Přejít na obsah


Fotka

Valentinský Geoget 2.9.5

geoget

  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
60 odpovědí na toto téma

#21 Zagloba

Zagloba

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 441 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2016 - 15:29

Jo, v Chromu to funguje, nefunguje to ve FireFoxu.


  • 0
Zastavte zeměkouli, chci vystoupit

#22 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 918 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2016 - 16:03

Aha, používám též Firefox.


  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#23 zirafka183

zirafka183

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 273 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2016 - 17:03

Tak mě to "přetahování myší" také přestalo fungovat po nainstalování nové verze, kterou mi dnes GG nabídl.

 

Před aktualizací jsem "přetahování" zkusila a fungovalo, po aktualizaci GG už mi to nefunguje a objevuje se mi místo "ukazovatele myší" přeškrtnuté kolečko (ale až nad seznanamem GG).

 

Používám Chrome a "přetehovala" jsem přímo z mapy GC.com.

--- Zobrazit jednotlivou keš - "chytit" myší za název a "hodit" do otevřeného GG do "seznamu" keší (otevřená obě okna vedle sebe) 


  • 0

#24 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 713 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2016 - 18:12

Jak jsme uz psal, pretahovani mi uplne stejne prestalo fungovat i na predchozi verzi Geogetu. Geogetem to neni zpusobene!

 

Jak ted zjistuji, tak bud Firefox, nebo neco v operacnim systemu se rozhodlo, ze pri tom pretahovani uz nebude nabizet pretahovane URL v obycejne textove podobne, ale jen v Unicode. Geoget ale pro kompatibilitu pracoval s tou obycejnou podobou.

 

Takze za to muze bud aktualizace Firefoxu, nebo nejaka aktualizace operacniho systemu. :unsure:

 

Proto najednou Geoget nedokaze identifikovat format dat a odmita prijmout pretahnuty odkaz. To nebude tezke upravit.


  • 0

#25 lnavrat

lnavrat

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 237 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2016 - 7:45

Nevim cim to je, ale nejak mi to ted nechce nacist mapu v Import kesky, resp. vsude kde se hleda bod. Vidim jen zeleno sedou plochu a  marker pro pozici. Predpokladam, ze to je neco s upravou map, ale nevim co. Pritom v nastaveni map jsem jen menil poradi a rozhdodne jsem neupravoval reterzce url. A prvni v poradi jsem zkousel jak gm_base, tak i mcz_tourist a nejakou osm. u vsech stejny vysledek.

Tusim ze chyba mezi klavesnici a zidli, ale nevim jaka:(


  • 0

#26 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 053 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2016 - 8:32

Nahledy i mapu pri uprave WP mam zobrazenou. U me tedy (Win10 Pro, 64bit, Chrome 48.0.2564.109 m) vse OK.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#27 zirafka183

zirafka183

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 273 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2016 - 13:46

Tak mě to "přetahování myší" také přestalo fungovat po nainstalování nové verze, kterou mi dnes GG nabídl.

 

Před aktualizací jsem "přetahování" zkusila a fungovalo, po aktualizaci GG už mi to nefunguje a objevuje se mi místo "ukazovatele myší" přeškrtnuté kolečko (ale až nad seznanamem GG).

 

Používám Chrome a "přetehovala" jsem přímo z mapy GC.com.

--- Zobrazit jednotlivou keš - "chytit" myší za název a "hodit" do otevřeného GG do "seznamu" keší (otevřená obě okna vedle sebe) 

"Přetahování" do mapy již funguje, jupííííí


  • 0

#28 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 713 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2016 - 15:18

:o


  • 0

#29 Archi1

Archi1

    Archi1

  • Members
  • PipPipPip
  • 757 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2016 - 15:30

:o

Ahojky,

 

Z Chromu pretahování do Geogetu funguje, z Firefixu ne.


  • 0
Archi1 +/- 49°23.727;15°35.447 Ježek bodne

#30 zirafka183

zirafka183

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 273 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2016 - 20:50

Pardon, opravuji a potvrzuji, co píše Archi1 - používám Chrome a zde to funguje tak, jako "před tím", ale nevím "před čím"  :).

 

HaLuMo: Jestli je to Tvoje práce, tak moc děkuji, je to skvělá "pomůcka"  :)


Tento příspěvek byl upraven od zirafka183: 21 únor 2016 - 20:52

  • 0

#31 lnavrat

lnavrat

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 237 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2016 - 20:53

Nahledy i mapu pri uprave WP mam zobrazenou. U me tedy (Win10 Pro, 64bit, Chrome 48.0.2564.109 m) vse OK.

No to je fajn, ale me ne :( Docela to komplikuje vyhledavani stahovani atd.

 

W10 Pro, 64bit. Jak s tim souvisi prohlizec (mimochodem Seamonkey 2.42a1 build:20151111021032)? kdyz to zobrazuje v inner okne aplikace. tj ne v prohlizeci? ukazka

Jak rikam zacalo to delat po poslednim updatu. Do te doby vzdy vse fungovalo.

Udelal jsem cvicne downgrade na 2.9.4.763 a vse ok. Takze opravdu asi problem v nove verzi funkcni ukazka


Tento příspěvek byl upraven od lnavrat: 22 únor 2016 - 21:03

  • 0

#32 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 344 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2016 - 21:02

A nemyslíš, že "inner okno aplikace" může využívat prohlížeč,  resp.  jeho  komponenty...?!?


  • 0

#33 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 713 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2016 - 21:17

Vyuziva, ale Internet Explorer...

 

Napada mne jeden zadrhel, ktery mam ale za to, ze je osetreny - zavri Geoget, a najdi v datovem adresari geoget.ini. Otevri jej v notepadu. A najdi tam sekci [mapedit]. V ni by mela byt jedna polozka maptypeid. Na co je nastavena? Zkus tam nastavit treba osm.

Uloz to, pust Geoget a zjisti, jestli to zabralo.


  • 0

#34 lnavrat

lnavrat

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 237 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2016 - 20:12

Takze problem nalezen. vypada ze je to case sensitive. V maptypeid bylo velkym OSM, a kdyz jsem to zmenil na male tak to uz jede.


  • 0

#35 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 713 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2016 - 21:28

Aha, tak proto! Uz je mi jasne, v cem je problem! Kontrola, jeslti tam neni nastavena neexistujici mapa, je totiz zjevne case-insensitive. Proto tam nechala odkaz na starou mapu, aniz by to predelala na novou.


  • 1

#36 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 373 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2016 - 12:15

1) jedna kosmetika: Databáze / Import / Import Bookmakru

 

2) Jaké jsou limity pro API při Stáhnout kešky / Oblast ? Chtěl jsem dát maximální vzdálenost od středového bodu (N18 W66) 1000km a nic to nedotáhlo. Když jsem se přiblížil Portoriku a dal 500km, tak to něco dotáhlo (cca 300). Při dalším spuštění ještě asi stovku dalších.


Tento příspěvek byl upraven od Arne1: 10 březen 2016 - 12:19

  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#37 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 713 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2016 - 12:27

Tyhle limity na API nejsou nikde zverejneny, vsechno se zjistuje metodou pokus-omyl. Nekdy se clovek neco dozvi az z textu chybove hlasky.


  • 0

#38 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 466 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2016 - 12:47

2) Jaké jsou limity pro API při Stáhnout kešky / Oblast ?

Já když jsem tohle zkoušel, tam mi přišlo, že maximální poloměr je někde okolo 40km a je to opravdu kružnice (dřív to stahovalo čtverec) takže já stahuji maximálně s poloměrem 38km
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#39 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 373 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2016 - 13:31

Já když jsem tohle zkoušel, tam mi přišlo, že maximální poloměr je někde okolo 40km a je to opravdu kružnice (dřív to stahovalo čtverec) takže já stahuji maximálně s poloměrem 38km

Bohužel, došel jsem k podobnému výsledku, odhadem něco přes 30km. To je ovšem docela na .....


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#40 klama

klama

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 781 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2016 - 13:53

EE, urcite je to 50km a plati to aj pre Nearest hladanie v starom style a aj pre Advanced hladania.v novom style.


  • 2

Hrať sa môže každý a v každom veku...
http://mozigo.zubor.net/?q=node/388
S MoZiGo to je jednoduchšie...ledaže je tu ešte MoZiLive

http://mozilive.zubor.net/navod.htm






Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama