Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

statistiky přes stator


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
176 odpovědí na toto téma

#161 MikiHamza

MikiHamza

    MikiHamza

  • Members
  • PipPipPip
  • 862 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2020 - 13:30

 

Dokud nevyjde update Statoru, poslouží přidání nových řádků do souboru Replace.ini pod příslušným profilem Statoru. Pro CC eventy je to:

%IconCacheTypeSmallCommunity Celebration Event%=https://www.geocaching.com/images/wpttypes/sm/3653.gif
%IconCacheTypeSmallCommunity Celebration Event (gray)%=http://www.geocaching.cz/stator/img/3653-gray.png

pro Locationless pak:

%IconCacheTypeSmallLocationless=https://www.geocaching.com/images/wpttypes/sm/12.gif
http://www.geocaching.cz/stator/img/wpttypes/12-gray.png=http://www.geocaching.cz/stator/img/12-gray.png

Díky, funguje.

 

Koukal jsem, že tyhle řádky už soubory obsahují, ale ani tak se mi to ve statistikách nezobrazí.

To samé i po vložení kódu od Jazzlinky... :(

 

Do adresáře ..\GeoGet\data\script\Stator\Profiles\muj_nick\ jsem překopíroval z adresáře ..\GeoGet\data\script\Stator\Common\ vzorový soubor replace.ini (protože tam žádný předtím nebyl), do kterého jsem přidal výše uvedené řádky.

 

Vypadá to pak takto:

Nálezy.jpg Nálezy1.jpg


Tento příspěvek byl upraven od MikiHamza: 29 prosinec 2020 - 13:37

  • 2

#162 burg

burg

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 273 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2020 - 14:16

Díky, funguje.

 

 

Do adresáře ..\GeoGet\data\script\Stator\Profiles\muj_nick\ jsem překopíroval z adresáře ..\GeoGet\data\script\Stator\Common\ vzorový soubor replace.ini (protože tam žádný předtím nebyl), do kterého jsem přidal výše uvedené řádky.

 

Vypadá to pak takto:
 

 

Díky, konečně funguje! :)


  • 0
Lovte tak, aby vás to bavilo a zakládejte tak, aby to bavilo ty ostatní.

#163 Kytka2001

Kytka2001

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2021 - 17:32

¨Dobrý den, nedaří se mi změnit soubor se statistikami generovaný Statorem. Dosud jsem používal metodu, kdy na mém účtu geocaching.com byl odkaz na mé statistiky generované statorem v geogetu, podařilo s mi dokonce vychytat drobné změny způsobené zřejmě upgradem statoru (dlouho jsem ho nepoužíval), bohužel při nastavení Odesílání <<geocaching.cz>> , Jednorázové ruční odeslání <<Odkaz (Baner) >> i po uložení a náhledu (ten mi pochopitelně dá náhled, který je v pořádku) a po následném spuštění Statoru bez nastavování Možností (tedy pomocí šedivého tlačítka StatorGen (profile Kytka2001) verze 2.3.0.28) nedojde ke změně souboru, na který se dostanu přes Banner uvedený v mém geocachingovém profilu).

Asi mám něco nastavené špatně, nevím ale co...

 

Přeji všem honě štěstí a hlavně zdraví v novém roce.

 

Za Kytka2001 Honza Svatek


  • 0

#164 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 10 002 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2021 - 18:03

Namas tu odkaz na svuj profil, takze musis pocitat s tim, ze si to nebudeme sami hledat.

 

Kam odkazuje odkaz na banneru v tvem profilu? Mas ve Statoru nastavene spravne ID na geocaching.cz? Co je napsano v logu?

 

Koukal jsem na https://www.geocachi...098/stator.html a tam mas statistiku ze zari.


  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#165 Kytka2001

Kytka2001

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2021 - 18:55

pro gord

Ano, to souhlasí, ten odkaz na statistiky ze září (to ten home office, mám to na jiném počítači). Dříve se mi nějak ty statistiky automaticky aktualizovaly, nyní ne. Nevím co s tím.

V geogetu mám nastaveno následující:

https://p2.uloziste....f9ce8ea919f.jpg

Něco mám nastaveno špatně, nevím, co...


  • 0

#166 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 10 002 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2021 - 19:23

Pokud to na jinem pocitaci chodi, tak bych doporucil nastavit to stejne. 

 

Neodpovedel jsi na otazky:

 

- mas nastavene spravne ID pro geocaching.cz? (odhaduju, ze prave tady bude problem)

- co je o tom prenosu napsano v logu. (Melo by to byt nekde na konci souboru Stator.log a mohlo by tu byt videt i to pripadne chybne ID)?


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#167 Kytka2001

Kytka2001

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2021 - 20:18

pro gord

Na konci svého stator.log souboru mám následující text:

 

...

20:15:29.858  Start CalcMain_Free()
20:15:29.858  End of file: C:\Users\jan.svatek\AppData\Roaming\GeoGet\script\Stator\Common\End.html
20:15:29.864  Odeslani, iTarget=0, sOutputFile=C:\Users\jan.svatek\AppData\Roaming\GeoGet\script\Stator\Profiles\Kytka2001\Statistics
20:15:29.865  Odesilam na geocaching.cz soubor: C:\Users\jan.svatek\AppData\Roaming\GeoGet\script\Stator\Profiles\Kytka2001\Statistics
20:15:30.039  Stav odeslani: akce:upload
info:ok
 
20:15:30.040  ZNahrávám statistiky
20:15:30.067  Stop
 
 
Čili by to mělo být formálně správně, nicméně není...
 
Ještě dodávám část obsahu souboru "Statistics", ze kterého je zřejmé, že došlo k jeho aktualizaci (zvýraznil jsem to tučně).
 
...
<div class="StatorContent" style="display:inline-block; overflow:hidden; background:#ffffff; color:#000000;  
width-max:750px; width:750px; margin:0; padding:0; text-align:left; font-size:11px; font-family:Verdana, Geneva, 
sans-serif;">

<div align='center' style='width: 100%; margin: 1px; border: none; font-size:15px;'>
<strong>Kytka2001 má nalezeno 3092 keší (3092 nálezů celkem) a založeno 2 keší vlastních</strong>
<br /><br /></div><div align='center'><i>Statistiky generované 6.1.2021</i><br /><br />
</div><div class="StatorTabs" style="padding:5px 5px 0 5px; background-color:#f2f3f4; 
border-radius:5px 5px 0 0; border-bottom:1px solid gray; font-size:110%;">
...

Tento příspěvek byl upraven od Kytka2001: 06 leden 2021 - 21:16

  • 0

#168 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 10 002 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2021 - 7:11

Ten log jen rika, ze odesila spravny sobor, ale nerika kam jej odesila, a v tom je dle meho ten problem. Tak totiz hraje vyznamnou roli to ID, ktere jsem se od tebe stale jeste nedozvedel, jak ho mas nastavene. (Melo by byt 47098.) Davam ti posledni moznost odpovedet, pak uz moje pomoc konci, protoze nemam jak pomoct.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#169 Kytka2001

Kytka2001

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2021 - 13:44

Mám dle mého správně nastaveno 47098 (viz obrázek):

http://www.pictu.cz/image.php?di=35Y9

A stále mi to zobrazuje staré statistiky:

https://www.geocachi...098/stator.html


  • 0

#170 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 10 002 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2021 - 17:51

Tak vydrz, do nove verze s opravami doplnim i log toho kopirovani. Pak se uvidi, co dal.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#171 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 761 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2021 - 22:30

 

 
A druhý dotaz: vyvinula se nějak situace ohledně generátoru norských map? Viz poslední dotaz z konce září, který se v tomhle vlákně řešil. Samozřejmě gget i vše ostatní se tváří aktuálně, ale problém přetrvává.
 
Děkuji za odpovědi

 

Generátor norských map ? Ten funguje už dávno, správně je ale jen bitmapová verze (mapgen 4.5). V aktuálním Statoru vidím, že je tam už jen 11 regionů, takže by to mělo být správně.


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#172 plavcik

plavcik

    plavcik

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 233 příspěvků(y)

Publikováno 10 leden 2021 - 12:27

Tak vydrz, do nove verze s opravami doplnim i log toho kopirovani. Pak se uvidi, co dal.

Gorde, ozve se nebo zapíše do logu Stator nebo script nahrávání nálezů na GC.cz, když nesouhlasí heslo v nastavení scriptu s aktuálním heslem na GC.cz pri nahrávání těch souborů? To u mě byl problém s nahráváním nálezů i statistiky, protože jsem si při změně hesla na gccz ani náhodou nevzpomnel, ze statistiky se mi neaktulizuji...Možná ze by to chybovou hlášku chtělo...  Díky 


  • 0

Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C


#173 plavcik

plavcik

    plavcik

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 233 příspěvků(y)

Publikováno 10 leden 2021 - 12:32

A ještě jeden dotaz, kde najdu v nastavení Statoru nebo v samotných nálezech, kde to mám upravit, když se mi generuje chyba, ze řadím nálezy podle data i podle ID a někde to nesedí? 
Jestli pomůže log ze statoru a přesné znění chyby, nahraju, ale teď jsem jen na mobilu.... Díky 

 

EDIT: log:

00:34:31.854  []  ERR: Chybne poradi nalezenych kesi! Pocet nalezu bez 
ID logu: 4. Pritom je nastaveno razeni (take) podle ID logu. 
Doplnte chybejici logy nebo zmente zpusob razeni nalezu.

Taky dost tápu, jak (čím) srovnat počet logů mezi GG a GC.com, asi si to komplikuju, že stator spouštím nad databazí "Nalezené", kterou plním Tvým scriptem.

Stačí nad zakladní databazi "geoget" pustit Aktualizaci nálezů a pak script na kopírovaní do nalezených? Ve statistice mi pořád zůstává rozdíl.

https://www.geocachi...096/stator.html

 


Tento příspěvek byl upraven od plavcik: 10 leden 2021 - 12:59

  • 0

Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C


#174 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 10 002 příspěvků(y)

Publikováno 10 leden 2021 - 18:52

Gorde, ozve se nebo zapíše do logu Stator nebo script nahrávání nálezů na GC.cz, když nesouhlasí heslo v nastavení scriptu s aktuálním heslem na GC.cz pri nahrávání těch souborů? To u mě byl problém s nahráváním nálezů i statistiky, protože jsem si při změně hesla na gccz ani náhodou nevzpomnel, ze statistiky se mi neaktulizuji...Možná ze by to chybovou hlášku chtělo...  Díky 

 

Logovani probiha jeste pred vlastnim prenosem. Takze urcite tam od dalsi verze bude pokus o prenos a parametry (bez hesla).


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#175 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 10 002 příspěvků(y)

Publikováno 10 leden 2021 - 19:00

A ještě jeden dotaz, kde najdu v nastavení Statoru nebo v samotných nálezech, kde to mám upravit, když se mi generuje chyba, ze řadím nálezy podle data i podle ID a někde to nesedí? 
Jestli pomůže log ze statoru a přesné znění chyby, nahraju, ale teď jsem jen na mobilu.... Díky 

 

EDIT: log:

00:34:31.854  []  ERR: Chybne poradi nalezenych kesi! Pocet nalezu bez 
ID logu: 4. Pritom je nastaveno razeni (take) podle ID logu. 
Doplnte chybejici logy nebo zmente zpusob razeni nalezu.

Taky dost tápu, jak (čím) srovnat počet logů mezi GG a GC.com, asi si to komplikuju, že stator spouštím nad databazí "Nalezené", kterou plním Tvým scriptem.

Stačí nad zakladní databazi "geoget" pustit Aktualizaci nálezů a pak script na kopírovaní do nalezených? Ve statistice mi pořád zůstává rozdíl.

https://www.geocachi...096/stator.html

 

Aktualizace nalezu nesaha na stare logy, takze pokud je problem v necem starem, Aktualizaci to neopravis.

 

Tohle chybove hlaseni upozornuje na to, ze mas nejakou zalogovanou kesku a asi na ni nemas v databazi log (protoze jinakkbys mel ID logu). A zaroven chces radit nalezy i podle ID logu. To je zjevny nesoulad pozadavku s daty.

 

Nasel bych si kesky (netyka se to labek), u kterych nemas log a k nim logy stahnul. Muzes take stahnout vsechny sve logy. Seznam kesi bez logu by ti mel rict Diagnosticky profil. (Ale pozor, byla v nem chyba a ted nevim, jestli uz mate to opravene nebo jeste ne.)

 

Pokud nepomuze stazeni vsech logu, pocet nalezu mezi GG a gc.com se srovnava pracne. Je potreba zjistit, co ti kde chybi.


  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#176 burg

burg

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 273 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2022 - 12:23

Ahoj,

po nějaké době jsem si všiml, že mám rozhašené statistiky prvního nálezu ve státě a taky prvního nálezu daného typu. U obojího nesedí tak třetina řádků.

Dokázal by mi někdo poradit kde hledat chybu? SQL?


  • 0
Lovte tak, aby vás to bavilo a zakládejte tak, aby to bavilo ty ostatní.

#177 davidb11

davidb11

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 025 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2022 - 12:46

Ahoj,

po nějaké době jsem si všiml, že mám rozhašené statistiky prvního nálezu ve státě a taky prvního nálezu daného typu. U obojího nesedí tak třetina řádků.

Dokázal by mi někdo poradit kde hledat chybu? SQL?

Řešilo se to tady - http://www.geocachin...l= první nález


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama