Přejít na obsah


Fotka

Nefunkčnost pluginu GC Little Helper


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
10 odpovědí na toto téma

#1 geo.luki

geo.luki

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 příspěvků(y)

Publikováno 18 prosinec 2016 - 17:33

Používá někdo z vás toto rozšíření do prohlížeče Chrome, nebo Firefox?
On jako takový nějak funguje, ale není ho možné nastavit.
Zkoušel jsem vyhledat aktualizace pluginu, nic. Aktualizoval jsem Javu a také bez výsledku.

Ví případně někdo o nějaké alternativě, která bude umět přidat pořadové číslo logu a případně vložit předefinovaný text?

Díky za odpověď.


  • 0

#2 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 383 příspěvků(y)

Publikováno 18 prosinec 2016 - 18:52

GCLh funguje, ale vidím, že zmizel ten nastavovací odkaz na stránce s mým profilem. Dosud jsem si myslel, že to funguje. Asi nějaké změny u křečků.

Nejsem si jist, jestli to šlo nastavovat i jinde.

EDIT: 5. a 8.12 už mu to někdo psal na jeho stránkách. Kdo umíte německy, můžete mu to napsat taky, asi i anglicky. Pokud ale Torsten přestal reagovat, asi s tím nic nenaděláme. Kdysi jsem se díval na kód a má to asi 7000 řádek, s tím nikdo od nás asi nic nenadělá. I když - možná by se dalo najít, jaký odkaz spouští to konfigurační okno a pokusit se ho spustit nějak ručně.

https://www.amshove....-little-helper/


Tento příspěvek byl upraven od mpik: 18 prosinec 2016 - 19:04

  • 0

#3 Vláček

Vláček

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 581 příspěvků(y)

Publikováno 18 prosinec 2016 - 19:27

Konfigurační okno mi jde spustit z logovací stránky, pro uložení tam jsou dvě tlačítka (save, save&upload), mám pocit, že jedno z nich mi nikdy nefungovalo.


  • 0

#4 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 383 příspěvků(y)

Publikováno 18 prosinec 2016 - 20:43

Kde je na logovací stránce odkaz na konfiguraci GCLh? Já ho tam nevidím. Možná je někde zašitý.


  • 0

#5 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 383 příspěvků(y)

Publikováno 18 prosinec 2016 - 21:03

Kdyby se v tom někdo chtěl hrabat, já to nezvládnu.

Je to na řádcích 7015-7028.

    try {
        if (this.GM_registerMenuCommand && !document.location.href.match(/^https?:\/\/www\.geocaching\.com\/map\//)) GM_registerMenuCommand("little helper config", gclh_showConfig); // Hide on Beta-Map

        if ((document.location.href.match(/^https?:\/\/www\.geocaching\.com\/my\/[#a-zA-Z-_]*$/) || document.location.href.match(/^https?:\/\/www\.geocaching\.com\/my\/default\.aspx/)) && document.getElementById('ctl00_ContentBody_WidgetMiniProfile1_logOutLink')) {
            var lnk = " | <a href='#' id='gclh_config_lnk'>GClh Config</a>";
            document.getElementById('ctl00_ContentBody_WidgetMiniProfile1_logOutLink').parentNode.innerHTML += lnk;
            document.getElementById('gclh_config_lnk').addEventListener("click", gclh_showConfig, false);
            if (document.location.href.match(/#GClhShowConfig/)) {
                setTimeout(gclh_showConfig, 5);
            }
        }
    } catch (e) {
        gclh_error("Show GClh-Config Links", e);
    }

Kdo se vyzná v javaskriptu, mohl by přijít na to, proč se odkaz neukáže.

Funkci gclh_showConfig jsem spustit přes pseudoprotokol javascript: zkoušel, bez efektu.


Tento příspěvek byl upraven od mpik: 18 prosinec 2016 - 21:07

  • 0

#6 Vláček

Vláček

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 581 příspěvků(y)

Publikováno 18 prosinec 2016 - 22:17

Kde je na logovací stránce odkaz na konfiguraci GCLh? Já ho tam nevidím. Možná je někde zašitý.

 

Já ji spouštím přes opičku v prohlížeči - Příkazy uživatelských skriptů...


  • 0

#7 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 383 příspěvků(y)

Publikováno 18 prosinec 2016 - 22:30

Aha, tahle cesta mě nenapadla. To funguje. A uložilo se to, vypnul jsem si větší fotky v galerii (zdržuje to). Takže nemusíme nic pitvat, k nastavení se dá dostat.


  • 0

#8 kstavk

kstavk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 204 příspěvků(y)

Publikováno 19 prosinec 2016 - 13:50

Já ji spouštím přes opičku v prohlížeči - Příkazy uživatelských skriptů...

prohlížeč Chrome? najdu to jen v rozšířeních a tam s tím nic neudělám....


  • 0

#9 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 383 příspěvků(y)

Publikováno 19 prosinec 2016 - 14:00

Firefox. S nainsatalovanou Grease monkey. Při kliknutí na ikonu opičky je ve volbách "Nastavení uživatelských skriptů".

Chrome už nějakou dobu nepoužívám, co se z něj stal žrout systémových prostředků. Tam byla snad podpora uživatelských skriptů nativní, bez nutnosti nějaké opice. Ale i tam šla opice nainstalovat, jen se jmenovala Tamper monkey.


  • 0

#10 geo.luki

geo.luki

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 příspěvků(y)

Publikováno 19 prosinec 2016 - 20:55

Tak s opičkou ve firefoxu to opravdu jde, s tampermonkey v chrome nikoliv. Alespoň něco. Moc děkuji za pomoc ;)


  • 0

#11 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 383 příspěvků(y)

Publikováno 19 prosinec 2016 - 21:54

No, snad to Torsten opraví. A mohl by opravit i to ukousávání prvního logu, když se logy načítají přes GCLh, často nevidím publikační. Ale dovedu si pomoci - klikem na opici vypnu všechna rozšíření, F5, přečíst co chci a znovu zapnout. to když chci přesně zjistit, kdy bylo publikováno, ale většinou je FTF log ze stejného dne.

On GCLh už je dost velká obluda. Umí toho hodně a dost se divím, že po tolika změnách na GS ještě funguje. Tam není možno jednoduše parsovat stránku, každý má např. jiné jazykové nastavení, to se musí dělat opravdu podle objektového modelu stránky. Který asi není nikde zveřejněn.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama