Přejít na obsah


Fotka
* * - - - 1 Hlasů

a:Drake 5.12


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
88 odpovědí na toto téma

#81 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 220 příspěvků(y)

Publikováno 05 prosinec 2016 - 12:55

Tam je moc málo místa. No Montenegro se tam vejde. Dokonce i se dvěma tématy.
Montenegro při přepínání nepadá.
ČR ... přestala padat. Odmažu Montenegro ze seznamu map .... ČR nepadá. :)
Smažu Montenegro z interní paměti ...
Teď ČR padá jen asi ve třetině případů, ačkoli na ní jsem vůbec nic neměnil. Cože? Černá magie? ;)

Pokud by existence Černé Hory zabránila padání, tak by to bylo uspokojivé řešení :-)
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#82 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 764 příspěvků(y)

Publikováno 05 prosinec 2016 - 13:40

To by bylo skvělé řešení... zkusím si ji tam přidat a pak smazat, snad to pomůže. :D

 

Jinak to padání asi opravdu souvisí se zapnutou GPS, jak už to tu během let vyplynulo. Je to neštěstí, ale předpokládám, že ani Luděk neví, co s tím (to už by to opravil, a navíc, jestli si pamatuju, tak říkal, že jemu to nepadá).


  • 0

SW: a:Drake 5
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#83 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 669 příspěvků(y)

Publikováno 05 prosinec 2016 - 13:58

Mne to pada hodne malo, ale protoze GPS nezapinam, pada mi to temer vyhradne pri vypnute GPS.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#84 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 764 příspěvků(y)

Publikováno 05 prosinec 2016 - 14:09

Fajn, takže opět nevíme nic. :)


  • 1

SW: a:Drake 5
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#85 Kohout team

Kohout team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 502 příspěvků(y)

Publikováno 05 prosinec 2016 - 19:15

Mně a:Drake se zapnutou GPS padá v řádu desítek sekund a s vypnutou GPS padá během několika minut. 

Tak už ho vlastně ani moc nezapínám. Bohužel...


  • 1

Geoget + Locus Pro na Asus Zenfone Max Pro M1, občas Etrex 30 + GPI generator, Wine, Debian testing


#86 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 669 příspěvků(y)

Publikováno 05 prosinec 2016 - 20:01

Mam zkusenost, ze cim mene pameti, tim vic to pada. Jak mas vybaveny mobil?


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#87 ProKesTom

ProKesTom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 034 příspěvků(y)

Publikováno 05 prosinec 2016 - 20:24

Na Samsung GT-S7580 jsem měl 1GB RAM, ivnitřní "disk" 4GB, padalo jen výjimečně.

Na LG G4S mám 1,4GB RAM, vnitřní "disk" 8GB (ale ať se snažím šetřit, jak chci, zbývá jen180MB), padá často.


Tento příspěvek byl upraven od ProKesTom: 05 prosinec 2016 - 20:36

  • 0

#88 Kohout team

Kohout team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 502 příspěvků(y)

Publikováno 05 prosinec 2016 - 20:26

No žádný zázrak to není:

CAT S50

čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon 400, 1,2 GHz

2 GB RAM, vnitřní paměť 8 GB + microSD

Ale jsem s ním jinak po všech stránkách spokojený a tak ho kvůli jedné aplikaci určitě měnit nebudu.

 

Pak ještě používám postarší tablet Dell s RAM 1GB. No tom mi a:Drake padá přibližně stejně jako na telefonu.


Tento příspěvek byl upraven od Kohout team: 05 prosinec 2016 - 20:27

  • 0

Geoget + Locus Pro na Asus Zenfone Max Pro M1, občas Etrex 30 + GPI generator, Wine, Debian testing


#89 BEN_Team

BEN_Team

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 21 prosinec 2016 - 16:15

Na AD 5 se mi nelíbí dvě věci. Jednak nesmírně široký řádek s názvem programu zbytečně žeroucí poměrně podstatnou část displaye, ale hlavně neustálé přepínání záložek při při posouvání mapy (kdyby tohle šlo vypnout byl bych asi blahem bez sebe) Proto jsem až donedávna používal verzi 4.22 Ale asi před měsícem se mi v průběhu navigace ztratila v mapce navigační šipka (ukazatel aktuální pozice) Zkoušel jsem vše co mne napadlo včetně deinstalace a smazání celé složky adrake ale šipka stále někde odpočívá v pokoji. Je nějaké řešené kromě hardresetu founu?

 

A když se tak bavíte o tom padání, na mém Huawey P6 II (2GB RAM) mi to nepadá, tedy rozhodně ne každý den a sem tam padne jakákoliv aplikace. Ale když se mi pětka poprvé nacpala na stařenku HTC Desire, tak tam byl spíš zázrak navigivat k jedné keši bez pádu.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama