Přejít na obsah


Fotka

GC little helper II


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
134 odpovědí na toto téma

#121 emeritushk

emeritushk

    Emeritus

  • Members
  • PipPipPip
  • 191 příspěvků(y)

Publikováno 22 duben 2021 - 19:04

Aktualizace neproběhla automaticky, jak jsem zvyklý, ale po ručním spuštění už je u mne vše OK :)

 

Když se podíváš na nainstalované skripty v Tampermonkey, je u GCLH poslední verze 0.10.14?

Ano, mám tam poslední verzi 0.10.14 a nic se nespustí


  • 0

#122 hkstaripraha

hkstaripraha

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 113 příspěvků(y)

Publikováno 22 duben 2021 - 19:12

Ano, mám tam poslední verzi 0.10.14 a nic se nespustí

Opravdu máš na Dashboard GC little helper II?

Přiložené miniatury

  • Snímek obrazovky 2021-04-22 200851.jpg

  • 0

....................................
XIAOMI Mi 9T + c:geo
GARMIN eTrex 32x + BaseCamp(MapSource), GeoGet 2.11.5.817 + VasaM,Topo Czech 2015 Light (Topo Czech 2011 Pro)


#123 emeritushk

emeritushk

    Emeritus

  • Members
  • PipPipPip
  • 191 příspěvků(y)

Publikováno 22 duben 2021 - 19:17

GC little helper IIv0.10.14 čestný pionýrský, ale VIP se mi vůbec nenačte
  • 0

#124 hkstaripraha

hkstaripraha

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 113 příspěvků(y)

Publikováno 22 duben 2021 - 19:46

GC little helper IIv0.10.14 čestný pionýrský, ale VIP se mi vůbec nenačte

Zkusit F4 a potom upgrade (malý pomocník GC Config II v.0.10.14), kde jsou další možnosti (standartní konfigurace/obnovit dynamická a nepoužívaná data) ...
 


Tento příspěvek byl upraven od hkstaripraha: 22 duben 2021 - 19:52

  • 0

....................................
XIAOMI Mi 9T + c:geo
GARMIN eTrex 32x + BaseCamp(MapSource), GeoGet 2.11.5.817 + VasaM,Topo Czech 2015 Light (Topo Czech 2011 Pro)


#125 2Abendsegler

2Abendsegler

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 21 příspěvků(y)

Publikováno 22 duben 2021 - 20:39

If the script is not running:

  • You have to clear your browser cache.
  • Sometimes you have to install version 0.10.14 again using this link.

That has fixed all the problems so far.
 
We do not know ahead it depends. It looks like the new version of the script has not yet been set up correctly in Tampermonkey.


  • 1

#126 moravan

moravan

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 354 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2021 - 9:40

Automatická aktualizace opět funguje - v0.10.16

 

@2Abendsegler - děkuji za rychlé opravy!


  • 0

#127 emeritushk

emeritushk

    Emeritus

  • Members
  • PipPipPip
  • 191 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2021 - 15:08

Mám FF 88.0 (32 bitů), odinstaloval jsem Tampermonkey, nainstaloval znova (https://addons.mozil...n/tampermonkey/), nainstaloval scripty GC little helper II (0.10.16) z odkazu 2Abendsegler o dva příspěvky výše (moz-extension://70c51b7a-ac5e-4f31-b3f8-f696ef9bc342/ask.html?aid=ba77aa84-5f6e-49f2-afdc-0f67eb38d24a), nainstaloval GCComment a script Geocaching.com+GC Project-GC (https://greasyfork.o...-com-project-gc)

A STEJNĚ MI TO NECHODÍ.

Co mám ještě udělat? vyzkoušet? Díky za rady.


  • 0

#128 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 063 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2021 - 15:25

Neinstaloval jsi poslední dobou nějaký add-on, který by mohl bránit běhu skriptů? Zkus ho dočasně vypnout. I např. uBlock origin apod.


  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 9), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#129 emeritushk

emeritushk

    Emeritus

  • Members
  • PipPipPip
  • 191 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2021 - 15:53

Nic takového jsem neinstaloval, používám pouze Win Defender. Před časem, ale to už delší dobu, jsem zapnul pouze "Zapnout režim „pouze HTTPS“ ve všech oknech".


  • 0

#130 emeritushk

emeritushk

    Emeritus

  • Members
  • PipPipPip
  • 191 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2021 - 16:33

Poslední zjištění. V Google Chrome na tom samém PC vše funguje jak má.


  • 0

#131 pjiy

pjiy

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 82 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2021 - 16:35

Já to měl tak, že jsem nainstaloval verzi 0.10.14, nechodilo to nadále, na stránce geocaching com jsem udělal smazání cache browseru (Ctrl+F5), ukončil jsem Firefox, znovu ho spustil a vše začlo chodit, VIP a všechny další doplňky se objevily. Dneska se už automaticky nainstalovala verze 0.10.16 a vše chodí i nadále.

 

Na stránce geocaching.com ikonka Tampermonkey zeleně svítí (rozpoznal geocaching.com)?

V dashboardu Tampermonkey je skript "GC little helper II" vidět a povolený?

V dashboardu tvého profilu je odkaz na konfiguraci GClh Config II dostupný (vlevo pod tvým avatarem)? Konfigurace vypadá "tak nějak" normálně?

Greasy Fork skripty nepoužívám, nemůže to hrát nějakou roli?

 

Sám to taky často testuju na 3 browserech, ale vždycky to nakonec rozchodím.


  • 0
Všechno je možný.

#132 emeritushk

emeritushk

    Emeritus

  • Members
  • PipPipPip
  • 191 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2021 - 17:40

Vyzkoušel jsem smazání browseru ((Ctrl+F5), ukončil jsem Firefox, znovu ho spustil a nic nezačalo chodit.

 

Na stránce geocaching.com ikonka Tampermonkey zeleně svítí (rozpoznal geocaching.com)? Ikona byla vždy a je nadále černá, když ji rozkliknu "Povoleno".

V dashboardu Tampermonkey je skript "GC little helper II" vidět a povolený? Je vidět a je Povolený!

V dashboardu tvého profilu je odkaz na konfiguraci GClh Config II dostupný (vlevo pod tvým avatarem)? Konfigurace vypadá "tak nějak" normálně? Konfigurace zmizela a není vidět. Pokud by byla vidět, chodilo by to :-(


  • 0

#133 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 063 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2021 - 17:58

No, CTRL + F5 kompletně refreshne pouze objekty na aktuálně zobrazené stránce.

 

Smazání celé cache prohlížeče, což nejspíš Frank myslel, se dělá přes menu Historie -> Smazat poslední historii (možná to neříkám přesně, mám FF v angličtině) a pak stačí zaškrtnout Cache. Asi bych zvolil rozsah Vše.

Ostatní položky si nechej (uložená přihlášení, cookies apod.)

 

Zkus. Uvidíme.

 

e1PoYMP.png

 


  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 9), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#134 emeritushk

emeritushk

    Emeritus

  • Members
  • PipPipPip
  • 191 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2021 - 20:04

Smazání celé cache prohlížeče, což nejspíš Frank myslel, se dělá přes menu Historie -> Smazat poslední historii  a TO POMOHLO.

Sice se FF kousnul a nechtěl naskočit, ale když jsem mu pohrozil celkovou odinstalací, nakonec naskočil.

Tímto děkuji všem za rady, za snahu pomoci vyřešit můj problém. Přeji hezký večer a fungující opice.

Ježišmarja, není to rasizmus?  ;)


  • 2

#135 2Abendsegler

2Abendsegler

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 21 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2021 - 0:32

The new version 0.10.19 for the GC little helper II is available here.

Details on the adjustments can be found in the changelog.

 

  • All problems from the last changes of GS should now have been eliminated.
  • The menu of all geocaching pages is now in English and cannot be changed via the language setting in the GClh config or on the geocaching page.
  • Some user had problems in such a way, that the GClh did not want to run despite the last update or even sometimes ran and sometimes didn't. That should be fixed now also.

 

Cheers
Frank


  • 2




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama