Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

přenos waypointů označených jako "Nepřepisovat při importu"


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
87 odpovědí na toto téma

#81 mikeant

mikeant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 628 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2015 - 14:48

Díky nezištné Gordově pomoci a podpoře se mi podařilo upatlat skript, který zajistí import (především z AD) s přepisem "nepřepisovatelných" waypointů. Beru to jako dočasné řešení, než bude vytvořen skutečný synchronizační plugin. Kdo chce vyzkoušet, nechť stahuje zde. Čtěte prosím popis (on ten export z AD není až tak úplně libový).


  • 1

#82 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 316 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2015 - 17:47

Vidíš Michale, že to šlo... :)


  • 0

#83 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 731 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2015 - 18:06

Ja bych byl opatrnejsi. Ten plugin sice dela to, co ma, ale GPX generovane z aDraku mi na prvni pohled pripada pochybne - napr. obsahuje k jedne kesi 2 WP se stejnym prefixem. Takze asi bude potreba nejaka spoluprace s Ludkem, aby se to doladilo.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#84 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 996 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2015 - 18:43

"Pomocí filtru si zobrazte keše změněné od data poslední aktualizace"

koukám se špatně, nebo tahle volba není ve verzi a:drake 4, a je až v pětce?


  • 0

#85 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 118 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2015 - 19:36

Ja bych byl opatrnejsi. Ten plugin sice dela to, co ma, ale GPX generovane z aDraku mi na prvni pohled pripada pochybne - napr. obsahuje k jedne kesi 2 WP se stejnym prefixem. Takze asi bude potreba nejaka spoluprace s Ludkem, aby se to doladilo.

 

To by nastat nemělo, v a:Drake se snažím unikátnost prefixu hlídat. Máš něco konkrétního?


  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Huawei P10 lite


#86 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 731 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2015 - 19:59

Mam konkretni GPX (dodal mi ho MikeAnt) a mel bych k nemu asi vic vyhrad. Muzu ti ho poslat nebo se muzes domluvit primo s nim. Pokud to budem resit spolu, presunul bych se na mail.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#87 mikeant

mikeant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 628 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2015 - 21:46

"Pomocí filtru si zobrazte keše změněné od data poslední aktualizace"
koukám se špatně, nebo tahle volba není ve verzi a:drake 4, a je až v pětce?


Je to až v pětce, jeden z důvodů, proč jsem se nevrátil k předchozí verzi...
  • 0

#88 mikeant

mikeant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 628 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2015 - 21:54

To by nastat nemělo, v a:Drake se snažím unikátnost prefixu hlídat. Máš něco konkrétního?


Jde o to, že když exportuji data dle filtru Změněno od (ono je to fuk, v podstatě jakykooiv seznam), exportní soubor obsahuje nejen keše změněné, ale i prohlednute (což mne až tak nebolí), ale v případě že mam zapnutou volbu Preferovat finální souřadnice, tak obsahuje také waypointy Original location a výchozí souřadnice keše jsou prepsane na finální (což je pro následný import jinam celkem průšvih). Pokud tento GPX naimportuji tak jak je do Geogetu abych provedl aktualizaci a zkopíruji geogeti db zpet do adrake, objeví se mi tam následně dva totožné waypointy Original location (jeden z GG, druhý vytvořený adrakem). Vypadá to, jako by se exportovala data z nějaké dočasné tabulky, namísto toho, aby se vyselectovala data z hlavní databáze.

Můžeme případně také řešit po mailu.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama