Přejít na obsah


Fotka

Geoget- filtr podle tagu FTF?


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
29 odpovědí na toto téma

#21 blizek

blizek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2015 - 2:13

Vytvořil jsem si filtr DNF a nevím, jak ho nastavit, aby mi vyfiltroval pouze mnou nenalezené keše.


  • 0

#22 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 739 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2015 - 7:28

Opačně jako je filtr "Found". Tj. na záložce "Hlavní" musí být čtvereček "Nalezená" nezaškrtnutý.


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#23 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 401 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2015 - 8:35

Opačně jako je filtr "Found". Tj. na záložce "Hlavní" musí být čtvereček "Nalezená" nezaškrtnutý.

To je sice správně, ale asi to nebude to, co tazatel opravdu chtěl  :)

Nejspíš chce hledat keše, na kterých má záznam logu DNF. Ale to už do tohoto tématu nepatří.


  • 0

#24 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 739 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2015 - 9:01

máš pravdu ještě jsem spal...


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#25 blizek

blizek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2015 - 10:59

To je sice správně, ale asi to nebude to, co tazatel opravdu chtěl  :)

Nejspíš chce hledat keše, na kterých má záznam logu DNF. Ale to už do tohoto tématu nepatří.

Ano, přesně tohle potřebuji...


  • 0

#26 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 956 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2015 - 13:10

podle typu logu afaik v GeoGetu filtrovat nelze. Lze to vyřešit SQL dotazem

SELECT id FROM geolog WHERE finder="%GG_OWNER%" and type like "Didn't find it"

to lze například nabušit do Combine, nebo do složky %GEOGET_DATADIR%\script\Combine2\Batches hodit následující soubor: https://dl.dropboxus.../GeoGet/Dnf.ini


  • 1

#27 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 943 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2015 - 16:11

Jeste bych doplnil, ze mikromuv SQL najde i kese, ktere byly treba pozdeji nalezeny. Pokud by mely byt vyrazeny, mohlo by to SQL byt treba nasledujici:

 

SELECT id FROM geocache WHERE id IN (
  SELECT id FROM geolog WHERE finder="%GG_OWNER%" and type like "Didn't find it"
  )
  AND dtfound<=0

(Nezkousel jsem a doufam, ze jsem tam neudella nejakou chybu  ;)  )


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#28 davidb11

davidb11

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 010 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2022 - 10:45

Nechce se mi o tom zakládat nové vlákno.

V mojí statistice http://david.bohm.sw...Statistics.html mám list FTF.
V části kde jsou stupně vítězství mám 33 xTF.

V části jednotlivých xTF mi jedno, poslední chybí. Tag u něho mám, protože by se mi jinak nedal do té vrchní tabulky.
Jedná se o kešku - GC9HH09
Kde jinde může být, prosím, chyba?


  • 0

#29 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 739 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2022 - 20:19

Těžko říct, nevíme co máš v databázi. Máš tam TTF - Stator umí z logů automaticky převzít tyto údaje nebo mu je musíš dodat ručně ? A jak vypadá ten vypisovací filtr ? Není tam náhodou nějé malé/ velké nebo nějaký podobná problém ?


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#30 davidb11

davidb11

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 010 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2022 - 8:06

Těžko říct, nevíme co máš v databázi. Máš tam TTF - Stator umí z logů automaticky převzít tyto údaje nebo mu je musíš dodat ručně ? A jak vypadá ten vypisovací filtr ? Není tam náhodou nějé malé/ velké nebo nějaký podobná problém ?

TTF zadávám ručně do tagu.

Na filtr se musím odpoledne podívat a i tak nevím zda jsem schopen odpovědět. 
 


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama