Přejít na obsah


Fotka

Stator 1.3.1.10


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
443 odpovědí na toto téma

#421 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 414 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2016 - 19:16

A tu kes, ke ktere ti import doda datum i cas, mas pred importem oznacenou jako jeste nenalezenou, nebo jako nalezenou, ale jen s datem bez casu?

Keš mám v databázi jako nenalezenou.
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#422 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 076 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2016 - 19:59

...
Podle mě za to může, že keška nemá tag PocketQuery(což jsem vyloučil) a nebo tím, že ke kešce chybí Můj Log, ovšem jak mám stáhnou svůj log ke keši a kam se ukládá? Třeba pro některé keše (1-5 let stáří nálezu) to je stovky logů...

tag nehraje roli

Přečti si návod

http://geoget.ararat...r:navody:nalezy

Databáze → Import → Stáhnout Vaše nálezy


  • 0

#423 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2016 - 12:08

kvasnicovy: Cislo v zavorce pocita kese, u kterejch mas v databazi stazenej nalezovej log a pricita k tomu Labky. U tech je totiz ten problem, ze jaksi log ani mit nemuzou. A taky k tomu je treba pridat i fakt, ze nekdo ma na jedny kesi treba tri logy - coz se tim vypoctem taky zohledni. Cislo pred zavorkou ciste jenom spocita kese, ktery mas v GG oznaceny jako nalezeny.

 

Zbytek viz prispevek dr.voty.

 

martin_tulak: Pokud me pamet neklame, tak jestlize mas kes oznacenou jako nalezenou a nacitas FN, kde je kes znovu, ale s jinym casem/datem, tak se ti opravdu nic nezmeni. Nejak ani nechapu, proc bys to nejdriv klikal rucne a pak tam cpal importem FN :) To nedava moc smyslu :) Proste se vykvakni na to prvotni oznacovani a import FN ti "zacne fungovat". 


  • 1

#424 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 309 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2016 - 14:38

Nocni kese: V jinem vlaknu o Suvenyrech se DrakMrak dnes zminil o tom, ze budouci Stator bude mit lepsi podporu pro tzv. nocni kese. To  mi pripomina jeden dotaz, ktery jsem chtel uz davno polozit. Vim, ze potrebuji mit v nalezech v GeoGetu zapsan cas, kdy jsem lovil, aby plugin Svetlo a Tma fungoval. Zatim ho tam (skoro) nikde nemam, protoze ty casy loveni mi uklada muj Garmin (so sveho souboru geocache_visits.txt) a ja (si) chci napsat skriptik, ktery mi to z toho souboru pretahne rovnou do SQL database GeoGetu, abych to netukal rucne. Problemem ale je, ze Garmin ten cas uklada vzdy v UTC, aniz by bral ohled na souradnice kese, a tedy na lokalni cas. Takze by takovy skriptik musel byt dost chytry, aby u kazde kese zjistil, v jake je casove zone a zda plati letni cas, a pak teprve ten UTC cas opravil na lokalni cas a teprve ten zapsal do GeoGetu. Asi bych tohle napsat zvladl, ale radeji se nejdrive ptam, zda takovy algoritmus (zjistovani lokalniho casu podle souradnic) uz nekde v GG nebo Statoru ci nejakem pluginu neni, abych nevynalezal znovu kolo. Diky.

Proč ty časy nedáváš přímo na web ? Je to to nejpohodlnější ! Garmin by měl umět udělat FieldNotes a tam by snad měl umět vložit i ten čas.
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#425 MikiHamza

MikiHamza

    MikiHamza

  • Members
  • PipPipPip
  • 742 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2016 - 15:59

Mám podobný problém, ukazuje se mi
"xxx má nalezeno 500keší (450 nálezů celkem) a založeno 0 keší vlastních".
500 souhlasí.

U mne pomohlo spuštění pluginu Logator, protože jsem si při mých hokuspokusech smazal z databáze informaci o logu na dané kešce. A nebo co píše dr.vota a petulinka1.


Tento příspěvek byl upraven od MikiHamza: 05 duben 2016 - 16:03

  • 0

#426 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2016 - 18:39

Logator s timhle nema nic spolecnyho.


  • 0

#427 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 184 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2016 - 19:41

Proč ty časy nedáváš přímo na web ? Je to to nejpohodlnější ! Garmin by měl umět udělat FieldNotes a tam by snad měl umět vložit i ten čas.

 

Ne, casy tam nedava (prestoze je v tom souboru ma), pouzije jen typ logu, datum a pripadnou poznamku (pokud jsem ji behem loveni do Graminu zapsal).


  • 0

#428 Shashlick

Shashlick

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 323 příspěvků(y)

Publikováno 07 duben 2016 - 16:04

Mám ve statistikách zemí seznam keší vždy pro každou zemi zvlášť -  nejníže/nejvýše položenou kešku, první/poslední odlovenou a ještě bych rád přidal nejstarší/nejmladší. Nejsem znalý v SQL, něco jsem se s pomocí webu pokusil udělat, ale asi neumím pracovat s proměnnými, takže mi to házelo chybu.

Poradil by mi s tím někdo?


  • 0
Jde se lovit!

#429 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 952 příspěvků(y)

Publikováno 07 duben 2016 - 17:28

Při startu GG hlásí chybu scriptu...

~~~ 7.4.2016 18:26:40 D:\GeoGet\data\script\Stator\Profiles\Default\StatorGen.ggp.pas ~~~
[Chyba] D:\GeoGet\data\script\Stator\Profiles\Default\StatorGen.ggp.pas(84:3): Unknown identifier 'iRootElem'

  • 0

#430 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 862 příspěvků(y)

Publikováno 07 duben 2016 - 17:46

Sobiku, na tohle jsem ti uz jednou odpovidal. Proc se ptas, kdyz te nezajimaji odpovedi?


Tento příspěvek byl upraven od gord: 07 duben 2016 - 17:47

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#431 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 862 příspěvků(y)

Publikováno 07 duben 2016 - 17:55

Nejstarsi treba takto:

select id, cachetype "Type icon", Name, country "Country flag, text", dthidden
  from (
    select gc.id, gc.name, gc.cachetype, gc.country, dthidden
    from geocache gc
    where gc.dtfound>0
    order by gc.dthidden desc
  )
  group by country
  order by country

Nejmlasti z toho zvladnes urcite sam :)


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#432 Shashlick

Shashlick

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 323 příspěvků(y)

Publikováno 07 duben 2016 - 20:40

Nejstarsi treba takto:

select id, cachetype "Type icon", Name, country "Country flag, text", dthidden
  from (
    select gc.id, gc.name, gc.cachetype, gc.country, dthidden
    from geocache gc
    where gc.dtfound>0
    order by gc.dthidden desc
  )
  group by country
  order by country

Nejmlasti z toho zvladnes urcite sam :)

Díky moc, nejmladší zvládnu. Ještě si to budu muset trošku pošéfovat, aby mi to sedělo s okolními tabulkami. A nějak pořešit hidden time, který se teď zobrazuje ve formátu YYYYMMDD.


  • 0
Jde se lovit!

#433 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 545 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2016 - 5:34

Nejmladší jsou problémem, protože nejmladší může být 0 dní, když ji najdu hned po publikaci. A tam potřebuju datePlaced, publikační log. Dodělávám si je sám, do tagu, teď ručně u nově nalezených, ale měl jsem na to i plugin. Je i na Araratu, ale po změnách v limitech je dost nevyužitelný, aby našel publikační log, musí načíst všechny. DatePlaced od GS je na nic, viděl jsem i rok rozdíl. Málokdo změní datum před tím, než ji pošle do fronty.


  • 0

#434 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 862 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2016 - 6:08

Shashlick: hodnotu pro vypis data ziskas treba takto:

SELECT ... substr(dthidden,7,2) || '.' || substr(dthidden,5,2) || '.' || substr(dthidden,1,4) dthidden
  FROM
  ...

mpik: Je znama vec, ze datum v dthidden je "libovolne", klidne i do budoucnosti. Reseni tohoto problemu znacne presahuje ramec prosteho vypisu hodnoty pomoci SQL, na ktery se Shashlick ptal. Toto je jedna z mnoha veci, ktere GS nema dodelane a nechapu, proc takto pojmenovanou polozku ma vyplnovat uzivatel a proc se nenastavuje automaticky pri publikaci. Co s tim nadelame? To je proste GS. Havne ze umeji a doplnuji spoustu ptakovin, ktere nikdo nechce (a casto jsou to opet prinejlepsim polotovary). Ale to je obehrana pisnicka.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#435 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 545 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2016 - 6:25

Myslím, že do budoucnosti to nastavit nelze, ale jinak tam může být cokoliv. Právě proto tuto položku nepoužívám a založil jsem si tag DatePublished, který používám pro generování tabulky.


  • 0

#436 Shashlick

Shashlick

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 323 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2016 - 21:04

Tak pro nejstarší to mám teď takto:

 

 

select country "Country flag, text", dthidden "Hidden date=Right", id, cachetype "Type icon", Name
  from (
    select gc.id, gc.name, gc.cachetype, gc.country,
    substr(dthidden,7,2) || '.' || substr(dthidden,5,2) || '.' ||
    substr(dthidden,1,4) dthidden
    from geocache gc
    where gc.dtfound>0
    order by gc.dthidden desc
  )
  group by country
  order by dthidden desc

 

Ale neřadí mi to ty jednotlivé země podle data založení, což si myslím, že by mělo :)


  • 0
Jde se lovit!

#437 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 862 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2016 - 20:43

Zjevne jsi to nezmenil spravne. :-) Zkus:

select id, cachetype "Type icon", Name, country "Country flag, text", dthidden
  from (
    select gc.id, gc.name, gc.cachetype, gc.country, dthidden
    from geocache gc
    where gc.dtfound>0
    order by gc.dthidden asc
  )
  group by country
  order by country

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#438 Mr.Seaman

Mr.Seaman

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2016 - 9:24

Ahoj,

mam drobny problem s vygenerovanou statistikou ze Statoru:

1) kdyz si dam detailni statistiky, tak mi u nekterych obtiznosti chybi obrazek hvezdicek

2) mapa cr, tak mi StC kraje ukazuje vic nalezu nez ve skutecnosti mam

 

Ukazuje se mi to uz pri nahledu z nastaveni Statoru a na locale. Na gc.com to tlacim pres dropbox.

 

vygenrovane statistiky: https://dl.dropboxus...Statistics.html

 

Zkousel jsem hledat odpovedi,ale asi jsem slepy nebo se spatne ptam nebo vskutku odpovedi nejsou...

 

Diky

 

 

 

 


  • 0

#439 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2016 - 12:56

Ty hvezdicky bych tipovala na to, ze mas v GG spatne informaci o obtiznosti/terenu. Staci stahnout zakladni info o dany kesi. Nejspis tam pujde o zamenu tecky a carky pri rucnim zadavani v drivejsich dobach.

 

EDIT: A tu mapu tipuju zase na to, ze mas spatne otagovany kese - na to je plugin Divider. Pust ho a uvidis, co to pak udela.


  • 0

#440 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 333 příspěvků(y)

Publikováno 11 duben 2016 - 7:42

Ty hvezdicky bych tipovala na to, ze mas v GG spatne informaci o obtiznosti/terenu. Staci stahnout zakladni info o dany kesi. Nejspis tam pujde o zamenu tecky a carky pri rucnim zadavani v drivejsich dobach.

 

Jo, má v databázi obtížnost jako "2.0" místo "2". Vypadá to jako drobnost, ale není to drobnost. Dalo by se to asi ve Statoru ošetřit, ale doporučuji opravit data o keších aktualizací, jak píše PéJednička. Je poměrně obtížné ošetřit všechny divnosti, které se mohly nestandardními postupy do databáze dostat...


  • 1




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama