Přejít na obsah


Fotka

Geoget 2.9.4 - vánoční

geoget

  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
78 odpovědí na toto téma

#21 tarmara

tarmara

    Air-cooled

  • Members
  • PipPipPip
  • 858 příspěvků(y)

Publikováno 26 prosinec 2015 - 21:29

2) to špatné počítání při aktualizaci více než 50 keší nebylo opraveno? "4500/50...# 9000%" Je to sice jen kosmetika, ale...

To na funkci nemá vliv, s tím mistra nezatěžujme.... přeci jen jsme ve stavu "hodně nebožtíků, málo kameníků"


  • 0

Blog o SQL v GeoGetu || Dakota10 || Android: primárně aDrake, sekundárně Locus, mapy PAWS || Windows: Geoget    

tarmara.png

N o t   a l l   t h o s e   w h o   w a n d e r   a r e   l o s t


#22 fatbozz

fatbozz

    fatbozz

  • Members
  • PipPipPip
  • 203 příspěvků(y)

Publikováno 28 prosinec 2015 - 20:05

Nevim jestli se tenhle bug objevil s touhle verzi, v minulych jsem nepozoroval. Vytvoril jsem si vlastni TXT v data/points s tim ze si tam budu skriptikem ladovat nove body. A kdyz jsem se jal udelat filtr, tak si pak ulozeni nepamatuje.

 

Výlety.gff mají sekci points

[points]
inpoints=1
nameCount=0
distance=20
corrected=1

 

jiny davno ulozeny filtr

[points]
inpoints=2
nameCount=1
name0=Minimax 2012
distance=10
corrected=0

 

Ze by se neukladalo to jmeno ?

Přiložené miniatury

  • filtr.jpg

  • 0

Mapy pro Locus zdarma a povídání o Openstreetmap >>> http://gpsfreemaps.net/

Přejděte na mapy Openstreetmap a buď členem komunity OSMcz >> http://openstreetmap.cz/

....jo a taky fotím >>> koukni se >>> Klikklak


#23 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 504 příspěvků(y)

Publikováno 28 prosinec 2015 - 20:31

poznamenal jsem si, proverim.


  • 0

#24 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 424 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2015 - 16:56

Tak i při vypnutém sledování schránky mám při kopírování přes schránku pěti vteřinovou prodlevu, takže tento problém to nevyřešilo.
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#25 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 504 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2015 - 19:29

hm, tak to jeste poresim.


  • 0

#26 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 504 příspěvků(y)

Publikováno 30 prosinec 2015 - 10:01

A malem bych zapomnel - v cachemape i mapeditu funguje seznamacka turisticka mapa celosvetove.


  • 1

#27 ProKesTom

ProKesTom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 050 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2016 - 20:48

Ahoj, od zobrazeného seznamu keší jsem filtrem chtěl odebrat zahraniční keše, které jsem nehledal, nemají poznámku atd. Při použití filtru došlo k chybě, přikládám uložený log.

Přiložený soubor (y)


  • 0

#28 Jacka

Jacka

    Zlobení je dovoleno :D

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 116 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2016 - 19:33

Omlouvám se, pravděpodobně to nemá co dělat s GeoGetem, ale stalo se to po poslední aktualizaci GeoGetu, proto se ptám tady. (Vždyť víte, jaká jsem lama, tak mi snad blbé otázky prominete.) Po poslední aktualizaci se mi ve statistikách (generovaných pořád ještě AutoStatem) objevilo místo mapičky okresů toto: Myslela jsem, že tedy budu muset konečně aktualizovat plugin pro polygony (pietně jsem si tu sušila starou verzi), ale ani to nepomohlo. Kde je, prosím, závada? (Průpovídek o prostoru mezi monitorem a židlí mi, prosím, ušetřete :D)error.jpg


  • -1

#29 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 313 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2016 - 19:45

Jacka: Mám dojem, že to je díky integrované podpoře pro "splácnutí" rozdělené Prahy - plugin GGSDIVIDER. Ale ne v GeoGetu, nýbrž v drobně opraveném GGStatu.
Nedávno jsem někomu o tom cosi psal.

Tento příspěvek byl upraven od Arne1: 04 leden 2016 - 19:46

  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#30 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 337 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2016 - 23:01

Jacko, nemám to přímo odzkoušené, ale mělo by to být, jak píše Arne. Pokud jsi aktualizovala polygony, musíš určitě použít GGSDIVIDER a upravit lehce šablonu statistiky na nové tagy. Koukni na Ararat, nebo hledej slovo GGSDIVIDER tady na fóru...
  • 0

#31 Jacka

Jacka

    Zlobení je dovoleno :D

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 116 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2016 - 23:06

Jenže já jsem ty polygony zaktualizovala až poté, co se to stalo, myslla jsem, že to problém vyřeší. Nestalo se to aktualizací polygonů ale po aktualizaci GeoGetu.


  • -1

#32 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 337 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2016 - 23:35

Jo, pochopil jsem. Nicméně je to graf okresů ČR, který se tvoří z tagů. Odkaz na generátor neobsahuje žádná data (vylovené okresy, počty nálezů), proto ta chybová hláška. Problém tedy musí být v tagech. Koukni prosím na nějakou keš v GG, zda má tag CZokres (pravé myšítko na keši a Změnit tagy).
  • 0

#33 Jacka

Jacka

    Zlobení je dovoleno :D

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 116 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2016 - 3:22

Jo, to má, úplně normálně jako dřív.


  • -1

#34 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 504 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2016 - 7:05

Driv bylo CZokresy, ted je CZokres, ne?
  • 0

#35 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 881 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2016 - 7:12

Jeste jinak. Ja mam ted 'CZ okres'. Myslim, ze novy divider, pokud zjisti stare tagy, tak vymaze celou kategorii, je nutne jej spustit znovu a pak to otaguje ponovu. Takze jak to vlastne mas? A mas to v souladu s sablonou?


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#36 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 504 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2016 - 8:18

No prave, drive bylo, a s tim stary GG stat pocita, CZ okresy.


  • 0

#37 Jacka

Jacka

    Zlobení je dovoleno :D

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 116 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2016 - 13:25

Šablona:

Header Nálezy podle okresu
SPLIT 2
WIDTHNEXT 230
MAXTABLELINESNEXT 40
COMMENTNEXT A dalších %RESTVALUE% okresů
FindsByCantonTable none
WIDTHNEXT 440
FindsByOkresCZMap Flags:N none

 

Tagy: CZ okres

 

Díky moc!
 


Tento příspěvek byl upraven od Jacka: 05 leden 2016 - 13:33

  • -1

#38 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 313 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2016 - 13:35

Jacka: Dej tam raději tohle:

ReadCanton CZ~okres Czech Republic
SPLIT 2
WIDTHNEXT 300
MAXTABLELINESNEXT 20
COMMENTNEXT A dalších %RESTVALUE% okresů
FindsByCantonTable Nálezy v Česku podle okresu
WIDTHNEXT 440
FindsByCantonMap Flags:N none


Pokud bys měla v provozu ten splácavací plugin pro Prahu, tak bys potřebovala použít tag "GGS CZ Okres"
  • 2

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#39 Jacka

Jacka

    Zlobení je dovoleno :D

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 116 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2016 - 21:37

Arne1: Moc díky, až na tu prázdnou prahu už to jakž takž funguje. Zřejmě jsem existenci nějakýho další pluginu a MČPraha zaspala, podívám se po něm. Ještě se mi tam vedle tabulky vyskytuje jakýsi divný smetí :D, ale to je už detail.


  • -1

#40 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 504 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2016 - 21:49

fakt je tohle vsechno snadnejsi, nez si pustit Stator a naklikat si tam tu statistiku znova i lepe?


  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama