Přejít na obsah


Fotka

Mapy v Urwigu


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
35 odpovědí na toto téma

#21 mr3ska

mr3ska

    Optimista

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 951 příspěvků(y)

Publikováno 18 listopad 2015 - 18:31

Koukám, že tehhe web změnil vložený text. %7B je složená závorka, %7D její ukončení. { }


Závorky jsem v Tebou uvedeném samozřejmě pochopil. Ovšem asi jsem něco zmastil a chybělo mi tam to %20 nebo jak to tam je ještě před závorkami
  • 0

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

 

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

 

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"


#22 mh.mail

mh.mail

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 635 příspěvků(y)

Publikováno 24 listopad 2015 - 14:46

Ještě jednou sem přihodím nastavení map, některé tu ještě nebyly.

MAPY.CZ Základní = http://m1.mapserver.mapy.cz/base-m/{z}-{x}-{y}
MAPY.CZ Foto = http://m1.mapserver.mapy.cz/ophoto-m/{z}-{x}-{y}
MAPY.CZ Turist = http://m1.mapserver.mapy.cz/wturist-m/{z}-{x}-{y}
MAPY.CZ CykloTur = http://m1.mapserver.mapy.cz/turist_trail_bike-m/{z}-{x}-{y}
MAPY.CZ 2.VM = http://m1.mapserver.mapy.cz/army2-m/{z}-{x}-{y}
OSM = http://c.tile.openstreetmap.org/{z}/{x}/{y}.png
MTB = http://tile.mtbmap.cz/mtbmap_tiles/{z}/{x}/{y}.png
Google Map = http://mt1.google.com/vt/x={x}&y={y}&z={z}
Google SAT s názvy = http://mt1.google.com/vt/lyrs=y&x={x}&y={y}&z={z}
Google SAT = http://khms0.google.com/kh/v=187&src=app&x={x}&y={y}&z={z}

  • 2
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#23 MiroslavRouta

MiroslavRouta

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 620 příspěvků(y)

Publikováno 30 březen 2016 - 22:38

Já asi uplně nechápu. co se dává za to x,y a z
  • 0

#24 mh.mail

mh.mail

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 635 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2016 - 6:21

Za to se nedává nic, tohle si tam nakopíruješ přesně tak, jak to tu je. Za ty proměnné si pak bude Urwigo už dosazovat samo.
  • 0
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#25 MiroslavRouta

MiroslavRouta

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 620 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2016 - 9:52

Aha... Me to vyhodilo nejakej error
  • 0

#26 Maxinoha

Maxinoha

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 157 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2018 - 6:59

Aktualizace mapy.cz

MAPY.CZ Základní = https://mapserver.mapy.cz/base-m/{z}-{x}-{y}
MAPY.CZ Foto = https://mapserver.mapy.cz/bing/{z}-{x}-{y}
MAPY.CZ Turist = https://mapserver.mapy.cz/turist-m/{z}-{x}-{y}
MAPY.CZ Zimní = https://mapserver.mapy.cz/winter-m/{z}-{x}-{y}
MAPY.CZ Zeměpisná = https://mapserver.mapy.cz/zemepis-m/{z}-{x}-{y}
MAPY.CZ 19. století = https://mapserver.mapy.cz/army2-m/{z}-{x}-{y}

  • 1

#27 phrkt

phrkt

    věčný rejpálek

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 783 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2018 - 7:58

Tak bohužel, tohle mi nechodí.


  • 0

#28 mh.mail

mh.mail

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 635 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2018 - 8:04

Mně jo, teď jsem to změnil a vyzkoušel.


  • 0
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#29 Maxinoha

Maxinoha

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 157 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2018 - 8:07

Tak bohužel, tohle mi nechodí.

 

Nahraj sem snímek obrazovky jak to máš nastavené a nějakou chybu co ti to píše.

Přiložené miniatury

  • Beze jména.jpg

  • 0

#30 phrkt

phrkt

    věčný rejpálek

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 783 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2018 - 8:14

Přesně takhle jsem to tam nahrál, chybu to nehlásí, jen se to nepřepne.

A původní nastavení podle předchozího příspěvku pořád funguje.


  • -1

#31 Maxinoha

Maxinoha

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 157 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2018 - 8:16

Přesně takhle jsem to tam nahrál, chybu to nehlásí, jen se to nepřepne.

A původní nastavení podle předchozího příspěvku pořád funguje.

 

To asi těžko, když některé mapové servery byli změněny z HTTP na HTTPS?


  • 0

#32 phrkt

phrkt

    věčný rejpálek

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 783 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2018 - 8:26

Taky tomu nerozumím, ale nastavení mi pořád funguje:

 

MAPY.CZ Základní = http://m1.mapserver.mapy.cz/base-m/{z}-{x}-{y}
MAPY.CZ Foto = http://m1.mapserver.mapy.cz/ophoto-m/{z}-{x}-{y}
MAPY.CZ Turist = http://m1.mapserver.mapy.cz/wturist-m/{z}-{x}-{y}


  • -1

#33 Maxinoha

Maxinoha

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 157 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2018 - 8:28

Taky tomu nerozumím, ale nastavení mi pořád funguje:

 

MAPY.CZ Základní = http://m1.mapserver....e-m/{z}-{x}-{y}
MAPY.CZ Foto = http://m1.mapserver....o-m/{z}-{x}-{y}
MAPY.CZ Turist = http://m1.mapserver....t-m/{z}-{x}-{y}

 

Ta turistická ti nemůže fungovat.


  • 0

#34 ProKesTom

ProKesTom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 000 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2018 - 8:37

Nové fungují, některé staré taky.

 

Jo, turistická nefunguje.


Tento příspěvek byl upraven od ProKesTom: 08 duben 2018 - 8:38

  • 1

#35 phrkt

phrkt

    věčný rejpálek

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 783 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2018 - 8:38

Píšu jen o tom co vidím a co teď zkouším. Netuším proč to u mne funguje takhle, žádné palce dolů na tom nic nezmění, neber si to osobně, tvé i mh-mailovy práce okolo Urwiga si vážím a jsem za ní rád.

 

Uvidím jestli to časem bude jinak.  A zítra to vyzkouším v práci přes jiné připojení a z jiného stroje.


  • 0

#36 phrkt

phrkt

    věčný rejpálek

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 783 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2018 - 7:00

Tak jak jsem slíbil výsledky zkoušek:

 

problém zřejmě souvisí s Win XP, tam mi stále jedou původní mapy a nové ne.

Na stroji s Win10 vše funguje podle Maxinohy.

 

Máte někdo IP adresu toho https serveru, že bych jí tam zkusil napsat natvrdo a obešel DNS ?

 

Edit:

 

Tak sorry IP adresu už mám, na XP to ani s ní neprochází, přitom PING a TRACERT fungují.


Tento příspěvek byl upraven od phrkt: 09 duben 2018 - 7:07

  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama