Přejít na obsah


Fotka

nahrát podle bookmarku: v seznamu se objeví pouze keše, které už jsou v db


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
5 odpovědí na toto téma

#1 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 815 příspěvků(y)

Publikováno 14 březen 2017 - 21:03

Poprvé jsem zkusil funkci Seznam > Nahrát podle bookmarku...  V seznamu se mi zobrazila jen jedna - mysterka, kterou jsem luštil a tak jsem si ji dřív už do Geogetu stáhnul. Ty ostatní zatím v databázi nemám a zřejmě proto se mi tam neobjevily.

 

Čekal jsem právě, že se objeví v seznamu jako zašedlé položky pouze s GC kódem (podobně jako když do Geogetu přetáhnu URL keše, kterou tam zatím nemám) a já si je všechny stáhnu. Bylo by možné to poupravit? (nevím, jestli to lze)


  • 0

SW: a:Drake 5
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#2 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 453 příspěvků(y)

Publikováno 14 březen 2017 - 21:10

Aha, já věděl, že to chci ještě někam dodělat...


  • 1

#3 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 815 příspěvků(y)

Publikováno 14 březen 2017 - 22:17

:)


  • 0

SW: a:Drake 5
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#4 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 815 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2017 - 17:18

Teď jsem zase bádal, proč se mi tři keše z desetipoložkového seznamu nenahrávají do seznamu - a vida, já už o tom psal. :)


  • 0

SW: a:Drake 5
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#5 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 453 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2017 - 8:12

Tak zkus importovat bookmark. To ti ty chybějící kese rovnou i stáhne.
  • 0

#6 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 815 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2017 - 12:25

Funguje, ověřil jsem (a když už jsem u toho, je tam překlep - "Import Bookmakru" :) ). Jen je to položka pro práci s databází, takže mi to nevyhodí seznam (kromě těch nově stažených). Tak se těším na další verzi, kde "Seznam -> Nahrát podle bookmarku" zobrazí u keší nepřítomných v db prázdné řádky s GC kódy. :)


  • 0

SW: a:Drake 5
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama