Přejít na obsah


Fotka

Stator - Tvorba statistiky


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
248 odpovědí na toto téma

#201 DAplusRA

DAplusRA

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 99 příspěvků(y)

Publikováno 09 listopad 2018 - 19:28

Soubory Start.htm a End.html jsem tam  nakopíroval ale nevím co je -upravte je podle své potřeby.Nic se nestalo pořád je to rozhozené.


  • 0

#202 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 809 příspěvků(y)

Publikováno 09 listopad 2018 - 19:38

Je potreba, aby z te statistiky udelaly plnohodnotne HTML a to vcetne nastaveni spravneho hodovani cestiny. To musi byt v tom Start.html a pak pochopitelne ve vystupnim souboru se statistikou.

 

Pokud neni ve vyslednem souboru na zacatku <!DOCTYPE ... neni soubor vlozen. Pokud je vlozen a neni spravne cestina, musis v Start.html mit prikaz napr.

 

<meta http-equiv="Content-type" content="text/html; Charset=utf-8" />

 

v souladu s nastavenim vystupniho kodovani ve Statoru. 


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#203 PeSis

PeSis

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 344 příspěvků(y)

Publikováno 09 listopad 2018 - 22:00

Tak jsem se dnes podíval na své statistiky vytvořené Statorem a nešlo přepínat mezi záložkama.

 

Říkám si asi se stala chyba, tak je generuju znova -> v preview vše v pořádku a na profilu zase špatně.

 

To se v tom zase v Americe nějak vrtali? Nebo je něco se Statorem?

 

 

P.S.:

Tak už to vím: "zase se v Americe v tom vrtali"

 

Viz sousední vlákno:  

http://www.geocaching.cz/topic/32175-odstran%C4%9Bn%C3%AD-javascriptu-z-profil%C5%AF/#entry564576

Tento příspěvek byl upraven od PeSis: 09 listopad 2018 - 22:16

  • 0
Samsung J5 ; HUAWEI G510 (iGo navi) ; Locus, WhereYouGo, Mapy.cz, GeoGet (+Stator)

 

Profil na Poznej místo

 


#204 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 171 příspěvků(y)

Publikováno 09 listopad 2018 - 22:09

Tak jsem se dnes podíval na své statistiky vytvořené Statorem a nešlo přepínat mezi záložkama.

 

Říkám si asi se stala chyba, tak je generuju znova -> v preview vše v pořádku a na profilu zase špatně.

 

Rekl bych znamou filmovou hlaskou: "Ma pravdu, predsedo." Opravdu mi to take nejde. A v preview ano.


  • 0

#205 plavcik

plavcik

    plavcik

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 133 příspěvků(y)

Publikováno 09 listopad 2018 - 22:10

Ale Mlho ;-): http://www.geocachin...iptu-z-profilů/
  • 0

Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C


#206 Shashlick

Shashlick

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 319 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2018 - 21:13

Tak jsem se také pod nátlakem GS dokopal k převedení statistik na Sweb http://erazimkozel.sweb.cz/ a je to paráda. Mám najednou víc místa a můžu si vše nějak rozumněji uspořádat (i když jsem zatím sotva v půlce) :)

 

Mám však dotaz k záložkám. Je nějaká možnost je buď vycentrovat nebo ještě lépe "zarovnat do bloku"? Tedy, aby se nekrčily v minimální velikosti vlevo, ale byly roztaženy po celé šířce statistik? Možná jsem jen špatně hledal, tak pokud je to někde popsané, prosím o odkázaní do patřičných míst :)


  • 0
Jde se lovit!

#207 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 330 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2018 - 21:23

Způsob zobrazení záložek určuje grafické téma. Nebude problém je vycentrovat, zarovnání do bloku asi nepůjde. Upřímně řečeno, častější problém je příliš velká šíře záložek a jejich zalamování do více řad, než příliš malá šíře. Nestačilo by ti použít jiné téma a/nebo prodloužit název záložek...?!?

 

Edit:

Záložka je blok typu <span>. Jeho šířka je standardně podle obsahu. Můžeš mu ji ale vnutit (viz např. https://www.webdeal....irku-t8488.html). Jen bude nutné si šířku předem ručně spočítat podle celkové šířky oblasti a počtu záložek.


Tento příspěvek byl upraven od kiReGPS: 11 listopad 2018 - 21:32

  • 0

#208 mirek454

mirek454

    mirek454

  • Members
  • PipPipPip
  • 557 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2018 - 21:44

Jen doplním @ kiReGPS, že soubory schémat najdeš v adresáři /Stator/Patterns/Themes/název_schéma/Styles.ini

 

Edit: šířku celé statistiky nastavíš ve Statoru v Hlavním nastavení


Tento příspěvek byl upraven od mirek454: 11 listopad 2018 - 21:48

  • 0

#209 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 330 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2018 - 21:59

Taky doplním. :)

 

Ve Styles.ini jde o položku TabsSpan=. Zároveň zde najdeš i položku TabContentDiv=, což je formátování bloku <div>, který obsahuje všechny záložky (bloky <span>). S tím bys měl vystačit. Doporučuji v konzoli webového prohlížeče vyskoušet změny a pak je upravit ve Styles.ini.


  • 0

#210 Shashlick

Shashlick

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 319 příspěvků(y)

Publikováno 12 listopad 2018 - 7:33

Děkuji za rady, večer se na to podívám :) 

 

Šířku celé statistiky jsem si právě změnil, protože mi na vlastním serveru bylo líto držet se uprostřed. 


  • 0
Jde se lovit!

#211 Shashlick

Shashlick

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 319 příspěvků(y)

Publikováno 12 listopad 2018 - 21:35

Tak to krásně funguje. Děkuji za pomoc :)


  • 0
Jde se lovit!

#212 Misha.in

Misha.in

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 116 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2018 - 21:05

Ahoj, nevíte co by mohlo způsobovat tento error? Včera se mi ještě aktualizace statistik provedla bez problému a dnes už ne. Jenže mezitím jsem v geogetu nic neměnil.KxydZ88.jpg


  • 0

misha_in.png


#213 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2018 - 21:15

Nabořená databáze dost možná...
Zkontroluj si disk ... jestli to máš na přenosným disku tak se to stává a nebo si obnov databázi ze zálohy...  geoget vytváří záložní DB při prvním spuštění GeoGetu ten den...
 


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#214 Misha.in

Misha.in

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 116 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2018 - 21:24

Otevřel jsem databázi 20.11.2018 a vyhodilo mi to stejnou chybu. Přitom ještě 21.11.2018 se mi statistiky vytvořily.


  • 0

misha_in.png


#215 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2018 - 21:31

No pokud jsi nic neměnil tak je to divné... a spíš to ukazuje na problém s databází

i podle té hlášky "SQLITE_CORUPT[11] database disk image is malformed"
koukal jsem do manuálu

 

zkus udělat Vacuum database tím se database celá přeskládá - je to problém s žurnálovou databází ...

Vacuum by mohlo pomoct

 

v Geogetu v menu pluginů ...


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#216 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2018 - 21:33

Pluginy/Oprava database/Vacuum databáze


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#217 Misha.in

Misha.in

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 116 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2018 - 21:37

Vacuum mi vyhodí tohle:

1dg0G91.jpg

Zkusil jsem databázi otevřít v DB Browser for SQL lite a všechny tabulky se mi načtou. I v geogetu samotném vše jede jak má, jen při vytvoření statistik je problém.


  • 0

misha_in.png


#218 Misha.in

Misha.in

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 116 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2018 - 21:50

Zkusil jsem všechny opravy a nakonec prošlo i to vacuum a teď už to jde. Co to ovšem způsobilo je mi záhadou. Díky za pomoc.


  • 0

misha_in.png


#219 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2018 - 21:53

 Přesně nevím

- buď se strká NULL tam kde být nesmí
- nebo jsou dvě stejné hodnoty ve sloupci kde být nesmí
- nebo se někde používá nesprávný formát...

To, že i VACUUM háže chybu signalizuje, že problém někde bude...

Tabulky mohou jít vidět ale někde jsou v nepořádku nějaké vazby


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#220 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2018 - 21:55

chyba je v tom

geolog.key

někde

takže tabulka GEOLOG buď někde nějaké NULL nebo něco zdablovanýho


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama