Přejít na obsah


Fotka
* * - - - 1 Hlasů

a:Drake 5.12


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
88 odpovědí na toto téma

#21 Jarda Hlávka

Jarda Hlávka

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 61 příspěvků(y)

Publikováno 07 září 2016 - 11:13

Díky za tip, při dalším update databáze toto pro jistotu smažu.


  • 0

Xiaomi Redmi Note 4 Global 4GB/64GB - a:Drake plus - GeoGet


#22 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 405 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2016 - 12:32

tak hlásim problem s otvorením DB

DB mám na karte v zložke

Adroid/data/cz.adrake.plus/

mám android 5.0.2

zmazanie DB a nahranie na novo nepomhlo, ani zmazanie db3-journal 


  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#23 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 783 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2016 - 20:18

Díky za tip se smazáním journalu.

 

Ovšem závidím těm, kteří se setkají s tím, že a:Drake smaže databázi méně jak 1x za půl rok.

Osobně se s tím potýkám několikrát měsíčně. Tak doufám, že je to tím, že jsem nahrával rovnou celou databázi a o nutnosti mazat journal jsem vůbec nevěděl...

Naposledy jsem měl ty soubory 2 a nešel dokonce ani jeden.


  • 0

#24 Petman02

Petman02

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 671 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2016 - 20:33

a:drake mi nikdy databazi nesmazal


  • 2

#25 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 256 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2016 - 0:30

mně taky ne
  • 1

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#26 ProKesTom

ProKesTom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 034 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2016 - 17:47

Jsi si jist, že databázi smazal aDrake? To mi nikdy neudělal. Ale několikrát se mi stalo, že při kopírování souboru se "něco nepovedlo" a databáze nebyla nakopírovaná celá (Samsung, přes USB i přes WiFi).


  • 0

#27 ProKesTom

ProKesTom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 034 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2016 - 20:19

Teď koukám, že se mi nenačítají satelitní online mapy google. Zkoušel jsem i změnu V= podle návodu (měl jsem 198, našel jsem v=700), ale ani to nepomáhá. Zlobí to i někomu jinému?


  • 0

#28 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 763 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2016 - 20:55

 

  • Automatické označení navštívených waypointů - pokud je povoleno v nastavení, tak v okamžiku přiblížení (tj. když aplikace pípne) automaticky označí waypoint jako navštívený
  • Vizualizace navštívených waypointů v seznamu - když už to označujeme, je dobré to také vidět

 

 

Tak tohle jsem dnes hodne testoval a musim rict, ze je to opravdu prehledne a pohodlne.

 

Poznacujes si ty navstevy nekam mimo DB? Navstiveny WP ma ten priznak nadosmrti (nebo mozna lepe do nalezu kese), takze kdykoli v budoucnu vidim, co uz mam za sebou, i po prehrati DB?


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#29 erebi

erebi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 298 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2016 - 22:30

Teď koukám, že se mi nenačítají satelitní online mapy google. Zkoušel jsem i změnu V= podle návodu (měl jsem 198, našel jsem v=700), ale ani to nepomáhá. Zlobí to i někomu jinému?


Taky mi to nefunguje. Ja nasel ty verze 2. Je tam 700, ale i 99. Ani jedno mi nefunguje.
  • 0

Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.


#30 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 422 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2016 - 5:46

Tak si tam nastav nove celosvetove ortomapy od konkurence...
  • 0

#31 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 256 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2016 - 6:28

Tak tohle jsem dnes hodne testoval a musim rict, ze je to opravdu prehledne a pohodlne.
 
Poznacujes si ty navstevy nekam mimo DB? Navstiveny WP ma ten priznak nadosmrti (nebo mozna lepe do nalezu kese), takze kdykoli v budoucnu vidim, co uz mam za sebou, i po prehrati DB?

Povedené mi to nepřipadá, protože se to týká i finálek. Hledám finál, projdu kolem - a zmizí. U stage typu QtA bych to celkem bral.
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#32 erebi

erebi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 298 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2016 - 7:26

Tak si tam nastav nove celosvetove ortomapy od konkurence...


A pro nas neznale, to se tam napise co?:)
  • 0

Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.


#33 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 025 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2016 - 8:10

Povedené mi to nepřipadá, protože se to týká i finálek. Hledám finál, projdu kolem - a zmizí. U stage typu QtA bych to celkem bral.

samo se to neoznačí, musíš to vždycky zaškrtnout


  • -1

#34 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 122 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2016 - 18:30

Poznacujes si ty navstevy nekam mimo DB? Navstiveny WP ma ten priznak nadosmrti (nebo mozna lepe do nalezu kese), takze kdykoli v budoucnu vidim, co uz mam za sebou, i po prehrati DB?

 

Ukládá se to do databáze do poznámky u waypointu, a:Drake si ji rozparsuje a ukáže data tam, kde mají být, pokud to přehraješ do GeoGetu, uvidíš v poznámce přidaná data. Pokud databázi přehraješ, přijdeš o to.


  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Huawei P10 lite


#35 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 122 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2016 - 18:31

samo se to neoznačí, musíš to vždycky zaškrtnout

 

Od verze 5.12 se to právě samo označí, pokud si to v nastavení povolíš, viz. seznam změn.


  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Huawei P10 lite


#36 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 422 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2016 - 20:15

A pro nas neznale, to se tam napise co?:)


Nechci to sem psat natvrdo... nicmene vis, ze treba Geoget take umoznuje pouzivat libovolne mapy? Co to zkusit opsat z nej? V nastaveni je zalozka s definicemi mapovych podkladu, a tam najdes i ta URL. Jen adrake neumi stridani serveru pres zastupny znak {s}, misto nej musis napsat nejake cislo natvrdo.
  • 0

#37 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 122 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2016 - 19:59

Povedené mi to nepřipadá, protože se to týká i finálek. Hledám finál, projdu kolem - a zmizí. U stage typu QtA bych to celkem bral.

 

To celkem dává smysl, od příští verze si bude moci každý vybrat, které typy waypointů chce automaticky označovat jako navštívené.


  • 2

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Huawei P10 lite


#38 geoborg

geoborg

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 70 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2016 - 20:35

Včera jsem byl na lovu, zvolil jsem vyhledat v databázi, a vše bylo v pořádku, kešky se sežadili podle reálné vzdálenosti. Dnes jsem o 20km od včerejšího místa dal vyhledat v databázi, a objevili se mi včerejší výsledky s včerejší keškou vzdálenou 0,0 km. mapa ale ukazuje realitu v pořádku. nevíte někdo kde je chyba, a jak ji odstranit? Dík.....


  • 0

#39 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 763 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2016 - 6:56

Vsiml jsem si podobneho jevu u WP u kese, take mely stale v seznamu vzdalenosti kolem 70 km i kdyz se mi prave oznacily jako nevstivne.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#40 mh.mail

mh.mail

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 702 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2016 - 11:15

Mám pocit, že tato vzdálenost uvedená v seznamech se nepočítá od aktuální pozice, ale od pozice referenčního bodu, takže tam může být disproporce. Ale to by asi zodpověděl nejlépe Luděk.


  • 0
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama