Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

Zajímavé kešky


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1 odpovědí na toto téma

#1 MCx.cz

MCx.cz

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 13 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2015 - 18:54

Zakládám toto vlákno, do kterého by se mohlo dávat to nejzajímavější co kde, kdo viděl... aby se další kačeři mohli inspirovat...


Geocaching mi pomáhá vyvětrat hlavu od mnoha věcí.

http://blog.mcx.cz


#2 zvonik.zvonicka

zvonik.zvonicka

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2015 - 20:00

Abych rozvířil diskuzi, tak mě osobně se v nejbližším okolí Mělníka (do 10 km) nejvíc líbily kešky: 
Z tradiček: Soutok Labe a Vltavy svým kouzlem v umístění a pohledu na Mělník, celá série Geolesa je pěkná, Sojčí hnízdo, Židovský hřbitov Bosyně svým kouzlem místa, Psí hřbitov a Velkostatek Úpor.
Mysterky: schránkou se mi líbila Kaple sv. Maří Magdaleny, Stinkyho fredčí, Kachní, O perníkové chaloupce samozřejmě a Alergická, která už je bohužel archivovaná. Co se luštění a místa týče jsou to složitější, se kterými jsme si lámali hlavu, ale i ty, které byli vtipné a lehké: Milota z Obříství, The Matrix, Tma v Liběchově, Doly Moria jsou moc pěkné.
Multiny: Rozhodně bych nevynechal Vehlovice - underground quarry, Pravou Mělnickou multi, Básníky a pro sportovce obě cyklostezky.
A to je z druhů keší v podstatě vše, co se do 10 km dá navštívit a co my máme odloveno. Samozřejmě jsou pak i kešky, které nemají tam moc pěknou schránku, ale zajímavý listing. Ale to může být zajímavé pro mě nebo nás, ale nemusí to zaujmout ostatní.
Jinak bychom sem mohli psát na přání. Třeba když někam pojedeme, tak se zeptat, která keš v místě výletu opravdu stojí za to. Pokud by byl zájem. Samozřejmě bez zbytečných informací, abychom měli stále překvapení z místa uložení nebo ze schránky. Ale udat jen jméno, že ta stojí za návštěvu, když někam jedeme.  ;)






0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama