Přejít na obsah


Fotka

Stator - Tvorba statistiky


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
248 odpovědí na toto téma

#61 H+P Hladosi

H+P Hladosi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 31 příspěvků(y)

Publikováno 01 listopad 2017 - 23:24

pokud máš na mysli vygenerované Preview, je níže.

Pokud máš na mysli Statistic, tak také. Ale ten zůstal od 21.31hod stejný. Preview se změnilo - přepsalo.

Tím právě myslím, že se to chová divně. Někdy Statistic.html se vytvoří jen někdy. Přijde mi to, že se vytvoří vždy poprvé po zapnutí Geogetu. To ale teď už nedokážu potvrdit. Dneska toho mám už dost. Pokud máš ještě na to se mnou sílu, můžeme pokračovat zítra :)  :D

Dobrou noc :)

Přiložený soubor (y)


  • 0

#62 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 056 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2017 - 7:16

Libi se mi, ze rikas, ze toho po tobe chceme moc. :-) Uvedom si, ze pokud nemame informace, tezko muzem vestit z kristalove koule. Jedine ty nam muzes svymi odpovedmi zprostredkovat pohled na tvuj pocitac.

 

Nevidim zadnou moznost, proc by se mel soubor vytvaret jen poprve po spusteni Geogetu a pak uz ne. Neni zadna rozumna cesta, jak toho docilit. Stale pises o souboru Statistic.html, ale v nastaveni mas Statistics.html - neni problem v tom, ze koukas na jiny soubor? Psal jsem, ze mas pred generovanim statistiky smazat vysupni soubor, abys mel jistotu, ze to, co uvidis, je nove. To jsi delal?

 

Po spusteni generovani se statistika sama do profilu nedostane. Tam ji musis dat ty. To delas po kazdem generovani statistiky (nemyslim nahledu)?

 

Proc mas zarazenou statistiku vlastnich kesi, kdyz zadne nevlastnis? Podobne to vidim treba s FTF.

 

Prazdne puntikate mapy svedci o tom, ze nemas nahrane nalezy na tady na webu (geocaching.cz). K tomu slouzi plugin czgcmap.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#63 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 935 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2017 - 7:18

Jak to do té statistiky na GC com dostáváš? Kdysi to šlo přes Geojarry a možná zase jde, nebo ne, nevím, ale nejjednodušší je zatrhnout si, že chceš po vygenerování uložit ještě do schránky, Stator ti může i otevřít tvůj profil na editační stránce a ty jen CtrlV přeneseš obsah schránky do políčka BIO. Na mou statistiku se nedívej, já tam mám jen statický obrázek a proklik na jinou webovou stránku, kam si statistiku nahrávám přes FTP, je to jiný postup, než používáš.

Takže jestli chceš vidět co se ti vygenerovalo a nemůžeš z nějakého důvodu najít Datadir, ulož si schránku do nějakého souboru. Prostě po doběhu Statoru založ v Poznámkovém bloku nový soubor a dej CtrlV. Když tento soubor pojmenuješ Něco.htm, můžeš ho i spustit v prohlížeči. Protože asi nepoužíváš Start.html a End.html, nebude to regulérní stránka, můžeš tam mít špatně češtinu, nebo něco rozházené, ale co se vygenerovalo, bys měl vidět. Pokud se tam nic nezkopíruje, asi nemáš zatrhnuto Kopírovat do schránky, nebo to z nějakého důvodu nedoběhlo.

Ale nejlepší je si v datadiru najít ten soubor se statistikou, co se měl generovat (asi Statistics.htm, nebo co tam máš nastaveno), VE SPRÁVNÉM PROFILU, a koukat jestli se změnil datum a čas. Případně ho smazat a koukat, jestli se po běhu Statoru vytvoří znovu. Nejpravděpodobnější příčinou je, že koukáš jinam, než kde pracuješ.

Na vysvětlenou - Neopakuju Gordovy informace z příspěvku nade mnou, psal jsem to současně a jen se to publikovalo takto pod sebou.


Tento příspěvek byl upraven od mpik: 02 listopad 2017 - 7:21

  • 0

#64 H+P Hladosi

H+P Hladosi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 31 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2017 - 7:42

Dobré ráno :)

Jednak díky, že se mi tak věnujete. Jen na vysvětlenou: To, že jsem myslel, že po mě chcete možná až moc, měl znamenat, že nemusím být s PC tak zdatný a žádám o shovívavost :)

Rozdíl mezi Statistic.html a Statistics.html je právě tou nezkušeností... Koukám prostě sem: 

 

Puntíkaté mapy - ty fungovaly do toho výpadku. Možná po reinstalu statoru se nenahrál plugin? To napravím. S FTF je to asi jiné, protože jednu nebo dvě STF nebo TTF bych měl mít, pokud se tam také generují - k tomu je potřeba nějaký další plugin? To jsem zatím neřešil, neberu to jako podstatnou věc, stejně jako vlastní keše, které jednou prostě budou.

 

 

Přiložené miniatury

  • okno.jpg

  • 0

#65 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2017 - 8:17

Asi to rychle utneme :) Mam se k tobe mrknout pres Teamviewer? To bude rychlejsi, nez se tady dohadovat na trech strankach vlakna.


  • 0

#66 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 344 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2017 - 8:46

Dobré ráno. Teamviewer bude rozhodně efektivnější cesta k cíli. Ale možná méně naučná.
 
K puntíkatejm mapám. V nastavení máš blbě identifikační údaje na GC.CZ. Až to opravíš, nahraješ svoje nálezy sem na server pomocí pluginu czgcmap, jak psal Gord. Tím bude mít zdejší mapový generátor potřebné údaje a vykreslí mapy.

 

Na xTF potřebuješ jedíné - mít takto nalezené keše otagované tagem FTF s obsahem FTF nebo STF nebo TTF. Na keši v GG dáš pravý tlačítko myši a vybereš Upravit tagy (nebo tak nějak, nemám to tu před sebou).


  • 0

#67 H+P Hladosi

H+P Hladosi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 31 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2017 - 11:12

Teamviewer můžeme použít, ale já se to chci i naučit... :)

Ale asi jsem kopyto. Dal jsem do kupy přihlášení na gc.cz aby odpovídalo  s nastavením Statoru (nevím, proč se to změnilo, když to fungovalo), ale mapa se ne a ne nahrát. Postupuji přesně podle FAQ, tedy nahrát na server, kde to podle rychlého probliknutí je nahrané, ale ve statistice to stále chybí... Přihlášení také vyzkoušeno. Heslo je v pluginu také správné.


  • 0

#68 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2017 - 11:38

Jak myslis, ale TV nam hnedka rekne, co delas blbe a budu ti to moct rovnou i ukazat. Ale pokud nechces, holt te nemuzu nutit, jen to tu bude na dlouho.


  • 0

#69 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 344 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2017 - 11:59

Dal jsem do kupy přihlášení na gc.cz aby odpovídalo  s nastavením Statoru (nevím, proč se to změnilo, když to fungovalo), ale mapa se ne a ne nahrát. Postupuji přesně podle FAQ, tedy nahrát na server, kde to podle rychlého probliknutí je nahrané, ale ve statistice to stále chybí... Přihlášení také vyzkoušeno. Heslo je v pluginu také správné.

Měl jsi v nastavení jiný nick a ID na GC.CZ, což se používá při generování statistiky. Takže pokud jsi nastavení změnil a nahrál správně nálezy na GC.CZ, pak musíš ještě statistiku přegenerovat, aby se mapy ukázaly správně.


  • 0

#70 H+P Hladosi

H+P Hladosi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 31 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2017 - 12:27

chybu v nicku jsem objevil a moc jí nerozumím, tečkované mapy jsem měl totiž až do toho "výpadku" Nicméně, přístupové údaje nyní souhlasí. A furt nic. Černobílým i raději barevným Statorem jsem to pochopitelně hned prohnal. Vytvořilo se mi nové preview a statistics, ale mapy stále vytečkované nejsou...

 

2petulinka1: pokud rezignuju já nebo dřív kiReGPS, rád se ozvu :) (já už mám k rezignaci relativně blízko, nevím jak kiReGPS)


  • 0

#71 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 344 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2017 - 12:42

Já jsem v pohodě. Když tak si do místní ikonky nad ksichtíky přimaluju ještě svítící kroužek, no... :P

 

Pošli prosím screenshot hlavního nastavení.


  • 0

#72 H+P Hladosi

H+P Hladosi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 31 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2017 - 12:45

:P

Přiložené miniatury

  • stator.jpg

  • 0

#73 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 056 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2017 - 12:45

Mne to pripada jako plytvani tvym casem a ochotou. To, co muze byt za 10 minut hotove a za dalsi 3 mminuty vysvetlene, budes delat hodinu a upises se k smrti.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#74 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 344 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2017 - 13:30

Tohle ještě Gorde dotáhneme...

 

Máš špatně to ID. Nenačetl jsi nové po změně nicku. 3340 tam bylo i předtím. A podle ID se generuje mapa...


  • 0

#75 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 056 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2017 - 13:43

Kdyz kliknes na tu ikonku vedle vypsaneho ID na gc.cz, nacte se znovu a spravne (snad). Pak to uloz. Zkontroluj si nastaveni take v souboru geocaching-cz.config.pas  a uloz pluginem nelezene kese na server.gc.cz, vygeneruj statistiku znovu a mely by byt puntiky na mapach.

 

EDIT: podle me mas ID 110245


Tento příspěvek byl upraven od gord: 02 listopad 2017 - 13:44

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#76 H+P Hladosi

H+P Hladosi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 31 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2017 - 14:37

no vida. Bingo :) ID načteno, stejně jako tečkovaná mapa. Statistika už také plně funkční. Ještě kouknu na to FTF. Ale to už není tak podstatný.

Děkuji pěkně za trpělivost. Opravdu jí bylo potřeba...   :rolleyes:


  • 0

#77 mirek454

mirek454

    mirek454

  • Members
  • PipPipPip
  • 717 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2017 - 14:55

Nikam neklikej. Až se ti načte profil, prostě jen Ctrl+A pak Ctrl+V a nakonec Uložit.
  • 0

#78 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 935 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2017 - 15:14

A pozor, že někdy mi trvalo dost dlouho, než se to tlačítko SAVE načetlo. Pochopitelně bez něj se ti to neuloží. Nevím jak je to teď, už to dělám jinak. To je "výhoda" Ajaxu, stránek které se dynamicky načítají po kouskách, že někdy může trvat 100 let, než se načte všechno. Takže počkej, ono se objeví.

A do tagu FTF si můžeš napsat cokoli, třeba FTFTY (this year, což je zajímavé třeba v půlce roku, jsou takové krabičky), coFTF, skoro FTF - ale všechno toto ti do té tabulky vyjede.

A můžeš si dělat i vlastní tagy, třeba S rodinou, Líbilo se mi, Nejstarší,... a Stator s tím umí pracovat. A nemusíš ani znát práci s SQL.

Ale když vidím, že používáš modul Začátečník, tak máš dost času zkoušet to pomalu dál. Založ si ve Statoru nový profil na pokusy, ať si neponičíš ty hotové statistiky, přepni na Experta a zkoušej. Ono to půjde.


  • 1

#79 mtauf

mtauf

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 694 příspěvků(y)

Publikováno 03 listopad 2017 - 15:37

Ahoj,

něco se mi pokazilo a generování statistiky mi končí chybou modulu FTFPodium - ERR: chyba spuštění geojarry: 253. Statistika se ale vygeneruje, jestli ale zrovna v této záložce je chyba, netuším. Od doby, kdy se tenhle problém začal objevovat, jsem na bedně nestál.

Poradí mi někdo zkušený, co jsem rozbil? Dík

Přiložené miniatury

  • FTFPodium.jpg

  • 0

#80 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 03 listopad 2017 - 15:44

Zrejme v tu chvili GeoJarry neco stahuje. Ale je treba si uvedomit, ze GJ a Stator jsou dve rozdilny udelatka....

A podle ty chyby si myslim, ze bude problem s prihlasenim na gc.com, asi zase neco zmenili.

 

PS: Jsi PM a tvoje statistiky nevypadaj, ze by GJ potrebovaly. Ale jak se ted koukam, tak mozna budde problem v tom, ze se je mpomoci GJ snazis nahrat na profil, ne? To uz daaavno nefunguje a musi se to delat rucne.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama