Přejít na obsah


Fotka

c:geo nezobrazuje keše


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
6 odpovědí na toto téma

#1 HaM-13788

HaM-13788

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 21 červen 2015 - 21:09

Poradí mi, prosím, někdo? Stáhla jsem si aplikaci c:geo do mobilu android, nezobrazují se mi ale na mapě žádné keše, nelze ani žádná vyhledat... Víte někdo, co s tím? Díky


  • 1

#2 KulisekW

KulisekW

    KulisekW

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 995 příspěvků(y)

Publikováno 21 červen 2015 - 21:19

Jsi přihlášená ke svému účtu na GC.com?

Jsi připojená k internetu (WiFi,operátor)?


  • 0

giga20let.png Přijďte oslavit 20 let geocachingu!  GC7WWWW  18.-20. září 2020, Praha - Žluté lázně


#3 kalubr

kalubr

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 635 příspěvků(y)

Publikováno 21 červen 2015 - 21:20

Přihlášení k účtu na geocaching.com proběhlo? GPS funguje?

Kulíšek byl rychlejší :)

Ta aplikace se potřebuje přihlásit k Tvému účtu na geocaching.com.
Jestli nevidíš na mapě žádnou keš, tak ji zkus posunout. Tvoji polohu Ti to ukazuje správně?

Tento příspěvek byl upraven od kalubr: 21 červen 2015 - 21:44

  • 0

#4 miralill70

miralill70

    Premium Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 121 příspěvků(y)

Publikováno 22 červen 2015 - 15:32

Jak už tady psali geokolegové, buď nejsi přihlášená.

Nebo ti blbne internet.

A nebo nemáš zaplou "Aktivní mapu". (to si myslím, že je ten problém)


  • 0
K zapisování kešek používám počítač Windows 7 Home Premium.
K hledání pokladů používám GPS Garmin eTrex Legend HCx.
K hledání pokladů používám také mobil a tablet Samsung Galaxy Core LTE a Samsung Galaxy Tab 3.
Přeji vám také co nejvíce nalezených krabiček... :) ;) :D

 

Můj profil na poznejmisto.cz: GarfieldCZ, moje fotky (zatím :D): 2649, 2669, 2716, 2744, 2799, 2896

 

PS: Věk v profilu je pouze geocachingový, ne opravdový ;)

b8185209-23a7-4c3f-bac8-9dee9b2f8ae8.jpg


#5 HaM-13788

HaM-13788

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 22 červen 2015 - 16:27

Diky za rady, neměla jsem to propojené s gc.com, už to funguje:-)


  • 0

#6 Julajda28

Julajda28

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 11 duben 2017 - 20:59

Ahoj, mám podobný problém. Měla jsem aplikaci c:geo , která mi šlapala perfektně do začátku. Pak mi přišla nabídka na novější verzi té aplikace. Tak jsem si ji nahrála a od té doby mi 1. padá - sekne se když je malý signál netu. 2. na ikonkách keší nejsou smailicí že jsem keš našla, zobrazí se náhodně. 3. ikonky jsou různé a neodpovídají stupni dané keše. Místo zelené krabičky je třeba planetka. Vše je zamotané. Mám nainstalovat jinou stejnou verzi? Díky julajda28


  • 0

#7 von Bronin

von Bronin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 585 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2017 - 6:31

Ahoj, mám podobný problém. Měla jsem aplikaci c:geo , která mi šlapala perfektně do začátku. Pak mi přišla nabídka na novější verzi té aplikace. Tak jsem si ji nahrála a od té doby mi 1. padá - sekne se když je malý signál netu. 2. na ikonkách keší nejsou smailicí že jsem keš našla, zobrazí se náhodně. 3. ikonky jsou různé a neodpovídají stupni dané keše. Místo zelené krabičky je třeba planetka. Vše je zamotané. Mám nainstalovat jinou stejnou verzi? Díky julajda28


Odinstaluj z mobilu, znovu nainstaluj. Většinou to pomůže.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama