznat zajímavé místo, než se hnát za spoustou kešek. Keš beru jako zpestření výletů, ne jako primární cíl. FTF mě nezajímá. Více času v přírodě, méně na internetu.  


#34 moravan

moravan

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 315 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2015 - 20:16

Měl by, prosím někdo, podobný kód do GME na google hybrid maps? Už to tady jednou bylo, ale ten kód nefunguje. Předem díky!

 

Toto mi funguje:

{"alt":"Google Hybrid","name":"Google Hybrid","tileUrl":"http://mt{s}.google.com/vt?lyrs=y&x={x}&y={y}&z={z}&scaleControl=true","attribution":"<a href='http://maps.google.com/'>Google Maps</a>","minZoom":0,"maxZoom":21,"tileSize":256,"subdomains":"0123","ignore":false}

Někdy používám jen overlay vrstvu Google labels nad jinými mapami:

{"alt":"Google labels","tileUrl":"http://mt1.google.com/vt/lyrs=h@218000000&hl=en&src=app&x={x}&y={y}&z={z}&s=","overlay":true,"attribution":"<a href='http://maps.google.com/'>Google Maps</a>","ignore":false}

  • 1

#35 Pavelsni

Pavelsni

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 31 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2015 - 20:35

 

Toto mi funguje:

{"alt":"Google Hybrid","name":"Google Hybrid","tileUrl":"http://mt{s}.google.com/vt?lyrs=y&x={x}&y={y}&z={z}&scaleControl=true","attribution":"<a href='http://maps.google.com/'>Google Maps</a>","minZoom":0,"maxZoom":21,"tileSize":256,"subdomains":"0123","ignore":false}

Někdy používám jen overlay vrstvu Google labels nad jinými mapami:

{"alt":"Google labels","tileUrl":"http://mt1.google.com/vt/lyrs=h@218000000&hl=en&src=app&x={x}&y={y}&z={z}&s=","overlay":true,"attribution":"<a href='http://maps.google.com/'>Google Maps</a>","ignore":false}

Díky, funguje to. Mě vyhovuje mít všechno na jedné stránce. Paráda. 


  • 0

Důležitější je pro mě poznat zajímavé místo, než se hnát za spoustou kešek. Keš beru jako zpestření výletů, ne jako primární cíl. FTF mě nezajímá. Více času v přírodě, méně na internetu.  


#36 dejwy

dejwy

    dejwy

  • Members
  • PipPipPip
  • 829 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2015 - 20:44

Všem díky moc, po delší době jsem opět nainstaloval GME do své Opery, přidal zmiňované Mapy a .. funguje nádherně.

Díky .. i když na plánování spíše využiji Norbertovu Keškomapu a Geoget, tohle se vždy hodí.


  • 0

#37 Jacka

Jacka

    Zlobení je dovoleno :D

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 116 příspěvků(y)

Publikováno 04 duben 2015 - 7:40

Já když si tu cykloturistickou mapuz mapy.cz  přidám, tak mi to skvěle funguje, ale jen do chvíle, než ukončím Firefox. Při příštím otevření tam je zas defaultní nastavení s nefunkčními Amapami atd. a cyklomapy úplně chybí. Nevíte, prosím, čím to je?


  • -2

#38 masox

masox

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 127 příspěvků(y)

Publikováno 04 duben 2015 - 10:54

Já když si tu cykloturistickou mapuz mapy.cz  přidám, tak mi to skvěle funguje, ale jen do chvíle, než ukončím Firefox. Při příštím otevření tam je zas defaultní nastavení s nefunkčními Amapami atd. a cyklomapy úplně chybí. Nevíte, prosím, čím to je?

 

Možná stará verze GME? Zkus nainstalovat tu nejnovější (odkaz je v 1. příspěvku).


Byly tu nějaké dotazy na ostatní vrstvy, tak tady máte vše :)

[{"alt":"Mapy.cz základní", "tileUrl":"http://m{s}.mapserver.mapy.cz/base-m/{z}-{x}-{y}", "minZoom":5, "maxZoom":18, "subdomains":"1234", "attribution":"<img src='http://mapy.cz/img/logo-small.svg' /> © Seznam.cz,a.s, © Přispěvatelé <a href='http://www.openstreetmap.org/copyright'>OpenStreetMap</a>, © NASA"},
{"alt":"Mapy.cz turistická", "tileUrl":"http://m{s}.mapserver.mapy.cz/turist_trail-m/{z}-{x}-{y}", "minZoom":5, "maxZoom":18, "subdomains":"1234", "attribution":"<img src='http://mapy.cz/img/logo-small.svg' /> © Seznam.cz,a.s, © Přispěvatelé <a href='http://www.openstreetmap.org/copyright'>OpenStreetMap</a>, © NASA"},
{"alt":"Mapy.cz cykloturistická", "tileUrl":"http://m{s}.mapserver.mapy.cz/turist_trail_bike-m/{z}-{x}-{y}", "minZoom":5, "maxZoom":18, "subdomains":"1234", "attribution":"<img src='http://mapy.cz/img/logo-small.svg' /> © Seznam.cz,a.s, © Přispěvatelé <a href='http://www.openstreetmap.org/copyright'>OpenStreetMap</a>, © NASA"},
{"alt":"Mapy.cz dopravní", "tileUrl":"http://m{s}.mapserver.mapy.cz/base-m/{z}-{x}-{y}?s=0.2&dm=Luminosity", "minZoom":5, "maxZoom":18, "subdomains":"1234", "attribution":"<img src='http://mapy.cz/img/logo-small.svg' /> © Seznam.cz,a.s, © Přispěvatelé <a href='http://www.openstreetmap.org/copyright'>OpenStreetMap</a>, © NASA"},
{"alt":"Mapy.cz letní", "tileUrl":"http://m{s}.mapserver.mapy.cz/turist_aquatic-m/{z}-{x}-{y}", "minZoom":5, "maxZoom":18, "subdomains":"1234", "attribution":"<img src='http://mapy.cz/img/logo-small.svg' /> © Seznam.cz,a.s, © Přispěvatelé <a href='http://www.openstreetmap.org/copyright'>OpenStreetMap</a>, © NASA"},
{"alt":"Mapy.cz zimní", "tileUrl":"http://m{s}.mapserver.mapy.cz/turist_winter-m/{z}-{x}-{y}", "minZoom":5, "maxZoom":18, "subdomains":"1234", "attribution":"<img src='http://mapy.cz/img/logo-small.svg' /> © Seznam.cz,a.s, © Přispěvatelé <a href='http://www.openstreetmap.org/copyright'>OpenStreetMap</a>, © NASA"},
{"alt":"Mapy.cz zeměpisná", "tileUrl":"http://m{s}.mapserver.mapy.cz/zemepis-m/{z}-{x}-{y}", "minZoom":5, "maxZoom":18, "subdomains":"1234", "attribution":"<img src='http://mapy.cz/img/logo-small.svg' /> © Seznam.cz,a.s, © Přispěvatelé <a href='http://www.openstreetmap.org/copyright'>OpenStreetMap</a>, © NASA"},
{"alt":"Mapy.cz letecká", "tileUrl":"http://m{s}.mapserver.mapy.cz/ophoto-m/{z}-{x}-{y}", "minZoom":5, "maxZoom":20, "subdomains":"1234", "attribution":"<img src='http://mapy.cz/img/logo-small.svg' /> © Seznam.cz,a.s, © GEODIS BRNO,s.r.o."},
{"alt":"Mapy.cz letecká 2006", "tileUrl":"http://m{s}.mapserver.mapy.cz/ophoto0406-m/{z}-{x}-{y}", "minZoom":5, "maxZoom":19, "subdomains":"1234", "attribution":"<img src='http://mapy.cz/img/logo-small.svg' /> © Seznam.cz,a.s, © GEODIS BRNO,s.r.o."},
{"alt":"Mapy.cz letecká 2003", "tileUrl":"http://m{s}.mapserver.mapy.cz/ophoto0203-m/{z}-{x}-{y}", "minZoom":5, "maxZoom":19, "subdomains":"1234", "attribution":"<img src='http://mapy.cz/img/logo-small.svg' /> © Seznam.cz,a.s, © GEODIS BRNO,s.r.o."},
{"alt":"Mapy.cz letecká popisky", "tileUrl":"http://m{s}.mapserver.mapy.cz/hybrid-m/{z}-{x}-{y}", "minZoom":5, "maxZoom":20, "subdomains":"1234", "attribution":"<img src='http://mapy.cz/img/logo-small.svg' /> © Seznam.cz,a.s, © GEODIS BRNO,s.r.o.", "overlay":true},
{"alt":"2. vojenské mapování", "tileUrl":"http://m{s}.mapserver.mapy.cz/army2-m/{z}-{x}-{y}", "minZoom":5, "maxZoom":15, "subdomains":"1234", "attribution":"<img src='http://mapy.cz/img/logo-small.svg' /> © 2nd Military Survey, © Datový podklad MŽP ČR, © Laboratoř geoinformatiky UJEP"}]

  • 11

#39 Jacka

Jacka

    Zlobení je dovoleno :D

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 116 příspěvků(y)

Publikováno 04 duben 2015 - 11:04

Mám 0.7.2 - to je ono, ne? A nevydrží to do dalšího spuštění FF.


  • -1

#40 masox

masox

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 127 příspěvků(y)

Publikováno 04 duben 2015 - 11:31

Mám 0.7.2 - to je ono, ne? A nevydrží to do dalšího spuštění FF.

Tak tím to nebude... Co tam máš ješte nainstalováno za skripty? S něčím se to asi "bije"...

Např. mpik psal, že je třeba pokud někdo používá i GCLh, v něm vypnout přidávání map, protože to předělá na své.


  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:mapa

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama