Přejít na obsah


Fotka

Picasa končí


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
49 odpovědí na toto téma

#21 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 551 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2016 - 9:53

Norbert: jo, teď jsem si vzpoměl, tu beta verzi mám od tebe, ta stažená se mi nějak nepodařila nastavit.


  • 0

#22 martinracek26

martinracek26

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 085 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2016 - 9:58

Tady:

http://ulozto.cz/xM2...-1-portable-zip

 

Někam to normálně rozbal a stačí to spustit. Nerozbaluj to ale nikam do dokumentů, tam to myslím blbne pokud to bude tam. Normálně to dej třeba do D:/programy/GeoSetter nebo kam si dáváš věci.

 

Pak je třeba ještě nastavit Keškomapu. Tu si někde stáhni - dej si to tady do vyhledávání, najde ti to thread a máš tam někde link a i návod. Kdyby byly problémy, dej vědět.

 

Ještě je tam třeba taky nastavit v Nastavení/Různé cestu k GPSBabel, ale to jen pokud používáš nějaké formáty tracku, kde je toto potřeba.

Jde použít ta co ji mám nainstalovanou v GG ??


  • 0

#23 Norbert_G

Norbert_G

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 430 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2016 - 10:09

Ahoj, nejsem si na 100% jist, ale asi jo. Najdi si tam adresář GeoSetter (je v adresáři s mapou), v něm je soubor info.txt. A v něm pak instrukce.


  • 0

#24 martinracek26

martinracek26

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 085 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2016 - 10:19

Jo super už ji tam mám jen malej zádrhel, nezobrazujou se mi na ní turistické trasy


  • 0

#25 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 551 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2016 - 10:20

Určitě to jde, měl jsem to tak. A výhodou je, že nemusíš hlídat verze, aktualizuje se ti s geogetem. jen poslední publikovaná verze Keškomapy má někde problémy s Panoramou od Seznamu, nějak na Seznamu něco změnili.

 

A v Geosettru si jako cestu k mapám dej ***CestaKsouborůmKeškomapy***\HTML_Custom_MapyCZ_3.70\HTML_Custom_MapyCZ\GeoSetter\HTML_Custom_MapyCZ_GeoSetter.html

pochopitelně s úpravou podle tvé skutečnosti.

 

Blbost, může se to jmenovat jinak. Prostě soubor HTML v e složce Geosetter a celou cestu k němu.


Tento příspěvek byl upraven od mpik: 19 únor 2016 - 10:22

  • 0

#26 Norbert_G

Norbert_G

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 430 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2016 - 10:24

Turistický trasy by měly jít. Buď si dej letní mapu (ta je má přímo v sobě). Nebo si je můžeš u jiných map zapnout.  Dole si můžeš kliknout na Vrstvy a tam si pak příslušnou vrstvu můžeš zapnout.


Tento příspěvek byl upraven od Norbert_G: 19 únor 2016 - 10:24

  • 0

#27 martinracek26

martinracek26

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 085 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2016 - 10:24

to vím že je tam třeba ji škrtnout ale i tak nic

 

tohle mám v logu

 

19.2.2016 10:23:52 ERROR: OLE-Fehler 80020101
  showMap3(2, 2, 1000.0000000000, 1000.0000000000, 10);
19.2.2016 10:23:52 setMapDimension(921, 500);
19.2.2016 10:23:52 updateCustomLayers('{ "layers": [ ] }');

  • 0

#28 Norbert_G

Norbert_G

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 430 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2016 - 10:37

Ty turistické trasy fungují až od určitého zoomu. Předpokládám, že tady chyba není?

 

Každopádně mně to nedělá a z toho logu nic nevyčtu. Budu potřebovat víc informací.

 

Dělá ti to u všech vrstev nebo jen u této? A různé mapy normálně fungují?

 

Pokud funguje jiné vrstvy, tak problém bude někde ve zdroji. Pokud nefungují, může být něco s javascriptem. V tom případě bych zkustil následující.

V souboru load.js (je v hlavním adresáři s mapou) si na třetím řádku změn false na true. Pak v GeoSetteru dej Mapa --> Obnovit. Mapa se načte znovu a dole budeš mít bílé okno. Případné chyby z javascriptu se ti tam pak vypíšou. A tohle je přesně to co potřebuju vědět, abych měl šanci to opravit.

 

Edit: jdu od kompu, případné pokračování až (později) večer.


Tento příspěvek byl upraven od Norbert_G: 19 únor 2016 - 11:07

  • 0

#29 martinracek26

martinracek26

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 085 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2016 - 11:14

19.2.2016 11:13:43 showMap3(2, 2, 52.5820626744, 13.4340228885, 10);
19.2.2016 11:13:43 setMapDimension(921, 500);
19.2.2016 11:13:43 updateCustomLayers('{ "layers": [ ] }');
19.2.2016 11:13:44 showOverviewMap(true);
19.2.2016 11:13:44 removeFavoriteCircles();
19.2.2016 11:13:44 showMarkerHint2(1, "<h3>DSC07208</h3><table><tr><td><b>Datum po&#345;&#237;zen&#237;:</b></td><td>15.8.2015 12:27:22&#43;00:00</td></tr><tr><td><b>M&#237;sto:</b></td><td>Kowary</td></tr><tr><td><b>Clona:</b></td><td>F10</td></tr><tr><td><b>Ohniskov&#225; vzd&#225;lenost:</b></td><td>20 mm</td></tr><tr><td><b>Expozi&#269;n&#237; &#269;as:</b></td><td>1&#47;100 s</td></tr><tr><td><b>ISO citlivost:</b></td><td>100</td></tr></table><br><b><a href=\"\"onclick=\"return OnCopyData(1,1);\">Zkopírovat data do schránky</a><br><b><a href=\"\"onclick=\"return OnAddDirection(1,0);\">Přidat směr pohledu</a><br>Vybrat obr&#225;zky pobl&#237;&#382;: <b><br><a href=\"\"onclick=\"return OnSelectSamePositionImages(1,0);\">Stejná poloha</a> <a href=\"\"onclick=\"return OnSelectSamePositionImages(1,10);\">&lt;10 m</a> <a href=\"\"onclick=\"return OnSelectSamePositionImages(1,50);\">&lt;50 m</a> <a href=\"\"onclick=\"return OnSelectSamePositionImages(1,100);\">&lt;100 m</a> <a href=\"\"onclick=\"return OnSelectSamePositionImages(1,500);\">&lt;500 m</a> <a href=\"\"onclick=\"return OnSelectSamePositionImages(1,1000);\">&lt;1000 m</a></b><br>");
19.2.2016 11:13:44 setDragMarkerVisible(false);
19.2.2016 11:13:44 setCenter(50.7982253000, 15.8335831000);
19.2.2016 11:13:44 showFocusMarker(50.7982253000, 15.8335831000, 1, true, 1000.0000000000, 1000.0000000000, 1000.0000000000, 1000.0000000000, 1000.0000000000, 1000.0000000000, true);
19.2.2016 11:13:44 removeFavoriteCircles();
19.2.2016 11:13:44 updateFocusMarkerDirection(1, 1000.00000000, 1000.00000000, 1000.00000000, 1000.00000000);
19.2.2016 11:13:44 removeFavoriteCircles();
19.2.2016 11:13:44 removeFavoriteCircles();
19.2.2016 11:13:45 updateFocusMarkerDirection(1, 1000.00000000, 1000.00000000, 1000.00000000, 1000.00000000);
19.2.2016 11:13:45 removeFavoriteCircles();
19.2.2016 11:13:45 removeFavoriteCircles();
19.2.2016 11:13:47 checkCustomLayersStatus();
19.2.2016 11:13:50 checkCustomLayersStatus();
19.2.2016 11:13:53 checkCustomLayersStatus();
19.2.2016 11:13:56 checkCustomLayersStatus();
19.2.2016 11:13:59 checkCustomLayersStatus();
19.2.2016 11:14:02 checkCustomLayersStatus();
19.2.2016 11:14:05 checkCustomLayersStatus();
19.2.2016 11:14:08 checkCustomLayersStatus();
19.2.2016 11:14:11 checkCustomLayersStatus();


  • 0

#30 martinracek26

martinracek26

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 085 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2016 - 11:17

Error: Operaci nelze dokončit kvůli chybě 80020101., Line/Column: 1/1
Filename: 

Error: Nelze načíst vlastnost apply nedefinovaného nebo nulového odkazu., Line/Column: 60/7
Filename: file:///C:/GeoGet/data-gasp/script/Keskomapa/GeoSetter/geosetter.js

caches: 0.001 s
Error: Nelze načíst vlastnost getDiv nedefinovaného nebo nulového odkazu., Line/Column: 1001/4
Filename: file:///C:/GeoGet/data-gasp/script/Keskomapa/GeoSetter/geosetter.js

Total: 1455876975.97

  • 0

#31 Beetovy

Beetovy

    Beetovy

  • Members
  • PipPipPip
  • 211 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2016 - 11:44

Ale stávající Picasu mi z počítače nikdo neodinstaluje ne?
O co přijdu když skončí podpora?
  • 0

#32 Norbert_G

Norbert_G

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 430 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2016 - 11:54

Díky, večer na to mrknu.


  • 0

#33 martinracek26

martinracek26

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 085 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2016 - 12:06

Díky, večer na to mrknu.

Já děkuju


  • 0

#34 ProKesTom

ProKesTom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 048 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2016 - 17:48

 Na popisování ideální, i na jednoduché úpravy.

A ani koupený není tak drahý.

Souhlasím, rozhodně stojí za ty peníze.

 

 

 

 Geotagovanou fotku ukáže na mapě.

Ale jen jednu a spouští přitom nové okno.

Ukáže ti je všechny, žádné okno kvůli tomu nemusí spouštět. Odliší i fotky, které jsou vybrané a naopak kliknutím na ikonu v mapě umí vybrat fotky v liště pod mapou. Pokud máš dva monitory (doporučuji), tak na jednom můžeš mít mapu (viz screenshot) a na druhý promítat.

Přiložené miniatury

  • ZPS.jpg

  • 0

#35 Norbert_G

Norbert_G

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 430 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2016 - 11:39



Error: Operaci nelze dokončit kvůli chybě 80020101., Line/Column: 1/1
Filename: 

Error: Nelze načíst vlastnost apply nedefinovaného nebo nulového odkazu., Line/Column: 60/7
Filename: file:///C:/GeoGet/data-gasp/script/Keskomapa/GeoSetter/geosetter.js

caches: 0.001 s
Error: Nelze načíst vlastnost getDiv nedefinovaného nebo nulového odkazu., Line/Column: 1001/4
Filename: file:///C:/GeoGet/data-gasp/script/Keskomapa/GeoSetter/geosetter.js

Total: 1455876975.97

 

Ahoj, tak jsem na to trošku mrknul. Je mi jasný, kde je chyba, ale není mi jasný, proč tam ta chyba je. Vypadá to, že se daná funkce spustí dřív než se stihne načíst DOM. Pak tam jsou ty elementy nedefinované a volání selže a vyhodí chybu. Není mi ale zatím vůbec jasný proč.

 

Můžeš mi napsat, jakou máš verzi IE a verzi Windows (hádám, že máš Win)?

Ještě bych se chtěl zeptat, co ti vše nefunguje? Vrstvy ti asi nejdou všechny? A co mapy samotné (přes přepínač nahoře), ty ti jdou aspoň?

Každopádně chyba v javascriptu, pokud není ošetřená, dokáže udělat paseku.


  • 0

#36 martinracek26

martinracek26

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 085 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2016 - 12:23

Mám win7 32 bit používám hlavně Chrom Verze 48.0.2564.116 m potom tu mám FF 44.0.2 Opera  35.0.2066.68 a IE je 10.

Nejdou mi tam jednotlivé vrstvy a další problém co jsem narazil, tak když označím nějaký bod na mapě a chtěl bych ho přiřadit určité fotografii tak to taky nejde, ta ikonka co to dělá je šedá. Mapy ty přepínat jdou bez problémů.


  • 0

#37 Norbert_G

Norbert_G

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 430 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2016 - 12:29

Hm, to máš skoro to samý co já. Pak večer ještě něco zkusím, ale teď jdu od kompu.


  • 0

#38 martinracek26

martinracek26

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 085 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2016 - 12:38

jj, ještě koukám co jde a nejde, a koukám že celá ta horní lišta nad mapou je šedá a nepoužitelná.

 

chyba

  • 0

#39 Norbert_G

Norbert_G

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 430 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2016 - 13:14

Zkus si v geosetter.js zakomentovat řádky 57 až 72 (závorku na dalším řádku už nech). To je ta funkce, kde ti to ukazuje chybu. Pokud tohle uděláš, co se stane? Můj odhad je, že nebude fungovat něco jiného jinde. Ale třeba je problém fakt tady někde v této funkci.


  • 0

#40 Norbert_G

Norbert_G

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 430 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2016 - 13:24

A ještě. Když si po této chybě dáš Mapa-->Obnovit, zobrazí se znovu tatáž chyba?


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama