Přejít na obsah


Fotka

Geojarry - jeho nahrada legalnimi postupy


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
137 odpovědí na toto téma

#41 ProKesTom

ProKesTom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 034 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2015 - 18:06

GJ používám prakticky jen v Combine na stažení seznamu nejnovějších keší v ČR, od seznamu odečtu obsah databáze a pak přes LIVE stahuji. Jde to lépe?

No a samozřejmě, na waymarky a upload.


  • 0

#42 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 669 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2015 - 20:00

Podle me ano, viz 1. prispevek vlakna.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#43 shamanek3

shamanek3

    Member

  • Banned
  • PipPip
  • 17 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2015 - 20:32

...

Jake dalsi funkce GJ potrebujete nahradit?

Stažení bookmarku jako BM.


  • 0

#44 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 669 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2015 - 20:50

Stažení bookmarku jako BM.

Napada me jen univerzalni postup: zobrazit seznam a budto pres .loc nebo pretahat kese do okna GG.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#45 shamanek3

shamanek3

    Member

  • Banned
  • PipPip
  • 17 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2015 - 20:55

Nojo, díky, ale 427 keší je trochu obtížné po jedné přetahovat. Nejde přetáhnout do okna GG celý bookmark?

http://www.geocachin...28-8f3325f8ffd8


  • 0

#46 Parkis

Parkis

    Parkis

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 911 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2015 - 21:07

nejde.


  • 0

#47 shamanek3

shamanek3

    Member

  • Banned
  • PipPip
  • 17 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2015 - 21:20

Díky za info. 


  • 0

#48 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 669 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2015 - 21:26

Nojo, díky, ale 427 keší je trochu obtížné po jedné přetahovat. Nejde přetáhnout do okna GG celý bookmark?

http://www.geocachin...28-8f3325f8ffd8

 

Precti si prvni prispevek tohoto vlakna (tusim 3. nebo 4. odstavec), je tam presne tento pripad. Muzes zobrazit v seznamu vsechny kese najednou (prepnes na 1000 kesi), pak jednim kliknutim zaskrtes vsechny kese a stahnes .loc soubor.


Tento příspěvek byl upraven od gord: 10 duben 2015 - 21:27

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#49 shamanek3

shamanek3

    Member

  • Banned
  • PipPip
  • 17 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2015 - 21:35

To jsem zkoušel, ale soubor má jen 85 bitů a když ho dám zobrazit přes lister, tak tam je jen: 

 

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<loc version="1.0" src="Groundspeak">
</loc>
 
To asi není dobře ne? Nikde nevidím kódy keší.

  • 0

#50 PaBa

PaBa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 347 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2015 - 21:38

GJ jsem pouzival v ramci casove spoustenych davek pomoci command line na stahovani jednotlivych kesi z nikdy negenerovaneho PQ. Bohuzel pro tuto funkci nevidim zadnou nahradu - ani v GG (ktery nepouzivam) ani  v GSAku (ktery pouzivam). Zkratka jiny jednoduchy programek, pouzitelny treba pres ekvivalent cronu,  v soucasne dobe neznam. GJ je velka skoda, myslim, ze by stalo za to ho jeste obcas oprasit  :) !

 


  • 0
PaBa

--
I always use ROT13 twice for extra security

#51 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 669 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2015 - 21:47

 

To jsem zkoušel, ale soubor má jen 85 bitů a když ho dám zobrazit přes lister, tak tam je jen: 

 

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<loc version="1.0" src="Groundspeak">
</loc>
 
To asi není dobře ne? Nikde nevidím kódy keší.

 

A neni problem v tom, ze jsou to archivovane kese? S temi GS nejak vetsinou nepracuje.

 

Kdyz jsem to zkusil na Prazske mosty, tak jsem seznam v .loc souboru dostal.


Tento příspěvek byl upraven od gord: 10 duben 2015 - 21:51

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#52 shamanek3

shamanek3

    Member

  • Banned
  • PipPip
  • 17 příspěvků(y)

Publikováno 11 duben 2015 - 3:24

No jsou to archivované keše, ale geojára mi je vždycky stáhnul, a šlo to stahovat jednoduše přes volbu bookmark.


  • 0

#53 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 332 příspěvků(y)

Publikováno 11 duben 2015 - 7:57

A ony nejdou stahovat bookmarky pres gc.live?


  • 0

#54 ProKesTom

ProKesTom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 034 příspěvků(y)

Publikováno 11 duben 2015 - 8:00

GJ používám prakticky jen v Combine na stažení seznamu nejnovějších keší v ČR, od seznamu odečtu obsah databáze a pak přes LIVE stahuji. Jde to lépe?

No a samozřejmě, na waymarky a upload.

 

 

Podle me ano, viz 1. prispevek vlakna.

Ten první příspěvek stahuje myslím celé keše, ne jen seznam. To bych znovu stahoval cca z 90% co už je stažené (PQ,...) a tedy zbytečně čerpal z limitu stahování. Proto od seznamu odečítám, co už mám a stahuji jen rozdíl. A protože GJ nestahuje keše ale jen seznam, není to ani nic nelegálního.


  • 0

#55 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 332 příspěvků(y)

Publikováno 11 duben 2015 - 8:01

Zkratka jiny jednoduchy programek, pouzitelny treba pres ekvivalent cronu,  v soucasne dobe neznam. GJ je velka skoda, myslim, ze by stalo za to ho jeste obcas oprasit  :) !

 

Tak ono tu tak nezalezi zrovna na nasem nazoru. Spise je s webem ted takova prekotna doba, a asi nikoho nebavi co dva dny neco prepisovat.

Toto vlakno je spise hlavne o tom, jestli lide nekde nepouzivaji GJ na veci, na ktere ho vlastne ani nepotrebuji.


  • 1

#56 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 332 příspěvků(y)

Publikováno 11 duben 2015 - 8:06

A protože GJ nestahuje keše ale jen seznam, není to ani nic nelegálního.

 

V TOU se nikde nemluvi o stahovani kesi, ale o robotickem pristupu na web! Na druhou stranu, v porovnani s c:geo nebo Mozi*...


  • 0

#57 Jacka

Jacka

    Zlobení je dovoleno :D

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 116 příspěvků(y)

Publikováno 11 duben 2015 - 9:03

Omlouvám se, určitě už to tu bylo a já jsem to přehlédla, ale nově jsem zjistila, že bez Geojarry nejsem schopna dotáhnout logy ke keši, což jsem dříve dělala přes Live (body/stáhnout logy). Teď se objevuje hláška, že je možné stáhnout nejvýš 30 logů, já ale chci všechny, co u keše jsou, případně zaktualizovat i ty dříve stažené. Takže jsem to musela nově začít dělat přes Geojarry. Existuje, prosím, jiná cesta?


  • 0

#58 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 332 příspěvků(y)

Publikováno 11 duben 2015 - 9:12

Treba pouzivat aktualni verzi Geogetu ti prijde spatny napad? :wacko:


  • 1

#59 Jacka

Jacka

    Zlobení je dovoleno :D

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 116 příspěvků(y)

Publikováno 11 duben 2015 - 9:24

Ne-e. To mi přijde jako celkem dobrý nápad :D. Jen mě nenapadlo, že by to mohlo být tím.

 

Aktualizace jsem si všimla až včera a neměla jsem zrovna čas se tím zabývat, tak jsem to odložila na později. Nerada tyhle věci dělám bezmyšlenkovitě, člověk pak snadno odklikne něco, co vůbec nechce, třeba instalaci nějaký hlouposti, který se pak nemůže zbavit, protože ve spěchu nepostřehl nějaký zaškrtnutý okýnko kdesi v průběhu instalace. Ne, že bych zrovna od GeoGetu takovýhle zákeřnosti očekávala, ale celkově mam takovej přístup, radši tedy aktualizace a jiné úpravy odkládám na dobu, kdy budu mít čas sledovat, co se tam děje.

 

Každopádně děkuju, už se mi to stahuje, jak potřebuju.


  • 0

#60 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 301 příspěvků(y)

Publikováno 11 duben 2015 - 20:32

Jo, nedavno zkrouhli limit na API, z 1000 logů v jednom dotazu na 30. Geoget zareagoval rychle, ale přesto se to při stahování vštšího počtu logů zasekává a musí se čekat minutu, než to jede dál. Ale navíc přidali funkci Summary, což i pro BM znamená možnost stáhnout listingy téměř bez limitu, sice nové keše jen tradiční, nebo konkrétní (přes GC kód), ale to se dá, řešilo se to tu. Ale Summary nestahuje logy.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama