Přejít na obsah


Fotka

WitkoAWendy - kacer s velice arogantnim chovanim


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
46 odpovědí na toto téma

#1 ruda574

ruda574

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 14 listopad 2015 - 13:52

Copak tato komunita rekne na toto:

R: Ahoj, jiz nekolikrat jsem byl na tve kesi "Kykyryky" ale zaboha ji nemohu najit. Pry byla nebo je v lavicce na magnetu ale ty jsem prosmatral vsechny v sirokem dalekem okoli a nic. Ale souradnice me spis vedou ke zdi pod kameru. Tam jsem taky koukal na vsechna pro me dostupna mista a nic. Ono hledat kes o nezname velikosti, bez hintu na znacne zamudlenem miste je fakt nesmysl. Tak jestli bud pridas ke kesce nejaky smysluplny hint, nebo poradis me osobne co a kde mam hledat. Dekuji za pomoc

W: Ahoj, hint nepřidám. Odpovídá tomu obtížnost. Rady jedna paní povídala nedávám a stejně tak by je neměl dávat kamarád. Pokud tě souřadnice vedou ke zdi tak bych asi hledal tam. Velikost OTHER napovídá že to bude nejspíš nějak maskované a nebude to jen filmovka za okapem. Asi bych se tam postavil a zkusil koukat. Kdyžtak napiš. Dělám v Afi deset metrů od kešky

R: Kdyz uz Ti pisu o radu, tak uz jsem nekolikrat na miste byl a koukal, ale s tim postavenim to nevidim moc dobre. Tak se slusne ptam co mam hedat, protoze uz nevim co dal. To je jedine oc te zadam a pokud jsi neochotny jednoduse napsat radu, tak nevim co jsi za cloveka!

W: Jsme úplně normální. Jsi zbytečně hystericky. Pokud keš nemůžeš najít s tím co máš tak běž lovit jiné. Je jich spousta. Nápověda jsem ti dal. Stupni si tam a koukej. Pokud ji uvidíš (hledáš něco jako krabičku a to je špatně a nebereš v potaz velikost keše která je "JINÁ") tak o to větší bude tvoje radost z nálezu.

R: Asi jsi nepochopil ze jsem na voziku a tak kesi s terenem jedna neni mnoho, tak nemam kam moc jinam ,,jit". Kdyz uz jsi mi tedy rekl ze nemam hledat krabicku, tak by jsi mohl jeste rict jestli mam hledat spis v casti zdi, nebo v tech popinavych kytkach. Dekuji.

W: O vozíku jsi nemluvil. Keš je na zemi. Stav se v Afi. Jsem u Nanu Nana u vrtulníku a autíček.

R: Tak kes na zemi neni pro vozickare zrovna snadno dostupna, tim padem dekuji jak jsi spravne ohodnotil teren a tim padem jsem se na miste trapil zbytecne. Typuji tedy ze to budou ty vodni rozprasovace, kdyz kazdy pise jak je skvele maskovana. Myslel jsem si ze stojis o pekne logy a chces aby tvoji kes nasli a napsali Ti pekny log. Takhle soudim ze jsi jen skodoliby, tak ode me muzes ocekavat zajimavy log. O setkani s Tebou nestojim, nevim proc bych se za Tebou mel nekam trmacet. Predchozi komunikace me presvedcila o tom ze s tebou nechci mit nic spolecneho. Dokud jsi nevedel ze jsem na voziku jsi se choval arogantne. Doposud jsem se pri GC potkal a komunikoval se skvelimy lidmy, ale ty jsi vyjimka.

W: Hele ty problemisto zakomplexovanej, trhni si. Hezký logy mám od lidí co nemají nasráno v hlavě. Díky

R: Koukam ze hlavne ty to mas v hlave vporadku. Uklidni se nebo ti praskne zilka a mohl by jsi taky skoncit na voziku nebo s mentalnim postizenim, coz se ale koukam uz stalo.

W: Přečti si co jsem ti napsal v prvním mailu. Normálnímu člověku to jako nápověda stačí, ty jsi to neakceptoval a doslova jsi otravoval jako malé dítě. Jsem rád že jsi mou keš nenašel. Nestojím o to aby moje keše hledali takoví jako ty.

R: Nevim jak by mi mela tva prvni rada, pokud tomu tak chces rikat, ale me to neprineslo zadnou uzitecnou informaci, kterou bych nevedel, proto jsem Te slusne pozadal o nejakou konktetnejsi napovedu, nacez jsi se zacal chovat jako arogantni idiot. Takovy proste nejspis jsi. Opravdu jsi me zarazil svym chovanim a divim se jestli mas opravdu nejake pekne logy. Nebavme se uz o tom, koncim s tebou. Jsem zvedav co tomu rekne komunita...
  • -51

#2 ruda574

ruda574

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 14 listopad 2015 - 14:11

A aby tomu dodal tresnicku na dortu, tak posledni odpoved zni:

Naser si kriple ��
  • -3

#3 kalubr

kalubr

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 648 příspěvků(y)

Publikováno 14 listopad 2015 - 14:28

Hm, jestli máš kvůli zdravotním omezením problém s nalezením keše, tak s sebou zkus někoho vzít. Ownera k tomu nepotřebuješ. Další možnost je prostě ji nehledat.

Edit: první tři odpovědi ownera mi přijdou celkem normální, pak už je to oboustranně vyhrocené.

Asi Ti nechce zkazit radost z nálezu...

Tento příspěvek byl upraven od kalubr: 14 listopad 2015 - 15:01

  • 3

#4 Lanc

Lanc

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 709 příspěvků(y)

Publikováno 14 listopad 2015 - 15:08

 
R: Kdyz uz Ti pisu o radu, tak uz jsem nekolikrat na miste byl a koukal, ale s tim postavenim to nevidim moc dobre. Tak se slusne ptam co mam hedat, protoze uz nevim co dal. To je jedine oc te zadam a pokud jsi neochotny jednoduse napsat radu, tak nevim co jsi za cloveka!

W: Jsme úplně normální. Jsi zbytečně hystericky. Pokud keš nemůžeš najít s tím co máš tak běž lovit jiné. Je jich spousta. Nápověda jsem ti dal. Stupni si tam a koukej. Pokud ji uvidíš (hledáš něco jako krabičku a to je špatně a nebereš v potaz velikost keše která je "JINÁ") tak o to větší bude tvoje radost z nálezu.

R: Asi jsi nepochopil ze jsem na voziku a tak kesi s terenem jedna neni mnoho, tak nemam kam moc jinam ,,jit". Kdyz uz jsi mi tedy rekl ze nemam hledat krabicku, tak by jsi mohl jeste rict jestli mam hledat spis v casti zdi, nebo v tech popinavych kytkach. Dekuji.

W: O vozíku jsi nemluvil. Keš je na zemi. Stav se v Afi. Jsem u Nanu Nana u vrtulníku a autíček.

 

 

Přijde mi to vyhrocené ale začal si s tím Ty, tím že si dovoluješ pochybovat o kvalitách člověka (viz zvýrazněné) po slušné ale odmítavé odpovědi. Po té co jsi zmínil sůj stav, tak Ti WaW pravděpodobně nabídl i osobní pomoc (viz. podtržené) ale Ty už jsi jen napadal provedení,hint,obtížnost.  Problém v téhle konkrétní komunikaci vidím ve Tvém přístupu. To co WaW ale nasledně napsal je neomluvitelné hulvátsvtí.


  • 28
Xperia TIPO,oregon 450

#5 ladislavappl

ladislavappl

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 886 příspěvků(y)

Publikováno 14 listopad 2015 - 15:18

*
POPULÁRNÍ

(Tohle jsem psal ještě než jsem si mohl přečíst předchozí - v podstatě souhlasný - příspěvek)

Tak tohle je krásný příklad, kdy se napřed konstruktivní diskuse zvrhne v osobní útoky a kdy od  kritiky názoru protivníka (což je správné) se přejde ke kritice jeho osoby (což správné není). Tato diskuse by výborně zapadla do učebnice psychologie i asertivity.

Shrnu to:

R se slušně ptá.

W asertivně, ale slušně odpovídá, že nic víc neprozradí (umění říkat "ne"), ale konstruktivně nabízí pomoc (oboustranný a podle mého oboustranně přijatelný kompromis ).

R se asertivně ptá ještě jednou (metoda přeskakující gramofonové desky), ale když nedosáhl svého, tak se snižuje k osobnímu útoku ("a pokud jsi neochotny jednoduse napsat radu, tak nevim co jsi za cloveka!"). A máme tu ukázkový pokus o manipulaci (měl by vyhovět, jinak by byl špatný člověk).

W pochopil marnost diskuse, upozorňuje R na nevhodný tón a nabízí jiné řešení.

R uvádí své postižení

W pochopí a nabízí korektní vyřešení konfliktu: pomoc při hledání, ale ne prozrazení

R se naštve, protože nedosáhl svého a pokračuje v obviňování W, že je škodolibý a že nepatří mezi "skvělé lidi"

W se bohužel neudrží a místo slušného, ale nekompromisního ukončení nikam nevedoucí diskuse pokračuje stylem "na hrubý pytel hrubá záplata". Tím bohužel přichází o svou morální převahu a sklouzává na úroveň jednání R.

Asi se ptáte, proč jsem se tak rozepsal.

Domnívám se, že za to může v první řadě školní výchova. My jsme zvyklí se nějakou látku nabiflovat, pak ji u tabule předříkat, dostat nějakou známku - a jde se dál. Co se ale ve škole neučí a neprocvičuje, je o předloženém tématu diskutovat, předestírat své názory a obhajovat je a stejně tak odlišné názory věcně kritizovat. Umění uznat, že i protivník může mít důvod ke svému názoru a postoji. A taky nám moc chybí základy rétoriky. Bohužel i asertivita je mylně nahrazována neomaleností a agresivitou a slušnost je zas považována za slabost. Pak se nelze divit, že se lidé k sobě chovají tak, jak se (nejen) u nás často vidí. A řada politiků se chová stejně, jak dennodenně vidíme.

Asi budu idealista, ale nechtěli by R a W "vrátit zpátky ten film", navázat na ty první slušné repliky, zapomenout na urážky a smírně nalézt pro oba uspokojivé řešení bez ztráty tváře a pocitu prohry?


Tento příspěvek byl upraven od ladislavappl: 14 listopad 2015 - 15:25

  • 51
Quaerendo invenietis (Kdo hledá, najde).

#6 kalubr

kalubr

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 648 příspěvků(y)

Publikováno 14 listopad 2015 - 15:28

No, Láďo, nevím, jestli bych ještě diskutoval. Buď bych nechal keš být, nebo ji zkusil najít. A napsal nějaký normální a slušný log.
  • 1

#7 netvor

netvor

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 54 příspěvků(y)

Publikováno 14 listopad 2015 - 19:19

Přes veškerou snahu o empatii k postiženým si nemyslím, že by jakýkoliv hendikep měl být zneužíván jako automatická poukázka na "všechno, co chci... a hned!". Po přečtení diskuse v úvodním příspěvku mám navíc pocit, že R dostal přesně to, oč si během celého rozhovoru říkal. Jistě, W mohl veškeré napadání přejít a dál odmítat ve vší slušnosti, ale kdo z nás je další Gándhí, že?

Co mi ovšem na celém příspěvku vadí asi ze všeho nejvíc, je samotné zveřejnění onoho soukromého dialogu. Já v tom nevidím nic jiného než snahu o žalování. A to považuji, zvláště u chlapa, za vlastnost převelice odpudivou.

Ode mě tedy palec dolů.


  • 20

#8 M13JP

M13JP

    Pepa

  • Members
  • PipPipPip
  • 540 příspěvků(y)

Publikováno 14 listopad 2015 - 19:41

Copak tato komunita rekne na toto:

R: Ahoj, jiz nekolikrat jsem byl na tve kesi "Kykyryky" ale zaboha ji nemohu najit. Pry byla nebo je v lavicce na magnetu ale ty jsem prosmatral vsechny v sirokem dalekem okoli a nic. Ale souradnice me spis vedou ke zdi pod kameru. Tam jsem taky koukal na vsechna pro me dostupna mista a nic. Ono hledat kes o nezname velikosti, bez hintu na znacne zamudlenem miste je fakt nesmysl. Tak jestli bud pridas ke kesce nejaky smysluplny hint, nebo poradis me osobne co a kde mam hledat. Dekuji za pomoc

W: Ahoj, hint nepřidám. Odpovídá tomu obtížnost. Rady jedna paní povídala nedávám a stejně tak by je neměl dávat kamarád. Pokud tě souřadnice vedou ke zdi tak bych asi hledal tam. Velikost OTHER napovídá že to bude nejspíš nějak maskované a nebude to jen filmovka za okapem. Asi bych se tam postavil a zkusil koukat. Kdyžtak napiš. Dělám v Afi deset metrů od kešky

R: Kdyz uz Ti pisu o radu, tak uz jsem nekolikrat na miste byl a koukal, ale s tim postavenim to nevidim moc dobre. Tak se slusne ptam co mam hedat, protoze uz nevim co dal. To je jedine oc te zadam a pokud jsi neochotny jednoduse napsat radu, tak nevim co jsi za cloveka!

W: Jsme úplně normální. Jsi zbytečně hystericky. Pokud keš nemůžeš najít s tím co máš tak běž lovit jiné. Je jich spousta. Nápověda jsem ti dal. Stupni si tam a koukej. Pokud ji uvidíš (hledáš něco jako krabičku a to je špatně a nebereš v potaz velikost keše která je "JINÁ") tak o to větší bude tvoje radost z nálezu.

R: Asi jsi nepochopil ze jsem na voziku a tak kesi s terenem jedna neni mnoho, tak nemam kam moc jinam ,,jit". Kdyz uz jsi mi tedy rekl ze nemam hledat krabicku, tak by jsi mohl jeste rict jestli mam hledat spis v casti zdi, nebo v tech popinavych kytkach. Dekuji.

W: O vozíku jsi nemluvil. Keš je na zemi. Stav se v Afi. Jsem u Nanu Nana u vrtulníku a autíček.

R: Tak kes na zemi neni pro vozickare zrovna snadno dostupna, tim padem dekuji jak jsi spravne ohodnotil teren a tim padem jsem se na miste trapil zbytecne. Typuji tedy ze to budou ty vodni rozprasovace, kdyz kazdy pise jak je skvele maskovana. Myslel jsem si ze stojis o pekne logy a chces aby tvoji kes nasli a napsali Ti pekny log. Takhle soudim ze jsi jen skodoliby, tak ode me muzes ocekavat zajimavy log. O setkani s Tebou nestojim, nevim proc bych se za Tebou mel nekam trmacet. Predchozi komunikace me presvedcila o tom ze s tebou nechci mit nic spolecneho. Dokud jsi nevedel ze jsem na voziku jsi se choval arogantne. Doposud jsem se pri GC potkal a komunikoval se skvelimy lidmy, ale ty jsi vyjimka.

W: Hele ty problemisto zakomplexovanej, trhni si. Hezký logy mám od lidí co nemají nasráno v hlavě. Díky

R: Koukam ze hlavne ty to mas v hlave vporadku. Uklidni se nebo ti praskne zilka a mohl by jsi taky skoncit na voziku nebo s mentalnim postizenim, coz se ale koukam uz stalo.

W: Přečti si co jsem ti napsal v prvním mailu. Normálnímu člověku to jako nápověda stačí, ty jsi to neakceptoval a doslova jsi otravoval jako malé dítě. Jsem rád že jsi mou keš nenašel. Nestojím o to aby moje keše hledali takoví jako ty.

R: Nevim jak by mi mela tva prvni rada, pokud tomu tak chces rikat, ale me to neprineslo zadnou uzitecnou informaci, kterou bych nevedel, proto jsem Te slusne pozadal o nejakou konktetnejsi napovedu, nacez jsi se zacal chovat jako arogantni idiot. Takovy proste nejspis jsi. Opravdu jsi me zarazil svym chovanim a divim se jestli mas opravdu nejake pekne logy. Nebavme se uz o tom, koncim s tebou. Jsem zvedav co tomu rekne komunita...

Omlouvám se, palec nahoru byl dán omylem.


  • 0

#9 nycolka

nycolka

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno 14 listopad 2015 - 20:21

Jediné, co Witko přepísknul, je ta poslední věta, tedy, pokud jí vůbec napsal. Moc mi to k němu nesedí, ale je možné, že ho pan "žalobníček" už vytočil. Navíc, přijde mi docela srandovní, že někdo řeší takovou hovadinu tady. Chápu, že vozíčkář má omezený výběr keší, ale pořád je to JENOM HRA. 

 


  • 5

#10 zvedavkanocni

zvedavkanocni

    recesistka

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 14 listopad 2015 - 20:38

Rudo, většinou dávám jen palce nahoru, červenými hodně šetřím, používám je opravdu jen vyjímečně, ale ty si ho za své jednání zasloužíš - jen s ohledem na to, že už jsi jich dostal dost ho nedostaneš i ode mne, doufám totiž, že jsi se nad situací díky Lancovi a Láďovi důkladně zamyslel a vidíš, že chyba je především u tebe. ;)


  • 4

#11 Witkoecon

Witkoecon

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2015 - 9:29

Děkuji všem za správný názor na věc. Nevadí mi že je ten člověk na vozíku ale vadí mi že je to blb. To co píše je pravda a ještě jsem mu napsal že mu propichám za jeho chování gumy u vozejku.

Tento příspěvek byl upraven od Witkoecon: 15 listopad 2015 - 9:32

  • 1

#12 ruda574

ruda574

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2015 - 9:55

Jo, to jsi napsal moc pekne:

W: Asi ti budu muset propíchat gumy u vozejku čůráku!
  • -7

#13 von Bronin

von Bronin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 599 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2015 - 10:26

Že se nestydíte...myslel bych si, že si tu píší malé děti.
  • 8

#14 A+T

A+T

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 525 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2015 - 10:27

Panove nechcete si to vyresit v soukromi ? Witko je mozna sverazny (aspon co si pamatuju pred 5-ti rokama) ale tady bych rekl, ze nebyl tim kdo "zacal" Ani ja jsem z diskuze rozhodne nevyvodil ze je ruda na voziku a tak bych mu to rozhodne nevycital. Nasledne nabizel pomoc s odlovem a osobni asistenci. Ani ja bych asi nechtel prozradit nejakou "vychytavku" naopak mi prijde dost za carou psat zde verejne moznou pointu kese a vase konverzace byla jiste taky soukroma. Ceho si tim chtel docilit. Cele mi to bohuzel evokuje....koukejte se vsichni jak je na me zly a sprosty. Chovam vuzi handicapovanym lidem obrovsky respekt pokud se s nim dokazali vyrovnat, ale u tebe si tim nejsem jist (skoro bych tipoval, ze to nebude tak dlouho co ses na voziku ocitl, ale to bych nerad spekuloval a zasahoval ti do soukromi) Maslo na hlave mate jednoznacne oba. Zamkni to tu a budto si to vyreste v soukromi tak jako to soukrome zacalo a nebo se na to vyprdni kes odlov s dopomoci kamarada (nebo ownera jak nabizel). Pises ze kesi pro vozejckare je malo a asi je to pravda. Netusim proc te stve, zes tuhle proste dosud nenasel. Vzdyt dokud ji nenajdes, tak muzes stale hledat a mas o zabavu postarano. Hledej ocima a verim ze jednou najdes.
  • 7

#15 kalubr

kalubr

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 648 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2015 - 10:39

Přesně tak, ze začátku komunikace nelze zjistit, že je Ruda na vozíku. Nevím, jaký je v tom místě signál, podívej se pořádně na fotomapu.
  • 0

#16 sambar439

sambar439

    Hulvát a vesnickej primitiv ;)

  • Members
  • PipPipPip
  • 462 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2015 - 10:44

Tohle vlákno je jasným potvrzením teorie, že když se hádáš s blbcem déle než půl minuty, už se hádají dva blbci! 


  • 20

#17 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 188 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2015 - 11:37

Tohle vlákno je jasným potvrzením teorie, že když se hádáš s blbcem déle než půl minuty, už se hádají dva blbci! 

 

Tohle si nemyslím.

Pokud je člověk rozumný, neměl by se chovat takto arogantně a urážlivě, po pár podobných mailech. To bych už z práce musel zblbnout na kvadrát...


  • 2

#18 tomy.22

tomy.22

    MODERATORS

  • Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2015 - 13:33

V tomto případě jsi rudo574 moc tlačil na pilu. WitkoAWendy ti nabídl pomoc a ty jsi ji odmítnul. Dále se nemá smysl o tom bavit. Jinak jsem byl svědkem toho co předváděl WitkoAWendy v jedné FB skupině. Ty výrazy co tam napsal, se mi nechce publikovat a dodnes nechápu proč ho někdo ze správců okamžitě nevyhodil.

 

 

Každopádně oba dva pokud se neuklidníte, poletíte odtud. Nikdo tady na Vaše osobní rozepře není zvědavej.


  • 3

#19 Witkoecon

Witkoecon

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2015 - 13:34

Milý tomy22 nevhodně se chováš ty protože invektiva za která jsi mě napomenul jsem napsal Rudovi v soukromém mailu a do toho ti nic není. To že to sem Ruda prekopiroval je jeho a tvůj problém. Takže mi to varování smaž nebo budeš sám varován. Děkuji
  • 1

#20 Witkoecon

Witkoecon

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2015 - 13:40

Ano,chovám se někdy jako dobytek. Za to se slušným lidem omlouvám ale je to podle pravidla... Na hrubý pytel, hrubá záplata. Nebudu se chovat k někomu kdo mě uráží slušně a akceptovat jeho argumenty a to obzvláště v případě když vím že ten člověk je podprůměrné inteligence. Přeji hezký den
  • 1




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama