Přejít na obsah


Fotka

nahrát podle bookmarku: v seznamu se objeví pouze keše, které už jsou v db


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
10 odpovědí na toto téma

#1 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 836 příspěvků(y)

Publikováno 14 březen 2017 - 21:03

Poprvé jsem zkusil funkci Seznam > Nahrát podle bookmarku...  V seznamu se mi zobrazila jen jedna - mysterka, kterou jsem luštil a tak jsem si ji dřív už do Geogetu stáhnul. Ty ostatní zatím v databázi nemám a zřejmě proto se mi tam neobjevily.

 

Čekal jsem právě, že se objeví v seznamu jako zašedlé položky pouze s GC kódem (podobně jako když do Geogetu přetáhnu URL keše, kterou tam zatím nemám) a já si je všechny stáhnu. Bylo by možné to poupravit? (nevím, jestli to lze)


  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#2 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 496 příspěvků(y)

Publikováno 14 březen 2017 - 21:10

Aha, já věděl, že to chci ještě někam dodělat...


  • 1

#3 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 836 příspěvků(y)

Publikováno 14 březen 2017 - 22:17

:)


  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#4 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 836 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2017 - 17:18

Teď jsem zase bádal, proč se mi tři keše z desetipoložkového seznamu nenahrávají do seznamu - a vida, já už o tom psal. :)


  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#5 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 496 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2017 - 8:12

Tak zkus importovat bookmark. To ti ty chybějící kese rovnou i stáhne.
  • 0

#6 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 836 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2017 - 12:25

Funguje, ověřil jsem (a když už jsem u toho, je tam překlep - "Import Bookmakru" :) ). Jen je to položka pro práci s databází, takže mi to nevyhodí seznam (kromě těch nově stažených). Tak se těším na další verzi, kde "Seznam -> Nahrát podle bookmarku" zobrazí u keší nepřítomných v db prázdné řádky s GC kódy. :)


  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#7 Archi1

Archi1

    Archi1

  • Members
  • PipPipPip
  • 722 příspěvků(y)

Publikováno 17 říjen 2019 - 15:49

Prosím o radu , jak aktualizovat keše, které jsou v bookmarku. Když zkusím funkci "Seznam - Nahrát podle bookmarku" tak to vypíše tuhle chybu:

 

Přiložené miniatury

  • Chyba.png

  • 0
Archi1 +/- 49°23.727;15°35.447 Ježek bodne

#8 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 496 příspěvků(y)

Publikováno 17 říjen 2019 - 15:56

Pokud se jedná o tebou přidaný cizí bookmark, tak jej už nelze identifikovat GUIDem, ale pouze přes BMxxxx kód. Ten je třeba přidat místo starého GUID ručně.
  • 0

#9 Archi1

Archi1

    Archi1

  • Members
  • PipPipPip
  • 722 příspěvků(y)

Publikováno 17 říjen 2019 - 16:18

Můžeš poradit prosím, kde ten BMxxxx kód najdu, nějak v tom tápu.


  • 0
Archi1 +/- 49°23.727;15°35.447 Ježek bodne

#10 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 496 příspěvků(y)

Publikováno 17 říjen 2019 - 16:39

To je dobra otazka, ale na Groundspeak. Ve starem designu webu totiz nikde. Tam vsude pouzivaji ten GUID, ale v novem API se s GUIDem nikde nepocita! Jak postupne predelavaji web, tak jsem uz u nich na foru zahledl obrazky i predelaneho zobrazovani "Listu" kesi (tedy bookmarku ponovu), kde se ten BM kod normalne ukazuje.

 

Nyni je asi nejlepsi, kdyz si zjistis, kdo ten bookmark vlastni, a Geogetem si zobrazis bookamrky podle jeho prezdivky. Az ten spravny bookamrk najdes, muzes si ho z toho rovnou nechat zapamatovat.


  • 0

#11 Doggy_TeamLost

Doggy_TeamLost

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 180 příspěvků(y)

Publikováno 19 říjen 2019 - 22:10

Tak já už ten nový bookmark mám a BM kód je v url, přesně jak píše HaLuMa.
 

Přiložené miniatury

  • Výstřižek.PNG

Tento příspěvek byl upraven od Doggy_TeamLost: 19 říjen 2019 - 22:11

  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka