Přejít na obsah


Fotka

Stator - Tvorba statistiky


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
248 odpovědí na toto téma

#21 H+P Hladosi

H+P Hladosi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 31 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2015 - 17:47

kliknu a nic. Nikde se nic nevloží


  • 0

#22 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 548 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2015 - 17:51

Nejak jsme preskocili tu fazi ladeni profilu. Pokud kliknes na zlutou ikkonku a na Ulozit + nahled, co ti to zobrazi? (TO je priblizne to, co bys mel mit ve schrance pri "ostrem" spusteni.)


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#23 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 297 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2015 - 17:53

Tak ještě jednou celý postup:

  1. Spustit šedou ikonku generátoru Statoru. GeoGet pracuje (může i dost dlouho, záleží na použitých modulech).
  2. Otevře se ti stránka profilu na GC.COM https://www.geocachi...ofile#Biography
  3. Klikneš do pole Bio (které je teď prázdné).
  4. Dáš Ctrl-V.

Výsledkem je, že se nic nevloží...?!?


  • 0

#24 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 297 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2015 - 17:58

Souhlas s Gordem - začněme tím náhledem z konfiguračního pluginu. Tedy s barevnou ikonkou user:skript:stator:stator-icon-multi.png (která není žlutá, ale zelenožlutočervená).


  • 0

#25 H+P Hladosi

H+P Hladosi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 31 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2015 - 17:58

gord - dám uložit + Náhled - Geodet pracuje, poté se objeví opět stejné okno. 

 

kiReGPS - takto to dělám a nic se nevloží...


  • 0

#26 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 548 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2015 - 18:00

Ano, zobrazi se okno pluginu. Ale zaroven by se v browseru mel zobrazit nahled na vytvorenou statistiku. Tobe se nezobrazi? Nemas okno browseru prekryte oknem Geogetu?


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#27 H+P Hladosi

H+P Hladosi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 31 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2015 - 18:02

ne, nezobrazí se nic. Geodet mám v malém okně. Opět se mi objeví původní okno, kde jen Stator - nastavení statistik


  • 0

#28 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 548 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2015 - 18:04

Jake mas Win, jaky pouzivas browser? Nicmene mel by se vytvorit soubor Preview.html v prislusnem adresri Profiles. Je tam?


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#29 H+P Hladosi

H+P Hladosi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 31 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2015 - 18:10

Mám Operu, mohu vyzkoušet i FF. v Profile žádné preview.html není.


  • 0

#30 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 297 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2015 - 18:15

Bude to chtít TeamViewer...


  • 1

#31 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 548 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2015 - 18:16

Nemyslim adresar Profiles, ale nektery (ten spravny) z jeho podadresaru. Zalezi na tom, jaky profil pro generovani statistiky pouzivas. V tomtez adresari musi byt i soubor Stator.log.


Tento příspěvek byl upraven od gord: 30 září 2015 - 18:16

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#32 H+P Hladosi

H+P Hladosi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 31 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2015 - 18:19

já už dnes budu muset končit (jdeme na návštěvu), ale zítra dopoledne nebo ráno bych byl k dispozici, pokud se to bude hodit. TeamViewr běžně používám.

 

gord - použil jsem vyhledávání, Stator.log nenalezeno.


  • 0

#33 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 548 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2015 - 18:28

Nevytvoreni logu ... to snad ani nejde. To uz me napada jen zopakovat otazku na verzi Windows a pridat otazku na adresar, kde je DATADIR. Neni nahodou v Program Files?


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#34 H+P Hladosi

H+P Hladosi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 31 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2015 - 21:19

Zdravím,

po návratu domů, jsem si ještě řekl, že to zkusím celé od znova. Provedl jsem úplný reinstal programu, použil ClearCache a Světe div se, je to tam!  :blink: Aneb, když vše funguje, je to opravdu prosté a jednoduché...

Ještě jednou chci poděkovat za trpělivost a pomocnou ruku   :)


  • 0

#35 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 548 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2015 - 10:49

Neumim si predstavit, jak by to mohlo ovlivnit preinstalovani programu. Mozna pluginu, pokud jsi neco duleziteho smazal, ale i tak by me to zajimalo, protoze by v takovem pripade mely byt hlaseny chyby. A nevytvoreni log souboru, to si vubec neumim predstavit. Fakt to nebylo v Program Files adresari? To je jedina moznost, ktera me napada - ze neni povolen zapis do adresare.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#36 H+P Hladosi

H+P Hladosi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 31 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2015 - 12:59

přiznám se, že nevím. PC běžně užívám a takovéto postupy pro mne nejsou nic složitého. Co jsem ještě předtím našel byl stator.log, který končil "interupted", ale ten už asi bude nahrazen pochopitelně jiným.

V každém případě, jsem nastavení PC neměnil, jen jsem přeinstaloval program a provedl vyčištění (to nevím, zda bylo k něčemu, ale přišlo mi to jako zajímavá utila, která by mohla pomoci v této situaci).


  • 0

#37 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 161 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2015 - 14:27

Je to jednoduché. Něco jsi měl rozhrabaný. Čistou instalací se to srovnalo. Co to bylo, už nikdo nezjistí.

Potřeboval bych totéž provést s celým PC.

Ale spíš to bude upgrade, že mi z něj zůstane monitor a klávesnice.


  • 0

#38 H+P Hladosi

H+P Hladosi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 31 příspěvků(y)

Publikováno 01 říjen 2015 - 14:56

je to tak.Každopádně, moc děkuji za čas Tebou věnovaný  :)


  • 0

#39 H+P Hladosi

H+P Hladosi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 31 příspěvků(y)

Publikováno 31 říjen 2017 - 21:14

Zdravím po delší době. Protože mám opět podobný problém, nezakládám nové téma, ale pokračuji v původním.

S programem jsem si nakonec poradil a vše fungovalo správně. Nyní ale se mi přestaly generovat statistiky. Celý Stator projede do konce, vytvoří preview.html, preview mám i před sebou vygenerované, ale nejsou započtené nálezy za poslední dobu (cca dva měsíce). Zkoušel i reinstal pluginu i programu a stále nic.

Nějaké tip, co s tím?

Děkuji :)  


  • 0

#40 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 548 příspěvků(y)

Publikováno 31 říjen 2017 - 21:25

Opravdu je htm soubor vytvoren prave ted? Neni stary? Preview ale neni ten spravny soubor, ten je Statistic.html nebo neco jineho, co mas nastaveno v konfiguraci.

 

Neni po vypoctu statistiky ve stavovem radku zobrazen zluty trojuhelnicek s vykricnikem? Jak vypocet statistiky spoustis? Davkou v Combine nebo cernobilou ikonkou na toolbaru?


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama