Přejít na obsah


Fotka

Problémy na serveru geocaching.cz


Nejlepší odpověď slauch , 23 duben 2015 - 17:54

Je to opravdu problém s ÍÉčkem, taky jsem s onehdá divil, co to je za kapitální békovinu.

Pitomina je to již staršího data, viz vlákno:

http://www.geocachin...-v-ie10-a-ie11/

Přejít na celý příspěvek


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
22 odpovědí na toto téma

#1 miralill70

miralill70

    Premium Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 121 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2015 - 14:51

Ahoj,

od té doby, co jsem tu přihlášen, mám problémy na tomto serveru.

1) Něco zkopíruji, ale už mi to nejde vložit do příspěvku. Dělá mi to jen na těchto stránkách. Když tady něco zkopíruji a vložím to např. do Wordu, není problém.

2) Nefunguje citace. Když chci někomu odpovědět ve fóru, prostě to nejde citovat.

 

To je nejspíše všechno, kdyžtak ještě něco připíši.

Děkuji za odpovědi! :D


  • 0
K zapisování kešek používám počítač Windows 7 Home Premium.
K hledání pokladů používám GPS Garmin eTrex Legend HCx.
K hledání pokladů používám také mobil a tablet Samsung Galaxy Core LTE a Samsung Galaxy Tab 3.
Přeji vám také co nejvíce nalezených krabiček... :) ;) :D

 

Můj profil na poznejmisto.cz: GarfieldCZ, moje fotky (zatím :D): 2649, 2669, 2716, 2744, 2799, 2896

 

PS: Věk v profilu je pouze geocachingový, ne opravdový ;)

b8185209-23a7-4c3f-bac8-9dee9b2f8ae8.jpg


#2 Fukar

Fukar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 341 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2015 - 14:56

Ahoj,

od té doby, co jsem tu přihlášen, mám problémy na tomto serveru.

1) Něco zkopíruji, ale už mi to nejde vložit do příspěvku. Dělá mi to jen na těchto stránkách. Když tady něco zkopíruji a vložím to např. do Wordu, není problém.

2) Nefunguje citace. Když chci někomu odpovědět ve fóru, prostě to nejde citovat.

 

To je nejspíše všechno, kdyžtak ještě něco připíši.

Děkuji za odpovědi! :D

ctrl C/ ctrl V

Ahoj,

od té doby, co jsem tu přihlášen, mám problémy na tomto serveru.

1) Něco zkopíruji, ale už mi to nejde vložit do příspěvku. Dělá mi to jen na těchto stránkách. Když tady něco zkopíruji a vložím to např. do Wordu, není problém.

2) Nefunguje citace. Když chci někomu odpovědět ve fóru, prostě to nejde citovat.

 

To je nejspíše všechno, kdyžtak ještě něco připíši.

Děkuji za odpovědi!  :D

 

Závada je asi na tvém přijímači.

Zkus to v jiném prohlížeči.


Tento příspěvek byl upraven od geoFukar: 23 duben 2015 - 14:57

  • 1

Člen týmu URNA - Útvar Rychlého NAlezení.
Lovem postižen na 100%.


#3 miralill70

miralill70

    Premium Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 121 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2015 - 14:59

Kopírovat umím, jenže když dám Ctrl+C/Ctrl+V nic se nestane...


  • 0
K zapisování kešek používám počítač Windows 7 Home Premium.
K hledání pokladů používám GPS Garmin eTrex Legend HCx.
K hledání pokladů používám také mobil a tablet Samsung Galaxy Core LTE a Samsung Galaxy Tab 3.
Přeji vám také co nejvíce nalezených krabiček... :) ;) :D

 

Můj profil na poznejmisto.cz: GarfieldCZ, moje fotky (zatím :D): 2649, 2669, 2716, 2744, 2799, 2896

 

PS: Věk v profilu je pouze geocachingový, ne opravdový ;)

b8185209-23a7-4c3f-bac8-9dee9b2f8ae8.jpg


#4 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2015 - 14:59

Jestli mas nove serizenej AdBlock, tak doporucuju ho zkrotit. Nebo mas v PC nejakou havet, co nema rada tenhle server.


  • 0

#5 miralill70

miralill70

    Premium Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 121 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2015 - 15:02

Nedávno jsme odvirovávali PC, takže virama to asi nebude. Používám Internet Explorer, žádné zbytečné doplňky v něm nemám, nedávno jsem je odstraňoval...


  • 0
K zapisování kešek používám počítač Windows 7 Home Premium.
K hledání pokladů používám GPS Garmin eTrex Legend HCx.
K hledání pokladů používám také mobil a tablet Samsung Galaxy Core LTE a Samsung Galaxy Tab 3.
Přeji vám také co nejvíce nalezených krabiček... :) ;) :D

 

Můj profil na poznejmisto.cz: GarfieldCZ, moje fotky (zatím :D): 2649, 2669, 2716, 2744, 2799, 2896

 

PS: Věk v profilu je pouze geocachingový, ne opravdový ;)

b8185209-23a7-4c3f-bac8-9dee9b2f8ae8.jpg


#6 Fukar

Fukar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 341 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2015 - 15:15

Kopírovat umím, jenže když dám Ctrl+C/Ctrl+V nic se nestane...

Já jen předváděl, že to funguje. Na Chrome,

 

Tak jsem kvůli tobě pustil po roce IE a fakt nejde ani jedno.


Tento příspěvek byl upraven od geoFukar: 23 duben 2015 - 15:18

  • 0

Člen týmu URNA - Útvar Rychlého NAlezení.
Lovem postižen na 100%.


#7 miralill70

miralill70

    Premium Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 121 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2015 - 15:39

Děkuji za info, alespoň už vím že na IE to blbne. Citování a kopírování je na tomto serveru docela důležitá věc...


  • 0
K zapisování kešek používám počítač Windows 7 Home Premium.
K hledání pokladů používám GPS Garmin eTrex Legend HCx.
K hledání pokladů používám také mobil a tablet Samsung Galaxy Core LTE a Samsung Galaxy Tab 3.
Přeji vám také co nejvíce nalezených krabiček... :) ;) :D

 

Můj profil na poznejmisto.cz: GarfieldCZ, moje fotky (zatím :D): 2649, 2669, 2716, 2744, 2799, 2896

 

PS: Věk v profilu je pouze geocachingový, ne opravdový ;)

b8185209-23a7-4c3f-bac8-9dee9b2f8ae8.jpg


#8 slauch

slauch

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 88 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2015 - 17:54   Nejlepší odpověď

Je to opravdu problém s ÍÉčkem, taky jsem s onehdá divil, co to je za kapitální békovinu.

Pitomina je to již staršího data, viz vlákno:

http://www.geocachin...-v-ie10-a-ie11/


Tento příspěvek byl upraven od slauch: 23 duben 2015 - 17:54

  • 0

#9 TARATARATA

TARATARATA

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 174 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2015 - 20:46

Hmm, tak konečně vím, proč mi to taky nejde :wacko:.


  • 2

#10 petegeo

petegeo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 999 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2015 - 21:52

                    

Hmm, tak konečně vím, proč mi to taky nejde :wacko:.

 

Me uz to jde.... :-)

Tedy po dlouhe době jsem otevrel IE abych se podival, co je to za ptakovinu... :-)

Zpocatku to taky neslo, tak jsem kliknul na poslední ikonu v radku editoru, na moznosti a zaskrtl první volbu -vlozit jako text ve vychozim nastaveni..

Ulozil, znova necetl stranku a funguje to...

  •   

  • 0

#11 slauch

slauch

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 88 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2015 - 7:02

Tak na kopírování a vložení to pomohlo, to jo.

Ale pořád mi nefungujou citace a odkazy.

 

Stisknu v cizím postu Citaci nebo Multicitaci a nic se neděje.

Při vložení odkazu mi sice vyskočí okno s nastavením odkazu, ale nejde potvrdit ani zavřít. Zbavím se ho jen zavřením celý záložky.

 

Opět se potvrzuje, že IE je dobrý akorát tak na stažení jinýho prohlížeče :angry:

 

A ve FF je jede jak víno


Tento příspěvek byl upraven od slauch: 24 duben 2015 - 7:06

  • 0

#12 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 596 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2015 - 8:47

Vzhledem k tomu, že na žádném jiném webu podobné problémy s IE nemám, tak to vidím spíš na chybu v naprogramování zdejšího editačního okna.


  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#13 slauch

slauch

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 88 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2015 - 10:13

Ten problém je opravdu v IE. Nedokáže korektně přeložit zdrojáky tohodle webu. Proč to v jinejch prohlížečích - FF, Chrome, Opera - funguje a v IE ne?

Navíc to nechodí od verze 10. Na IE v.9 je vše OK (mám vyzkoušeno).

I u nás ve firmě, kde máme spoustu technologickejch webů, není doporučováno instalování IE 10 a výš, právě kvůli jejich zobrazení a funkčnosti.

V těchto verzích IE zřejmě zapoměli na podporu něčeho staršího. 


  • 0

#14 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2015 - 10:39

Existuje aktualizace co by to mohla opravit. Jen se musím odhodlat k instalaci


  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#15 nalano

nalano

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 504 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2015 - 10:56

Ahoj, koukám, že čas příspěvků zde se ukazuje špatně. Tento příspěvek vkládám v 11.56, čas je u něj 10.56. Ukazuje to špatně když jsem přihlášen, i když nejsem přihlášen. Nemáte někde blbě nastavené defaultní časové pásmo? Resp. chybějící nastavení, ze je letní čas?
  • -1

#16 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 596 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2015 - 11:01

Já časy vidím správně, takže to bude spíš chybka v nastavení tvého profilu - v pravým horním rohu je vedle tvého loginu rozbalovací šipka a tam je "Mé nastavení" a v něm máš mít zaškrtnuto "DST korekce" a vybrané správné časové pásmo GMT +1
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#17 nalano

nalano

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 504 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2015 - 12:12

Já časy vidím správně, takže to bude spíš chybka v nastavení tvého profilu - v pravým horním rohu je vedle tvého loginu rozbalovací šipka a tam je "Mé nastavení" a v něm máš mít zaškrtnuto "DST korekce" a vybrané správné časové pásmo GMT +1

Tam jsem se teď podíval a měl jsem to tak nastavené. Ale něco se tim prošťouchlo a čas příspěvku je správně. Jen když se odhlásím, tak je posunut. Čili anonym nemá to pásmo správně nastavené. To už tak moc nevadí ;-)
  • 0

#18 Jacka

Jacka

    Zlobení je dovoleno :D

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 211 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2015 - 9:58

V posledních pár dnech mi asi dvakrát na mail nedorazila notifikace na SZ z tohoto serveru, ač jsem ani nesáhla na nastavení svého účtu. Hledala jsem i ve spamech, ale ani tam to nespadlo. Je to nějaká novinka a už to tak zůstane, nebo jenom náhodou zakopl, některej z těch trpaslíčků, co běhají v drátech?


  • 0

#19 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 462 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2015 - 11:21

To vkládání - Je to hodně starej problém který se tu diskutoval dost dávno.

Citace (a zřejmě ctrl+v) projde v případě kdy NAPŘED to editační okno přepneš do modu BBCode (to je ten čudlík v levém horním rohu).


Tento příspěvek byl upraven od Arne1: 27 duben 2015 - 11:21

  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#20 Stranger42

Stranger42

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 453 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2015 - 11:29

V posledních pár dnech mi asi dvakrát na mail nedorazila notifikace na SZ z tohoto serveru, ač jsem ani nesáhla na nastavení svého účtu. Hledala jsem i ve spamech, ale ani tam to nespadlo. Je to nějaká novinka a už to tak zůstane, nebo jenom náhodou zakopl, některej z těch trpaslíčků, co běhají v drátech?


Mně zas asi před týdnem začaly padat maily odtud na Gmailu do spamu. Takže žádný Seznam, ten jsem nikdy neměl. Označil jsem několik mailů, že nejsou spam, ale o víkendu se jich zase několik objevilo. Nikde jsem nic neměnil, takže buď se něco změnilo v hlavičce mailů odtud nebo Gmail zpřísnil kontrolu. Každopádně je to nemilé zjištění.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama