Přejít na obsah


Fotka

GC Tour - nejede


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
34 odpovědí na toto téma

#1 djgoro

djgoro

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 31 květen 2015 - 11:39

Ahoj přátelé ,

používáte někdo doplněk pro Firefox GC Tour?Fuguje vám?

Nejde stáhnout gpx do Pc ani nejde nahrát kešky do navigace,stále to hází chybovou hlášku

nepřestalo to náhodou být kompatibilní s geocaching.com?Zkoušel jsem to na dvou počítačích a pořád stejná situace.


  • -1

#2 Jacka

Jacka

    Zlobení je dovoleno :D

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 116 příspěvků(y)

Publikováno 31 květen 2015 - 18:31

Taky mi to po obědě nešlo, naštěstí jsem potřebovala odeslat do navigace jen 4 keše, což jsem zvládla ručně. Teď jsem nezkoušela, ale každopádně toto se občas stává, bude asi  třeba počkat na aktualizaci.


  • 0

#3 von Bronin

von Bronin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 496 příspěvků(y)

Publikováno 31 květen 2015 - 20:16

Jako dobrá alternativa existuje Cachelist pro Chrome. Funguje bezchybně, autor aktualizuje...
  • 0

#4 Jacka

Jacka

    Zlobení je dovoleno :D

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 116 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2015 - 4:47

Nepřišli jste už, prosím, někdo na to, proč to nejde a co s tím? Skript by měl bejt aktuální, v doplňku pro garmina to taky není, protože jednotlivou keš stáhnout jde normálně, a navíc se chyba generuje ještě před komunikací s garminem. Taky někomu to funguje a někomu ne, obávám se, že problém způsobila aktualizace firefoxu. Hází to chybu 8015.  Docela mi to stěžuje práci s navigací, takže opravu bych fakt přivítala.


  • 0

#5 georabbits.cz

georabbits.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 192 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2015 - 9:50

Tady by mohlo být řešeni ?

 

https://forum.geoclu...rt=430#p1209347


  • 2

georabbits.cz.png


#6 Jacka

Jacka

    Zlobení je dovoleno :D

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 116 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2015 - 10:34

Tyjo, úžasný, zdá se, že teď to funguje! Rukulíbám, madam, ušetřila jsi mi fůru práce s nanadáváním asi miliónu keší na dovolenou po jedný :D!


  • 0

#7 vandrovecz

vandrovecz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 83 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2015 - 8:07

Aj mě výše uvedená rada zachránila dovolenou, díky moc a protože odkazovaná stránka není úplně spolehlivá, překopíruji nutnou úpravu přímo sem: na řádku 2773 ve skriptu nahradit řetězec "date_format = $('select#ctl00_ContentBody_uxDateTimeFormat option:selected', response_div).val();" tímto výrazem: "date_format = $('select#SelectedDateFormat option:selected', response_div).val();". :wub: Eventutelně si ještě změnit v nastavení profilu na https://www.geocachi...ngs/preferences zobrazení data na formát 2015-09-19. 


Tento příspěvek byl upraven od vandrovecz: 19 září 2015 - 8:10

  • 0
Celý život jsou vyhozené peníze...

#8 Loo36

Loo36

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 281 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2015 - 14:41

Aj mě výše uvedená rada zachránila dovolenou, díky moc a protože odkazovaná stránka není úplně spolehlivá, překopíruji nutnou úpravu přímo sem: na řádku 2773 ve skriptu nahradit řetězec "date_format = $('select#ctl00_ContentBody_uxDateTimeFormat option:selected', response_div).val();" tímto výrazem: "date_format = $('select#SelectedDateFormat option:selected', response_div).val();". :wub: Eventutelně si ještě změnit v nastavení profilu na https://www.geocachi...ngs/preferences zobrazení data na formát 2015-09-19. 

Ahoj dotaz lamy kde a jak to zedituju? Nejsem programátor. Předem díky za Tvojí odpověď


  • 0

#9 vavros

vavros

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 182 příspěvků(y)

Publikováno 20 září 2015 - 12:09

Ahoj dotaz lamy kde a jak to zedituju? Nejsem programátor. Předem díky za Tvojí odpověď

Zkus třeba PsPad.


  • 0

#10 vandrovecz

vandrovecz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 83 příspěvků(y)

Publikováno 25 říjen 2015 - 20:40

Funguje vám? Aniž bych cokoli měnil, na dvou počítačích dostávám při pokusu o stažení gpx souboru po chvilce hlášku "TypeError: $lnkConversions is undefined":(


  • 0
Celý život jsou vyhozené peníze...

#11 Jacka

Jacka

    Zlobení je dovoleno :D

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 116 příspěvků(y)

Publikováno 25 říjen 2015 - 21:57

Závada není na tvém přijímači... snad to brzo spravěj.


  • 0

#12 moravan

moravan

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 296 příspěvků(y)

Publikováno 06 listopad 2015 - 23:29

Na německém foru jsem našel řešení:

-------------------------------------------------------------------------

in den Zeilen 8202 bis 8204 die rot markierten Einträge
...
$lnkConversions = $('a#ctl00_ContentBody_lnkConversions', element).first().attr("href");
geocache.lat = $lnkConversions.split("lat=")[1].split("&")[0];
geocache.lon = $lnkConversions.split("lon=")[1].split("&")[0];

...
ändern in
...
$lnkConversions = $('a#ctl00_ContentBody_uxViewLargerMap', element).first().attr("href");
geocache.lat = $lnkConversions.split("lat=")[1].split("&")[0];
geocache.lon = $lnkConversions.split("lng=")[1].split("&")[0];

-------------------------------------------------------------------------

 

Po úpravě GCTour zase pracuje.

FF 39.0.3

GM 3.5

GCTour 2.3 14271

Formát data na geocaching.com: MM/dd/yyyy (11/06/2015)


  • 1

#13 Jacka

Jacka

    Zlobení je dovoleno :D

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 116 příspěvků(y)

Publikováno 07 listopad 2015 - 9:36

Geniální! Vřelé díky!


  • 0

#14 Jacka

Jacka

    Zlobení je dovoleno :D

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 116 příspěvků(y)

Publikováno 07 listopad 2015 - 21:54

Tak je mi líto, ale po výše uvedené úpravě (na rozdíl od předchozího stavu) lze sice vyexportovat a uložit GPX, ale masource toto GPX odmítá otevřít a hlásí chybu, že nelze naimportovat. Naopak při pokusu poslat keše rovnou z GCtouru do navigace se objeví jen bílé okno a nic se neděje (dřív to začlo pracovat, ale pak to hlásilo fatální error). Nevíte, prosím, kde je chyba?


  • 0

#15 moravan

moravan

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 296 příspěvků(y)

Publikováno 07 listopad 2015 - 22:44

Tak jsem hned export zkusil a Mapsource soubor načetl bez problémů.

Při pokusu poslat keše přímo do navigace mám taky bílé okno a nic. Abych pravdu řek, tak jsem to použil už kdysi hodně dávno. Normálně si keše otevřu právě v MS, zkontroluju jestli tam mám, co potřebuju a zkopíruju soubor do navigace ručně.

Asi bude špatně něco u tebe.

Tohle je ten soubor, na kterém jsem to právě zkoušel Webcode: 2WQBVQ87

Jestli chceš, zkus si ho stáhnout přes download Tour. Případně můžeme pak Tvůj a můj vygenerovaný soubor porovnat.


  • 0

#16 Jacka

Jacka

    Zlobení je dovoleno :D

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 116 příspěvků(y)

Publikováno 07 listopad 2015 - 22:55

Dík, zejtra se na to kouknu. Problém je, že moje navigace GPX nežere, je to starej typ. A import přes MapSource mi nevyhovuje, nedokáže rozlišit různý druhy bodů (waypoint x keš x parkoviště - v navigai to pak má stejnou ikonku). Potřebuju mít možnost posílat celou "tůru" do navigace rovou z prohlížeče přes Garmin communicator, kterej ty keše převede dobře.


  • 0

#17 moravan

moravan

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 296 příspěvků(y)

Publikováno 07 listopad 2015 - 23:01

Hmmm, tak to bude asi problém GCTour.

Poslání keše do GPS přes tlačítko Send to My GPS přímo z listingu funguje.


  • 0

#18 DAplusRA

DAplusRA

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 92 příspěvků(y)

Publikováno 08 listopad 2015 - 8:21

Do GPS jsem to nezkoušel, ale uložený GPX do PC MapSource bez problémů načte.


  • 0

#19 moravan

moravan

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 296 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2015 - 19:17

Tak ještě jedna oprava GCTour - tři chybějící tlačítka na stránce listingu keše.

Autor uvedl přímý link a ušetřil nám tím práci s editací :)

 

Naopak při pokusu poslat keše rovnou z GCtouru do navigace se objeví jen bílé okno a nic se neděje (dřív to začlo pracovat, ale pak to hlásilo fatální error). Nevíte, prosím, kde je chyba?

 

Je potřeba změnit nastavení Firefoxu.

Do adresového řádku zadat about:config

Do pole hledat zadat mixed

Parametr security.mixed_content.block_active_content změnit dvojklikem na false

Problém je, jak psal autor na německém foru, ve změnách ze strany Groundspeaku ohledně http a https.

Trocha teorie https://support.mozi...moji-bezpecnost

Napiš, Jacko, jestli to pomohlo.


  • 1

#20 Jacka

Jacka

    Zlobení je dovoleno :D

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 116 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2015 - 19:43

Výborný, skvělý, všechno funguje, jak má. Moc děkuju!


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama