Přejít na obsah


Fotka

Geoget 2.9.9

geoget

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
118 odpovědí na toto téma

#101 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 181 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2017 - 10:47

Pozadi bylo vzdy (snad) nastavovano takto.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#102 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 630 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2017 - 13:31

No, nerad ruším odborné diskuze, kterým stejně moc nerozumím, ale měl bych dotázek. Pro přehlednost jsem využíval barvy v nastavení, hlavně pro zvýraznění keší v kterých jsem změnil waypoint. V podstatatě jsem mohl mít i několik stejně barevných backgroudů za sebou, ale po nové verzi to zobrazuje jen ob řádek, takže v podstatě hned nevidím jestli je u keše můj waypoint nebo ne. Jak to přenastavit jsem nenašel. Dík za radu.

MImochodem, tenhle plugin by tě mohl zajímat....

http://geoget.ararat...:skript:finalwp

Gord má už verzi, která zobrazuje i ostatní uživatelem zadané WP, akorát ji asi zapomněl dát na Ararat.
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#103 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 181 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2017 - 13:53

Gord ma veci, ktere jeste nadal na ararat, spoustu  :)


  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#104 perchCZ

perchCZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 224 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2017 - 15:38

Pozadi bylo vzdy (snad) nastavovano takto.

Souhlasím a můžeš barvy změnit v nastavení. Pokud jsem měl za sebou tři keše s vlastním waypointem byly všechny stejné barvy, po změně to je barva vlastního waypontu, jen základní a znova barva vlastního waypontu, nikoliv tři za sebou.


  • 0
Všechny cesty vedou ke kešce...

#105 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 11 999 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2017 - 17:02

Nikdy nebyly stejne asebou, vzdycky se ob jeden radek barva ztmavovala/svetlala. Takze kdyz zvolis barvu moc na 'kraji', takze nejde trochu ztmavit/zesvetlit, muze dojit k pomrseni zvolene barvy i do jinych odstinu.

 

(uz si nepamatuju, jeslti barvu ztmavuju, nebo zesvetluju... :-))


  • 0

#106 perchCZ

perchCZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 224 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2017 - 20:15

Nikdy nebyly stejne asebou, vzdycky se ob jeden radek barva ztmavovala/svetlala. Takze kdyz zvolis barvu moc na 'kraji', takze nejde trochu ztmavit/zesvetlit, muze dojit k pomrseni zvolene barvy i do jinych odstinu.

 

(uz si nepamatuju, jeslti barvu ztmavuju, nebo zesvetluju... :-))

Zesvětlení neřeším, protože mám nastavené odlišné barvy, ale teď je z nastavení ob řádek. Takže pokud mám výchozí bílou a vlastní waypont modrý, tak byl a za sebou třikrát modrá, teď je modrá, bílá, modrá. Takže vlastně nevidím na první pohled a bez brýlí, zda je tam vlastní waypoint nebo ne.


  • 0
Všechny cesty vedou ke kešce...

#107 honza.h

honza.h

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 548 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2017 - 21:26

Mohl bych požádat o radu zkušenější...? Ve statistikách generovaných Statorem mi nefunguje v tečkovaných mapách posun po jednotlivých rocích (printscreen v příloze). Co se mohlo pokazit? Předem děkuju...

Přiložené miniatury

  • Výstřižek.PNG

  • 0

#108 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 11 999 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2017 - 21:42

Zesvětlení neřeším, protože mám nastavené odlišné barvy, ale teď je z nastavení ob řádek. Takže pokud mám výchozí bílou a vlastní waypont modrý, tak byl a za sebou třikrát modrá, teď je modrá, bílá, modrá. Takže vlastně nevidím na první pohled a bez brýlí, zda je tam vlastní waypoint nebo ne.

 

Vzdyt to rikam... kdyz mas jednu barevnou slozku moc sytou (nebo naopak nesytou, podle toho, jesltu zesvetluji ci zmavuji), tak tim zesvetlenim/ztmavenim muze nejaka nejaka slozka barvy preteci/podteci, a ukaze se uplne jina barva.

 

Jedno je jiste, v kodu na obarvovani se v posledni verzi nezmenila ani carka, a u mne je vsehcno v poradku. Fakt nemas vybranou barvu,ktera ma nejakou slozku z RGB na maximu ci minimu?

 

Kdyztak ukaz screenshot, na tom to bude videt.


  • 0

#109 Shashlick

Shashlick

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 158 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2017 - 21:52

Nevím, zda to tu někde ve vlákně není, ale mámproblém při aktualizaci katalogu CWG. Vůbec nic se mi pak nedotáhne a mám tem jen ty nalezené.

 

Předem díky za pomoc, či odkázání na místo řešení :)

Přiložené miniatury

  • Geoget.png

Tento příspěvek byl upraven od Shashlick: 22 březen 2017 - 21:53

  • 0
Jde se lovit!

#110 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 11 999 příspěvků(y)

Publikováno 22 březen 2017 - 22:01

Stator i plugin pro CWG tu maji urcite svoje vlakna, nebo si na to klidne svoje vlakno v sekci 'geoget' zalozte. Toto vlakno je venovane samotnemu geogetu, ne vsem pluginum, ktere pro nej kdy kdo vytvoril.


  • 0

#111 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 181 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2017 - 7:12

Nevím, zda to tu někde ve vlákně není, ale mámproblém při aktualizaci katalogu CWG. Vůbec nic se mi pak nedotáhne a mám tem jen ty nalezené.

 

Předem díky za pomoc, či odkázání na místo řešení :)

 

Odpoved ve spravnem vlakne.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#112 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 954 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2017 - 8:25

Mohl bych požádat o radu zkušenější...? Ve statistikách generovaných Statorem mi nefunguje v tečkovaných mapách posun po jednotlivých rocích (printscreen v příloze). Co se mohlo pokazit? Předem děkuju...

Odpověď hledej ve správném vláknu:

http://www.geocachin...r-141/?p=533022

http://www.geocachin...r-141/?p=540711


Tento příspěvek byl upraven od kiReGPS: 23 březen 2017 - 9:53

  • 0

#113 perchCZ

perchCZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 224 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2017 - 18:48

Vzdyt to rikam... kdyz mas jednu barevnou slozku moc sytou (nebo naopak nesytou, podle toho, jesltu zesvetluji ci zmavuji), tak tim zesvetlenim/ztmavenim muze nejaka nejaka slozka barvy preteci/podteci, a ukaze se uplne jina barva.

 

Jedno je jiste, v kodu na obarvovani se v posledni verzi nezmenila ani carka, a u mne je vsehcno v poradku. Fakt nemas vybranou barvu,ktera ma nejakou slozku z RGB na maximu ci minimu?

 

Kdyztak ukaz screenshot, na tom to bude videt.

 

Nahoře je nová verze, dole to samé ve staré. Když jsi psal, že se to neměnilo, došlo mi že jsem měnil NB a do něj stahoval novou verzi, tak možná, že to souvisí s nastavením počítače

Přiložené miniatury

  • GG.jpg

  • 0
Všechny cesty vedou ke kešce...

#114 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 11 999 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2017 - 19:15

jak vidis, dole a nahore mas uplne jinou modrou. V horni verzi ji mas saturovanou na maximu, takze preteka do bile.

 

Zkus ti v nastaveni tu modrou o neco zesvetlit, a bude to OK.


  • 0

#115 perchCZ

perchCZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 224 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2017 - 23:12

jak vidis, dole a nahore mas uplne jinou modrou. V horni verzi ji mas saturovanou na maximu, takze preteka do bile.

 

Zkus ti v nastaveni tu modrou o neco zesvetlit, a bude to OK.

Tak to by mě nenapadlo. Mockrát děkuji.


  • 0
Všechny cesty vedou ke kešce...

#116 dejwy

dejwy

    dejwy

  • Members
  • PipPipPip
  • 472 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2017 - 7:21

Tak to by mě nenapadlo. Mockrát děkuji.


Ale o tom zde již dobrou
dvacetičtyřhodinu hovoří HaLuMa, Perchu!
  • 2

#117 fatbozz

fatbozz

    fatbozz

  • Members
  • PipPipPip
  • 144 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2017 - 8:01

To je sice fajn, ale to mi fakt nestaci.

 

Ja mam napr. vyzkouseno, ze kdyz pripojim GPS k jednomu konkretnimu pocitaci, tak prinejmensim v 50 % pripadu mi vytuhne GG. A to bez ohledu na to, zda GG neco dela nebo ne. Jsem presvedcen tim, ze to neni chyba v GG, ale netusim v cem by mohl byt problem. Takze zjevne muze zalezet na mnoha dalsich vecech, co bezi, co je pripojeno, ...

Zkus se podivat skrz http://processhacker.sourceforge.net/ muze ti to neco odhalit


  • 0

Mapy pro Locus zdarma a povídání o Openstreetmap >>> http://gpsfreemaps.net/

Přejděte na mapy Openstreetmap a buď členem komunity OSMcz >> http://openstreetmap.cz/

....jo a taky fotím >>> koukni se >>> Klikklak


#118 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 11 999 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2017 - 10:13

tak mne napada, jeslti se ta jedna GPS nepokousi namapovat misto nejakeho existujiciho disku.


  • 0

#119 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 181 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2017 - 10:15

Urcite ne, je to jedine pripojene zarizeni a je to tak porad stejne, v tom se jednotlive pripady pripojeni nelisi.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 






Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama