Přejít na obsah


Fotka

Stator - Tvorba statistiky


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
248 odpovědí na toto téma

#41 H+P Hladosi

H+P Hladosi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 31 příspěvků(y)

Publikováno 31 říjen 2017 - 21:34

je, koukám na něj. 31.10. 21:07hod naposledy, co jsem to zkoušel. Statistic.html - to jsem někde viděl v nastavení, ale teď nemohu najít kde... 

Výpočet spouštím přes Stator - černobílá ikonka.


  • 0

#42 H+P Hladosi

H+P Hladosi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 31 příspěvků(y)

Publikováno 31 říjen 2017 - 21:49

Ha, mám to. Projel jsem znova konfiguraci + Easy Install, poté opět Stator a  Statistic se mi vytvořil, ale bez koncovky.html. Tu jsem dopsal do nastavení a nyní vše vypadá OK.

Díky za nakopnutí!


  • 0

#43 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 425 příspěvků(y)

Publikováno 01 listopad 2017 - 6:53

??? To je nějaké divné. Nemáš v konfiguraci nastavenou nějakou blbost? Soubor bez koncovky a dopisovat ji ručně? Prohlédni si nastavení ve Statoru a obsah INI souborů.

Takovéto chování jsem viděl, že se mi ukazovaly staré statistiky, ale když jsem měl někde blbost a Stator na tom havaroval. Tím nevytvořil nový soubor a ukazoval se starý. Poznat to šlo snadno, Stator byl strašně rychlý (protože vlastně nedělal nic). Ve tvém případě vytvořil soubor bez koncovky, takže ten s koncovkou nepřepsal a pak se ti ten s koncovkou zobrazil, takže starý.


  • 0

#44 H+P Hladosi

H+P Hladosi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 31 příspěvků(y)

Publikováno 01 listopad 2017 - 20:03

nějaké INI soubory tam mám, ale v tom se moc nevyznám. Mohu je nějak upnou nebo poslat do přílohy. Stator jede normálně, krok po kroku. Ale chová se divně. Statistic se mi vygeneroval pouze jednou a pak se mu zase nějak nechtělo. Podruhé jsem ho donutil zase tím, že jsem to projel přes Easy Install. Tak nevím... :)


  • 0

#45 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 326 příspěvků(y)

Publikováno 01 listopad 2017 - 21:05

Prosím teď chvíli nic neinstaluj. Pusť GG a podívej se do jeho spodní lišty, kde máš datový adresář. Napiš nám to. Spusť konfigurační plugin Statoru (barevná ikonka). Zkus spustit náhled statistiky. Napiš výsledek. Dej OK v konfiguračním pluginu. Pak spusť generátor Statoru (šedá ikonka, pozor můžeš jich tam mít víc - pro každý profil jeden). Měla by se pár desítek vteřin či nějakou tu minutku generovat statistika a nakonec zobrazit nastavení profilové stránky na GC.COM. Napiš sem výsledek. Spuštění generátoru (ne dávky Combine!) můžeš zkusit opakovat. Zase napiš. Pak uvidíme...
  • 0

#46 H+P Hladosi

H+P Hladosi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 31 příspěvků(y)

Publikováno 01 listopad 2017 - 21:35

snad jsem to vše pochopil:

datovým adresářem asi myslíš tuto cestu:

C:\Users\Honza\AppData\Roaming\GeoGet

Náhled statistiky: pokud je myšleno Preview, je v příloze a totéž i profil na GC.

Pochopil jsem vše správně?  :rolleyes:

 

Přiložený soubor (y)


  • 0

#47 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 790 příspěvků(y)

Publikováno 01 listopad 2017 - 22:05

Doplnil bych vymazani Statistics.html a pripadne Preview.html z adresare profilu pred kazdym spustenim.

Pak mas v adresari jeste Stator.log, coz je soubor s prubehem generovani statistiky. Je v nem nejaky chybovy zaznam? (Obsahuje text "ERR")


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#48 H+P Hladosi

H+P Hladosi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 31 příspěvků(y)

Publikováno 01 listopad 2017 - 22:09

jeden ERR tu je:

21:31:14.084  ERR: Soubor neexistuje: C:\Users\Honza\AppData\Roaming\GeoGet\script\Stator\Profiles\HPHladosi\End.html

druhý už asi tak podstatný není:

ERR: Nenalezeny žádné vlastní keše!


  • 0

#49 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 425 příspěvků(y)

Publikováno 01 listopad 2017 - 22:13

Vidím, že náhled máš generovaný 1.11.2017, ale profilGG 31.10.2017 Tj buď jsi to naplno pustil jen včera, nebo se ti dnes nevytvořil.

Podívej se do nastavení Statoru, máš tam přímo název souboru se statistikami, po rozkliknutí vidíš i cestu k němu. Mění se tento soubor po běhu Statoru?

A nemáš několik profilů a nespouštíš jiný? Každý profil po uložení udělá svou spouštěcí ikonu (šedivou). Už se mi stalo, že jsem měnil jeden profil, ale spouštěl jiný a ke změnám tedy pochopitelně nedošlo (došlo, ale jinde). Profilů tam máš určitě víc, už od instalace. Většinou používáš jen jeden, hodí se ale nový profil na zkoušení (nemusíš po změnách čekat na vygenerování celé velké statistiky). Každý profil má v adresáři DATADIR/Script/Stator/Profiles svou složku. Mění se ti soubor Statistics.htm opravdu tam, co chceš? A pozor na rozdíl .htm a .html.

end.html je jen soubor s patičkou, který se používá pokud chceš statistiku jako regulérní HTML stránku, pokud kopíruješ do profilu, nemá význam.

Co se týče datadiru, připadá mi podivný, ale neposoudím to, já sám mám GG nainstalovaný nestandardně a zatím to nechci měnit, když to funguje.


  • 0

#50 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 326 příspěvků(y)

Publikováno 01 listopad 2017 - 22:25

DATADIR je OK. Nicméně datum v ProfilGC ukazuje na to, co popisuje mpik. Kolik máš na liště šedých ikonek generátorů? Když na ikonku najedeš myší, zobrazí se ti o jaký profil Statoru jde. Zkontroluj co spouštíš. Taky tu byl dotaz na žlutý trojúhelníček v levém dolním rohu GG. A poslední dotaz - generovala se statistika nějakou dobu nebo hned probliknul výsledek? Zkus prosím zodpovědět všechny otázky...
  • 0

#51 H+P Hladosi

H+P Hladosi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 31 příspěvků(y)

Publikováno 01 listopad 2017 - 22:33

Pánové, chcete toho po mne docela dost. :)  Ale já něco chci po Vás, tak to snad vyřešíme. V příloze zasílám screen. Je tam jeden profil, žádné varování v podobě trojúhelníku nevidím. Co se týká Statistic.html, změnil se naposledy dnes v 21:31

Ještě doplním, že Datadir jsem nenašel :( + Statistika se generuje normálně, cca půl minuty.

Přiložené miniatury

  • geoget.jpg

Tento příspěvek byl upraven od H+P Hladosi: 01 listopad 2017 - 22:37

  • 0

#52 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 326 příspěvků(y)

Publikováno 01 listopad 2017 - 22:43

Do datadiru vede snadná cesta - dvojklikem na něj ve spodním řádku GG.

Statistic.html se sice změnil dnes, ale to, co jsi poslal je generované včera! Co máš nastavené jako výstupní soubor na záložce Hlavní nastavení v konfiguračním pluginu Statoru (barevná ikonka)?
  • 0

#53 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 326 příspěvků(y)

Publikováno 01 listopad 2017 - 22:45

Jo a to hlavní - když jsi nenašel datadir, jak's nám poslal výsledný soubor? To je obsah schránky?
  • 0

#54 H+P Hladosi

H+P Hladosi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 31 příspěvků(y)

Publikováno 01 listopad 2017 - 22:48

Do datadiru vede snadná cesta - dvojklikem na něj ve spodním řádku GG.

Statistic.html se sice změnil dnes, ale to, co jsi poslal je generované včera! Co máš nastavené jako výstupní soubor na záložce Hlavní nastavení v konfiguračním pluginu Statoru (barevná ikonka)?

info v příloze. Je to správně?

 

datadir - myslel jsem, že mám hledat nějakou konkrétní složku s tímto názvem...  :rolleyes:

Přiložené miniatury

  • stator.jpg

Tento příspěvek byl upraven od H+P Hladosi: 01 listopad 2017 - 22:50

  • 0

#55 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 326 příspěvků(y)

Publikováno 01 listopad 2017 - 23:01

Bezva. Kde's vzal obsah profilGC.txt, co's nahoře posílal?
  • 0

#56 H+P Hladosi

H+P Hladosi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 31 příspěvků(y)

Publikováno 01 listopad 2017 - 23:03

zkopíroval z vygenerované stránky na GC.com, která mi vyjela po aktualizaci Statorem


Tento příspěvek byl upraven od H+P Hladosi: 01 listopad 2017 - 23:05

  • 0

#57 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 326 příspěvků(y)

Publikováno 01 listopad 2017 - 23:06

Bingo. Takže ne tu nově vygenerovanou statistiku, ale včerejší z GC.COM...! Protože ta nově vytvořena NENÍ v poli Bio, ta je pouze ve schránce Windows...!!!

Tento příspěvek byl upraven od kiReGPS: 01 listopad 2017 - 23:07

  • 0

#58 H+P Hladosi

H+P Hladosi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 31 příspěvků(y)

Publikováno 01 listopad 2017 - 23:07

ok. A co z toho plyne?  :)


  • 0

#59 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 326 příspěvků(y)

Publikováno 01 listopad 2017 - 23:14

No nebyl jsem si jistej, jestli ji vůbec do Bio po vygenerování vkládáš. Takže ještě jednou - pošli prosím to, co se ti vygenerovalo teď a je ve schránce.
  • 0

#60 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 326 příspěvků(y)

Publikováno 01 listopad 2017 - 23:19

Pak bych se potřeboval dostat k jádru věci. Píšeš:

Stator jede normálně, krok po kroku. Ale chová se divně. Statistic se mi vygeneroval pouze jednou a pak se mu zase nějak nechtělo.


Co to znamená "Stator se chová divně"...?
Co to znamená "Statistic se mi vygeneroval pouze jednou a pak se mu zase nějak nechtělo"...?
  • 0




2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama