Přejít na obsah


Fotka

Geo Check (spěchá)


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
50 odpovědí na toto téma

#21 phrkt

phrkt

    věčný rejpálek

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 081 příspěvků(y)

Publikováno 16 březen 2017 - 23:13

Zaregistroval někdo, že nejde geocheck na ověřování?
Má někdo bližší info?


Ale Plho, o tom už se tady nejmíň tři neděle bavíme. Geocheck funguje, teď jsem to zkoušel, nejde a už asi nepůjde Evince.


http://www.geocachin...ker#entry539119
  • 0

#22 MiroslavRouta

MiroslavRouta

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 765 příspěvků(y)

Publikováno 16 březen 2017 - 23:53

Mě třeba geocheck taky ale nejede a vypadává mi ted docela často


  • 0

#23 ivans

ivans

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2017 - 12:18

Od stredy nam web geocheck.org vypadava na timeout.
  • 0
ivans

#24 phrkt

phrkt

    věčný rejpálek

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 081 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2017 - 12:59

Tak jsem začal zjišťovat, proč N.o.e.mu geocheck nejde a mně ano a rozdíl je v tom, že já ho volám na adrese

 

http://geotjek.dk/index.php

 

a tady funguje. Tímto se omlouvám za předchozí příspěvek.


Tento příspěvek byl upraven od phrkt: 17 březen 2017 - 13:18

  • 0

#25 N.o.e.

N.o.e.

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 460 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2017 - 14:13

Tak jsem začal zjišťovat, proč N.o.e.mu geocheck nejde a mně ano a rozdíl je v tom, že já ho volám na adrese

 

http://geotjek.dk/index.php

 

a tady funguje. Tímto se omlouvám za předchozí příspěvek.

 

Diky za info. Tohle se dá přepsat v listingu.
Jenže to není vše. U některých keší nefunguje ani načítání obrázkú z dropbox.com, tam se to taky dá napsat nějak jinak. Ještě pár dní zpět, fungovalo to všechno bez problémů. Nevím proč to tam ti křečci tak prasí :wacko:  tak jsem jim napsal, co s tím*


  • 0

Vloženo do PM         

S5 (N5800XM)


#26 Nemo02

Nemo02

    Nemo02

  • Members
  • PipPipPip
  • 367 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2017 - 15:34

N.o.e.: Za to nemůže GS ale DropBox, který zrušil složku Public, resp. z ní udělal obyčejnou složku. https://www.dropbox.com/help/16

A tím zanikly i linky.


Tento příspěvek byl upraven od Nemo02: 17 březen 2017 - 15:36

  • 0

#27 N.o.e.

N.o.e.

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 460 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2017 - 16:07

Díky za info, takže je potřeba to přesunout jinam. Chjo ach. Za chvíli, aby na všechno měl člověk vlastní web nebo to těžce zacáloval  :blink:


  • 0

Vloženo do PM         

S5 (N5800XM)


#28 Y&MD

Y&MD

    Advanced Rejpal

  • Members
  • PipPipPip
  • 242 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2017 - 16:09

GeoCheck funguje normalne, jen je problem v tom, ze na vetsine webu je odkaz bez www. a autor GeoChecku tam ma pravdepodobne chybu v dns. Takze jestli chcete overit nejake souradnice a nechcete cekat, tak jen v kodu listingu najdete odkaz na GeoCheck a doplnte si k nemu www.

Doufam, ze to autor opravi, protoze menit to u 53 kesi se mi moc nechce.

 

Edit: Tak jeste doplnim, ze pravdepodobne menil server, protoze bez www to ukazuje na stary hosting, ted to ma nove na stejnem serveru jako project-gc.

 

Edit 2: Uz mi odpovedel na mail, ze uz je to opravene, takze jen musi probehnout aktualizace dns u nas.


Tento příspěvek byl upraven od Y&MD: 17 březen 2017 - 16:44

  • 2

#29 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 812 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2017 - 22:44

Díky za info, takže je potřeba to přesunout jinam. Chjo ach. Za chvíli, aby na všechno měl člověk vlastní web nebo to těžce zacáloval  :blink:

 

Neni to treba presouvat, staci udelat verejny link na ten soubor a v listingu odkaz zmenit.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#30 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 301 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2017 - 0:15

Mám dojem, že Geocheck už funguje
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#31 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 819 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2017 - 15:49

Už mi geocheck zase nejede. Je to jen u mě?


  • 0

#32 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 301 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2017 - 16:11

Už mi geocheck zase nejede. Je to jen u mě?

:-( není
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#33 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 301 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2017 - 16:38

už se to zase rozjelo
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#34 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 812 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2017 - 16:47

Pripada mi to jako nejake limity dane treba trafficem.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#35 Jds1cz

Jds1cz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2018 - 12:05

Ahoj omlouvám se že oživuji téma ,ale mám problém s Geocheckem.Vytvořil jsem si na něm dva profily abych si byl jist heslem a bohužel ani se správným heslem se nelze přihlásit ani na jeden s profilů.Profil prokazatelně existuje,ale přihlásit se nelze ani správným heslem co s tím?.Dík za jakoukoliv odpověď.


  • 0

#36 VHteam

VHteam

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 115 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2018 - 12:15

Ahoj. Zkoušel jsem se teď svůj profil a přihlášení funguje bez potíží. Tak bych si takhle od pasu dovolil tipnout třebááá… CAPS LOCK. …. :).


  • 0

#37 Jds1cz

Jds1cz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2018 - 12:21

Dík za bleskovou odpověď.No přesně kvůli tomu jsem založil druhý profil abych si byl jist právě tím co zmiňuješ.Potvrzuje se heslo 2x a to jsem si zapsal a hned  se zkusil přihlásit a hlásí mi to že heslo je špatné tak nevím kde je chyba.


  • 0

#38 VHteam

VHteam

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 115 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2018 - 12:26

Teď mě ještě napadlo...…  neposlali mail, přes který musíš registraci potvrdit? Už je to dlouho co jsem se registroval a toto si nepamatuju.


  • 0

#39 Jds1cz

Jds1cz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2018 - 12:30

No právě že neposlali a ani přes odkaz na který by měli poslat mail s heslem nefunguje.No třeba se to časem umoudří.Příště to používat nebudu když se tam nejde znovu dostat.


  • 0

#40 VHteam

VHteam

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 115 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2018 - 12:39

Nespadlo ti to do spamu? Jinak mě nic nenapadá.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama