Přejít na obsah


Fotka

Problémy složitějších keší v blízkosti sérií


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
259 odpovědí na toto téma

#241 bejcci

bejcci

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 666 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2016 - 13:45

Já sice volím variantu a), tedy když jsou v zadání hovadiny, tak to prostě nelovím. Nicméně tento přístup víceméně chápu a vysloveně neodsuzuju, pokud to má - tak, jako v tomto případě "hlavu & patu" a pokud je to zmíněno v logu, tak to má i svým způsobem přínos pro hru jako celek. Jedním dechem ale dodávám, že všeho s mírou, protože podobné argumenty uvádějí i vyslovení podvodníci, kteří to kosí po stovkách s tím, že je nebaví luštit vůbec nic ....  :angry:

 

Oceňuju i tu zmínku v logbooku, protože to má smysl. Na rozdíl od většiny finálkářů, kteří jsou takový ubožáci, že si dojdou jen pro finálku, ale už nemají koule na to, napsat to taky do logu, takže místo "Jsem srab, nemám na to, tak jsem šel jen pro finálku" napíšou něco o tom, jak to bylo úžasné, i když o tom ví kulový, hlavně že je bod doma (z wheriga nebo vyhlášenějších keší o to cennější) a můžou machrovat, jak to mají odlovené ....  :wacko:

 

No jasně, ale to jsem psal. Ta hranice někde je, ale pro každého jinde. Pro někoho už na začátku, pro někoho u finálky. A všichni mají svoji pravdu  :)

 

Jaký je výsledný efekt? Ti, do to takto provozují systematicky, jsou před ostatními většinou za blbečky. Ale zjevně jim to nevadí. Tedy až na výjimky, třeba Velkého Praktika, tomu to vadí. A co vlastně vyhráli? Vlastně nic, protože s nimi většina nesoutěží. V tom je to právě překvapivé. Kdyby se za ty body dávaly odměny, ale takhle? Ownery pěkných keší občas někdo veřejně ocení. Ale ty s nejvíce nasbíranými body? Tam se o nic nehraje.


  • 0

#242 Modrak

Modrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2016 - 13:57

Modrák: To je všem jasný, že ty Mirek Dušín nejsi, ten totiž ještě nikdy neřekl žádné neslušné slovo! A stejně ti nikdy nevodpustim, jak jsi mi brutnoul mou první (dnes už archivovanou) mysterku rozborem vzorečku, místo co bys spořádaně a náležitě studoval Bibli, jak jsem zamýšlela! Od tý doby si to systematicky u mě snažíš vyžehlit, ale je ti to prd málo platný!

No to mas tezky. Ja narozdil od mh.maila nejsem jasnovidec, takze predem fakt nevim jak se ktera kes ma spravne resit abych se neodchylil od jedineho legitimniho postupu. No a u ty tvoji jsem myslel ze se resi pres vzorec, kdyz tam prakticky nic jinyho nebylo, cemu bych rozumnel :P Ostatne tu "spravnou" metodu jsem nepochopil ani kdyz jsi mi ji vysvetlila, takze i nadale jsem tak nejak presvedceny ze to jine reseni nemelo. S ateistou a jeste k tomu nechapavym mas tezky porizeni :)

 

Edit: A ta Bible je co?  :huh: 


Tento příspěvek byl upraven od Modrak: 27 červen 2016 - 14:00

  • 1

#243 mh.mail

mh.mail

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 781 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2016 - 14:25

To se mylis, ... pokud do diskuze s tim jak ja lovim kese ...

 

Myslím, že se mýlíš ty. Já tedy rozhodně nediskutuju o tom, jak lovíš keše ty. Pouze reaguju na tvoje argumenty, které ty sám uvádíš.

 

Např. na tvoje sdělení „Nekdo ma potrebu si nechat vnutit ownerem postup, nekdo je holt zalozeny jinak a standartnim postupum se vyhyba, hleda postupy vlastni. Ja kdybych mel postupovat jen metodama jak si preje owner, asi by me to brzo prestalo bavit.“ reagoval větou: „Varianta "když mě způsob luštění nudí nebo se mi nelíbí, tak tuhle keš lovit nebudu a půjdu místo toho na jinou" jaksi není na pořadu dne.“ Toť vše. Na tvůj názor jsem napsal svůj názor.


  • 0
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#244 Sven Gumby

Sven Gumby

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 323 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2016 - 14:49


Edit: A ta Bible je co?  :huh:

Zhruba tohle https://www.youtube....h?v=KZ7KubM-R4E

 


Tento příspěvek byl upraven od Sven Gumby: 27 červen 2016 - 14:57

  • 0

#245 Kapsa

Kapsa

    Kapsa

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 084 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2016 - 6:50

Kdyby se za ty body dávaly odměny, ale takhle? Ownery pěkných keší občas někdo veřejně ocení. Ale ty s nejvíce nasbíranými body? Tam se o nic nehraje.

 

Víš co si vždycky říkám a co mě až trochu děsí? Že někteří takykačeři jsou ochotni udělat téměř cokoliv ve hře, kde vlastně o nic nejde, jen pro pošimrání svého vlastního ega. Co by asi tak byli ochotní a hlavně schopní udělat, kdyby opravdu o něco šlo?
Už jen proto se preventivně takovým lidem vyhýbám ....


  • 5
www.michalkupsa.cz - můj web o cestování, fotografování a geocachingu.

#246 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 188 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2016 - 7:00

Opět se nám to posunulo k debatě o tom, kdo je víc Mirek Dušín. Kdo tedy vyhrál? :) Pořád je to hra, tak berme jako hru. Celkově se to posouvá ke stavu, který není ideální. Ale vzhledem ke stavu společnosti to jenom kopíruje současnou společnost. Jako hráče mě podvodníci (rozuměj finálkaři nebo ti, co ani ne keše nechodí a logují je pouze na gc.com) sice trochu štvou, ale je to jejich hra a nemám potřebu se s nimi srovnávat. Radost mám z toho, co jsem já dosáhl, protože to mi nikdo nevezme. A že má někdo o pár (tisíc) bodů víc. Tak ať má. Nejsou to závody.

 

Z pohledu ownera je to něco jiného. Ale zase, chodí spousta hezkých logů ze kterých je jasné, že ty keše stále někdo prochází a nebyl pouze na finálce. Takže i kvůli těmto lidem má smysl ty keše dělat. Že jsou lidi, co chodí rovnou na finálku, sbírají jenom body a mnohdy ani netuší, co loví. Baví je to? Asi jo, tak s tím nemá cenu příliš bojovat, byli a budou. Ale má smysl jim to zkomplikovat. Třeba trochu přizpůsobit návrh keší u kterých nejsou návštěvy finálkařů vítané. Bohužel je ale nutné akceptovat tento stav, protože pravidla hry tento stav umožňují (FI=nick v logbooku). Má smysl s tímto stavem v rámci možností bojovat, ale nemá smysl se užírat tím, že tento stav existuje.

 

V dalších věcech plně souhlasím s Modrákem. Lze se na problematiku dívat tak, že když si owner něco vymyslí, tak lovec musí do puntíku udělat přesně všechno tak, jak si to owner vymyslel? Uvažujme poctivé lovce. Bude multina, kde na jedné stage bude zadání spočítat okna na budově. Budova bude velká, oken tam bude přes 100. Na další stage budeš počítat tyčky na plotě, bude jich tam pár desítek. A těch různých variant si sem můžete dosadit kolik chcete. Podle mého názoru zadání dost nesmyslné s velkou pravděpodobností chyby. A pohledem na vzorec lze zjistit, že zrovna tyhle údaje prakticky nejsou potřeba. Co může kačer udělat.

a) keš zcela ignorovat, protože zadání mu přijde přiblblé

B) analyzovat vzorec a najít tedy keš částečně BF

c) počítat okna a tyčky na plotě

d) další varianta, co mě nenapadla

Mě přijde naprosto v pohodě varianta B) s tím, že pak do logu napíšu, jak jsem finálové souřadnice spočítal a že mi to zadání přijde zbytečně překombinované. Je to špatně nebo podvod? Já to jako podvod nevnímám. Jsem pevně přesvědčený o tom, že když by tohle udělalo několik kačerů po sobě, tak bude owner minimálně přemýšlet o tom, jestli je fakt nutné počítat okna nebo se dá návštěva v terénu udělat i jinak.

U keší, jejichž přínos kromě samotného bodu, je mizivý, obvykle volím a). Luštit něco, co je otravné a nezáživné? Proč bych s tím ztrácel čas. Vyhodnotil jsem keš jako zajímavou? Fajn, trocha domácí přípravy přece nevadí. Ať je to jakoukoliv formou. Co je špatného podívat se do wheriga, ať vím, kudy jde. Třeba kvůli tomu, abych přizpůsobil trasu výletu nebo hru ani neotvíral, protože mě po půlce trasy zavede jinam, než chci. Je to pouze filtr na keše, domácí příprava. Ale nutně to neznamená, že pak zamířím rovnou na finálku. Je to příklad vytažený z kontextu? Asi jo, ale opět je jenom o tom, co lze vnímat jako hranici poctivého odlovu a podvodu. Trochu jsem se rozepsal, ale snad je pochopitelné, co jsem se snažil neobratně sdělit.

A já si občas spočítám finálku ze špatně navrženého vzorce, ale stejně si dojdu pro všechny indicie a ještě to napíšu do logu. Viz série Na západ od Klíče. Asi jsem magor. Ale ownerce se mé logy líbily.

 

Řekl bych, že Bejčci to pěkně popsal.

Já osobně to dělám jako Kub4. Takže vlastně varianta D) vypočítám doma, ale obejdu si stejně indície...

Poté, co jsme začali jezdit s malým to ostatně často je i potřeba, protože jakmile se na chvíli zastavíme, (třeba kvůli počítání a to občas 5 minut není problém), malý už je pěkně rozmrzelý, protože už nejdeme dál, nebo si nehrajeme. Takže se tyto prostoje snažím eliminovat. A v terénu si pak většinou indície alespoň vyfotím dodatečně. Občas se mi stane, že jdeme "opačně", takže finálku odlovíme dřív, než indície, ale ty stage se vždy snažíme navštívit (i když se to občas povede třeba až při další návštěvě, jako teď, kdy jsem měl plánovaný v Litomyšli okruh po multinách a vyhnala nás bouřka, takže okruh budeme dodělávat příště).

 

Jinak to nejdůležitější mi přijde to, že na keš chodí normální kačeři, kteří si ji užijí, napíší pěkné logy a kvůli těm keše dělám. A pak ti, kteří si dojdou pouze pro finálku, těm se snažím odlov pokud možno znepříjemnit. Určitě je také dobré říkat, co je morální jednání.

 

Další věc je ta, že mezi těmito dvěma stavy je spousta mezikategorií

  • BF nálezy (které určitě existují, ale kam se často schová i spousta finálkářů),
  • různé způsoby luštění od stolu, kde si de-facto dotyčný taky takovou multinu projde, ale jen virtuálně,
  • lousknutím vzorce
  • nález spolu s kamarádem, který má finálku
  • "spoluluštění" - kdo zjistí, jakou má pak který z týmu luštitelů zásluhu? Zvlášť třeba v rodinách, kdy loví manželé a oba na svůj vlastní nick?
  • "nakopnutí", ať už od autora, nebo od kamaráda

A určitě vás napadnou ještě další podobné věci, které nejsou úplně finálkářením, ale není to úplně to "Dušínovské" lovení kešek podle grálu, jak si asi představujeme ideál lovení (tj. každý si sám vyluští mysterku, projde multinu/letterbox/wherigo, odehraje, navštíví celou trasu a zaloguje, má na všem 100% účast).

 

Předpokládám, že skoro všichni využili alespoň několik z podobných postupů, pokud někdo opravdu všechny své keše našel sám, bez jakéhokoliv nakopnutí jen tak, jak autor předpokládal, tak ho docela obdivuji.

Já osobně jsem už asi použil všechny tyto způsoby (i když BF se mi podařilo čistě náhodou asi jen 2x) s tím, že některé se mi zamlouvají více, jiné méně... Jak se s tím pak srovnat morálně, to je věc každého z nás. Já osobně v případě, že si odlovím nějakou mysterku, kterou nemám vypočítanou, tak si ji stejně většinou zpětně dopočítám, stejně tak když si odlovím multinu, kterou mám vypočtenou od stolu, navštívím i všechny stage (i když občas mi některé zbudou třeba na další návštěvu daného místa).


  • 2

#247 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 784 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2016 - 7:13

Viděl jsem multinu, která měla několik variant luštění. Jednak pozorně sledovat výklad průvodce na zámku (ale potřebných údajů bylo dost), nebo si je vygooglit, nebo použít matematiku, byly z toho soustavy tří rovnic o třech neznámých. Přesto že jsem na zámku byl a i jsem předem něco vygooglil, radši jsem spočítal ty rovnice. Výsledek zcela jednoznačný a BLBĚ. Asi jsem se někde přepsal, chyba jen pár metrů, ale na druhé straně zdi.Takže nakonec BF, spolulov s kolegou, který měl spočítáno správně.

Ale překombinované vzorečky, kde se dá snadno udělat chyba, buď ignoruju, nebo spočítám matematicky (u překombinovaných výpočtů se dá poměrně snadno, pokud předpokládám, že čísla budou celá, kladná, př. jednociferná), nebo pokud je to blízko a mám na to čas, tak to brutnu. Připadá mi to často i zábavnější. Pokud ovšem stage jsou něčím zajímavé, pochopitelně si je projdu a čísla ověřím.


  • 0

#248 Smrk

Smrk

    proti proudu

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2016 - 8:15

Četl jsem, co napsal bejcci a jen bych se chtěl zeptat, co znamená to "podívat se do wheriga, ať vím, kudy jde"? To jde?? O něčem takovém slyším poprvé, a to hraju už nějaký ten pátek.


  • 0

#249 Kub4

Kub4

    acrophobiac :)

  • Members
  • PipPipPip
  • 529 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2016 - 8:52

Já bych si mysterku, kterou jsem nevyluštil, nezalogoval. Příčilo by se mi to. Kdybych se k ní dostal bez toho, že bych ji vyluštil (náhodný nález, někdo mě k ní dovede při společném lovu atd.), stala by se z ní pro mě taková challenge - až ji lousknu, tak ji zaloguju, do té doby jen WN. Jako absolutně naprosté minimum pro logování bych viděl to, že to třeba nezvládnu sám, někdo mi to vysvětlí, já to pochopím, něco se z toho naučím a vím, že příště bych takový typ mysterky už sám zvládnul.

 

Na druhou stranu, pokud najdu vlastní řešení jiné, než autor zamýšlel, nevidím na tom nic špatného.


  • 0

You are leaving the map zone database. You are on your own, Claire.


#250 Kub4

Kub4

    acrophobiac :)

  • Members
  • PipPipPip
  • 529 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2016 - 9:02

Četl jsem, co napsal bejcci a jen bych se chtěl zeptat, co znamená to "podívat se do wheriga, ať vím, kudy jde"? To jde?? O něčem takovém slyším poprvé, a to hraju už nějaký ten pátek.

 

Určitě. Také ho jde odehrát virtuálně, se simulovanou GPS.

Hrával jsem Ingress. Kdo to nezná, jde také o GPS hru v terénu, místo keší jsou tam virtuální portály na význačných místech, o které bojují dva globální týmy. A tam se podvádělo tak strašně, že mě to přestalo bavit, jde tam o soutěž mezi dvěma týmy, takže podvodníky nelze moc ignorovat. Představ si, že jsi u takového portálu, v otevřeném terénu, vidíš široko daleko, nikde nikdo, portál obsadíš pro svůj tým. A najednou na portál začne útočit několik protivníků a vemou si ho zpátky. Jenže aby mohli útočit, musí u něj stát, fyzicky, na správné gps poloze, +- pár metrů. Ale nikde nikdo. Prostě sedí doma u PC a švindlují s falešnou GPSkou, která jim umožňuje být kdykoliv kdekoliv si naklikají.


  • 0

You are leaving the map zone database. You are on your own, Claire.


#251 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 169 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2016 - 9:36

Za tento podvod není u Ingressu ban či jiná sankce? Celkem se nabízí udělat video, jak stojíš na místě, pohled na displej, kde naskakují protivníci a švenk kolem, kde nikdo není...


  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat

 
 

 

 


#252 bejcci

bejcci

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 666 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2016 - 9:50

Četl jsem, co napsal bejcci a jen bych se chtěl zeptat, co znamená to "podívat se do wheriga, ať vím, kudy jde"? To jde?? O něčem takovém slyším poprvé, a to hraju už nějaký ten pátek.

 

Je to software, takže ano :) Wherigo se hraje pomocí programu a polohu lze simulovat. Existují i desktopové varianty, ne jenom na telefonech a GPS. Tyto desktopové programy umí simulovat i GPS. Přirozeně je to určeno hlavně na testování a simulaci. To je jedna možnost. Některé cartridge jsou proti simulaci chráněné.

 

Druhá možnost je vzít tu hotovou cartridge "vykuchat" nebo lépe řečeno dekompilovat. Získáš v nějaké formě zdrojový kód, kde už jsou všechny části cartridge vidět. Tedy waypointy, polygony, dialogy, obrázky, apod. Mimochodem existuje i několik mysterek, které v postupu řešení mají nutnost dekompilovat jednoduchou cartridge.


  • 0

#253 mh.mail

mh.mail

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 781 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2016 - 10:08

Já bych si mysterku, kterou jsem nevyluštil, nezalogoval. Příčilo by se mi to.

 

O tom je jádro diskuzí v tomto a vedlejších vláknech. Ty bys to neudělal, protože by se ti to příčilo, to je dobře. Je ale bohužel dost kačerů, kterým se to nepříčí a udělají to. Anebo se jim to příčí, ale překonají se a přesto to udělají  :D . Někteří mají dokonce tu drzost, že se těm poctivějším posmívají, nebo dokonce se jim snaží udělovat rady. A někteří jiní, kteří se podle svých vlastních slov takto nechovají, místo aby to odsoudili, tak z toho viní ownera.

 

A když to překročí nějakou únosnou mez, owner to už nevydrží a ...


  • 3
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#254 mirek454

mirek454

    mirek454

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 209 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2016 - 10:26

Já trošku uteču od právě probírané látky a vrátím se o v tématu o pár měsíců zpět. K tomu, že si kdosi píše o finální souřadnice a vy mu je nedáte. 

To já finální souřadnice jakési velmi lehké mysterky s klidným svědomím poslal. Ale upravil jsem mu je tak, že "finálka" byla na sousedním kopci a ještě se k ní, na rozdíl od Finálky, muselo 2km pěšky a blbým terénem. Doufám že se mu pěkně šlapalo.

Po pár týdnech jsem se dozvěděl, že tato moje  je na serveru s finálkami. Je tam doposud. A to ta, kterou jsem onomu borci poslal.

Přeju všem, kteří si jí jdou odlovit, šťastnou cestu  :lol:

 

A proč tedy i vy ostatní to samé neuděláte taky? Chtěl jsi lehce a podvodem přijít k souřadnicím? Tak si jdi. Navíc ty falešné souřadnice dáš na server, tak ať si užijou i ostatní podvodníčci. Já z toho mám dobrý pocit. Nebo jsem se tím někoho dotknul?


Tento příspěvek byl upraven od mirek454: 28 červen 2016 - 10:27

  • 3

#255 Kub4

Kub4

    acrophobiac :)

  • Members
  • PipPipPip
  • 529 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2016 - 10:32

Za tento podvod není u Ingressu ban či jiná sankce? Celkem se nabízí udělat video, jak stojíš na místě, pohled na displej, kde naskakují protivníci a švenk kolem, kde nikdo není...

Je za to ban, ale

1) od google, tzn. jednání jak s groundspeakem nebo ještě horší

2) strašně špatně se to dokazuje, protože většinou to není takhle okaté, v zamudlené městské zástavbě nemáš přehled, kdo kde stojí, jen prostě má nepřítel tu zvláštní kliku, že je všude


  • 0

You are leaving the map zone database. You are on your own, Claire.


#256 mh.mail

mh.mail

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 781 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2016 - 10:35

To já finální souřadnice jakési velmi lehké mysterky s klidným svědomím poslal. Ale upravil jsem mu je tak, že "finálka" byla na sousedním kopci a ještě se k ní, na rozdíl od Finálky, muselo 2km pěšky a blbým terénem. ... A proč tedy i vy ostatní to samé neuděláte taky? ... Já z toho mám dobrý pocit. Nebo jsem se tím někoho dotknul?

 

Hele, mě jsi se nedotknul. Ale já radši ty souřadnice nepošlu, než abych posílal falešné. Je to pouze věc vlastní preference. Nehodnotím, neodsuzuju. Já bych to tak neřešil. Nemám rád, když si lidi dělají naschvály.


  • 3
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#257 Kub4

Kub4

    acrophobiac :)

  • Members
  • PipPipPip
  • 529 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2016 - 10:41

A proč tedy i vy ostatní to samé neuděláte taky? Chtěl jsi lehce a podvodem přijít k souřadnicím? Tak si jdi. Navíc ty falešné souřadnice dáš na server, tak ať si užijou i ostatní podvodníčci. Já z toho mám dobrý pocit. Nebo jsem se tím někoho dotknul?

 

Musí to být ale mysterka bez ověřovátka. Nebo by ověřovátka musela mít podporu pro falešné souřadnice.


  • 0

You are leaving the map zone database. You are on your own, Claire.


#258 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 169 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2016 - 11:19

... Nebo by ověřovátka musela mít podporu pro falešné souřadnice.

 

To je zajímavá myšlenka... ale zatím o žádném takovém nevím. To by si člověk asi musel naprogramovat sám.


  • 1

SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat

 
 

 

 


#259 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 188 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2016 - 11:29

Hele, mě jsi se nedotknul. Ale já radši ty souřadnice nepošlu, než abych posílal falešné. Je to pouze věc vlastní preference. Nehodnotím, neodsuzuju. Já bych to tak neřešil. Nemám rád, když si lidi dělají naschvály.

 

Osobně bych postupoval podle situace...

Klidně bych dal falešné souřadnice své mysterky na finálky, aby ti co chtějí opravdu podvádět naletěli, ale pokud někdo chce pomoct, nebudu ho posílat na vedlejší kopec s tím, že je možnost, že to dá na finálky. Spíše mu řeknu, že nedám souřadnice finálky, ale buď mu ověřím jeho souřadnice, nebo poradím, jak se dotyčná keška luští...


  • 0

#260 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 188 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2016 - 11:31

Musí to být ale mysterka bez ověřovátka. Nebo by ověřovátka musela mít podporu pro falešné souřadnice.

 

O tomto způsobu falešného zadávání souřadnic už déle uvažuji...

Jen nemám čas se k tomu dokopat :-)


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama