hledam cacerku na ceskovani kolem Chrudimi serlog
Publikováno 02 únor 2017 - 14:59
cacerky nevedeme :-D
Publikováno 02 únor 2017 - 19:27
/realme 8 (Android 12) + Locus, Oregon 300 už nepoužívám vůbec/
GC3WERW - Vzpominky Tychona Brahe | GC4XTDT - Opustena infekcni klinika Kopa | GC5FJC2 - Benatecke kolecko | GC5R8AF - Achilles a zelva | GC5VYCQ - Chrastenhof (Chrastecky dvur) | GC6N637 - Zubri na Travinach | GC6Q5BT - QIC neboli ctvrtpalec | GC72925 - 7. PLRO Vlkava - Raketaci | GC7FK96 - Beru Ti Stesti | GC92CY5 - Kopec plný bordelu | GC98JF4 - Chrastenhof (Chrastecky dvur) - reloaded | GC9AV0D - Sečtělá | GC9WFCF - Poslední zvonění
Publikováno 02 únor 2017 - 19:35
Publikováno 02 únor 2017 - 19:41
Mno, dovolím si zastoupit dr.votu a doporučit prolinkování profilu, aby se případná cacherka ( asi jen vypadlo v úvodním příspěvku jedno písmenko? ) mohla rovnou mrknout, kdo jsi.
Možná bys mohl doplnit info o sobě - jaké keše rád lovíš, který typ tě naopak nebaví, kdy máš obvykle čas atd.
Publikováno 02 únor 2017 - 21:05
Mno, dovolím si zastoupit dr.votu a doporučit prolinkování profilu, aby se případná cacherka ( asi jen vypadlo v úvodním příspěvku jedno písmenko? ) mohla rovnou mrknout, kdo jsi.
Možná bys mohl doplnit info o sobě - jaké keše rád lovíš, který typ tě naopak nebaví, kdy máš obvykle čas atd.
Dovolit si zastupovat dr. votu ti asi jenom tak neprojde...
Publikováno 03 únor 2017 - 16:55
Tento příspěvek byl upraven od serlog: 03 únor 2017 - 17:02
Publikováno 04 únor 2017 - 6:45
Jde to ale i naopak (najít si kačerku a udělat z ní svou holku), ale bude to obtížnější :-D
Hyvä ahma - huono ahma. Ainoa hyvä ahma on pahaa.
Publikováno 04 únor 2017 - 7:17
Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C
Publikováno 04 únor 2017 - 9:51
Jde to ale i naopak (najít si kačerku a udělat z ní svou holku), ale bude to obtížnější :-D
To je asi těžší varianta než Kalubrova - nezadaných kačerek je podstatně méně než kačerů.
Alespoň co tak sleduji v okolí a na eventech, tak sotva se někde objeví nová, už je kolem ní roj pánů.
Publikováno 04 únor 2017 - 15:36
Anebo sebou brát obě ;-)
Nesmysl... Obě nechat doma a vyrazit na kešky... :-)
Publikováno 04 únor 2017 - 15:39
Alespoň co tak sleduji v okolí a na eventech, tak sotva se někde objeví nová, už je kolem ní roj pánů.
Jo tak proto máš tolik zalogovaných eventů.... [ ]
//tomy.22: věnujte se prosím tomu k čemu je thread určen
Publikováno 04 únor 2017 - 17:34
Já jsem už neškodná ( zadaná ), to se o mně všeobecně ví - hledám fakt jen keše, občas ve společnosti oblíbených parťáků, ale nejradši také sama.
Eventy jsem kdysi začala navštěvovat, protože se na nich člověk vždycky minimálně dozví, co potřebuje ( pokud u některých pominu část vzdělávací, sportovní atd. ). Takže na jednom eventu jsem obešla všechny s prosbou o zhodnocení jejich razítka - co jim na něm vyhovuje nebo proč by zvolili jiné....no a podle toho jsem si pak vybrala. Při dalším eventu jsem bádala nad spokojeností s jednotlivými značkami trekovek......příště nad CWG, no prostě baba zvědavá.
Pokud serlog hledá kačerku, navštívit pár eventů je možná lepší varianta než fórum - tam si prohlédne, co by se mu líbilo a zjistí rovnou, jestli je zájem i z druhé strany. Osobně sice jsem společenská, ale s někým, koho ani trochu neznám bych nešla ani na keše ani třeba nesedla do auta, proto si myslím, že lepší je najít společnost přes známé nebo právě eventy.
Když tak o tom uvažuji, kdyby přišla dcera, že někam jde s člověkem, kterého zná jen přes net ( neudělala by to, je opatrná ), tak jí nejspíš zlámu obě nohy.
Publikováno 04 únor 2017 - 17:44
hlavne tradicky i multiny ,kdykoli klidne v sobotu a v nedeli
Geocaching →
Oznámení →
ZOO adamabellaZaloženo od Adamabella , 14 zář 2023 doporučení, gc.cz |
|
|
||
geocaching.cz →
Dotazy a připomínky →
www.geocaching.cz Driver ErrorZaloženo od dr.vota , 25 led 2023 gc.cz |
|
|
||
geocaching.cz →
Dotazy a připomínky →
Nelze zobrazit stránku SouboryZaloženo od georabbits.cz , 24 led 2019 gc.cz |
|
|
||
Projekty →
GeoGet →
Stator špatně generuge puntíkaté mapkyZaloženo od Jericho_a_Aky , 20 zář 2018 gc.cz, statistika |
|
|
||
geocaching.cz →
Dotazy a připomínky →
Statistické údaje o GC k mat. práciZaloženo od willy 98 , 24 říj 2017 gc.cz, groundspeak, mapa a 1 více... |
|
|
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů