Vytvořil jsem si filtr DNF a nevím, jak ho nastavit, aby mi vyfiltroval pouze mnou nenalezené keše.

Geoget- filtr podle tagu FTF?
Publikováno 01 červen 2015 - 8:35
Opačně jako je filtr "Found". Tj. na záložce "Hlavní" musí být čtvereček "Nalezená" nezaškrtnutý.
To je sice správně, ale asi to nebude to, co tazatel opravdu chtěl
Nejspíš chce hledat keše, na kterých má záznam logu DNF. Ale to už do tohoto tématu nepatří.
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015, Hajastán 2016, Sakartvelo 2017, Azərbaycan 2018, Transilvania GeoQuest 10 (Alba Iulia 2018), Balt Cache Tour 2019, Expedice Nový Bor 2020, Go East! 2020, Dobytí jižního pólu 2020, Expedice Ísland 2021, Go East 2022, Go West 2022
Publikováno 01 červen 2015 - 10:59
To je sice správně, ale asi to nebude to, co tazatel opravdu chtěl
Nejspíš chce hledat keše, na kterých má záznam logu DNF. Ale to už do tohoto tématu nepatří.
Ano, přesně tohle potřebuji...
Publikováno 01 červen 2015 - 13:10
podle typu logu afaik v GeoGetu filtrovat nelze. Lze to vyřešit SQL dotazem
SELECT id FROM geolog WHERE finder="%GG_OWNER%" and type like "Didn't find it"
to lze například nabušit do Combine, nebo do složky %GEOGET_DATADIR%\script\Combine2\Batches hodit následující soubor: https://dl.dropboxus.../GeoGet/Dnf.ini
Publikováno 01 červen 2015 - 16:11
Jeste bych doplnil, ze mikromuv SQL najde i kese, ktere byly treba pozdeji nalezeny. Pokud by mely byt vyrazeny, mohlo by to SQL byt treba nasledujici:
SELECT id FROM geocache WHERE id IN ( SELECT id FROM geolog WHERE finder="%GG_OWNER%" and type like "Didn't find it" ) AND dtfound<=0
(Nezkousel jsem a doufam, ze jsem tam neudella nejakou chybu )
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 28 červenec 2022 - 10:45
Nechce se mi o tom zakládat nové vlákno.
V mojí statistice http://david.bohm.sw...Statistics.html mám list FTF.
V části kde jsou stupně vítězství mám 33 xTF.
V části jednotlivých xTF mi jedno, poslední chybí. Tag u něho mám, protože by se mi jinak nedal do té vrchní tabulky.
Jedná se o kešku - GC9HH09
Kde jinde může být, prosím, chyba?
Publikováno 28 červenec 2022 - 20:19
Těžko říct, nevíme co máš v databázi. Máš tam TTF - Stator umí z logů automaticky převzít tyto údaje nebo mu je musíš dodat ručně ? A jak vypadá ten vypisovací filtr ? Není tam náhodou nějé malé/ velké nebo nějaký podobná problém ?
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Publikováno 29 červenec 2022 - 8:06
Těžko říct, nevíme co máš v databázi. Máš tam TTF - Stator umí z logů automaticky převzít tyto údaje nebo mu je musíš dodat ručně ? A jak vypadá ten vypisovací filtr ? Není tam náhodou nějé malé/ velké nebo nějaký podobná problém ?
TTF zadávám ručně do tagu.
Na filtr se musím odpoledne podívat a i tak nevím zda jsem schopen odpovědět.
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů