Přejít na obsah


Fotka

Stator - Tvorba statistiky


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
210 odpovědí na toto téma

#201 DAplusRA

DAplusRA

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 95 příspěvků(y)

Publikováno 09 listopad 2018 - 19:28

Soubory Start.htm a End.html jsem tam  nakopíroval ale nevím co je -upravte je podle své potřeby.Nic se nestalo pořád je to rozhozené.


  • 0

#202 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 248 příspěvků(y)

Publikováno 09 listopad 2018 - 19:38

Je potreba, aby z te statistiky udelaly plnohodnotne HTML a to vcetne nastaveni spravneho hodovani cestiny. To musi byt v tom Start.html a pak pochopitelne ve vystupnim souboru se statistikou.

 

Pokud neni ve vyslednem souboru na zacatku <!DOCTYPE ... neni soubor vlozen. Pokud je vlozen a neni spravne cestina, musis v Start.html mit prikaz napr.

 

<meta http-equiv="Content-type" content="text/html; Charset=utf-8" />

 

v souladu s nastavenim vystupniho kodovani ve Statoru. 


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#203 PeSis

PeSis

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 338 příspěvků(y)

Publikováno 09 listopad 2018 - 22:00

Tak jsem se dnes podíval na své statistiky vytvořené Statorem a nešlo přepínat mezi záložkama.

 

Říkám si asi se stala chyba, tak je generuju znova -> v preview vše v pořádku a na profilu zase špatně.

 

To se v tom zase v Americe nějak vrtali? Nebo je něco se Statorem?

 

 

P.S.:

Tak už to vím: "zase se v Americe v tom vrtali"

 

Viz sousední vlákno:  

http://www.geocaching.cz/topic/32175-odstran%C4%9Bn%C3%AD-javascriptu-z-profil%C5%AF/#entry564576

Tento příspěvek byl upraven od PeSis: 09 listopad 2018 - 22:16

  • 0

SMART PRIME 7 ; HUAWEI G510, ;  c:geo, Locus, aDrake, Mapy.cz, GeoGet (+Stator)

http://www.panoramio.com/user/3711522
 

Profil na Poznej místo

 


#204 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 70 příspěvků(y)

Publikováno 09 listopad 2018 - 22:09

Tak jsem se dnes podíval na své statistiky vytvořené Statorem a nešlo přepínat mezi záložkama.

 

Říkám si asi se stala chyba, tak je generuju znova -> v preview vše v pořádku a na profilu zase špatně.

 

Rekl bych znamou filmovou hlaskou: "Ma pravdu, predsedo." Opravdu mi to take nejde. A v preview ano.


  • 0

#205 plavcik

plavcik

    plavcik

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 067 příspěvků(y)

Publikováno 09 listopad 2018 - 22:10

Ale Mlho ;-): http://www.geocachin...iptu-z-profilů/
  • 0

Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C


#206 Shashlick

Shashlick

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 217 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2018 - 21:13

Tak jsem se také pod nátlakem GS dokopal k převedení statistik na Sweb http://erazimkozel.sweb.cz/ a je to paráda. Mám najednou víc místa a můžu si vše nějak rozumněji uspořádat (i když jsem zatím sotva v půlce) :)

 

Mám však dotaz k záložkám. Je nějaká možnost je buď vycentrovat nebo ještě lépe "zarovnat do bloku"? Tedy, aby se nekrčily v minimální velikosti vlevo, ale byly roztaženy po celé šířce statistik? Možná jsem jen špatně hledal, tak pokud je to někde popsané, prosím o odkázaní do patřičných míst :)


  • 0
Jde se lovit!

#207 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 230 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2018 - 21:23

Způsob zobrazení záložek určuje grafické téma. Nebude problém je vycentrovat, zarovnání do bloku asi nepůjde. Upřímně řečeno, častější problém je příliš velká šíře záložek a jejich zalamování do více řad, než příliš malá šíře. Nestačilo by ti použít jiné téma a/nebo prodloužit název záložek...?!?

 

Edit:

Záložka je blok typu <span>. Jeho šířka je standardně podle obsahu. Můžeš mu ji ale vnutit (viz např. https://www.webdeal....irku-t8488.html). Jen bude nutné si šířku předem ručně spočítat podle celkové šířky oblasti a počtu záložek.


Tento příspěvek byl upraven od kiReGPS: 11 listopad 2018 - 21:32

  • 0

#208 mirek454

mirek454

    mirek454

  • Members
  • PipPipPip
  • 391 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2018 - 21:44

Jen doplním @ kiReGPS, že soubory schémat najdeš v adresáři /Stator/Patterns/Themes/název_schéma/Styles.ini

 

Edit: šířku celé statistiky nastavíš ve Statoru v Hlavním nastavení


Tento příspěvek byl upraven od mirek454: 11 listopad 2018 - 21:48

  • 0

#209 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 230 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2018 - 21:59

Taky doplním. :)

 

Ve Styles.ini jde o položku TabsSpan=. Zároveň zde najdeš i položku TabContentDiv=, což je formátování bloku <div>, který obsahuje všechny záložky (bloky <span>). S tím bys měl vystačit. Doporučuji v konzoli webového prohlížeče vyskoušet změny a pak je upravit ve Styles.ini.


  • 0

#210 Shashlick

Shashlick

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 217 příspěvků(y)

Publikováno 12 listopad 2018 - 7:33

Děkuji za rady, večer se na to podívám :) 

 

Šířku celé statistiky jsem si právě změnil, protože mi na vlastním serveru bylo líto držet se uprostřed. 


  • 0
Jde se lovit!

#211 Shashlick

Shashlick

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 217 příspěvků(y)

Publikováno 12 listopad 2018 - 21:35

Tak to krásně funguje. Děkuji za pomoc :)


  • 0
Jde se lovit!




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama