Přejít na obsah


Fotka

Super AppLock:Your Silent Guardian to Secure Phone Privacy


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1 odpovědí na toto téma

#1 ethanleung

ethanleung

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2015 - 8:30

Vyjádřete svůj někdy strach o své soukromí, telefon nahlédl vašimi rodinami, přáteli nebo dokonce cizinci? Je něco, co můžete udělat, aby nikdo jiný slídění kolem vašeho telefonu bez vašeho "oprávnění"? No, máte štěstí! Dnes jsem chtěl představit vám všem úžasné aplikace s názvem Super AppLock, které mohou přesně chránit váš telefon soukromí. Musím upřímně říci, že toto není reklama, protože jsem si stáhnul tuto aplikaci z Google Play druhý den, a zjistil jsem, že je mimořádně praktické a užitečné. Proto chci podělit o to v pohodě fantastickou aplikaci s vámi se všemi. Já jsem chtěl říct něco o tom, jak se cítím o této aplikaci. Tady jsme.
 
[Získat od Googlu]:
[Doporučujeme]: ★★★★★ (5 hvězdy)
[Funkce]: Free & Ne-reklama, malé rozměry, nízká, krásné motivy, stabilní, satelitní materiálové provedení
Video Display:
 
 Různé Témata si vybrat
 Super AppLock v současné době ztělesňuje 30 okouzlující a cool témata. Každé téma má svůj odlišný subject.There není pochyb o tom, že můžete najít ten, který splní vaše požadavky. Například, Upír téma je velmi užitečné pro ty, kteří mají velký fanoušek upírského příběhu; New Sweetlove bude prioritou pro ty, kteří mají zájem na romantiku a kromě Beran téma by měla být přijata přednost pro ty, kteří chtěli studovat souhvězdí atd.
tumblr_nxiwudKyRy1sxao59o1_540.jpg
tumblr_nxc11rJgb11sxao59o1_540.jpg
 
 
  Pohodlné & Easy Operate Interface
Při prvním se snaží tuto aplikaci, musíte nastavit vlastní heslo. Super AppLock nabízí dva různé typy hesel: PIN & Pattern resp. Můžete změnit některý z nich v "Nastavení" sloupci. Snadná obsluha!
 
  Jedním klepnutím na zabezpečení souborů a aplikací
  Po dokončení nastavení hesla, můžete zamknout všechny aplikace, které chcete v Super AppLock. Systémové aplikace jako galerie, média, kontakt, volání, SMS, Nastavení, fotoaparát, poznámky, soubory, atd. a nainstalované aplikace, jako je Twitter, Instagram, snapchat, vsco vačkou, Gmail a hry bude uveden, a proto si můžete dát jakýkoliv do této skříňky. V důsledku toho není třeba se obávat slídil vykukující vaše soukromí bez vašeho svolení.
  Advanced foto a video klenba a úschovny
  V dnešní době, lidé vždy selfies, obrázek a stáhněte si televizní seriál, a proto jejich fotografie a video galerie je doslova nabitý těchto zaměstnanců. Takže můžete dát tyto do fotografií a videa trezoru a nebudou zobrazovat v galerii v případě, že nejsou porušována vašimi rodinami, přáteli i cizinci. S ochranou Super AppLock, nikdo jiný, ale můžete přistupovat ke svému galerii. A kromě fotografií a videa, soubory jsou přeplněné v naší mobilní telefon. Není pochyb o tom, že máme nějaké dokumenty a vědomí, že nechci, aby ostatní viděli, v důsledku toho, úschovny je velkým přínosem dobře chránit naše soubory. A kromě toho, když jsem přesunout tyto dokumenty a poznámky do úschovně, že by bylo snadné najít tyto soubory
 
 Advance ochrana
Zajímá vás, že pokud má někdo odinstalovat tento "knoflík"? To je moje věc příliš. Tato aplikace může zcela zvládnout tuto obavu. Pokud povolíte ochranu Advance v nastavení, nebudete moci instalovat žádný aplikace na vašem telefonu ze systému, jediný způsob, jak je zadáte "Privacy Lock" a zastavit Advance ochrany nebo stiskněte tlačítko "Odinstalovat" v soukromí Lock seznamu. Zní to v pohodě?
 
S instalací Super AppLock, není třeba se bát, že vaše rodina, vaši přátelé nebo dokonce cizinci procházení fotogalerii, zprávy nebo Snoop kolem osobních asistentů. Super AppLock, tvůj tichý opatrovník, může udržet zvědavýma očima daleko od svého telefonu, tak to může zabezpečit své soubory a aplikace a zdravý. Pokud zjistíte, je praktické a užitečné po mé doporučení, neváhejte jej stáhnout z Google Play. Super AppLock, jste stojí za to!

Tento příspěvek byl upraven od tomy.22: 18 listopad 2015 - 11:55

  • 0

#2 tomy.22

tomy.22

    MODERATORS

  • Moderators
  • 2 411 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2015 - 8:50

Odkazy smazány, reklama se zde řeší jinak. LOCK

 

viz. http://www.geocachin...amu-na-inte-r26


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama