Přejít na obsah


Fotka

Oregon 700


Nejlepší odpověď HaLuMa , 15 srpen 2016 - 22:06

Cesky Garmin ji za tebou uvadenou cenu nema! (Zbozi neni mozne zakoupit). Nejsou ani hotove popisky, takze neni vubec jasne, jake mapy jsou pribalene. Schvalne, jak se ta cena bude lisit, az vyrukuji se skutecne prodejnymi variantami. Přejít na celý příspěvek


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
72 odpovědí na toto téma

#21 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 125 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2016 - 20:39

myslim treba ikony v menu. Mas tam trirady po dvou. To je stejne, jako mam na malickem etrexu.


  • 0

#22 marekl

marekl

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 883 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2016 - 21:13

To je geocachingové menu, akce u vybrané keše, tam jsou i na 6xx jen 3 × 2. V běžném menu je 4 × 3, u uživatelského se dá vybrat 2 × 2, 3 × 3 nebo 4 × 4. Tady nevidím žádnou změnu.


  • 0

#23 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 125 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2016 - 22:10

aha, to bude tim, ze to geocachingove menu vubec nepouzivam, takze mi to prislo jak grafika ze Sinclaira...


  • 0

#24 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 309 příspěvků(y)

Publikováno 02 červenec 2016 - 15:36

Ale i tak je ta ikona nalezeny kese docela monstrozni - hlavne na ty mape je to az desivy.


  • 0

#25 rsc_cz

rsc_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 806 příspěvků(y)

Publikováno 02 červenec 2016 - 16:11

No je taková... větší

Ale taky mě napadá - nové displeje umí kvadriliony barev, takže zavedeme módu, že se bude používat jen pár základních. Tenhle trend poslední doby opravdu nechápu...

Nejdou ikonky nějak uživatelsky změnit?

 

A co jsem se nikde nedočetl - GGZ to asi bude umět (i když vzhledem k tomu že Garmin ukončil Opencaching, tak jim to mohlo přijít zbytečné? No je to Garmin), ale vrátí se podpora pro Wherigo? A půjde klasicky upravit jazykový soubor? (i z těch pár obrázků se mi překlad vůbec nelíbí ;) ).

No jsem na tu recenzi zvědavý...


  • 0

#26 mr3ska

mr3ska

    Optimista

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 02 červenec 2016 - 19:55

Jelikož Wherigo dneska žije jen díky komunitě nadšenců a majitel, tedy GS, s ním už dost let nic neudělal (na wherigo webu už nejdou ani mapy) tak si nemyslím, že by se v gps znova objevilo, ale je to čistě můj subjektivní názor.
  • 0

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

 

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

 

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"


#27 drowned

drowned

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 312 příspěvků(y)

Publikováno 03 červenec 2016 - 21:06

Vznášel jsem dotaz na facebooku a Garmin.cz odpověděl, že 700 bude bez wheriga... Prý o něj jak ze strany Groundspeaku, tak ze strany Garminu není zájem.


Tento příspěvek byl upraven od drowned: 03 červenec 2016 - 21:07

  • 0

#28 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 546 příspěvků(y)

Publikováno 04 červenec 2016 - 9:38

No jiste, neni. Zajem je jen u hracu a autoru v nemnoha zemich, kde chteji mit pestrou paletu kesek. Pro GS je Wigo mrtvy projekt uz davno a Garmin to jen tak sam pro sebe resit nebude (a kdyby resil, je otazka, zda tim neporusi nejake licence, ...). Musime se spolehnout na partu kolem Urwiga (patri jim muj vrely dik, za rozvoj projektu) a smirit se s tim, ze na Germinech si nezahrajeme.


  • 4

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#29 h0--

h0--

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 106 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2016 - 7:01

60CSx uz neslouzi jako driv, tak me zaujala zminka o novem Oregonu a otazka pro me nejdulezitejsi - co vydrz baterii? Mel uz nekdo moznost to vyzkouset? Marku? :-)

 

Na beh sedesatky se patrne uz nikdy nedostanu, ale aspon neco co se blizi... a ne ze to budu muset menit denne :(


  • 0

Lovím zážitky a zakládám pro body.

 

#30 mikeant

mikeant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 617 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2016 - 7:07

Dlouhodobá zkušenost s O650:

při intenzivním hledání keší - každou chvíli rozsvícený displej , čtení listingu, atd. - max 8 hodin na černých eneloopech.

vypnutý displej, zapnuté trasování (sloužil v autě během výletu jako trasovací zařízení) - cca 16 hod


  • 1

#31 h0--

h0--

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 106 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2016 - 7:20

U 650 i 700 pisou u displaye, ze je 'transflective', coz bych na svetle cekal, ze podsviceny byt nemusi - narozdil od [345]00. Nebo na tom taky neni nic videt?

 

Sorry za tupe dotazy, ale v okoli patrne nikoho s temahle novejma modelama nemam.


  • 0

Lovím zážitky a zakládám pro body.

 

#32 plavcik

plavcik

    plavcik

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 123 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2016 - 7:31

Ahoj, je to tak, za světla nebo sluníčka je čitelnost parádní i bez podsvícení......
  • 3

Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C


#33 Luckyn

Luckyn

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 102 příspěvků(y)

Publikováno 13 srpen 2016 - 19:28

Ahoj,

máte už někdo 700 nebo 750 doma?

Šel jsem do 750, bohužel se potýkám s problémy s mapami. To co mi normálně chodilo v 600 i 650 tak 750 má zamknuté.

Pokud někdo řešíte podobný stav dejte vědět prosím... (Něco se zdařilo něco je zahaleno temnotou) :(

Díky


  • 0

#34 tomy.22

tomy.22

    MODERATORS

  • Moderators
  • 2 333 příspěvků(y)

Publikováno 13 srpen 2016 - 19:49

Pokud je pravda to co jsem četl a ty myslíš tím co ti nejde, neoficiální mapy, tak tě asi nepotěším.

viz.

OT - v Ore700 nejdou neofiko mapy?

OD -nejdou, pouze OSM

OD - a kua.... diky za zpravu! :(

OD - oni to postupně zavádějí do všech zařízení... :(

OT - tím "neofiko" myslíte ukradené nebo i vygenerované jinak, než z OSM podkladů?

OD - ano, tak nějak

 
*OT - otázka
 OD - odpověď

  • 0

#35 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 125 příspěvků(y)

Publikováno 13 srpen 2016 - 20:59

Tim je mysleno co? Pouze ta jimi vyrobena OSM mapa, nebo jakakoliv mapa z osm? Jak ji poznaji od jakekoliv jine odemcene mapy?
  • 0

#36 Luckyn

Luckyn

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 102 příspěvků(y)

Publikováno 13 srpen 2016 - 21:09

Co je OSM?


  • 0

#37 tomy.22

tomy.22

    MODERATORS

  • Moderators
  • 2 333 příspěvků(y)

Publikováno 13 srpen 2016 - 21:23

Tim je mysleno co? Pouze ta jimi vyrobena OSM mapa, nebo jakakoliv mapa z osm? Jak ji poznaji od jakekoliv jine odemcene mapy?

 

Nevím, tohle jsem četl. Nemám možnost to vyzkoušet.

 

Co je OSM?

 

https://www.openstre...5/51.500/-0.100


  • 0

#38 Ballantines84

Ballantines84

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 26 příspěvků(y)

Publikováno 13 srpen 2016 - 21:54

Ahoj, bude to stejné jako u všech nových garminů.
Pokud chceš používat Garmin mapy odněkud nelegálně získané, tak budeš muset upravit firmware navigace.
S OSM není problém.
  • 0

#39 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 125 příspěvků(y)

Publikováno 13 srpen 2016 - 22:11

Co to je "novy garmin"? Oregon600 zjevne ne, tam si pouzivam svoje mapy na standardnim firmware. A novejsi je uz jen ta 700, zadny jiny novejsi neni. Takze jake vsechny novejsi?
Zmatli jste mne jak vcelu!
  • 0

#40 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 125 příspěvků(y)

Publikováno 13 srpen 2016 - 22:21

Moment, co to je vlastne "nelegalne ziskane mapy"? Ja znam pouze:

-Odemcene mapy
-zamcene mapy starym zpusobem pomoci klice v mape, jako treba starsi topo czech.
-zamcene mapy novym zpusobem pres podpis v GMA souboru, jako treba topo czech 2015

Vi nekdo, v dem ja spocivat ta uprava firmware? Napada mne snad jen, ze maji ve firmware seznam id map, ktere maji byt zamcene, a zablokuji ji, pokud zakcena neni. Ale ze by poznali, ze je odemcena legalnim nebo ilegalnim klicem, to dost pochybuji.

Tento příspěvek byl upraven od HaLuMa: 14 srpen 2016 - 6:33

  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama