Přejít na obsah


Fotka

Geojarry - jeho nahrada legalnimi postupy


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
139 odpovědí na toto téma

#81 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 266 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2015 - 21:43

Jiz jsem to tu vysvetloval - pro plugin Spoiler nepotrebujes GJ.

 

Rozdil mezi FULL, LITE a SUMMARY najdes treba tady.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#82 michal_a_jana

michal_a_jana

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 26 duben 2015 - 9:10

Jiz jsem to tu vysvetloval - pro plugin Spoiler nepotrebujes GJ.

 

Rozdil mezi FULL, LITE a SUMMARY najdes treba tady.

I pro BM, tj. bez pouziti GCLive full?


  • 0

#83 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 266 příspěvků(y)

Publikováno 26 duben 2015 - 12:34

Tak jeste jednou - Spoiler pouziva obsah tagu gcimage. Ten se vytvari pri importu listingu a listing je obsazen v datech i pri stahovani SUMMARY (=Prehled). Limity pro SUMMARY jsou i pro BM stejne jako pro LITE (zatim), tedy 10000 kesi.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#84 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 942 příspěvků(y)

Publikováno 26 duben 2015 - 14:17

Ale Summary nema informace o prilozenych obrazcich, ne?


  • 0

#85 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 266 příspěvků(y)

Publikováno 26 duben 2015 - 14:28

Opravdu ne? To me nenapadlo konrolovat. "Normalni" obrazky jsou v listingu a ten pripojeny seznam v Summary neni?


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#86 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 942 příspěvků(y)

Publikováno 26 duben 2015 - 16:02

Neni to tam. (viz. ticket #656)


  • 0

#87 michal_a_jana

michal_a_jana

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 26 duben 2015 - 18:27

Presne tak mi to prijde. Obrazky v listingu v SUMMARY jsou, ale obrazky v odkazu do galerie ne.

Kazdopadne kdyz jsem v nastaveni spoileru zmenil geojarry na gclive a dal stahnout 5 kesi, tak mi to vyhodilo chybu ze vyprsel pocet FULL listingu.


  • 0

#88 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 266 příspěvků(y)

Publikováno 26 duben 2015 - 18:47

Galerie je neco jineho, to jsou i obrazky z logu uzivatelu. Ty nas nezajimaji. Dulezity je jen ten seznam na konci listingu.

 

Stazeni FULL listingu je pro BM omezen na 3 denne.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#89 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 942 příspěvků(y)

Publikováno 26 duben 2015 - 18:50

Ony nejsou mysleny "obrazky v listingu", ale "obrazky prilozene k listingu".

 

Pokud je nekde v listingu vlozeny obrazek (lhostejno, jestli z gc.com, nebo odkudkoliv jinde na internetu), tak ten odkaz v HTML listingu je porad. Jakmile jakkoliv ziskas text listingu, mas i ten odkaz na obrazek. A Geoget si pak ten obrazek stahne.

 

Tedy jde ale o obrazky prilozene k listingu, a ty ani v textu listingu nemusi byt nikde zminene! Proto pokud o jejich existenci neposle Groundspeak nejakou informaci, nezjistis je.

 

A ta informace o prilozenych obrazcich neni pritomna v normalnim PQ GPX, a da se zjistit jen na webove strance, nebo ve Full listingu z gc.live.


  • 0

#90 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 657 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2015 - 20:48

Ještě jsem nepřišel na to, jak nastavit stahování informace o zalogovaných TB a GC, pokud dám generovat statistiky, aby se na to nevolalo GJ.


  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#91 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 266 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2015 - 20:57

V API nejaka funkce pro TB/GC je, ale myslim, ze ji zatim nikdo nezkoumal. Takze k tomu nic vic rict neumim.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#92 Dragouni

Dragouni

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 184 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2015 - 4:25

Ja myslim, ze stator ji vyuziva. Pri zacatku generovani jak se stahuje ten cca 700kB soubor, tak tam je informace o poctu GC a TB obsazena.

EDIT: konkretne jde o modul CALC_GS a jsou tam tyto dve promenne

CalcGS_TrackablesTBCount
CalcGS_TrackablesGCCount

Bagdes s tim normalne pracuji.


Tento příspěvek byl upraven od Dragouni: 28 duben 2015 - 4:33

  • 0

#93 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 266 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2015 - 6:26

Dragouni - michas dohromady 2 ruzne veci. Tyto dve hodnoty nejsou zjistovany pomoci GJ, ale pomoci API.

 

Kolombo - upresnim svoji predchozi odpoved: informace o zalogovanych TB a GC pouziva modul Trackable. Takze pouziti GJ zabranis tim, ze tento modul nebudes ve statistice pouzivat. Zatim jiny zpusob ziskani techto informaci neznam. Bude potreba vyzkumna (on totiz k nim neexistuje zadny popis) cinnost nad funkcemi API, a vubec neni zaruceno, ze nejaka z jejich funkci takove informace poskytuje. Takze se mozna bez TB/GC budeme muset obejit az autora GJ prestane bavit reagovat na nekonecne a nesmyslne upravy webu.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#94 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 657 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2015 - 6:37

gord - Použití GeoJarry v GeoGetu zabráníme tím, že GeoGet nebudeme používat .....

 

Fakt prima rada :-)

 

Prostě pokud chci mít Trackable ve statistice, bez GeoJarry se neobejdu. TEČKA


  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#95 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 266 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2015 - 7:09

Ja chci neni resenim. Chtel jsem naznacit, ze muze nastat doba, kdy se bez tech TB proste obejit budes muset, pokud si neco nenapises sam.

 

Zda se, ze na tvoje prispevky opet prestanu reagovat. Vzdycky sve predsevzeti porusim s tim, ze vecne dotazy maji smysl. Tva reakce me z toho vzdy vyvede. 


  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#96 Dragouni

Dragouni

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 184 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2015 - 7:59

Dragouni - michas dohromady 2 ruzne veci. Tyto dve hodnoty nejsou zjistovany pomoci GJ, ale pomoci API.

Aha, ja myslel, ze mu jde o zjisteni poctu tb a gc do statistik. Vim, ze to jde pres API, proto jsem to psal jako nahradu za GJ.
  • 0

#97 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 942 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2015 - 8:09

O trackables se da pres API zjistit hodne. Ale protoze tuto statistiku nepouzivam, tak netusim, co ze vlastne potrebujete zjistovat.

Ve chvili, kdy to bude zjistitelne pres API, neni sebemensi problem spichnout skriptik, ktery to pres API zjisti. GJ opravdu neni treba.


  • 0

#98 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 116 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2015 - 8:17

Počet TB a GC jsem si doplňoval ručně. Pak jsem nainstaloval doporučený getTrackables a ono to něco dělá, jestli je to správně, nevím. Můžu se podívat do toho skriptu, nebo se zeptat autora, potkávám ho často. Netuším, odkud ty hodnoty bere. Trackably loguju jen občas. Spíš kdyby se do Badgegenu přenesl nějak počet fotek ve fotogalerii a počet CWG z pluginu CWGlist2. Ale problém to není, není nutno všechno automatizovat.


  • 0

#99 dead body

dead body

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 58 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2015 - 18:37

Zdravím,
rychle jsem přejel vlákno (nemám psychické síly to vše pročítat), ale nikde jsem si nevšiml jestli někdo řešil tvorbu statistik s využitím geojarry, podle návodu (http://blog.pavelhus...stiky-v-geoget/).

Je nějaké řešení?

Jestli jsem ve špatném vláknu, tak se omlouvám a příspěvek smažu.
Díky


Tento příspěvek byl upraven od dead body: 28 duben 2015 - 18:40

  • 0

#100 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 657 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2015 - 18:56

No, je to starý návod a tedy dost neaktuální :-(

 

Na statistiky je dnes Stator a GCLIve umí daleko více věcí, než v době sepsání blogu.


  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz





1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama