Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

adrake logovanie po novom

android

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
6 odpovědí na toto téma

#1 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 299 příspěvků(y)

Publikováno 14 březen 2016 - 17:03

ahoj

ako nastaviť logovanie po novom?

ked dám v adrake link [Odkaz](link) a zalogujem tak v logu to vidím ako text.

Ked logujem rucne z PC a zadám link tak ok.

že by to z adrake nešlo?


Tento příspěvek byl upraven od Balin50: 14 březen 2016 - 17:04

  • 0

Balin50


#2 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 880 příspěvků(y)

Publikováno 14 březen 2016 - 20:46

A:drake pracuje s logy jen v prostém textu, v dohledné době není v plánu na tom nic měnit. Jinými slovy - žádné legrácky s formátováním nepodporuje.


  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android
Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace


#3 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 262 příspěvků(y)

Publikováno 14 březen 2016 - 21:21

Balin: nevím, kde jsi udělal chybu, ale a:Drake to na gc.com odesílá beze změn. Zkusil jsem si teď na vlastní keši odeslat WN přímo z a:Drake v tomto tvaru:

Zkouška [linku](http://www.google.com). Konec.

A ten link se tam korektně zobrazil.


  • 0

SW: a:Drake 5
HW: Nexus 6 (Android 6), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#4 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 299 příspěvků(y)

Publikováno 14 březen 2016 - 22:16

Dnes som logoval kes z Monterry a link sa zobrazil ako text
Teraz som skusil na svoju kes skusobne log z G3 a link sa zobrazil
korektne. Oboje je na pohlad rovnako nastavene ale nieco bude zle v nastaveni logu v Monterre
Zajtra pozriem
Dik
  • 0

Balin50


#5 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 299 příspěvků(y)

Publikováno 15 březen 2016 - 10:07

skontroloval som nastavenie logu a našiel chybu. Do Monterry som do adrake.ini vložil [linku] (http://www.google.com) tak ako je v návode.

Do LG napisal ručne

funguje: [linku](http://www.google.com)     nefunguje: [linku] (http://www.google.com)

rozdiel je ten , že v návode je medzi zátvorkami medzera a preto sa to zobrazuje ako text.


  • 0

Balin50


#6 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 299 příspěvků(y)

Publikováno 15 březen 2016 - 12:44

teraz mi prišiel mail s logom

link sa v logu zobrazuje ako text


  • 0

Balin50


#7 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 262 příspěvků(y)

Publikováno 15 březen 2016 - 13:12

V e-mailu se to čeká, tam je to jako text (pokud to tvůj klient nepřevede na aktivní link z vlastní iniciativy).


  • 0

SW: a:Drake 5
HW: Nexus 6 (Android 6), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat






Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:android

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama