Přejít na obsah


Fotka

Geoget 2.9.4 - vánoční

geoget

  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
78 odpovědí na toto téma

#61 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2016 - 11:49

Co ja si pamatuju, tak se tomu nedostalo ani zaporneho ohlasu, pesimisto. :P

Ja uz jenom vim, ze se v tom ohledu nic nezmenilo :D


  • 0

#62 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 715 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2016 - 12:39

To je ale normalni. :P


  • 0

#63 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 373 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2016 - 13:44

To by uz bylo na nastaveni a ovladani tak slozite, ze by to realne zvladlo pet lidi.
 
Spis mi pripada priatelnejsi udelat, ze se muze spustit jeden konkretni profil. A umoznit to udelat i ze skriptu. takze kdo bude chtit skupinu, udela si skriptik nebo Combine, kam si to nastrka dle libosti.

To by šlo, s tou vazbou na Combine (gord bude muset asi udělat opravičku) to bude myslím značka ideál.
Předpokládám, že novou funkcionalitu doplníš ke stávající (stávající bude zachována jako implicitní možnost).
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#64 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 155 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2016 - 15:37

Je nějaký limit na počet stahovaných logů u jedné keše?

Mně to opakovaně u téhle http://coord.info/GC2TT8Y stáhlo asi o 300 méně, poslední číslo tam bylo asi 9995 místo 10350, a evidentně chybí například publish log. Že by nějaká chyba, nebo další tajné omezení API?


  • 0

#65 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2016 - 18:27

Mne to prave stahlo 10 346 logu i s tim publikacnim. Tak nevim, kde mas sotky :)

 

PS: Ale vsimla jsem si, ze jak mam na liste okno s listingem, tak je tam rozmazana ikona kese :(


  • 0

#66 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 715 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2016 - 18:46

... protoze tam davam jen jednu ikonku v te nejmensi kozne felikosti 16x16 bodu, jak se to za starych dobrych casu delavalo. Dnesni windows s podporou velkych monitoru by chtely, abych tam dal hned sadu ikonek ve vsemoznych velikostech, coz jsem fakt liny vyrabet.
  • 0

#67 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 155 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2016 - 19:53

Mne to prave stahlo 10 346 logu i s tim publikacnim. Tak nevim, kde mas sotky :)

 

...

taky nevím, teď mi to taky prošlo celé, včera chyběly


  • 0

#68 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 715 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2016 - 19:58

Asi neco mezi nebem a Groundspeakem.


  • 1

#69 plavcik

plavcik

    plavcik

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 142 příspěvků(y)

Publikováno 06 únor 2016 - 16:10

Chtěl jsem se zeptat, jak si stahujete kešky, když například jedete lovit do nějaké oblasti a chcete si stáhnout jednak tu oblast, jednak kešky okolo cesty (poměrně široký pás, když se třeba vracíte trochu jinudy).

Jesti se nepletu, jde sice nakreslit polygon/polygony, ale v Geogetu nejde kvůli neschopnému API  stáhnout kešky jen v tom polygonu...

Takže doplňující dotaz - když použiju funkci API stáhnout kešky a vyberu celý kraj, stáhne se mi jen prvních 6T keší. Když dám druhý den opět stáhnout ten samý kraj, stáhnou se ty samé keše? V jakém pořadí to ty kešky z GC.com tahá? Jde to nějak ovlivnit?

Díky


Tento příspěvek byl upraven od plavcik: 06 únor 2016 - 17:20

  • 0

Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C


#70 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 715 příspěvků(y)

Publikováno 06 únor 2016 - 17:03

Stahnout kesky podle polygonu nejde ne proto, ze by to Geoget neumel, ale ze to API neumi, ba co hur, API je navrzeno tak podivne, ze to ani nejde smysluplne obejit. (jako, slo by to, ale bylo by to tak slozite, a vycerpalo by ti to tolik balastniho limitu, ze to smysl nema,)

 

Stahovani pode kraje po zkrouhnuti limitu neni tak snadne, ale i tak se da. Zkus tahat i podle typu kesi. Maloktery kraj ma vice jak 10000 tradicek, 10000 mysterek,...


Mysleno je i to, ze stahnes jen Lite, a pak k tomu postupne dotahavas listingy...


  • 1

#71 plavcik

plavcik

    plavcik

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 142 příspěvků(y)

Publikováno 06 únor 2016 - 17:19

Dík, podle typu to zkusím, to by mohlo jít a nenapadlo mě to......

Dotaz jsem upravil :D


  • 0

Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C


#72 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 155 příspěvků(y)

Publikováno 06 únor 2016 - 18:01

Stahnout kesky podle polygonu nejde ne proto, ze by to Geoget neumel, ale ze to API neumi, ba co hur, API je navrzeno tak podivne, ze to ani nejde smysluplne obejit. (jako, slo by to, ale bylo by to tak slozite, a vycerpalo by ti to tolik balastniho limitu, ze to smysl nema,)

 

Stahovani pode kraje po zkrouhnuti limitu neni tak snadne, ale i tak se da. Zkus tahat i podle typu kesi. Maloktery kraj ma vice jak 10000 tradicek, 10000 mysterek,...


Mysleno je i to, ze stahnes jen Lite, a pak k tomu postupne dotahavas listingy...

první, co jsem zkusil, 

Traditional Cache State Search

East Midlands, United Kingdom Total Records: 18071

a je těch regionů víc. Kéž by se daly stáhnout najednou třeba jen gc-kódy z oblasti bez limitu. Jako to fungovalo v...


  • 0

#73 vkvkvk

vkvkvk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 228 příspěvků(y)

Publikováno 06 únor 2016 - 18:02

plavcik: Já mám osvědčený postup tento:
  1. Přes GeoJarry vytvořím seznam (tlačítko "Seznam (.ggt)"). GJ totiž umí hledat podél polygonu (Trasy). Jen doporučuji namalovat polygon jednoduše. Složitý polygon to dost zpomaluje. GJ má poměrně dost možností výběru.
  2. Mám makro, které vybere jen ty GC kódy, které ještě nemám nahrány v GG (tento bod možno přeskočit).
  3. Přes API stáhnout keše dle GC kódů.  Jde to i přes GJ, ale je to mnohem pomalejší.      

                                                                                                                                                                                                                                                  


  • 0

#74 vkvkvk

vkvkvk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 228 příspěvků(y)

Publikováno 06 únor 2016 - 18:09

K bodu 3 jsem chtěl dodat, že musíš otevřít ggt soubor vytvořený v bodu 1. Použij poznámkový blok nebo jiný program na textové soubory. Tady zkopíruješ všechny GC kódy a v GG je vložíš do API.


  • 0

#75 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 155 příspěvků(y)

Publikováno 06 únor 2016 - 18:18

plavcik: Já mám osvědčený postup tento:

  1. Přes GeoJarry vytvořím seznam (tlačítko "Seznam (.ggt)"). GJ totiž umí hledat podél polygonu (Trasy). Jen doporučuji namalovat polygon jednoduše. Složitý polygon to dost zpomaluje. GJ má poměrně dost možností výběru.
  2. Mám makro, které vybere jen ty GC kódy, které ještě nemám nahrány v GG (tento bod možno přeskočit).
  3. Přes API stáhnout keše dle GC kódů.  Jde to i přes GJ, ale je to mnohem pomalejší.      

                                                                                                                                                                                                                                                  

 

zbytečně složité, stačí místo bodů 2 a 3 otevřít (načíst v GG) ggt z bodu 1, srovnat třeba podle názvu, všechny keše s listingem DELETE a zbytek aktualizovat


  • 1

#76 drowned

drowned

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 321 příspěvků(y)

Publikováno 06 únor 2016 - 18:18

Plavcik: já mám podle project-gc natazenou v GG celou republiku a jen 1x týdně před víkendem dotahuji nově publikovaný keše pomocí pq rozdělených dle kraje. Pomocí filtrů pak lehce vyberu keše kam pojedeme a aktualizuji přes API a exportuju do gps.
  • 0

#77 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 715 příspěvků(y)

Publikováno 06 únor 2016 - 18:51

K bodu 3 jsem chtěl dodat, že musíš otevřít ggt soubor vytvořený v bodu 1. Použij poznámkový blok nebo jiný program na textové soubory. Tady zkopíruješ všechny GC kódy a v GG je vložíš do API.

 

Tohle se da opravdu udelat jednoduseji. proste ten GGT otevri v Geogetu, kesky si v nich oznac a dej aktualizovat kesky. Vnitrne to zavola uplne stejnou funkci, jen nemusis prenaset ty GC kody.


  • 0

#78 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 914 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2016 - 11:50

a btw taky v geogetu je/byl plugin něco jako updateGGT, kterému se předhodil ggt a on všechny keše zaktualizoval přes api (bez překopírovávání přes poznámkový blok). nicméně když už jde "založit" prázdné body a ty aktualizovat, není to asi potřeba


  • 0

#79 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 715 příspěvků(y)

Publikováno 14 únor 2016 - 21:37

Nová verze! http://www.geocachin...ský-geoget-295/


  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama