Přejít na obsah


Fotka

Stator 1.4.1


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
705 odpovědí na toto téma

#1 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 809 příspěvků(y)

Publikováno 18 květen 2016 - 6:44

Po dlouhe dobe tu je nova verze Statoru. Za zasadni novinku povazujeme modul SetFilter, ktery umoznuje omezit vyber kesi ostatnim modulum. Neni tak problem pracovat s kesemi jen z jednoho kraje, jen s terenem 5, ... a to klidne i v modulech, kde to ted mozne nebylo. Takze nakreslit mapu nalezenych T5 kesi v Nemecku ... no problem.

 

Novinek a zmen je pochopitelne cela rada, najde te je na araratu. Tak si to pekne uzivejte a moc nam nespilejte, pokud by se nam podarilo tam zase zavlect nejake nove chyby.


Tento příspěvek byl upraven od gord: 18 květen 2016 - 7:45

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#2 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 407 příspěvků(y)

Publikováno 18 květen 2016 - 8:37

prečo bol v tejto verzii zrušený náhlad?

alebo je to len u mna?

on síce náhlad vytvorí ale tak, že otvorí predchádzajúcu štatistiku


  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#3 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 18 květen 2016 - 8:38

Je myslen nahled v nastaveni, vedle stromecku s obsahem statistiky. Nahled statistiky samotny zustal :)

 

EDIT: Pokud ti negeneruje novej nohled, znamena to, ze je nekde chyba a ke generovani nedochazi . chce to mrknout nejlip do logu, kde je potiz. Ale tipuju, ze budes mit i v okne GG vlevo dole vykricnik :)


  • 0

#4 Kohout team

Kohout team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 505 příspěvků(y)

Publikováno 18 květen 2016 - 8:50

Mně nejen že nefunguje náhled, ale ani se mi zatím nedaří vygenerovat statistiku. Nabídka ke spuštění mých několika statorových profilů zmizela z lišty i z menu.

Chybová konzole hlásí: ~~~ 18.5.2016 9:18:38 C:\users\user\Application Data\GeoGet\script\Stator\Profiles\Kohoutteam\StatorGen.ggp.pas ~~~

[Chyba] C:\users\user\Application Data\GeoGet\script\Stator\Modules\MyOwnSettings.Stator.pas(325:41): Invalid number of parameters

  • 0

Geoget + Locus Pro na Asus Zenfone Max Pro M1, občas Etrex 30 + GPI generator, Wine, Debian testing


#5 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 18 květen 2016 - 8:52

Vzhledem k tomu, ze MyOwnSettings bylo zruseno (Drak to komplet predelal), je treba zasahnout do stromecku. A samozrejme jako vzdycky otevrit nastaveni pro vsechny profily a znovu ho ulozit.


  • 0

#6 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 407 příspěvků(y)

Publikováno 18 květen 2016 - 9:07

Je myslen nahled v nastaveni, vedle stromecku s obsahem statistiky. Nahled statistiky samotny zustal :)

 

EDIT: Pokud ti negeneruje novej nohled, znamena to, ze je nekde chyba a ke generovani nedochazi . chce to mrknout nejlip do logu, kde je potiz. Ale tipuju, ze budes mit i v okne GG vlevo dole vykricnik :)

vykricnik tam je

~~~ 18. 5. 2016 10:05:57 C:\GeoGet\data\script\Stator\Profiles\Balin50\StatorGen.ggp.pas ~~~
[Chyba] C:\GeoGet\data\script\Stator\Modules\MyOwnSettings.Stator.pas(325:41): Invalid number of parameters
 
~~~ 18. 5. 2016 10:06:14 C:\GeoGet\data\script\Stator\Profiles\Balin50\StatorGen.ggp.pas ~~~
[Chyba] C:\GeoGet\data\script\Stator\Modules\MyOwnSettings.Stator.pas(325:41): Invalid number of parameters

  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#7 pepi123

pepi123

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 18 květen 2016 - 9:10

Ahoj,

mám celkem dost problémů s modulem Numbers. Problémy jsou s novinkami v podobě různých FTF statistik, které nejsou ošetřeny, pokud nemám žádné FTF. Konkrétně se jedná o funkce Numbers_Locations (invalid float), Numbers_BestDays (invalid sql) a Numbers_NextMilestone (divide by zero). U sebe v kódu jsem si to zaplácnul, aby to prošlo, ale chtělo by to opravit.

 

Díky.


  • 1

#8 dejwy

dejwy

    dejwy

  • Members
  • PipPipPip
  • 880 příspěvků(y)

Publikováno 18 květen 2016 - 9:12

Potvrzuji chování jak píše Kohout 

[Chyba] C:\Users\xxxxxx\yyyyy\GeoGet_junction\script\Stator\Modules\MyOwnSettings.Stator.pas(325:41): Invalid number of parameters

 

A to jsem to otevřel a uložil hned jako první.

nyní jsem modul MyOwnSettings vyhodil ze stromečku a vrátil tam z leva nový. Nezabralo.

Náhled + Uložit nevytvoří novu statistiku (jako v předchozí verzi) ale ukáže nějakou předchozí - zobrazí prostě preview.html


  • 0

#9 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 407 příspěvků(y)

Publikováno 18 květen 2016 - 9:17

Potvrzuji chování jak píše Kohout 

[Chyba] C:\Users\xxxxxx\yyyyy\GeoGet_junction\script\Stator\Modules\MyOwnSettings.Stator.pas(325:41): Invalid number of parameters

 

A to jsem to otevřel a uložil hned jako první.

nyní jsem modul MyOwnSettings vyhodil ze stromečku a vrátil tam z leva nový. Nezabralo.

Náhled + Uložit nevytvoří novu statistiku (jako v předchozí verzi) ale ukáže nějakou předchozí - zobrazí prostě preview.html

potvrdzujem

u mna to iste


  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#10 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 18 květen 2016 - 9:18

Jak tam muzete vkladat zpatky MyOwnSettings? Ten tam vubec byt nema! Uz se s nim nepracuje, proste prestal existovat.

 

Co se styce Numbers - zkuste vyhodit a vratit zpatky do stromecku. 

 

(Osobne tusim, kde asi bude problem, ale nemuzut o momentalne otestovat, nemam k tomu zdroje.)


  • 0

#11 Kohout team

Kohout team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 505 příspěvků(y)

Publikováno 18 květen 2016 - 9:26

On ten MyOwnSettings je v defautním profilu a všech jeho kopiích.

​Poté, co jsem ho odevšad odstranil, tak vše funguje jak má.

Díky 


  • 0

Geoget + Locus Pro na Asus Zenfone Max Pro M1, občas Etrex 30 + GPI generator, Wine, Debian testing


#12 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 18 květen 2016 - 9:37

V Defaultnim by bejt nemel, ten jsem osobne upravovala a commitnula uz nejakej ten tejden zpatky. Dneska jsem instalovala update a taky ho v Defaultu nemam. To je divny.

Ze to zustava v uzivatelskejch profilech je divny. Podle nastraveni v ini by se to melo automaticky vymazat...  :huh:

 

EDIT: Tak jsem si vratila prehistorickou verzi profilu. Spustila nastaveni Statoru, vyskocilo na me oznameni, ze MyOwnSettings uz se nepouziva a byl smazanej. Ve stromecku uz neni. U vas k nicemu takovymu nedoslo?


  • 0

#13 dejwy

dejwy

    dejwy

  • Members
  • PipPipPip
  • 880 příspěvků(y)

Publikováno 18 květen 2016 - 9:50

On ten MyOwnSettings je v defautním profilu a všech jeho kopiích.

​Poté, co jsem ho odevšad odstranil, tak vše funguje jak má.

Díky 

 

Díky moc - tohle pomohlo - smazat vlastní MyOwnSettings.Stator.pas a pak projet profily (otevřít, hláška, že je tam navíc, potvrdit a uložit)


  • 0

#14 Pascall.CZ

Pascall.CZ

    Pascall.CZ

  • Members
  • PipPipPip
  • 45 příspěvků(y)

Publikováno 18 květen 2016 - 9:52

V Defaultnim by bejt nemel, ten jsem osobne upravovala a commitnula uz nejakej ten tejden zpatky. Dneska jsem instalovala update a taky ho v Defaultu nemam. To je divny.

Ze to zustava v uzivatelskejch profilech je divny. Podle nastraveni v ini by se to melo automaticky vymazat...  :huh:

 

EDIT: Tak jsem si vratila prehistorickou verzi profilu. Spustila nastaveni Statoru, vyskocilo na me oznameni, ze MyOwnSettings uz se nepouziva a byl smazanej. Ve stromecku uz neni. U vas k nicemu takovymu nedoslo?

 

U mně k ničemu nedošlo (řešim obdobný problém - zmizelo tlačitko a nechce naskočit (pro generovani statistiky)).


  • 0

#15 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 809 příspěvků(y)

Publikováno 18 květen 2016 - 10:01

Tomu nejak nerozumim. Ted jsem koukal do gip souboru a v default profilu v zadnem Content*.ini neni pouziti toho modulu.

 

A po instalaci doslo k automatickemu smazani modulu z adresare Modules. :(


Tento příspěvek byl upraven od gord: 18 květen 2016 - 10:03

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#16 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 18 květen 2016 - 10:02

Tam muselo dojit k nejakymu podelani instalace. Tak ci tak tlacitko pro generovani se objevi az ve chvili, kdy otevres nastaveni Statoru a znovu ulozis jednotlivy profily.


  • 0

#17 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 809 příspěvků(y)

Publikováno 18 květen 2016 - 10:09

Tak ci tak tlacitko pro generovani se objevi az ve chvili, kdy otevres nastaveni Statoru a znovu ulozis jednotlivy profily.

 

Ano, a to je umysl. Prave proto, aby ve starych souborech nebyly hlaseny chyby neexistujicich souboru, promennych  a pod.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#18 mh.mail

mh.mail

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 706 příspěvků(y)

Publikováno 18 květen 2016 - 10:15

Mně se tedy ten modul MyOwnSettings po instalaci aktualizace taky sám nesmazal. Musel jsem ručně, jinak to do té doby taky nechtělo fungovat. Teď už to běží.


  • 1
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#19 Pascall.CZ

Pascall.CZ

    Pascall.CZ

  • Members
  • PipPipPip
  • 45 příspěvků(y)

Publikováno 18 květen 2016 - 10:20

Tak ja jsem kompletne si zalohoval Profil a pak jsem odinstaloval Stator a znovu nainstaloval a pak mi vyskočilo, že mam ve statistice "DifficultyTerrainFTF". A pak už to začalo fungovat :)


  • 0

#20 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 809 příspěvků(y)

Publikováno 18 květen 2016 - 11:55

Zahadu jsem pro sebe vysvetlil. Smazani starych modulu se opravdu neprovede. Az budu mit cas, vyzkousim si tu opravu a pak dam ven novou verzi.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama