Přejít na obsah


Fotka

Dneska mě tu s.re nějaká reklama

gc.cz

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
4 odpovědí na toto téma

#1 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 645 příspěvků(y)

Publikováno 18 únor 2016 - 13:42

Pořád se mi zobrazuje nějaká bílá plocha přes celou stránku, občas když přes ní přejedu myší, tak se něco málo zobrazí - viz přiložený obrázek.

Na nějaký velký čtení to v tomto stavu není a napsat tento příspěvek bylo taky dost hrozný.


Tento příspěvek byl upraven od Kreten8: 18 únor 2016 - 13:44

  • 0

#2 tomy.22

tomy.22

    MODERATORS

  • Moderators
  • 2 403 příspěvků(y)

Publikováno 18 únor 2016 - 14:00

U mě nic takového není ani když vypnu adblock. FF44.0.2


  • 0

#3 Solim

Solim

    Introvert

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 821 příspěvků(y)

Publikováno 18 únor 2016 - 14:14

U mne taky nic, jen reklama v pravem sloupecku kam ani nedokouknu a tam mne nevadi a navic na to co jsem prave koupil, tak se to nejak miji ucinkem.

FF 44.0.2 bez adblocku


Tento příspěvek byl upraven od Solim: 18 únor 2016 - 14:15

  • 0

iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0

 

S úsměvem jde vše líp


#4 Trhac

Trhac

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 057 příspěvků(y)

Publikováno 18 únor 2016 - 14:48

Necpe se Ti tam nabídka na Win10? Ntb mé ženy se chová podobně…


  • 0

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…


#5 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 645 příspěvků(y)

Publikováno 18 únor 2016 - 15:40

Né, to bylo v práci na W7, teď doma už se neukazuje
  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:gc.cz

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama