Přejít na obsah


Fotka

Stator 1.4.1


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
148 odpovědí na toto téma

#141 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 11 918 příspěvků(y)

Publikováno 16 únor 2017 - 15:12

Podorbne jsem to nezkoumal, muj mozek explodoval uz na zacatku u konstrukce comment AS ''. To ma nejaky skryty ucel?

 

A od druheho radku se nemohu zbavit dojmu, ze je to nejake popletene.


  • 0

#142 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 940 příspěvků(y)

Publikováno 16 únor 2017 - 15:13

Cpát tam takovejhle SQL dotaz (předpokládám, že do modulu SQLTable) je docela vyšší dívčí. A hlavně zbytečná vyšší dívčí. Sloupec s textem uživatelsky navolíš (naklikáš) snadno v modulu CustomizedTable.

 

Každopádně je dobrý se kouknout do logu, tam objevíš i chybovou hlášku na SQL dotaz.


  • 0

#143 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 940 příspěvků(y)

Publikováno 16 únor 2017 - 15:16

Podorbne jsem to nezkoumal, muj mozek explodoval uz na zacatku u konstrukce comment AS ''. To ma nejaky skryty ucel?

 

A od druheho radku se nemohu zbavit dojmu, ze je to nejake popletene.

 

Taky jsem se tam zasek'.  ;)  Asi tím chce udělat prázdný nadpis sloupce statoří tabulky. Z hlavy ale netuším, jestli takhle SQL dotaz vůbec může vypadat.


  • 0

#144 Jerry33

Jerry33

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 59 příspěvků(y)

Publikováno 16 únor 2017 - 18:49

Cpát tam takovejhle SQL dotaz (předpokládám, že do modulu SQLTable) je docela vyšší dívčí. A hlavně zbytečná vyšší dívčí. Sloupec s textem uživatelsky navolíš (naklikáš) snadno v modulu CustomizedTable.

 

Každopádně je dobrý se kouknout do logu, tam objevíš i chybovou hlášku na SQL dotaz.

 

Ve verzi 1.2.2.8 mi tenhle dotaz fungoval perfektně  :) Je to teda jen jeden řádek, pak to mám pospojovaný s dalšíma kešema, který tam pak vždycky ručně přidávám, když se objeví nějaký významný nález.

 

Rád bych to udělal přes tu CustomizedTable, ale nikde tam nevidím možnost vložit sloupec s vlastním textem pro každou keš zvlášť  :mellow: nebo to tam mám jednoduše nastrkat přes jeden z těch tagů?

 

EDIT: Aha, já si tam ty tagy můžu vytvořit nový  :rolleyes: Hold už jsem se v tom delší dobu nehrabal... pardon a děkuji za pomoc  :)  


Tento příspěvek byl upraven od Jerry33: 16 únor 2017 - 18:55

  • 0

#145 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 940 příspěvků(y)

Publikováno 16 únor 2017 - 19:44

V profilu mám ve statistice asi něco podobnýho, co chceš dosáhnout - seznam výjimečných keší (záložka "Legendy", rámec "Keše, co byly v něčem první nebo nej..."). Uděláno jednoduše přes CustomizedTable pomocí dvou tagů - jeden z typem a druhý s popisem. Nastavení CustomizedTable:

 

post-12922-0-81397800-1487270595.png

 

Přiložené miniatury

  • 2017-02-16_193834.png

  • 0

#146 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 108 příspěvků(y)

Publikováno 16 únor 2017 - 19:48

A kde mas ten vlastni text u kese ulozeny? Dej ho do tagu a pak tabulku udelej ze vsech kesi, ktere maji tento tag (libovolnou hodnotu) a vypis do jednoho sloupce i obsah tagu. To jde pohodlne modulem CustomizedTable.

 

Napsat nesrozumitelny SQL je sice mozne, ale je k tomu opravdu duvod? Je nejak vyznamne rychly? Nebo ma jinou pridanou hodnotu?

 

EDIT: Erik byl rychlejsi a napsal v podstate totez ... jen na to ma 2 tagy, to je myslim zbytecne, pokud ten druhy neslouzi jeste k necemu jinemu.


Tento příspěvek byl upraven od gord: 16 únor 2017 - 19:49

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#147 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 660 příspěvků(y)

Publikováno 16 únor 2017 - 19:49

jj taky to mám řešené :) na profilu zase asi jinak mám na to SQL do SQLTable ale asi by se něco podobného dalo i naklikat ;)
http://www.drakmrak....ku.php?id=gstat

mám na to spešl TAG: MyBest (nemíchám to s FP) a komentáře beru z komentu GeoGetu na ty zase spešl TAG nemám :)
každej to nějak řešíme jak nás to zrovna napadlo....


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#148 Jazzlinka

Jazzlinka

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 82 příspěvků(y)

Publikováno 18 únor 2017 - 20:59

Pokud není problém někde u mě, ale v tomto směru jsem nic neměnil, chtěl bych upozornit na malou chybku, která pár lidí zasáhne. Stator nepočítá s keškou typu "Project APE Cache", pro kterou pak nezobrazuje ikonku. U sebe jsem to vyřešil přes Replace.ini:
%IconCacheTypeSmallProject APE Cache%=https://www.geocachi...ttypes/sm/9.gif


  • 0

#149 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 108 příspěvků(y)

Publikováno 18 únor 2017 - 21:44

Stator s touto kesi pocita. Ale zrejme doslo k prejmenovani nebo nastal nekde nejaky sum. V souborech Common/IconCacheType.iniCommon/IconCacheTypeSmall.ini jsou k nalezeni pod jmenem Project A.P.E. (Alternative Primate Evolution) Cache. Takze oprava by mela byt provedena tam. Co se tyka souboru s ikonou, on GS pouziva nekolik ikon pro stejnou vec a casto je volne zamenuje. Stator pouziva ikonu cislo 7.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama