Přejít na obsah


Fotka

Stator - Tvorba statistiky


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
248 odpovědí na toto téma

#241 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 149 příspěvků(y)

Publikováno 15 duben 2019 - 20:10

U statistik uložených tady na fóru je to taky tak.

Navíc banner není, místo něj symbol chybějícího obrázku. Klikem na něj se otevře statistika bez obrázků. Klikem pravou myší a otevřením v novém panelu je s obrázky, přitom v odkazu je target="_blank", což je totéž. Nechápu to. Spíš je to nějaké omezení paranoidní Mozilly.


Tento příspěvek byl upraven od mpik: 15 duben 2019 - 20:18

  • 0

#242 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 296 příspěvků(y)

Publikováno 15 duben 2019 - 20:38

Ne, že bych to zcela chápal, ale dělá to ten target="_blank". Bez něho je vše OK. Při otevření statistiky z profilu GS do nového okna zůstane blokován javascript a tím nefunguje přepínání všeho možného (hlavně záložek) a ani nové javascriptové grafy.

 

Mám Firefox, ale již neaktualizovanou verzi, takže updatem prohlížeče to nebude. Spíš to bude důsledek dalších změn na GC.COM, protože si všimněte, že se už nezobrazuje hláška při odcházení z profilu na vnější stránku.

 

P.S.

Banner zmizel z jiného důvodu, to obratem napravíme.


  • 0

#243 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 085 příspěvků(y)

Publikováno 15 duben 2019 - 20:55

Pokud se nepletu, tak aktuální Stator generuje kód do profilu funkční, takže stačí si ho nechat vygenerovat znova a přepsat.


  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Huawei P10 lite


#244 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 296 příspěvků(y)

Publikováno 15 duben 2019 - 20:57

Už je to jasnější. Sandboxování <iframe> se vztahuje i na všechna okna a rámce, které tento iframe vytvoří - viz https://www.zdrojak....oxovany-iframe/

 

Takže tam prostě nesmí být target="_blank"...! Dříve asi sandboxování nového okna (panelu) rušila ta hláška o nežádoucím odchodu, nevím přesně. Každopádně musíme z odkazu vyhodit target="_blank", jinak jsme furt v rukách Zeměplku.


  • 0

#245 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 149 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2019 - 5:46

Jo, jde to. Jen se otvírá ve stejném okně a tím zruší původní profil. Právě to otvírání v novém okně se mi líbilo, ale pochopitelně se to dá udělat ručně, často si některé odkazy otvírám v novém panelu. Ale je to na hlavu.


  • 0

#246 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 544 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2019 - 6:49

Opět si připadám jako blb. To sice není nic neobvyklého, ale přesto bych se cítil lépe, kdybych problém vyřešil.
Ukládal jsem statistiky FTPkem na sweb.cz a ještě minulý týden to bylo bez problémů. O víkendu jsem zjistil, že se mi statistiky z swebu nenačtou, místo grafů tam mám prázdná pole a ani prokliky mezi záložkami nefungují.Chtěl jsem tedy začít ukládat statistiky na geocaching.cz, ale nejsem schopen zadat přihlašovací údaje, tato pole nemám přístupná. Stejně tak na geocaching.com, kde jsem je prokazatelně kdysi vyplňoval.

attachicon.gifStator.PNG

Kde to povolit? Už jsem prošel vše, co mě napadlo.

Dík

 

To nejsou nastaveni Statoru, ale Geogetu (resp. mnoha pluginu). Proto je neni mozne nastavovat tady, aby si clovek uvedomoval, ze to neovlivnuje jenom Stator.

 

Nastaveni je pres menu Pluginy - Spravce pluginu - Konfigurace pluginu a v seznamu nastavit hodnoty pro geocaching-cz a groundspeak.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#247 mtauf

mtauf

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 676 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2019 - 9:01

To nejsou nastaveni Statoru, ale Geogetu (resp. mnoha pluginu). Proto je neni mozne nastavovat tady, aby si clovek uvedomoval, ze to neovlivnuje jenom Stator.

 

Nastaveni je pres menu Pluginy - Spravce pluginu - Konfigurace pluginu a v seznamu nastavit hodnoty pro geocaching-cz a groundspeak.

To je ono! Díky


  • 0

#248 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 544 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2019 - 9:13

Jinak ... mame na Stator aktualni vlakno, prosim, piste tam a ne do tohoto stareho. (Neni moje, tak jej zamknout nemuzu.)


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#249 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 122 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2019 - 10:57

Tak ja to zamknu.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka