Přejít na obsah


Fotka

Stator 1.3.1.10


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
443 odpovědí na toto téma

#81 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 545 příspěvků(y)

Publikováno 11 leden 2016 - 17:41

Tak problém s generováním CWGlistu nalezen. Dělá to Avast. Kdybyste měli potíže se zamykáním nějakého souboru, zkuste na chvíli vypnout antivirové štíty. Pokusím se to přidat do výjimek.


  • 1

#82 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 11 leden 2016 - 18:06

Zdravím všechny Tvůrce Statoru a z celého srdce děkuji za další nápady ve statistikách - opět si máme s čím hrát :-).

Chci se jen zeptat..  v minulé diskuzi jsem se ptal, zda je možná nějaká tabulka u vlastních keší v podobném stylu, jako je na Project-GC "Tabulka Obdržených logů", kde je zároveň počet nálezů, stáří keše a podobně. Nemyslím tím tyto údaje jednotlivě u každé keše zvlášť, tak jak to ve Statoru je, ale právě souhrnou tabulku u všech vlastních keší...

V té minulé diskuzi DrakMrak psal, že to má v plánu udělat, jen že prý to chce čas :-) ????

Díky za odpověď.

Něco málo mám už na svém profilu ale zatím jen experimentálně... (je to přes SQLtab takže by se to dalo i dát k dispozici)
Vlastní kešky se budou asi překopávat - přesněji něco už mám rozdělaného....

Hlavní problém stávajících vlastních keší je, že v nastavení se centrálně vybírá, kterých se to týká což nevadí pro detjlní statistiky tam bych to viděl jako žádoucí ale bohužel se k tomu vztahují i další statistiky a to už tak zcela dobře není...
Takže - nápady kdyžtak na mě trochu si s tím teď hraju...


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#83 Re0

Re0

    Re0

  • Members
  • PipPipPip
  • 161 příspěvků(y)

Publikováno 11 leden 2016 - 18:23

Něco málo mám už na svém profilu ale zatím jen experimentálně... (je to přes SQLtab takže by se to dalo i dát k dispozici)
Vlastní kešky se budou asi překopávat - přesněji něco už mám rozdělaného....

Hlavní problém stávajících vlastních keší je, že v nastavení se centrálně vybírá, kterých se to týká což nevadí pro detjlní statistiky tam bych to viděl jako žádoucí ale bohužel se k tomu vztahují i další statistiky a to už tak zcela dobře není...
Takže - nápady kdyžtak na mě trochu si s tím teď hraju...

Zdravím..

no přesně to, co máš na svém profilu, jsem si představoval...

Takže budu čekat a držet palce, ať se vše podaří...

R.


  • 0

#84 PeSis

PeSis

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 345 příspěvků(y)

Publikováno 11 leden 2016 - 22:55

Ahoj.

Ač mám v modulu "MILNIKY" zaškrtnuto zobrazit i poslední nález , tak se mi stejně nezobrazí.

Dřív to fungovalo. Nevíte co s tím???  Díky


  • 0
Samsung J5 ; HUAWEI G510 (iGo navi) ; Locus, WhereYouGo, Mapy.cz, GeoGet (+Stator)

 

Profil na Poznej místo

 


#85 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 835 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2016 - 7:46

Asi by se nedalo v nových mapkách, kde je možnost překlikávání po rocích, nějak udělat, aby se dalo vracet zpět? Třeba CTRL + klik? :) Já si s tím moc rád hraju, sleduju, jak se to po rocích mění a vždycky si všimnu nějaké části mapy, kde došlo ke změně a tak intuitivně bych to chtěl vrátit o jeden rok zpět a znovu dopředu a ověřit si to.

No jo - podáte prst a už by vám utrhli celou ruku, co? :D


  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#86 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 333 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2016 - 8:19

Asi by se nedalo v nových mapkách, kde je možnost překlikávání po rocích, nějak udělat, aby se dalo vracet zpět? Třeba CTRL + klik? :) Já si s tím moc rád hraju, sleduju, jak se to po rocích mění a vždycky si všimnu nějaké části mapy, kde došlo ke změně a tak intuitivně bych to chtěl vrátit o jeden rok zpět a znovu dopředu a ověřit si to.

No jo - podáte prst a už by vám utrhli celou ruku, co? :D

 

Technicky není problém, aby tam místo jednoho tlačítka byla dvě - tam a zpátky. Udělal jsem to s jedním, protože jsem přepínání chtěl mít minimalistické a elegantní...  ;)


  • 0

#87 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 863 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2016 - 8:26

Ahoj.

Ač mám v modulu "MILNIKY" zaškrtnuto zobrazit i poslední nález , tak se mi stejně nezobrazí.

Dřív to fungovalo. Nevíte co s tím???  Díky

 

To opravdu nevim, ja tam posledni kesku mam.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#88 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 835 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2016 - 8:46

Mě se to takhle minimalistické právě taky líbí, proto jsem nadhodil tu klávesovou kombinaci. Jestli by nešel ten control, co odchytávat např. klávesy pro šipku doleva a doprava, resp. nahoru a dolů,  webové technologie to umějí, viz nejrůznější galerie obrázků.


Tento příspěvek byl upraven od Pontiac_CZ: 12 leden 2016 - 8:46

  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#89 tarmara

tarmara

    Air-cooled

  • Members
  • PipPipPip
  • 854 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2016 - 10:07

Mě se to takhle minimalistické právě taky líbí, proto jsem nadhodil tu klávesovou kombinaci. Jestli by nešel ten control, co odchytávat např. klávesy pro šipku doleva a doprava, resp. nahoru a dolů,  webové technologie to umějí, viz nejrůznější galerie obrázků.

No ale ve chvili, kdy bude na jedne strance vic preklikavacih mapicek, tak by se bud museli preklikavat najednou vsechny, nebo by se muselo nejak vybrat, která se zrovna klavesama preklikava.....cimz nechci rict, ze tvuj napad je spatny, me by se to taky libilo....


  • 0

Blog o SQL v GeoGetu || Dakota10 || Android: primárně aDrake, sekundárně Locus, mapy PAWS || Windows: Geoget    

tarmara.png

N o t   a l l   t h o s e   w h o   w a n d e r   a r e   l o s t


#90 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 863 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2016 - 12:05

Trochu ti nerozumim. Preklikavani preci ted funguje, tak je jedno, kterym semrem to je nebo zda je to obema smery. Identifikace elementu mame ve Statoru vyreseny. Jen Ukecat Erika, at tam to klikatko pridela ... :)


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#91 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 863 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2016 - 12:27

Nejak se mi mnozi soukromou postou poslane zadosti o pomoc, kdy:

  • po instalaci nejde spustit generovani statistiky
  • nebo neni nekde neco spravne zobrazeno

Je mi to lito, ale ve vsech pripadech, s kterymi jsem se dosud zabyval, je chyba na uzivatelske strane. Vubec nectete to, co jsme tak pracne vyplodili a nad cim jsme se s Petulinkou1 tak urputne hadali. Po instalaci Stator zobrazi informacni okno, a to jeste s vyraznym nadpisem Dulezite zmeny - PROSIM, CTETE. Kdybyste cetli, tak se dozvite, cim jsou problemy zpusobeny a co mate delat, aby k temto chybam nedochazelo.

  1. zmeny v zobrazeni, soubor Styles.ini byl upraven jednak proto, ze rozsirujeme funkce a nove vlastnosti museji korespondovat se vzhledem
  2. a hlavne gc.com zmenil zobrazovani statistik, takze aby bylo vse zobrazeno jak ma, museli jsme opet zmenit Styles.ini (a Start.html jen si ten text ve VersionInfo_CS.html prectete, pokud se vas tento soubor tyka)

Aby se zmeny ve stylech promitly, musite do sveho profilu dostat spravny soubor. To se vam nejsnaze podari ze zalozky Temata vyberem vaseho aktualniho tematu (to mate na zalozce napsano) a kliknutim na Pouzit. Jestli pritom zmenite barvvy nebo ne, je vase vec.

 

Po ulozeni zmen dojde k novemu vygenerovani spousteciho pluginu a Stator uz nebude zadnou chybu hlasit a vse by melo byt zobrazeno v souladu s vybranym tematem.

 

Pokud byste snad trvali na tom, ze budete pouzivat vase puvodni neaktualizovane tema, je to mozne, ale je to vas boj. Prinejmensim byste meli ale vyvolat nove vygenerovani spousteciho pluginu. To znamena udelat jakoukoli zmenu v nastaveni statistiky, vratit ji zpet, a ukoncit plugin tlacitkem OK.

 

Doufam, ze uz toto nebudu muset nikomu popisovat znovu, uz me z toho brni prsty.


  • 2

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#92 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 545 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2016 - 12:58

Mě se klikací mapa líbila, ale nakonec jsem ji do statistik nedal. Stejně jako dřív animovanou. Připadá mi to už jako moc velká vopičárna. Ale proč ne?

A klikátko - chápu, že autor nechtěl dělat klikátka dvě. A šipkami na klávesnici by to šlo, ale muselo by se asi stejně nejdřív kliknout myší, aby se poznalo, kterou mapu chci překlikávat, když jich budu mít několik. Programovat bych něco takového nechtěl, pokud už by to nebylo někde hotové. A určitě by se někdo ozval, že mu to funguje špatně. Takže pokud něco, tak dvě malé šipečky kolem toho letopočtu a nechat to na myši.


  • 0

#93 Kohout team

Kohout team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 505 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2016 - 13:40

A kdyz si budete hrat - docela by me zajimalo, kolika z vas najde Diagnosticky profil nejaky problem, jestli jsme nedelali zbytecnou praci.

 

U mě diagnostický profil (stažený z odkazu ve vedlejším vlákně) skončí vždy touto hláškou:

 

1jev.png

 

Chová se to tak při spuštění nad libovolnou databází, dokonce i nad prázdnou.

 

Jinak mi celý nový stator funguje úplně perfektně.


  • 0

Geoget + Locus Pro na Asus Zenfone Max Pro M1, občas Etrex 30 + GPI generator, Wine, Debian testing


#94 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 863 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2016 - 13:54

hmm, hyba je v tom, ze tam ma byt

 

AND gc.id NOT IN (SELECT ...

 

Prosim, uprav si to.

 

To je proto, ze jsem v rychlosti udelal zmenu a ve sve nadutosti jsem si myslel, ze v takto snadne uprave nemohu udelat chybu.

 

Puvodni soubor s diagnostickym profilem je uz upraven, staci jej stahnout znovu.


Tento příspěvek byl upraven od gord: 13 leden 2016 - 19:09

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#95 Kohout team

Kohout team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 505 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2016 - 14:23

Trošku v tom tápu. Mám upravit soubor StatorGen.ggp.pas? A jak přesně? Díky


Tento příspěvek byl upraven od Kohout team: 12 leden 2016 - 14:25

  • 0

Geoget + Locus Pro na Asus Zenfone Max Pro M1, občas Etrex 30 + GPI generator, Wine, Debian testing


#96 Geronimo62.cz

Geronimo62.cz

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 19 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2016 - 14:57

Content.ini


  • 0

#97 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 333 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2016 - 15:07

:)

Diagnostický profil je vlastně statistika, která obsahuje sadu modulů SQLTable, které mají nastavený SQL dotaz pro odhalení té které chyby. Změnu, kterou píše Gord je potřeba udělat v parametru SQL= toho modulu, na kterém to zbuchne...


  • 0

#98 Kohout team

Kohout team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 505 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2016 - 15:19

Tak už  :)

(My lamy snažící se pochopit, co to ti programátoři říkají to někdy nemáme lehký  :P )


  • 0

Geoget + Locus Pro na Asus Zenfone Max Pro M1, občas Etrex 30 + GPI generator, Wine, Debian testing


#99 Kohout team

Kohout team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 505 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2016 - 15:27

Výstup z diagnostického modulu našel v mé databázi 2 chyby.

Jedna je dvojitý nález jedné keše, což mám úmyslně.

A druhá chyba je rozdílný datum nálezu a logu na keši, kterou jsem logoval kolem půlnoci. To asi nějak opravím.

 

Díky za šikovný diagnostický nástroj.


Tento příspěvek byl upraven od Kohout team: 12 leden 2016 - 15:27

  • 0

Geoget + Locus Pro na Asus Zenfone Max Pro M1, občas Etrex 30 + GPI generator, Wine, Debian testing


#100 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 863 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2016 - 17:00

Tak už  :)

(My lamy snažící se pochopit, co to ti programátoři říkají to někdy nemáme lehký  :P )

 

My programtori mame obcas problem

  • uzivatel si neuvedomi, ze programato nevidi to, co on (pripadne ze programtor nevi to co on) a tam programatorovi "zapomene" neco rict
  • programatori obcas tezko chapou, co nam ti uzivatle vlastne chteji rict }treba protoze predchozi bod)
  • vzit se do toho, co uzivatel nevi a programator povazuje za uplne jasne
  • vyjadrit se tak, aby to bylo bylo jasne nejen programatorovi, ale i uzivateli

:P

 

Ani jedna strana to holt nema jednoduche.


Tento příspěvek byl upraven od gord: 12 leden 2016 - 17:09

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama