Přejít na obsah


Fotka

Velikonoční Geoget 2.9.6

geoget

  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
186 odpovědí na toto téma

#1 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 494 příspěvků(y)

Publikováno 21 březen 2016 - 22:28

Nejsem už žádný zajíček, ale i tak přináším něco k Velikonocům. Nový Geoget!

 

Opravy jsou sice drobné, vnitřní změny nepostřehnutelné, ale jedno překvapení se tam skrývá....

 


  • 6

#2 tarmara

tarmara

    Air-cooled

  • Members
  • PipPipPip
  • 855 příspěvků(y)

Publikováno 21 březen 2016 - 23:06

furt mi řikali....vožeň se, vožeň se....a já se nevohnal....


  • 1

Blog o SQL v GeoGetu || Dakota10 || Android: primárně aDrake, sekundárně Locus, mapy PAWS || Windows: Geoget    

tarmara.png

N o t   a l l   t h o s e   w h o   w a n d e r   a r e   l o s t


#3 plavcik

plavcik

    plavcik

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 139 příspěvků(y)

Publikováno 21 březen 2016 - 23:36

A že prej obtížnost 1 ! :o

 

EDIT: A samozřejmě díky za novou verzi....


Tento příspěvek byl upraven od plavcik: 21 březen 2016 - 23:36

  • 0

Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C


#4 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 309 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2016 - 7:51

Nejsem už žádný zajíček, ale i tak přináším něco k Velikonocům. Nový Geoget!
 
Opravy jsou sice drobné, vnitřní změny nepostřehnutelné, ale jedno překvapení se tam skrývá....

Překvapení ? Že bys udělal tu slibovanou proměnu modulu stahování keší ?

Ale to opravené gsiso jsi tam nedal.

Tento příspěvek byl upraven od Arne1: 22 březen 2016 - 8:18

  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#5 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 309 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2016 - 8:19

Překvapení ? Že bys udělal tu slibovanou proměnu modulu stahování keší ?

Jo, apríl !!!!!!!!!!!!!! :-) pěkné

:wub: :wub: :wub: :wub:


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#6 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 410 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2016 - 8:41

po update mám chybu hned po starte

 

Přiložené miniatury

  • err.jpg

  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#7 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 494 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2016 - 9:16

Ale to opravené gsiso jsi tam nedal.

 

Zapomnel jsem...


  • 0

#8 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 494 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2016 - 9:38

po update mám chybu hned po starte

 

Pardon, zjevne mas zapnutou cestinu a zaroven necesky format pro datum.

Vecer to opravim.


  • 0

#9 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2016 - 12:40

Ehm....  :ph34r:

 

PS: Nebejt gorda, tak na to prijdu zrejme az po svatbe :D


  • 0

#10 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 309 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2016 - 13:11

Ehm....  :ph34r:
 
PS: Nebejt gorda, tak na to prijdu zrejme az po svatbe :D

Snad bys ji nepromeškala ? :huh:


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#11 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 494 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2016 - 13:28

Myslis jako: "Nemela jsem vcera nekde bejt?" :D


  • 2

#12 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2016 - 14:56

To by mi asi doma neproslo, ale aktualizace GG byla jedna z veci, ktery "pockaj"... Tak nepockala :D


  • 0

#13 davidb11

davidb11

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 703 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2016 - 16:19

Když si dám spustit mapu, tak mi chrome hází hlášku: "localhost 54544 cache map mapa"

Je to tou novou velikonoční verzí?

Bo jsem nic jiného neměnil.


  • 0

#14 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 494 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2016 - 16:27

V Geogetu se tohle opravdu nemenilo. To co pises, je nejaka přebásněná URL adresa. Ne chybová hláška...

Tento příspěvek byl upraven od HaLuMa: 22 březen 2016 - 16:28

  • 0

#15 davidb11

davidb11

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 703 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2016 - 16:34

V Geogetu se tohle opravdu nemenilo. To co pises, je nejaka přebásněná URL adresa. Ne chybová hláška...

Dík, tak jdu hledat kde je asi chyba.


  • 0

#16 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 410 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2016 - 16:40

U mna to iste. Dal som zobrazit novu kes na mape a rovnaka hlaska.
  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#17 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 494 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2016 - 16:48

Ukazte mi tu hlasku...


  • 0

#18 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 309 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2016 - 16:49

nemám problém


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#19 davidb11

davidb11

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 703 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2016 - 16:55

Mě Chrome hodí toto:

Přiložené miniatury

  • geoget.jpg

Tento příspěvek byl upraven od davidb11: 22 březen 2016 - 16:56

  • 0

#20 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 410 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2016 - 16:55

hlaska

 

Přiložené miniatury

  • map.jpg

  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama