Přejít na obsah


Fotka

Stator 1.4.1


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
566 odpovědí na toto téma

#561 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 47 příspěvků(y)

Publikováno 27 září 2017 - 12:02

Diky za radu ohledne suvenyru - funguje to. A stejny postup jsem uspesne pouzil i pro suvenyr z Great Moravia 2017 giga eventu, ktery "officialne" v mych suvenyrech chybi, protoze jsem tento gigac logoval v patek (ci v nedeli) misto v sobotu, coz byl jediny den, za ktery GS suvenyr daval. Diky!


  • 0

#562 georabbits.cz

georabbits.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 131 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2017 - 8:55

Nedaří se mi přes Stator vytvořit tabulku disablovaných keší pomocí modulu CustomizedTable. Nastavení viz níže.

Chyba: "SQL nevrací žádná platná data"

Sloupec "Status" obsahuje hodnoty "Active" , "Disable" , "Archived"

Proč mi potom nejdou pomocí zadané hodnoty 'Disable' tyto keše vyfiltrovat ?

Nerad bych to řešil třeba přes Combine přidáním dalšího tagu s názvem Disabled. A SQL je pro mne bohužel cizí termit  :rolleyes:

Díky za každou radu.

 

Stator_Custom_Table.png


  • 0

georabbits.cz.png


#563 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 049 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2017 - 10:46

Pole v databázi neobsahuje text "Disable", ale číselnou hodnotu (zde 1 - viz https://www.geoget.c...p/user:databaze).

Tento příspěvek byl upraven od kiReGPS: 02 říjen 2017 - 10:47

  • 0

#564 georabbits.cz

georabbits.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 131 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2017 - 11:17

Díko moc. To je přeně to co jsem potřeboval :-)


  • 0

georabbits.cz.png


#565 honza.h

honza.h

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 551 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2017 - 19:26

Ahoj, prosím o radu zkušenější... z pro mě neznámého důvodu na mě při generování statistik přes StatorCombine vyskakuje tato hláška. Myslím, že se objevila po poslední aktualizaci Statoru... Díky předem za případné rady, jak se chyby zbavit.

Přiložené miniatury

  • Výstřižek.PNG

  • 0

#566 dejwy

dejwy

    dejwy

  • Members
  • PipPipPip
  • 568 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2017 - 19:38

Ahoj, prosím o radu zkušenější... z pro mě neznámého důvodu na mě při generování statistik přes StatorCombine vyskakuje tato hláška. Myslím, že se objevila po poslední aktualizaci Statoru... Díky předem za případné rady, jak se chyby zbavit.

 

Kuk nahoru o pár příspěvků .... jít do nastavení a ULOŽIT !!

to je vše.

 

http://www.geocachin...r-141/?p=548277


Tento příspěvek byl upraven od dejwy: 02 říjen 2017 - 19:39

  • 0

#567 honza.h

honza.h

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 551 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2017 - 20:55

Díky...


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama