Přejít na obsah


Fotka

Stator 1.4.1


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
705 odpovědí na toto téma

#61 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 261 příspěvků(y)

Publikováno 27 květen 2016 - 11:59

Mnohokrát to tu bylo. Je rozbité Geojarry. Vyhoď prozatím ze statistik ten modul. Nebudeš tam mít přehled TB. Jinak to teď nejde.


  • 0

#62 KIM-PA

KIM-PA

    KIM-PA

  • Members
  • PipPipPip
  • 291 příspěvků(y)

Publikováno 27 květen 2016 - 12:00

aha, omlouvám se, fakt jsem to nenašel

díky moc


  • 0

#63 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 625 příspěvků(y)

Publikováno 27 květen 2016 - 12:13

Zadne jine moduly GJ nespousti. Tedy vlastne vubec zadne moduly GJ nespousti. Pouze modul Trackable spousti plugin, ktery pak dal spousti GJ.

 

Nepouzivas treba nejakou davku pro Combine, ktera GJ spousti?


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#64 KIM-PA

KIM-PA

    KIM-PA

  • Members
  • PipPipPip
  • 291 příspěvků(y)

Publikováno 27 květen 2016 - 12:16

jsem tupej - už jsem objevil, že ve stromě byl přímo modul. nevím, jak se tam dostal, ale už to chodí.

díky moc


  • 0

#65 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 746 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2016 - 20:58

Mně teď Stator ignoruje moji novou cache (Velka jivina). V db ji mám (s plným listingem) a když použiju built-in filtr "My own", vyjede správně všech šest, tedy keš má zjevně přiřazen můj nick. Nicméně moduly MyOwnMinistat a MyOwnLife jsou zatvrzele na původních pěti. Asi se jim nechce dělat další práci. :)

 

Sice se mi cosi plete, že se někde nastavoval seznam vlastních keší, ale to je asi nesmysl - podstatný je v Geogetu správně nastavený vlastní nick, ten si Stator přebral do záložky Různé a dle něj by měl být schopen si mé keše z db vytáhnout.


  • 0

SW: a:Drake 5
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#66 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 625 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2016 - 8:05

Pokud je ta keska opravdu nova a nema zadne logy, je to tak spravne. "Casem" se to projevi.

 

Ale co se tyka vlastnich kesek, tak pokud mas ty vlastni kesky v prislusnem modulu vybrane, automaticky se tam dalsi neprida sama. To jen pokud tam nemas vybranou zadnou, tak se berou vsechny.


Tento příspěvek byl upraven od gord: 13 červen 2016 - 8:06

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#67 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 746 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2016 - 21:21

Aha, tak vše odvolat - měl jsem se podívat na datum na profilu a tam je stále 6. 6. 2016. Jinak řečeno, je to rozbitým Geojarry, které není schopné nahrát aktualizovanou statistiku na web.

 

Lokální statistika obsahuje všech mých šest keší. :)


  • 0

SW: a:Drake 5
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#68 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 261 příspěvků(y)

Publikováno 14 červen 2016 - 6:57

Tak si to tam dej ručně, je to na dvě kliknutí, Gord tu psal návod už několikrát a já taky.

Nebo, jak se píše o pár příspěvků před, uprav si někde v konfiguráku http na https. Kde, to nevím, pro statistiky už Combine ani GJ nepoužívám, od počátku Statoru to kopíruju přes schránku.


Tento příspěvek byl upraven od mpik: 14 červen 2016 - 8:10

  • 0

#69 Charlie & andilek

Charlie & andilek

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 07 červenec 2016 - 22:32

Nevím, jestli se zde na fóru toto řešilo, ale nenašel jsem. Ve Statoru mám milníky generované po stovce a následně zaškrtlou k zobrazení poslední nalezenou keš a ta se mi ve statistikách nezobrazuje. Zkoušel jsem ji odškrtnout a následně vrátit zpět a nic. Co dělám špatně? Díky za odpověď.


Tento příspěvek byl upraven od Charlie78: 07 červenec 2016 - 23:06

  • 0

#70 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 261 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2016 - 8:06

Udělej si správné propojení na profil na GC, aby se tam dalo prokliknout a vidět, o co ti vlastně jde.

Já jsem tvůj profil našel, ale jednodušší je, když funguje proklik.

A k dotazu: Mě to funguje od začátku. Nevím, co může být za problém. Zkus popsat postup více, nebo sem dát screenshot.


  • 0

#71 pjiy

pjiy

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 52 příspěvků(y)

Publikováno 29 srpen 2016 - 22:12

Ahoj, nestává se vám taky, že chybí ve výstupu z modulu FTF pódium 1 - 2 poslední FTF? Když přibude další keš s tímhle tagem, zase se to o 1 posune. Stejně tak mám ve FTF celkem číslo o 2 menší (58), než v Geogetu (60). Dlouhou dobu tam chybělo vždycky nejnovější (poslední) FTF, teď se tam dokonce nezapočítaly 2 poslední, nechápu.


  • 0
Všechno je možný.

#72 Kohout team

Kohout team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 500 příspěvků(y)

Publikováno 29 srpen 2016 - 22:45

Nestává. Toto si po každém xTF kontroluji a nikdy jsem se s tím nesetkal.


  • 0

Geoget + Locus Pro na Asus Zenfone Max Pro M1, občas Etrex 30 + GPI generator, Wine, Debian testing


#73 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 625 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2016 - 6:38

Ahoj, nestává se vám taky, že chybí ve výstupu z modulu FTF pódium 1 - 2 poslední FTF? Když přibude další keš s tímhle tagem, zase se to o 1 posune. Stejně tak mám ve FTF celkem číslo o 2 menší (58), než v Geogetu (60). Dlouhou dobu tam chybělo vždycky nejnovější (poslední) FTF, teď se tam dokonce nezapočítaly 2 poslední, nechápu.

 

Nestava. A uprimne receno si ani moc nedovedu predstavit, jak by k tomu mohlo dojit. Jedna se o SQL dotaz a zobrazeni jeho vysledku. Nejak nechapu, jak by pridanim dalsiho FTF tagu mohlo dojit ke zobrazeni kese, ktera se drive nezobrazovala. Mas opravdu vsude tag s godnotou jen a pouze FTF (bez mezer a dalsich neviditelnych znaku)? Co ti nasepta seznam pri vyplnovani hodnoty tagu? Je v nabidce jen jedna polozka FTF?

 

Teoreticka moznost by snad byla, pokud by se vzdy nezpracoval nejaky konkretni pocet - tedy treba v seznamu by se vynechaly posledni 2 kese. Ale to by bylo asi vzdy stejne a stavalo by se to vsem.

 

EDIT: pokud by se ti chtelo poslat mi databazi a content.ini, mohl bych to zkusit prozkoumat. Mozna by stacilo exportovat do gpx (v2) z databaze jen kese s FTF a poslat mi to GPX + ini.


Tento příspěvek byl upraven od gord: 30 srpen 2016 - 6:41

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#74 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 306 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2016 - 9:05

Jen doplním Gorda. Hodnota tagu FTF může být cokoliv, co obsahuje text "FTF", tedy třeba "co-FTF" apod. V SQL dotazu je LIKE "%FTF%"...


  • 1

#75 pjiy

pjiy

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 52 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2016 - 17:08

Díky za odpovědi. Přesně tak jsem si  představoval, že to funguje. Tag má jméno FTF a je jenom jeden, hodnoty nabízí FTF nebo STF, žádné další znaky se v něm nevyskytují.  

Ha, myslím, že jsem to zlomil. Obě nezobrazené keše neměly vyplněný tag CZ-okres (pravděpodobně do geogetu doputovaly z adraku, když jedu na FTF, obvykle se geogetem nezabývám).

V konfiguraci modulu CustomizedTable pro modul FTFpodium je ve výběru sloupců taky tag-CZ okres ​a ten má u sebe zaškrtávátko "Tag MUSÍ existovat" a to bylo zaškrtnuté (nevím proč, řekl bych, že jsem defaultní hodnoty neměnil), čili jakmile tohle zaškrtávátko zruším nebo aktualizuju příslušné keše v geogetu, vše se zobrazuje, jak má.

Díky všem za diskuzi k tématu, tím se to vyjasnilo.


  • 0
Všechno je možný.

#76 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 306 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2016 - 17:50

Jsem rád, že se podařilo. Jen jsem teď dokonale zmaten zase já. ;) Modul FTFPodium žádnou popsanou konfiguraci neobsahuje. To je modul, který dělá stupně vítězů s počty xTF pod nimi. Modul CustomizedTable máš zřejmě jako další v pořadí...

Tento příspěvek byl upraven od kiReGPS: 30 srpen 2016 - 17:57

  • 0

#77 pjiy

pjiy

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 52 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2016 - 18:26

Jsem rád, že se podařilo. Jen jsem teď dokonale zmaten zase já. ;) Modul FTFPodium žádnou popsanou konfiguraci neobsahuje. To je modul, který dělá stupně vítězů s počty xTF pod nimi. Modul CustomizedTable máš zřejmě jako další v pořadí...

 

Jojo, je to tak, to jsem jenom blbě napsal.


  • 0
Všechno je možný.

#78 mtauf

mtauf

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 676 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2016 - 15:08

Prosím o radu. Mám drobnou nekonzistenci ve statistikách a marně hledám postup k nápravě.

V sektorech (nálezy podle směrů) mám splněno 326°. Ale podle odznáčků (The 360 degree cacher) jen 321°. Jak mám zjistit co je správně a nastavit to alespoň tak, aby obě hodnoty byly stejné?

Verze Stator je 1.4.1.13, BadgeGenII je 4.3.11, což by obojí mělo být aktuální.

Dík


  • 0

#79 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 306 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2016 - 17:35

Rád bych poradil, ale jsem poněkud zmaten. Odznaky jsou ve Statoru jako jeho integrální modul. Starý BadgeGenII už se nepoužívá a dokonce na Araratu ani koukám není. Odznak "The 360 degree cacher" statořího modulu Badges by měl souhlasit s výstupem modulu FindsByBearingChallenge (paprsky se sektory), protože algoritmus je použit stejný.

 

Takže otázka zní: bereš odznaky ze statorovského modulu nebo starého pluginu BadgeGenII...?!?


Doporučuji pozornosti i plugin Degree360...


  • 0

#80 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 625 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2016 - 17:55

Jedine, co napada me, je to, zda je vypocet delany pro stejne souradnice. Jako prvni bych zkusil to, co radil kiReGPS - ten plugin. To by mohlo alespon ukazat, kde je problem.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama