Přejít na obsah


Fotka

Geoget 2.9.4 - vánoční

geoget

  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
78 odpovědí na toto téma

#1 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 715 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2015 - 16:32

Sice moc času nebylo, ale i tak máte malý dárek k vánocům!
  • Vylepšené ošetření chybových situací GC.Live
  • Vypínatelné zachytávání clipboardu
  • Vylepšen konfigurační wizard
  • Vylepšené vyhledávání v databázi
  • Automaticky vytvářené waypointy z poznámky na webu

Hezké svátky!


  • 6

#2 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 373 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2015 - 16:43

Ahoj, ty havárie při importu se ti nepodařilo najít ?
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#3 brazajar

brazajar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 771 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2015 - 16:59

Ahoj, dekujeme! :)
  • 0

Díky.

brazajar

 

Zítra je taky den!!! :)

 Garmin Dakota 20 + OSM mapy // Xiaomi Redmi Note 8 Pro  + Locus Pro // Suunto Ambit3 Peak // Dell Vostro 3360 + GeoGet // nohy / MHD / VW Passat B5 Variant / VW Sharan / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon

http://www.brazovic.cz


#4 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 056 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2015 - 17:44

Dekujeme za predcasny vanocni darek.


  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#5 Archi1

Archi1

    Archi1

  • Members
  • PipPipPip
  • 761 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2015 - 20:49

Ahojky,

díky za dárek a pekné vánoce preju vsem.


  • 0
Archi1 +/- 49°23.727;15°35.447 Ježek bodne

#6 tarmara

tarmara

    Air-cooled

  • Members
  • PipPipPip
  • 900 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2015 - 21:15

pan buh (jakykoli) ti to oplat na detech...


  • 1

Blog o SQL v GeoGetu || Dakota10 || Android: primárně aDrake, sekundárně Locus, mapy PAWS || Windows: Geoget    

tarmara.png

N o t   a l l   t h o s e   w h o   w a n d e r   a r e   l o s t


#7 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 466 příspěvků(y)

Publikováno 23 prosinec 2015 - 9:01

Moc děkuji, už se těším na to vypnutí zachytávání clipboardu.


  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#8 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 935 příspěvků(y)

Publikováno 23 prosinec 2015 - 9:24

Vypnout zachytávání clipboardu jsem nikdy nepotřeboval. Moc jsem to nevyužíval, když tak jsem spíš tahal odkazy do okna. Někomu mohlo vadit, že když si kopíroval odkazy, tak mu automaticky naskakovaly i v Geogetu, ale zatím nevím proč. Možná na to jednou přijdu.


  • 1

#9 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 466 příspěvků(y)

Publikováno 23 prosinec 2015 - 10:48

Zachytávání clipboardu mě vadí ze dvou důvodů:

1. při spuštěných OpenOfficech docházá v 10 vteřinovým prodlevám při kopírování přes schránku

2. v GeoGetu mám otevřený nějaký seznam, který si aktualizuji což se děje samo delší dobu, takže to mám na pozadí a já si mezi tím třeba řeším nějaké mysterky, které si kopíruji přes schránku a tím se mi dostávají do toho seznamu navíc (letos např. jsem si aktualizoval kešky pro dovolenou ve francii a do toho seznamu s francouzskými keškami mi přibývali české kešky, na kterých jsem mezitím pracoval)


  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#10 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 373 příspěvků(y)

Publikováno 23 prosinec 2015 - 13:29

2. v GeoGetu mám otevřený nějaký seznam, který si aktualizuji což se děje samo delší dobu, takže to mám na pozadí a já si mezi tím třeba řeším nějaké mysterky, které si kopíruji přes schránku a tím se mi dostávají do toho seznamu navíc (letos např. jsem si aktualizoval kešky pro dovolenou ve francii a do toho seznamu s francouzskými keškami mi přibývali české kešky, na kterých jsem mezitím pracoval)

Nevím jestli je to stejný případ, ale keše které dlouhodobě schraňuju do nějakého seznamu řeším skriptem Combine:
[Group]
Name=ProExport
Comment=
Icon=....
CMD=ListSelectedSaveGgt|SeznamPomocny.ggt
CMD=FileExists|ProExport.ggt
CMD=-FileRen|SeznamPomocny.ggt|ProExport.ggt
CMD=+GgtAddGgt|ProExport.ggt|%GG_DATADIR%\SeznamPomocny.ggt

  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#11 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 919 příspěvků(y)

Publikováno 23 prosinec 2015 - 20:18

Moc díky. Zrovna jsem využil při vyhledávání možnost nevyhledávat ve waypointech (tedy, snad to patří k oznámenému vylepšení vyhledávání, neuvědomuju si, jestli to tam dřív bylo či nebylo).


  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#12 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 715 příspěvků(y)

Publikováno 23 prosinec 2015 - 20:42

To bude tim, ze to tam driv fakt nebylo.


  • 0

#13 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 919 příspěvků(y)

Publikováno 23 prosinec 2015 - 21:03

Fajn. S přetahováním odkazů na keše do okna Geogetu se nic nedělalo, že? Teď po aktualizaci mi to nefunguje, ale ještě pobádám, co můžu mít špatně na své straně...

 

EDIT: sledování schránky mám povolené a to mi funguje dobře.

 

EDIT2: po deseti minutách už přetahování funguje. I jsem restartoval Geoget, ale nefungovalo hned po něm.  Asi mi chce Geoget nebo počítač říct, že mám jít už do hajan, v čemž má pravdu. :-) A když už to tady píšu, tak upřesním, že při těch prvních neúspěšných pokusech se mi při tažení linku nad Geogetem objevila ikonka "zákazu stání" :), kdežto teď už je tam malé plusko, jak má být. Ale co jsem mohl mít špatně, to netuším.


Tento příspěvek byl upraven od Pontiac_CZ: 23 prosinec 2015 - 21:22

  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#14 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 715 příspěvků(y)

Publikováno 23 prosinec 2015 - 21:57

A byl jsi kurzorem opravdu nad seznamem, a ne nad jinou casti okna? Treba nad tim velkym barevnym hintem uprostred? ;)


  • 0

#15 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 503 příspěvků(y)

Publikováno 24 prosinec 2015 - 8:58

Diky za darek! Zda se, ze vse funguje!

Hezky svatky!


  • 0

:ph34r:  Huawei P30 Pro + Android 10 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 6X PRO    :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 


#16 J.K.M.

J.K.M.

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 257 příspěvků(y)

Publikováno 24 prosinec 2015 - 10:55

Hezke svatky i tobe, kolego.
A velky dik za GeoGet, nejen ten vanocni!!
  • 0

#17 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 373 příspěvků(y)

Publikováno 24 prosinec 2015 - 19:37

Taky dík a hezké svátky
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#18 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 155 příspěvků(y)

Publikováno 26 prosinec 2015 - 20:44

1) díky

2) to špatné počítání při aktualizaci více než 50 keší nebylo opraveno? "4500/50...# 9000%" Je to sice jen kosmetika, ale...


  • 0

#19 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 715 příspěvků(y)

Publikováno 26 prosinec 2015 - 20:48

ne, to jeste opraveno nebylo. Ted to neopravuji, jsem prezrany. ;)


  • 1

#20 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 715 příspěvků(y)

Publikováno 26 prosinec 2015 - 20:49

Ahoj, ty havárie při importu se ti nepodařilo najít ?

 

Priznam se, ze uz sam nevim. :/


  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama