Přejít na obsah


Fotka

Geoget 2.9.4 - vánoční

geoget

  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
78 odpovědí na toto téma

#41 Jacka

Jacka

    Zlobení je dovoleno :D

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 116 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2016 - 21:59

Tak tohle všechno donedávna celkem fungovalo samospádem. Na Stator se chystám už asi rok nebo kolik, ale ještě jsem si na to neudělala čas. Já jsem vůbec v posledních měsících a letech na ty statistiky dost kašlala a aktualizovala je jednou za čas. Ono mi to donutí, jen co mi skončí PM :D.


  • 0

#42 Jacka

Jacka

    Zlobení je dovoleno :D

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 116 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2016 - 8:31

Pokud bys měla v provozu ten splácavací plugin pro Prahu, tak bys potřebovala použít tag "GGS CZ Okres"

 

 

Arne, prosím, nevíš, jak se ten splácávací plugin jmenuje?


  • 0

#43 MaFa

MaFa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 372 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2016 - 9:23

Tak ten plugin najdes tady  (hledej ggsdivider) a navod jak to nastavit je tady. Pak proste budes spoustet ggsdivider misto divider, to vytvori vlastni tagy zacinajici GGS a obsahujici opravdu pouze okresy nebo jiny tag obsahujici mestske casti pouze jednoho mesta.


  • 1
MaFa

#44 Jacka

Jacka

    Zlobení je dovoleno :D

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 116 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2016 - 13:23

Bééééééééééééééé :(

Když já jsem strašná lama a neumím ten ggsdivider nainstalovat. Má to nějakej prapodivnej formát, kterej ani já, ani muj počítač nezná a neumí otvírat, a když zadam, aby ho teda otevřel v GeoGetu, tak se nic nestane, v GG se mezi nainstalovanejma pluginama neobjeví.

Ale nevim, jestli už tu fakt nejsem moc OT a neměla bych ten dotaz přestěhovat někam do jinýho vlákna. Každopádně díky za všechny rady.


  • -1

#45 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 789 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2016 - 13:29

Jacka: Asi jen zkopirovat do DATADIR\script a restartovat GG


  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#46 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 267 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2016 - 13:40

Já ho mám v adresáři script\GGstat, ale netvrdím že je to jediná možnost.
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#47 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 789 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2016 - 14:20

Obecne mohou byt pluginy kdekoli v adresari script, GG si je najde i v podadresarich. A je pravda, ze kdyz jej das do GgStat a GgStat odinstalujes, bude s nim odinstalovan i tento plugin. Takze je to formalne sice ne uplne spravne, ale funkcne je to lepsi nez jen do adresare script.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#48 Jacka

Jacka

    Zlobení je dovoleno :D

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 116 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2016 - 20:28

To už je v pořádku, díky, chyba byla mezi klávesnicí a židlí - ten plugin se nainstaloval, jen v menu byl jinde, než jsem čekala (nikoliv nástroje, ale nezařazené pluginy) - takže nakonec jsem ho tam měla třikrát, jak jsem ho zkoušela cpát do různejch adresářů :D. Což experimentálně potvrzuje Gordovo tvrzení, že je de facto fuk, kam se to nacpe. Teďka to už krááááásně funguje, děkuju všem za pomoc. (Akorát teda ta mapa Prahy se furt ještě nevybarvuje jako ostatní mapky, ale to už trvá dlouho a co jsem koukala, mají to tak ve statistikách i další lidi.)


  • 0

#49 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 267 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2016 - 15:44

Zkouším řešit slektivní získávání dat. Mám definováno (Nástroje / Nastavení / Získávání dat ) několik profilů. A zjišťuji, že pouštět vždycky všechny je zbytečné. Interval spouštění také nevyhovuje.
Tak mne napadlo napsat v Combine dávku, která by odstěhovala soubor order.txt a nahradila ho jiným, kde by byl jen ten požadovaný profil. Jenže se zdá, že je to málo - GeoGet tahá vše co má definované, order.txt zřejmě jen určuje pořadí.
Byla by ještě nějaká jiná jednoduchá cesta, než budu zkoušet někam uklidit celý adresář pqdown a nechávat z něj jen potřebné profily ?

Tento příspěvek byl upraven od Arne1: 26 leden 2016 - 15:45

  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#50 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 450 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2016 - 16:02

order.txt opravdu urcuje jen poradi.

 

Vis, ze stahovaci profil muze byt i tvuj skript? Aneb, i ten skript se muze v sobe rozhodout, jeslti neco udela/neudela.


  • 0

#51 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 267 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2016 - 16:58

A

order.txt opravdu urcuje jen poradi.
 
Vis, ze stahovaci profil muze byt i tvuj skript? Aneb, i ten skript se muze v sobe rozhodout, jeslti neco udela/neudela.

V tom případě by asi bylo jednodušší se na celou definici profilů v nastavení tahání dat vyprdnout, data dotáhnout přímo skriptem Combine a rovnou je nechat naimportovat. Tohle jsem vlastně dělal už kdysi, dokonce na tahání jsem používal wGet a ne funkci Geogetu. To řešení s výběrem z nadefinovaných profilů se mi líbilo jen tím, že základní stav - dotáhnout vše - je imlicitní a na jeden čudl.
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#52 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 450 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2016 - 18:29

To si nemyslim, ale to je fuk.

 

Podstatne je, ze jsem asi nejak nepobral, ceho vlastne chces konkretne dosahnout?


  • 0

#53 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 315 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2016 - 18:58

Ja uz kdysi davno navrhovala, ze by vedle ty ikonky blesku byla rozklikavaci sipka a clovek by si vybral profil, co chce zrovna spustit, ale nejak se tomu nedostalo kladnyho ohlasu.... Takhle porad prepinam mezi profilama :/


  • 0

#54 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 267 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2016 - 20:06

Čeho chci dosáhnout ? Menší časové náročnosti. Netřeba stahovat a importovat do databáze balíky dat které momentálně nepotřebuju.
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#55 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 450 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2016 - 21:03

A nechceš tu abstrakci nějak konkretizovat?


  • 0

#56 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 450 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2016 - 21:30

Ja uz kdysi davno navrhovala, ze by vedle ty ikonky blesku byla rozklikavaci sipka a clovek by si vybral profil, co chce zrovna spustit, ale nejak se tomu nedostalo kladnyho ohlasu.... Takhle porad prepinam mezi profilama :/

 

Co ja si pamatuju, tak se tomu nedostalo ani zaporneho ohlasu, pesimisto. :P


  • 0

#57 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 267 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2016 - 22:39

A nechceš tu abstrakci nějak konkretizovat?

To není žádná abstrakce. Viz SZ.
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#58 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 450 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2016 - 22:58

Stacilo konkretne rict, ze chces totez, co navrhovala Petulinka. Nebo ne?
  • 0

#59 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 267 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2016 - 9:12

Abych se přiznal, tak by se mi to líbilo ještě dokonalejší než píše Petulinka. A sice abych mohl nějakým labelem označit několik stávajících profilů které se použijí současně.
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#60 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 450 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2016 - 9:20

To by uz bylo na nastaveni a ovladani tak slozite, ze by to realne zvladlo pet lidi.

 

Spis mi pripada priatelnejsi udelat, ze se muze spustit jeden konkretni profil. A umoznit to udelat i ze skriptu. takze kdo bude chtit skupinu, udela si skriptik nebo Combine, kam si to nastrka dle libosti.


  • 1





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama