Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

statistiky přes stator


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
176 odpovědí na toto téma

#21 burg

burg

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 273 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2016 - 9:44

Mno vidíš, jsem jelito. Přesně tam jsem hledal, dokonce jsem na to i (možná) koukal a nedošlo mi to :D


  • 0
Lovte tak, aby vás to bavilo a zakládejte tak, aby to bavilo ty ostatní.

#22 DAplusRA

DAplusRA

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 108 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2016 - 7:59

Přestalo mi fungovat nahrávání statistiky na GC.com. Náhled funguje normálně, ale jakmile to odešlu přes statorCombine, vše proběhne korektně, ale nic se nepřepíše. V čem by mohl být problém ?


  • 0

#23 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 10 002 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2016 - 8:06

Predpokladam, ze k nahravani na profil pouzivas GJ. Tato aplikace momentalne nefunguje, protoze doslo ke zmene HTML kodu stranky a autor aplikaci na tuto zmenu dosud neupravil.

 

Ale proc nepouzit jednoduchou metodu zabudovanou primo do Statoru?


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#24 DAplusRA

DAplusRA

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 108 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2016 - 9:36

Tuto jednoduchou metodu jsem nepoužíval, protože to do minulého týdne fungovalo. Díky za radu.


  • 0

#25 Guest_Chasseur.cz_*

Guest_Chasseur.cz_*
  • Guests

Publikováno 12 červen 2016 - 12:32

Ahoj,

všiml jsem si, že mi u jedné kešky a jednoho eventu ve statistice chybí údaje. Smazal jsem je z Geogetu a pak zase přidal, ale je to pořád stejné. Když jsem otevřel výstupní soubor se statistikou, tak tam ty údaje jsou. Nevíte čím by to mohlo být?

 

Stat.png


Tento příspěvek byl upraven od Chasseur.cz: 12 červen 2016 - 12:38

  • 0

#26 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 10 002 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2016 - 12:39

Zapomnel jsi k dotazu pribalit kristalovou kouli, abychom z ni vycetli o co vlastne ma jit, prinejmensim:

  • o jakou cast statistiky se jedna
  • o jake kese se jedna
  • co znamena " u kese ve statistice chybi udaje"
  • co znamena "otevrel jsem vystupni soubor se statistikou"

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#27 Guest_Chasseur.cz_*

Guest_Chasseur.cz_*
  • Guests

Publikováno 12 červen 2016 - 12:46

Je to část Založené keše - moje kešky přehled. Jedná se o kešky GC6DYJ6 a GC6EE6H. Přidal jsem obrázek k předchozímu příspěvku, co tam chybí. Je to datum založení, délka života a nálezy za den.

Porovnával jsem údaje ve výstupním souboru. Ootevřel jsem soubor Statistics v textovém editoru a porovnal jsem údaje s jinými keškami. 

U zmíněné kešky a eventu jsem aktualizoval kompletní listing se vším všudy. Nepomohlo. Ani u nich nesedí nálezy.


Tento příspěvek byl upraven od Chasseur.cz: 12 červen 2016 - 12:48

  • 1

#28 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 10 002 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2016 - 17:07

A mas v databazi publikacni log?


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#29 Guest_Chasseur.cz_*

Guest_Chasseur.cz_*
  • Guests

Publikováno 12 červen 2016 - 17:14

Aha, vypadá to že nemám. U eventu určitě ne a u té kešky mi chybí víc logů. Ale při tom jsem je aktualizoval.


  • 0

#30 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 10 002 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2016 - 17:22

Aktualizoval logy? Tim ale nestahnes vsechny.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#31 Guest_Chasseur.cz_*

Guest_Chasseur.cz_*
  • Guests

Publikováno 12 červen 2016 - 17:37

To jsem netušil, měl jsem za to, že stáhnu všechno. Ale bylo to tím. Díky moc za radu.


  • 0

#32 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 10 002 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2016 - 18:41

Pokud se budeme bavit o funkci, ktera je dostupna pres menu Databaze - Import - Aktualizovat vase nalezy, tak ta si vsima jen logu, ktere jsi udelal od posledniho pouziti teto funkce (v aktualni databazi). Rozhodne si nevsima logu jinych uzivatelu.

 

Pokud pujde o funkci, ktera je dostupna pres prave mysitko na zobrazene kesi (nebo oznacenych kesich), tak tam je potreba zvolit Stahnout vsechny logy a nemit zaskrtnutou zadnou z dalsich moznosti. Teprve takto muzes stahnout vsechny logy na svych kesich.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#33 Guest_Chasseur.cz_*

Guest_Chasseur.cz_*
  • Guests

Publikováno 12 červen 2016 - 19:13

Dal jsem Aktualizovat kešky - Plný listing (všechny dostupné informace). Měl jsem za to, že se stáhne všechno, včetně logů. 


  • 0

#34 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 10 002 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2016 - 20:01

To stahne jen poslednich par logu podle toho, co mas nastaveno. To by byla opravdu nahoda, aby tech par poslednich byly vsechny.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#35 Guest_Chasseur.cz_*

Guest_Chasseur.cz_*
  • Guests

Publikováno 12 červen 2016 - 20:03

OK, příště budu vědět. Díky


  • 0

#36 burg

burg

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 273 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2016 - 11:28

Ahoj všem!

Tak mě po dlouhé době napadlo - nepodíval by se někdo na mapku, kde bych si postupně vybarvoval mapu okresů ČR T5kama? Viz obrázek z úplně prvního příspěvku...

Resp. nejde to už teď nějakým způsobem? 


Tento příspěvek byl upraven od burg: 31 srpen 2016 - 11:29

  • 0
Lovte tak, aby vás to bavilo a zakládejte tak, aby to bavilo ty ostatní.

#37 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2016 - 11:37

Jde, viz http://geoget.ararat...tator-setfilter


  • 0

#38 burg

burg

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 273 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2016 - 12:24

Aha, super :-)

Ale jak s tím můžu začít pracovat? Koukal jsem do Dostupných prvků ve Statoru (nenašel jsem) a nevím, jak do Statoru ten modul vložit..


  • 0
Lovte tak, aby vás to bavilo a zakládejte tak, aby to bavilo ty ostatní.

#39 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2016 - 12:47

Pokud máš aktuální verzi Statoru, najdeš modul SetFilter v sekci, co se česky jmenuje něco jako "Výpočty a nastavení pro ostatní moduly". Do stromečku dáš SetFilter a za něj modul nebo několik modulů. V SetFilter nastavíš filtr (např. T5 keše) a u modulů za ním zapneš parametr UseFilter na Yes. A je to...


  • 0

#40 burg

burg

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 273 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2016 - 15:46

Aha, tak stačilo jen aktualizovat.

Ale teď dál - vložím modul do jedné ze záložek, rozkliknu tak, abych mohl začít upravovat, ale co s tím? Podmínky, filtry, všechno celkem chápu - ale jak zadám příkaz, že se má výsledek zobrazit v podobě mapky?

Zatím jsem se pokoušel jen více-méně filtrovat keše dle tagu T5Okres, ale kromě jednoho erroru (předpokládám, že chyba bude mezi klávesnicí a židlí) se nevygenerovalo nic... :(


  • 0
Lovte tak, aby vás to bavilo a zakládejte tak, aby to bavilo ty ostatní.




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama